5806
  • gordon 24
    Micsodi??? Online is tudol játszani warezzel? Nekem is a hearted van aszzem..
  • lac coo
    A Hatred verzió biztos jó , legalább is offline-ra ....
  • gordon 24
    Nem mind1.. Az az igazság, hogy nem tudom melyiket szedtem le.. Nekem ugy möködik, hogy van egy offline és egy online telepitési lehetőség. Természetesen az off-ot kell választani, és akkor felmegy. Egy biztops, hogy Iso file-s. De hogy honnan van, meg ilyenek azt nem tudom sajnos!
  • bardocz
    az a baj hogy én neten nem tudok venni semmit bankkártya híjján,addig marad a warez....
    ennél tökind1 melyik verziót szedem le vagy ez is cd kucklsos?
  • gordon 24
    Sajna egyenlőre nincs! Steamen meg tudod venni. Vagy vársz hátha lesz dobozos verzió.. Ha nem lesz akkor csak a steam marad. Addig töltds le játsz vele aztán majd kiderül. Én várok januárig, ha addig nem jön ki dobozba megveszem neten.
  • bardocz
    race 07-et hol tudnám megvenni?kipróbáltam demo-t és nem rosz:)
    de 576-ban és cdgalaxisban sem találom:S
  • lac coo
    Jól fut, próbáltam .
  • Alexease
    Nem tudom, nem probaltam:)
  • lac coo
    Ez már normálisan fut ?
  • Alexease
    RACE07 - Nordschleife 0.91
  • Alexease
    RACE07 1.0.0.9 (patchelt) verziohoz NoDVD cucc, hogy ne kelljen pakolgatni a DVD-t: RACE_07_1009_NoDVD
  • gordon 24
    Sziasztok!

Megoldható az hogy a 2006-os Accord a 2007-es seasonba elindulhasson? Illetve, hogy én mehesek vele?

Valaki próbálkozott ezzel?

Üdv
  • Solt
    Nem, nem lehet! Azért köszönjük!
  • lac coo
    Nam tom lehet-e itt warezolni, de gamecopyworld-on van patch és exe ....
  • Gio
    Haaaaat, hidd el lesznek szerintem ennel meg joval durvabb idok. En se tokoltem vele sokat, Macaun 2 kort mentem. Meglesem van-e replay, ha igen kuldom mail-en.
  • Istencsászár
    Nord-ot nyomom most Forza Motorsport 2 -ben , valami eszméletlen, totál folyamatos, gyönyörü és teljesen aprólékos.
  • GRomeo
    Néztem Macau-ban és Pau-ban hát ki is lenne a legjobb mint GIO!
    Macau 2.28.030 na ez aztán tényleg "űridő"Ha lenne netalán egy ismétlésed szivesen megnézném,ez igaz lenne Pau-ra is.
  • lac coo
    Igen de itt azt mondta valaki, hogy nagyon lassú meg bug-os :(
  • avcom
    torrenten láttam valami alphát
  • Alexease
    Azota sem probaltam, gondoltam megcsinalja valaki:))) De azota talan meg a program sem volt elinditva:)
  • lac coo
    Nord nem sikerült? :)
    Vagy nem tudsz valahol, valamit? ( Bár ha tudnál be lenne linkelve ...)
  • Mnemomic
    Steam-en a frissítések 20-án:

Enabled Rolling Starts. This gives the option to choose between rolling or standing start in 1 race format. Choosing 2 race format the first race will be rolling while the second will be standing

Fixed timing on dual core processors (flicker fix on some computers)

Cleaner game exit for non supported video cards

Fixed bug where player was stuck in menu when qualify ran out

Added re-load custom skin feature

Custom skinned cars are now using the correct cameras

Fixed lap times in timing screen (right click on driver)

Fixed low fuel icon. Icon now gets displayed earlier. The color code has changed from yellow to red

Fixed difficulty setting which was previously shared between game modes. Each game mode has its own setting now

Fixed driving aids being switched off in championship mode

Fixed driving aids on/off issues

Tighter cutting rules for Magny Cours

Fixed cutting rule problem in Valencia National

Fixed collision on Porto around pit area

New talent files (driver AI related) for Caterham, F3000, FBMW, Mini and Radical classes which have lead to a wider spread in Qualify. F3000 drivers have improved in wet conditions

AI wet speed has been tweaked for better consistency between tracks

General AI speed tweaks for better consistency against player

Mondjuk érdekes meret ezeket egyszer már kijavították elvileg a korábbi 2 frissítésben
  • Alexease
    A tegnapi beszelgetesek utan, gondolhatod, hogy mennyit szamitanak ezek az idok?:D
  • Gio
    Kijott megint egy patch. megcsinaltak a World Ranking-ot
    Race 07 WR
    Jol meg van csinalva, regisztralsz, bemesz a szerverre, es egybol kiirja bent is az idod a jatekba, ha mesz egy kort. poen
  • GPx8
    Szólj, ha lesz a "virágbolti" verzióhoz is! :P
  • Debilon
    kijött az offline patch 1.0.0.9 :D

Race07 offline patch 1.0.0.9
  • Gio
    Setupolas teren engem nemigazan erdekel, hogy mi realis mi nem. Nekem az a lenyeg, hogy gyors es fix koroket tudjak menni. Ennyi szamit. De tul durva dolgokat nemlehet igyse beloni, mert versenyen a 9-11 korbol mesz 4-6 kort es elkoptak a gumik, es koridobe visszeesel 1 masodpercet legalabb, ami nem tul jo. Kulonben engem az se zavarna, ha meg realisabb lenne, ahogy Gordon vagy Alex szeretne, tolem szethulhat barmi, akkor ahhoz alkalmazkodom, es ugy allitom be.
  • Alexease
    Azert ha rendesen serulne, kopna az auto (gumik, felfuggesztes, beutne az auto vagy a felfuggesztes, meghibasodna a valto, motor, diffi, elektronika, stb.), kozelebb allna az igazihoz, nem lehetne "extrem" beallitasokat kesziteni, es nem lehetne tul autozni a hatarokat;)

De mivel nem serul az auto, igy mindenki ugy, akkor es annyira hasznalja ki a lehetosegeket, ahogy a stilusa, celja, lelkiismerete, stb. engedi.
  • gordon 24
    Ok. De azért hozzá teszem hogy Macauban a default settel 234 körüli végsebeség van, amit nem lépnek túl a WTCC autók. 250km/h szinte egyik pályán sem érik el. Ez nem GT cupa vagy f1. Ezek az autók 2000cm3 280-300le -s autók. Ráadásul sima szivó motorokkal nincs turbó meg semmi extra kütyü. Szóval 240-es végsebeség a reállis körülbelül. Ezért mondom hogy a szét állitott setup nem megfeleő.
    Ez a versenyág egy "lassú sorozat".
    A legjobb példa most az utolsó futam. Yvan Müllerék a TDI Seatot (ez az egyetlen turbóval rendelkező márka, nekik csak azért lehet mert Diesel) annyira kihegyezték (setupolták) hogy a 30kg hendickeppel majdnem poleból indult, hogy a két edzés nap és 7 kör alatt befingott a motorja.
    Tudom hogy ez egy játék, de ha ezt nézed akkor ebből is levonható hogy nagyon minimális különbség az ideálllistól életben a verseny végét jelenti. Játékban meg megnyersz vele két futamot..

Ez nem a játékosok henem a játék hibája..
    De mondom nem akarom ezt a vitát már. Tök felesleges fölleg úgy hogy már mindenki ingerült kicsit, már flémelésel vádoljuk egymást személyeskedés stb.. Szerintem mindenki játszon ahogy akar. Én nekem ez felel meg, és igy tartom reállisnak, igy érzem jól magam vele.
    Ha a másiknak az a jó, ugy használja. Ezért nem is értem a vita kirobbanását, mert én nem akarom megváltoztatni más ember véleményét felfogását. Szóval haggyuk ezt.
  • Humesz
    Igen ez tényleg így van! Különben lehet ott az NFS faltól falig.
  • b-type
    Igen, játék de azon belül szim. :)
    Autósjátéknak ott van bármelyik szórakoztató arcade cucc, szimmel azért játszik a játékos, mert szeretne közelebb kerülni a valódi nehézségekhez és azoknak megfelelni.
  • Humesz
    A leírtak alapján ez csak váltóáttételnek hangzik.
    b type: ezért játék :D
  • b-type
    Attól még hogy te nem érted még nem feltétlen a másik a fura szerzet. :)
    ...ez ilyen rácson innen-rácson túl dolog.

Aztán meg mivel a játék nem összefüggésekben gondolkozik mint egy mérnökcsapat, így lehetőség van hülyeségek beállításaira is.
    Mert lehet hogy az irányíthatóság jobb köridőt eredményez mint a reális autóbeállítás.
    Pl. full puhára veszed az autó futóművét, össze-vissza leveszed a ki és berugózást, ami az életben azt eredményezné (versenyautós keretek között), hogy lobog az autó az úton,..de mivel így könnyű kézbentartani, a játékban elért köridőd mégis jó lesz.
    Állíthatsz olyan értékeket amit szerelőmérnök soha nem állítana.

• GRomeo
    Ne akaszd fel magad,ennyit nem ér!
    Szerintem meg olyan játékos mint Gio akasztaná fel magát ha default setuppal kellene neki játszani,pláne egy ligában!
    Sajnos azt kell mondjam,irjam defaulttal sehova nem lehet jutni,pedig hidd el sajna én sem tudom beállitani az autót.Gio volt olyan rendes,hogy az ő setupjait hasonlitottam össze a az enyémekkel. Pl.Macauban a két nagy egyenesben lehet 250körül autózni a defaultnál meg 210körül vége.Ez a default ez nagyon alacsonyra van állitva szerintem,ezért nem igazán reális számomra amit alapból beállitanak.
  • gordon 24
    Végem van felakasztom magam.. Szép volt az élet sziasztok! :D
  • Mccormick
    Gordon te elég fura szerzet vagy! Szerintem te magad sem tudod, hogy mit akarsz, pontosabban hogy mi a reális. Mert nálad ez elég szubjektív.
    Ráadásul teleflémeled a topicot, mert nem érted, hogy ez csak egy játék. Ezt ne bántásnak vedd, távol álljon tőlem, de nem lehet rajtad eligazodni.
    A játék adta setup lehetőségekkel élés már valótlan? Miért áll távolabb a valóságtól ha vki be tudja állítani az autóját (és itt nem segítségekről van szó). Ha vki saját maga részére beállítja úgy, hogy jobb érzés vele menni de mégsem megy vele gyorsabban, akkor mi van? A nézetkérdéssel is te jössz elő mindig. Az esetleges pozítiv időkülönbségek pedig a játék számlájára írandók és azokra is csak a profik képesek, ha te 5mp-el lassabb vagy akkor ilyen értelemben az sem reális :)
  • Humesz
    Nem mondod??? :D "ellenben itt a játékban" Ennyi!
  • gordon 24
    Prialuxnak nem biztos hogy jelent valamit a default setup.. De azt azért hozzá tezsem azért hivja a játék defaultnak, mert ez a set hasonlit a legjobb az eredeti autó beállitásokra. Az igaz hogy pontosat nem lehet tudni (mivel a csapatok ugysem adják ki ezt) de nagyából hasonlit.. És ha meg is nézed az időket amiket egy jó játékos ezekkel a setekkel fut akkor láthatod hogy majdnem ugyan olyan időket ér el mint amiket edzéseken el érnek az igazi versenyzők.. Szóval én ezért használaom a Default setet. A nézet kérdés az már lényegtelen.
  • SimaSuna #4356
    nem a versenyző állítja be az autót...
    sem a WTCCben sem az F1ben sem a Ralliban...
    személyre szabott csapat állítja be az autót..
    "te" mint versenyző csak finomra hangolod..
    ellenben itt a játékban mikor te az egész csapatot képviseled.

ezért van a szabadedzés/pálya bejárás..hogy a beállításokat magadra tudd hangolni a kocsin..
  • Humesz
    Pontosan értelek csak nem akartam nagyon elhúzni, ezért kihagytam pár dolgot és csak azt írtam le, amiről eddig nem volt szó. És nem is a segítségekre gondoltam. Mellesleg a reális az, ha ugyanúgy közlekedsz egy pályán, mint teszik azt a versenyzők (ha már meg akarjuk magyarázni, hogy mi reális és mi nem)