5806
  • Alexease
    A Steam mindenkepp kell az inditashoz.
  • gordon 24
    Aham! De onnatól ugyan ugy aktválni(illetve steamen keresztül) tudod inditani nem? Tehát magyarul csak annyi a különbség, hogy nem kell ujra leszedned mitomén xgb-t. Jól értem?
  • Alexease
    Steam alapszolgaltatas. Jatekonkent van BackUp lehetoseg, ami a letoltott, instalalt jatekot kollektezi, atmasolja egy csomagba, ami kiirhato DVD-re. Kesobb ha kell, akkor lehet onnan is installalni - elvileg csak visszamasolgatja -, igy nem kell az egeszet ujra letolteni, csak az esetleges megjelent patcheket, kiegesziteseket.
  • gordon 24
    Ez nem gond:D gagyit már 7000ft-ért lehet venni. (vadi uj) Persze valami márkás az már 10-felett van.

Laccoo Alex! Mi ez? Hogy lehet kiirni?
  • Istencsászár
    Nincs dvd íróm:)
  • Alexease
    Backup;)
  • Alexease
    Kiirod DVD-re, aztan neha megfogdosod:))

Tippem szerint, ez mar nem fog itthon megjelenni dobozosba;) Nem sok ertelmet latom, abszolut veszteseges lenne. Mar azzal, hogy offline verzio is megjelent kulfoldon - igy azzal eggyutt a warez - mar akkor eldolt hogy nem erdemes;) Kotelezo az itthoni megjelenesne a Magyarnyelvu doboz, kezikonyv, es meg ott van a szallitas, tarolas, nyereseg, AFA, stb., es mennyit adnanak el?! 10 darabot?!:)))
  • lac coo
    Szvsz ki lehet azt írni, legalábbis HL2-őt anno kiírtam lemezre... Sőt ha jól emlékszem van is valami külön opció erre a Steam progiban ...
  • gordon 24
    Hát ja.. De az meg majdnem ugyan az. Kifizeted a rendelésnél, aztán ha nem hozzák? Akkor bukta. Ráadásul nyelv tudás nélkül (sajna én ebben szenvedek) Megrendelni sem könnyű, sőt steam megvenni sem..
  • leho94
    576-ba énis kerestem már meg még az előző részt is de azsem volt nekik jóideig lehet még most sincs , ugyhogy netről rendeltem ^^
  • Istencsászár
    Bantuföldön élünk, mire ide eljutnak a dolgok... meg kell rendelni külföldről, márha ez a porszem Mo szerepel a postázási listájukon...
  • gordon 24
    én pont igy vok vele! Egyszerüen nem bizom benne. Az rfactorom is igy van. Pont olyan mintha warez lenne, és mégis 9500ft vel kevesebb vagyok. Nem jó ez.. Sokkal jobb ha meg tudom fogni, igen eredeti. De sajnos azt sem tudják mikor jelenik meg(talán nem is fog) 576kbyt meg kérdseztem még listán sincs. Szóval....
  • Istencsászár
    Tök mind1... mert Steamre telepíted, ugyan ugy megkapod a frissítéseket, engem csak az zavar ezekben a online vásárlásoknál h semmi kézzel fogható nincs benne... nekem kell a dvd h itt figyeljen:)
  • Alexease
    Steam-rol erdemes megvenni, tavaly oktober ota...

Amugyis, a patchek Steam-en jelennek meg azonnal, az offline-os cuccok kitugya mikor. A het elejen jott az 1.0.1.6-os patch, es tegnap jelent meg az 1.0.2.0-as...

Raadasul, ha jol lattam, lesz valami kiegeszites, addon, stb. (?!) Talan GTR?!?!
  • GRomeo
    Akkor végre hamarosan kapható lesz nálunk is?!
  • batihu
    Köszi!!!:)
  • Alexease
    http://www.edigital.hu/product.php?cat=1235&bid=25&partner=33009&productid=33426
  • batihu
    Sziasztok! Keresek Logitech DFP kormányt!Ha tud valaki keressen meg!
  • Alexease
    Januar kozepen-vegen jon a kovetkezo patch, kivancsi leszek mit tesznek bele (javitas es vagy bovites)? :)
  • autoszimulator
    Azér ez a neved, mer nincs CSS-d :D
  • Debilon
    igen, ezt tudom..
    a kérdés csak azért merült fel bennem, mert megvan virágbolti verzióban, installkor meg lehet választani online és offline verzió között...

azt 3 vagy mennyi gigát meg nem nagyon van kedvem töltögetni:(

lui: nem akarom sosem eladni az acc-om:D css meg nincs is benne nálam :)
  • autoszimulator
    Ajánlott egy új accot csinálni a játékoknak, mert ugyanazon a steam accon a CSS + Race nem túl kelendő dolog :D
  • Alexease
    Ha megveszed Steam-en, akkor mar nem kell hozza semmi. A steam-re ugy is csak a sajat kododdal tudsz belepni, ha az elindult, akkor listazza az osszes megvasarolt programodat. Barmilyen gepcsere, install, stb., utan, belepsz, letoltesz, hasznalsz:)
  • Debilon
    ha megveszem steam-en keresztül a race07-et, akkor kapok cd-key-t? vagy csak úgy fog működni a dolog, hogy kifizetem és letöltöm steamról?
  • Alexease
    Banner alatti link: http://www.race-game.org/race07/support/index.htm

Persze, ezt megszorozhatod kettovel;) Amugy meg probald ki Demot...
  • Kiskomtyi
    meg tudja vki mondANI A gépigényét?
  • avcom
    őszintén szólva én mindegyiket utálom a végére, pedig nem is én nyomom a munka dandárját, szóval ismét szeretném kihangsúlyozni azt, amit szoktam is emlegetni:

és persze azoknak is, akiket esetleg érdekel :)
  • lac coo

Hogy bírjátok energiával, lelkesedéssel?
    Én minden "projektembe" beleunok a vége előtt :))))
  • leho94
  • Alexease
  • Toya
  • bardocz
    ez a steam de rohadt idegesítő...folyton jön az ablakaival minden kilépésnél,és a játék indítás is hoszabb miatta:S
  • lac coo
    Jó forrásból szerzem , hatalmas cégtől évi 30 milliárdos forgalommal ....
    15 volt a négymagos intel proci .... Amúgy meg ráér, nem sűrgős nekem, végül is eső kivételével elmegy ezen is bármi .
  • Alexease
    Az majd csak jovo ev elejen - talan;) Es azt megvenni majd csak ev kozepen, ev vegen:) Kiveve perwsze, ha van ra 150-200000 HUF:)))
  • bardocz
    ati hd 3870 ;) ebből 4-et is öszeköthetsz:D
  • lac coo
    Nem tom valami DX10.1 -est ... Majd ha lesz valamikor :))))
  • gordon 24
    Milyen kártyát akarsz? Nekem csak 34000ft volt rá sajna. 8800gt-akartam ,de hát az nemfért bele. Igy 8600GTS lett.
  • lac coo
    Nekem is megvan már a fél-gépem, már csak videokártya kell, de azzal egyelőre várok ...
  • gordon 24
    Okéé.. Már kezdetm örülni:D Az uj gépem nagyon szereti a gemét! Minden fullon van, Olyan grafikája van hogy el se hiszem:D
    Tudjátok a multkor kérdeztem, hogy miért lehet hogy pixeles a kép a monitoron, hát már tudom:D Most nem az...
  • lac coo
    Nem, csak elírtam, bocsi !