RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A rajt pozicio pedig azért fontos mert itt már idegesit az hogy beállitod õket pl 97%-ra nem tudsz szart se elérni idõmérön utsó vagy. De vesrenyen meg nem mennek olyan jól ezért 4 kör után a 10-dik vagy ne most ez gáz. Mert 25 dik helyrõl Wtcc-be te az életbe nem leszel 4 kör után 10 dik.
Ezért jó az hogy lehet állitani , mert igy betudod ugy löni õket hogy versenyen legyen egy 98%-os erös verseny képességekel megáldott Ai, amivel tudsz pontokért küzdeni és Qualon pedig egy olyan hogy egy top 10-es rajthely meglehesen.
Igy egy jó Qual idõvel 10 dik helyrõl rajtolva 13-kör alatt talán egy 5-6 helyre felküzdöd magad. Igy megvan az izgalom megvan a verseny szituáció is és pontot is kapsz magyarul a siker élmény is.
Szóval én valahogy igy állitgatom be õket kb.
Downhill!!
Az AIW es az AI beallitasok nagyreszt szubjektivek, hasznalatban sokmindentol fugg az eredmenyesseguk (jatekhasznalat, kontrolerek, segitsegek, palyaismeret, belefektetett ido, "kihasznalt" lehetosegek, stb.). Sajnos mindenre nem lehet kulon-kulon beallitast kesziteni a jatekban, tobb tucat kepernyos lenne az Options😄D Meg igy is vannak egyesek, akik a RACE gombot, vagy az alapveto beallitasokat nem talaljak?!?!
De a legnagyobb gond, a rugalmassag😉 Minnel tobbet jatszol, annal jobb vagy. Mivel az idomeron mindig jo helyezest szeretnel elerni, a versenyen meg gyozni akarsz, igy folyamatosan allitgatni kellene ahogy fejlodik az ember😉 Erre volt jo pl. a dinamikus AI az NR2003-ban (tobbe kevesbe😄).
Mint mar irtam, ez az AI kerdes engem annyira nem izgat😊 Kuzdjenek, elozzenek, aztan jol van😊 Indulok hatulrol, hogy legyen boven lehetosegem elozgetni, versenyezni, a gyozelem nem fontos😉) Ha ugy indulnek neki egy futamnak, hogy boven van eselyem nyerni, sot gyoznom kell, akkor mar regen rossz;D
Ha jól látom a filéban akkor a következõ a helyzet
van megadva egy sor ami ez:
WorstAdjust=(0.7500) // Used for 70% AI strength option
itt a 0.7500 a 70% -os Ai teljesitménye.
van egy másik :
MidAdjust=(1.0200) // Used for 100% AI strength option
Itt az 1.0200 a 100%-ra vonatkozik.
Van még egy ez gondolom a max amire állitani lehet õket:
BestAdjust=(1.1300) // Used for 120% AI strength option
1.1300 a 120% tehát ez a lehetetlen kategória 😄
Na most Ezek az adatok zandvortra vonatkoznak:
itt ez a sor van:
QualRatio=(1.0650) // Used to adjust AI speed in qual compared to base values
ez ha jól sejtem olyan 115% -os Ai qual teljesitményt jelent.
Tehát ha jól gondolom akkor ha ezt leteszem 0.750-re akkor 70%-os Ai qual teljesitményt kapok. Ha lerakom kb 1.0200 ra akkor 100%-ost..
Ugye jól gondolom? Erõsitsetek meg benne!😄 Egyébként most levettem 1.000-ra és egybõl 1:51-es köridõket mennek Zandvoortban, tehát müködni müködik csak tudni szeretném jó e a gondolat..
Downhill!!
Downhill!!
WorstAdjust=(0.7500)
MidAdjust=(1.0000)
BestAdjust=(1.1000)
QualRatio=(1.0200)
RaceRatio=(1.0500)
Jo munkat😊))
Downhill!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Chevrolet Lacetti WTCC
Chevrolet Lacetti WTCC
és a 07-es game is állati, alig várom, hogy kiadják 😊
Downhill!!
Sajna én billentyûrõl nem vagyok akkora profi, hogy menjen minden segítség nélkül, ezért a bajnokság elején beállítom, hogy legyen Anti Lock Brakes, Traction Control és Stability Help is. Így egész jól megyek (tudom nem ez az igazi, de billentyûrõl nekem csak így megy. A lényeg, hogy az elsõ öt pályán ha akarom át tudom állítani (nem szoktam), de ahogy elérek a Porto-i pályára kiszürkül ez az opció és ki is kapcsolodnak a segítségek, azaz OFF-ra áll és ez természetszerûleg ki is hat a teljesítményre, rögtön fickándozni kezd az autó és billentyûrõl ez komoly lassuláshoz is vezet (köridõ romlás), mert a kanyarokban csak lasan tudok kigyorsítani, szóval nem az igazi.
Kormányról ha játszom, akkor ez nem jelent gondott (azért az mégis csak analóg és tudom rendesen adagolni a gázt, vagy épp a fékerõt adagolni), sõtt ott ilyen segítségek nélkül élvezet menni, de a helyzet az, hogy inkább olyan helyen tudok vele játszani, ahol nincs lehetõség a kormányra és ott szeretném ha meg is maradna a segítségek.
Mit kell tennem, hogy ne vegye el a gép ezeket, vagy ha elveszi, akkor hol tudom visszakapcsolni, tehát milyen file-t és hol kell editálni? Én sajna nem találtam meg ezért is kérdeztem.
Köszönöm elõre is a segítségetek.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Egyébként szép ez a Chevi!
No one can stop Death!
Setupokat honnan lehet a Race-hez leszedni?
Thx infó
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Downhill!!
Valójában a valóban sikeres fwd, az Alfa is autóforma volt, meg a Bímerek is azok egyenlõre, szal sztem itt nem látom annyira meggyõzõnek ezt a kialakítást...vlaszeg a szériaautó változásai miatt lehet igazán erõs ez az autó...olyasmik miatt, hogy mivel a hátsó fejtér miatt nem kell aggódni az ejtett hát teteje miatt, lehet variálni a padló alatt lévõ mechanikák elhelyezésével..stb.
Légellenállás szempontjából meg ugye a fordított csepp lenne az ideális.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Downhill!!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Na de a képek:
Downhill!!
Most ugye elkezdtem curitibával a 2007-es bajnokásgot. Egész jó idõket mentem magamhoz képest (rfactorral mentem sokat itt) 1:24:191-et mentem ezzel a 3-dik pozicóbólrajtoltam😄 97%-on.
Nagyon tetszik az benne hogyha elözöl akkor nem adják fel, megint jön és küzd! Nagyon fassza. Egy dolog van ami nem tetszik az hogy nagyon sokat csuszkálnak, curitibába mind a 2 versenyen a célegyenes elött volt baleset és az egész egy megcsuszás miatt. De hát annyi baj legyen! Nagyon jó és nagyon tetszik!
Egyszerüen odákat lehetne zengeni róla. Szóval nem is tom.. Na. Remélem nem csak én gondolom igy közületek!
Downhill!!
koszi.
Eddig tenyleg hidegen hagytak ezek a setupolasok, de analfabetak szamara is eleg jol le van irva egy csomo minden az lfs online manualjaba. Aki meg nem olvasta vagjon bele 😊
szerintem
Egy kérdés a talent könyvtárat ha ez ember állitgatja történik valami az ai-val? Próbáltátok már?
Downhill!!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Most ugy nézem hogy 97% -on elbirok velük , de lehetne egy 98%-ra feltenni öket ha idõmérön gyorsabb tudnék picivel lenni. Versenyen nem gond, de azért 97-98% már elég komoly idõket mennek idõmérön, valahogy ezt az idõt kéne megközeliteni ehhez meg az alap set kevés.
Downhill!!
Downhill!!
Chevrolet Lacetti WTCC