RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na-Na!!!
Egyáltalán nem szar!Csak ezt az autót kihivás vezetni persze egy seattal vagy alfával könnyebb menni.Amugy meg nem nyernének futamokat a WTCC-ben ha olyan szar lenne!
Na de mind1 nem vagyunk egyformák!
Chevrolet Lacetti WTCC
Elöre is thx!
Downhill!!
Na üdv.
Downhill!!
1:35 ala nem tudok menni defaultba, 6 liter benzinnel egyelore...
szerintem
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Azért írtam driver verziót, mert ha u.a. lenne minden, akkor lehet egyedi probléma 😊
az a problémám, hogy amikor szeretném beállítani az irányítást a kormányomra (logitech formula force ex) akkor az egér pointere el kezd ugrálni, és sehogy sem tudom kiválasztani. Ha valahogy sikerül átlépnem az advanced menübe ott minden ok. de amikor visszalépek, akkor megint ugrál össze-vissza a pointer. Ezt hogy lehetne kiküszöbölni?
pls help
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ati x800 gto 128mb 256bites vidkarim van, a játék mediumon de még lowon is átlátszóak lesznek az autók,elszínezõdnek, bár néha visszajön 1-1 mpre de aztán visszaáll és csak a kerekek látszódnak😄:/ Felraktam a legújabb catalystot és igazából ötletem nincs mit lehetne tenni, mert system req-et elnézve azért a minimumnak bõven megfelelek mind config mind vidkari szempontjából..
ha esetleg vki segítene szívesen megköszönném
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Pl. Lienzel próbálkozz 😉
http://www.nogripracing.com/forum/showthread.php?t=15432
ui.: Sokan toltik, nem mindig van hely a Rapid-on! Varni kell!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Downhill!!
De az , hogy hogy lassúl gyorsul stb, csak beállítás kérdése, olyan amilyenre írják a paramétereket.
Viszont hogy mit reagál a fizikai engine valamely helyzetre az már más tészta 😉
Rettenetesen sokat csaltak, hogy élvezhetõ legyen a fizika:pl. egyszerûen alig lehet leblokkolni az autókat, még a formulákat is 😉
De persze ez játék, kinek hogy tetszik úgy a jó, élvezetes ! 😉
Ha sokat játszolo mindekettõvel, te is rájössz, hogy az rF azért sokkal fejlettebb .De messze nem tökéletes ;(
A fizika mindenért kárpótol...
Megtudjátok mondani hogy az opcioban melyik gomb leirás a hátranézés mert sehol nemtalálom.Köszi
FORZA MILAN!!!
A fizikán sajnos látszik is a régi verzió: néhol nem igazán tudja mit csináljon, darabos lesz az egész 😞((
Amugy ne mondja senki, hogy ha megoldanam egy egyszeru GTR2 track bemasolassal a palyabovitgetest, akkor senki nem tenne be ala uj palyakat?!😊 <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#vigyor3>#vigyor3>
Amugy mar mukodik: megjelenik a menuben, abban az evadban, kategoriaban haol akarom, betolti a palyat, autokat, stb., csak HAT nincs amire raszamolna a dolgokat😄
Igy egy napi játék után, ebben a gémben a legtöbbet a F3 de fõként a Forma BMW ér számomra, 1szerûen kiba(fütty)ott élvezetes😊
Akkor holnaptól már kapható?!Vagy nálunk még nem?
Chevrolet Lacetti WTCC
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Nekem mindegy hol van WTCC futam, ezeknek a pályáknak a nagy része engem nagyon nem érdekel ellenben van jónéhány tucat amit kipróbálnék itt is 😉))
Jövõre? (Race08) <#smile>#smile>