RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Mentem egy pár kört Laccetivel OScherslebenbe. Hogy ez az autó milyen szar"
Na-Na!!!
Egyáltalán nem szar!Csak ezt az autót kihivás vezetni persze egy seattal vagy alfával könnyebb menni.Amugy meg nem nyernének futamokat a WTCC-ben ha olyan szar lenne!
Na de mind1 nem vagyunk egyformák!

Chevrolet Lacetti WTCC

gordon 24
Szeretném megkérdezni hogy nincs valahol olyan oldal ahonnan setupokat lehet leszedni? a 06-hoz minden set megvan, de sajnos ugye a 07-es pályák nem mindegyike volt 2006-ban a naptárba Anderstorp pl. Ezekhez is szeretnék leszedni setet ha lenne.

Elöre is thx!

Downhill!!

gordon 24
Na végre valahára lejött.. Fuu ez nagyon állat. Nekem nagyon tetszik. Mentem egy pár kört Laccetivel OScherslebenbe. Hogy ez az autó milyen szar😄 Na mind1.. Majd neki kezdek este mert sajnos ugye most meló van, de hát nem is tudom isteni jó😄

Na üdv.

Downhill!!

alma2
Gio, ugye a brand hatch palyan az 1:33-at nem default setuppal mented a seattal ?
1:35 ala nem tudok menni defaultba, 6 liter benzinnel egyelore...

szerintem

eh<#idiota><#wilting>

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

pointer4
Nem szoktam ugrálni 😛
pointer4
Akkor a game lehet ilyen, mert akkor te más karival, más oprendszerrel produkálod u.e. a hibát 😊
Azért írtam driver verziót, mert ha u.a. lenne minden, akkor lehet egyedi probléma 😊
Itt is megvannak, csak regelni kell a nogrip-re:

http://www.nogripracing.com/files.php?maincat=5

lacica
Combined,v.separate kint a játékvezérlõnél!!

hi all!

az a problémám, hogy amikor szeretném beállítani az irányítást a kormányomra (logitech formula force ex) akkor az egér pointere el kezd ugrálni, és sehogy sem tudom kiválasztani. Ha valahogy sikerül átlépnem az advanced menübe ott minden ok. de amikor visszalépek, akkor megint ugrál össze-vissza a pointer. Ezt hogy lehetne kiküszöbölni?

pls help

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

ja és ugye Ati-s karim van, leszedtem én az xp 32biteset de nem engedi mivel nem nvidiás a kártya

i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;

én xp-t használok ezt ugye fel sem engedi rakni..igazából nem nagyon értek ezekhez épp ezért is írtam ide

i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;

pointer4
Nálam is olyan. "163.71_forceware_winvista_32bit_english_beta"
Hátha nálad is emiatt van...
Istencsászár
Próbálj régebbi drivereket pl 7.4.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hali

Ati x800 gto 128mb 256bites vidkarim van, a játék mediumon de még lowon is átlátszóak lesznek az autók,elszínezõdnek, bár néha visszajön 1-1 mpre de aztán visszaáll és csak a kerekek látszódnak😄:/ Felraktam a legújabb catalystot és igazából ötletem nincs mit lehetne tenni, mert system req-et elnézve azért a minimumnak bõven megfelelek mind config mind vidkari szempontjából..

ha esetleg vki segítene szívesen megköszönném

lac coo
Hát mernék fogadni rá ...😛

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
De ki fogom birni😉 Nincs idom ra😉
lac coo
Dehogynem teszed.. úgysem bírod ki ! 😮)))

Pl. Lienzel próbálkozz 😉

Alexease
Ja, es a link, ha esetleg meggondoljatok magatokat, es tesztek bele meg palyat😄DD
http://www.nogripracing.com/forum/showthread.php?t=15432

ui.: Sokan toltik, nem mindig van hely a Rapid-on! Varni kell!
Alexease
Szornyu ha az embernek nincs ideje es oregszik😉 Amig en a szerencsetlen Norschleife HAT-tal szenvedtem, mas beletett feltucatot;D (Bar kezd gyanus lenni, hogy fel kellene tennem megis a GTR2-ot, mert igy nem ugyanaz a palya vagy valami nem stimmel😄) De most mar, azert sem teszem fel, legyartja mas a palyakat😄)

lac coo
Hát ha valamiben , akkor abban zsír !

Istencsászár
LFS sokat fejlõdött, érdemes kipróbálni a legujabbat, nekem nagyon tetszik, hangok is jobbak meg minden ( ha kell hekk hozzá szolj ).

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DanielT
Abban ez zsír? LFS-t évek óta nem néztem.
gordon 24
Az igenn!! Na fasza!! Ennek igen örülök! Biztos trükkös most😄

Downhill!!

lac coo
LFS vagy NetKar való neked 😉

Istencsászár
Új ám, be is szoptam mint a nyalókát elsõre😄DDD

DanielT
Nekem egyébként mindegyik szimulátorral bajom van, mert állati hülyén kezelik a túlkormányozottságot. Szinte lehetetlen visszahozni a verdát kicsit neccesebb helyzetbõl.
gordon 24
Az Oscherslebeni pálya az uj benne? Az amelyiknek a célegyenes utáni kanyarja már sikán? Vagy a régi ami csak ives? Tök jó lenne ha az uj lenne benne.

Downhill!!

lac coo
Nem hitelesíti azt senki 😊)))

De az , hogy hogy lassúl gyorsul stb, csak beállítás kérdése, olyan amilyenre írják a paramétereket.
Viszont hogy mit reagál a fizikai engine valamely helyzetre az már más tészta 😉
Rettenetesen sokat csaltak, hogy élvezhetõ legyen a fizika:pl. egyszerûen alig lehet leblokkolni az autókat, még a formulákat is 😉

De persze ez játék, kinek hogy tetszik úgy a jó, élvezetes ! 😉

DanielT
Na ezaz 😄DD Honnan tudhatom, hogy az a bizonyos autó pont úgy lassul, kanyarodik, stb mint a valóságban? A Simbin cuccoknál legalább ott a hitelesítés.
lac coo
A világegyetem által 😊))
Ha sokat játszolo mindekettõvel, te is rájössz, hogy az rF azért sokkal fejlettebb .De messze nem tökéletes ;(

DanielT
Oké, de ki által hitelesített az a fizika?
lac coo
Minden van amit te hivatalosnak nevezel 😊)) GTR2, Race06 (hamarosan talán 07 is) GTL....

A fizika mindenért kárpótol...

DanielT
Az rfactorral meg az a bajom, hogy semmi nem hivatalos benne. A konvertált modok sem túl authentikusak.
Shevchenko
köszi<#worship>

FORZA MILAN!!!

Istencsászár
look behind😊

Shevchenko
Sziasztok!
Megtudjátok mondani hogy az opcioban melyik gomb leirás a hátranézés mert sehol nemtalálom.Köszi

FORZA MILAN!!!

lac coo
A számból vetted ki a szót ! <#idiota><#idiota><#idiota>

A fizikán sajnos látszik is a régi verzió: néhol nem igazán tudja mit csináljon, darabos lesz az egész 😞((

Alexease
Megneztem binarisan, es ugyanaz a verzio😊 A regi GTR/GTL verziot hasznalja (1.000 - 0.08 - 2004) mig az rFactor mar a ujat (1.002 - 0.14 - 2007). De kivettek belole a gMotor Binaris jelzest, valszeg onnantol doglikbe😉 Ott kellene valamit varazsolni😊)))

Amugy ne mondja senki, hogy ha megoldanam egy egyszeru GTR2 track bemasolassal a palyabovitgetest, akkor senki nem tenne be ala uj palyakat?!😊 <#idiota><#zavart1><#vigyor3>
Amugy mar mukodik: megjelenik a menuben, abban az evadban, kategoriaban haol akarom, betolti a palyat, autokat, stb., csak HAT nincs amire raszamolna a dolgokat😄
Istencsászár
Pau szopatósabb, szükebb, nehezebb. Macau valamivel dinamikusabb szvsz, vagy csak már minden szegletét tudom fejbõl és azért tünik igy?😊

Istencsászár
Jó pályák el lehet rajtuk pöfögni van rakat + variációk + tavalyiak...

Igy egy napi játék után, ebben a gémben a legtöbbet a F3 de fõként a Forma BMW ér számomra, 1szerûen kiba(fütty)ott élvezetes😊

Szerintem nem kevés a pálya,hisz ennyi van a WTCC-ben is,ha jól tudom.Pau meg Zandvoort kellemes szinfoltja lett a 07-nek.A Zandvoorti "hullámvasút"nagyon jó kihivás szerintem mindenkinek.Pau meg kicsit Macau.
Akkor holnaptól már kapható?!Vagy nálunk még nem?

Chevrolet Lacetti WTCC

Nekem Zandvoort és Pau nagyon tetszik, Brno pedig régi kedvencem.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Ez szvsz nem az , Alex, de végül is nem olyan fontos 😊)))

Nekem mindegy hol van WTCC futam, ezeknek a pályáknak a nagy része engem nagyon nem érdekel ellenben van jónéhány tucat amit kipróbálnék itt is 😉))

Ja. Biztos azért, mert nincs is ott WTCC futam. <#zavart1>
Jövõre? (Race08) <#smile>

Alexease
Nem keves, csak nincs benne Nordschleife😊 <#idiota><#zavart1>
Most tul.képen, mi a probléma? Kevés a pálya a Race07-ben? <#wow2>

Alexease
Azt szerintem nehez feltorni, mert az engine szamolja a palyageometria alapjan😊))) Azert remenykedtem, hogy azon nem valtoztattak, es csak le van tiltva a generalas, mert az mar nem "csak" engine-scripteles, hanem melyebben bele kell nyulni a dolgokba😉 Talan meg egy GTL HAT-ot megprobalok, de nem sok ertelme lenne, az meg regebbi😊
Alexease
lac coo
Valaki csak feltöri azt is ... De kár érte, ezek a pályák nem igen jönnek be nekem, legalábbis a többség .