5806
  • Istencsászár
    Lehet hogy megvenném, csak lassult az engine, az én gépem meg nem gyorsult... egyedül furikázva ( highon persze ) épphogy folyamatos ( med-lowon ronda nemérdekel... ), sok autóval meg használhatatlan... igy asszem kimarad a gém.
  • gordon 24
    Már nem. Szinte mindenki a Race 07-el. Szerintem nem érdemes két topik neki. Mind2 jó game.. De a sima raceban is lehet az Ai-t lassitani gyorsítani. Már rájöttem! sokat kérdezgettem idegesítettem a topi lakóit aztán egy két nap tannulmányozás után elég jól megadható hogy milyen erőssek legyenek. Tehát ha maradsz a régebbi race-nél (ami nem baj) akkor ugy tudod ahogy az elöbb leirtam, de ha túl erőssek lesznek neked akkor szolj és elmodom mit tudsz tenni annak érdekében, hogy akár egy top 5-ös helyért is harcolhass, mind a Qualon mind a Versenyen.
  • Alexease
    Mivel fel eve megjelent a RACE07, igy a legtobben azt hasznaljak;) Igaz, hogy ez a RACE topic-ja, de osszessegeben olyan keves hozzaszolas van, hogy ez van hasznalatban mindkettore;)
  • daf xf
    Mér ti nem ezzel toljátok?:D
  • gordon 24
    Jahhhh! Hogy te a 2006-ossal nyomod! Akkor pedig csak ugy tudsz full vb-t menni, hogyha a legerősebb szintre teszed azthiszem a Pro a legerősebb. Mondjuk igy meg porrá fog verni a gép. De ha érdekel meg lehet oldani hogy mégse:D
  • daf xf
    Ott nekem csak ennyi van.:
  • gordon 24
    Ha valóban megejelenik én megveszem! Utánna meg tolhatnánk valami online bajnokságot vele!
  • Alexease
    Jo hogy eppen most irtam, hogy szerintem nem jelenik meg:) Kivancsi vagyok mekkor uzlet lesz:))) Jelezhetne majd valaki, ha megvette a dobozost, csak az aranyok miatt:)
  • Laceee
    kiváncsi vagyok milyen lesz a magyar felirat, megcsináltam az offline verzióhoz a magyaritást, próbáltam elintézni, hogy a steamre rakják fel
    de még válaszra sem méltattak, meg azért azt is megnézném mennyire hasonlít az enyémre...
  • Istencsászár
    Fejlesztő: Atari , azt meghiszem:)
  • santibi
    Jövő héten jelenik meg a dobozos itthon. 7990 HUF.
  • Gio
    WTCC Race 07
    :)
  • gordon 24
    Na tehát. Inditod a bajnokásgot. Kiadja az autó márkákat stb. Utánna van egy képernyő, ahol a Verseny beállitásokat kérdezi. (pro, hard asszem stb) na ez alatt van egy ilyen rublika hogy Race Distance. Ezt rakd 100%-ra és ennyi.
  • Minstrel
    köszi, akkor steam lesz
  • daf xf
    Hi all!
    Lenne egy kérdésem.
    ha megyek bajokságot akkor holtudom beállítani a verseny hosszát?
    Mindigh ilyen 3 kört ad.:(
    Már próbáltam mindent de sehol sem találom..
  • Alexease
    Nem jelent meg, es szerintem, mar nem is nagyon fog. Vagy az elso resz sikertelensege (?!), vagy a masodik resz offline verzioja es az egyszeru vedelme altal azonnali warez megjelenese miatt, gondolom nem tartottak kifizetonek. De meg lehetnek egyeb kiadoi problemak is:D

Szerezz bankartyat - csalad, barat, rokon, munkatars, stb. - es vedd meg Steam-en...
  • Minstrel
    hol lehet a Race 07-et megvenni magyarországon?
  • leho94
    Nekem gyengébb van és fut rendesen néha beszaggat de nagyon ritkán..
  • Attila889
    nos nekem olyan kérdésem lenne hogy a lenti gépigényem ami most van..azon tudna-e jól menni a gamma? :)
  • Mathias
    Próbáltam a Nordschleife 0.91 -es pályát, de nem mér időt. Nektek mér time attackba?
  • Mathias
    Sziasztok!
    Van valami setup F3000eshez? Néztem a fenti linkeket, de nem találtam. A másik hogy jó lenne valami leírás(főleg magyarul) mi micsoda a beállításoknál.
  • Gio
    Nem tudom mit rontasz el, de ha egyszer valamit a controlls-nal beallitasz, akkor annak mukodnie kell.
  • Alexease
    A REALISM SETTINGS-nel (a palya es az auto valasztas utan) mit allitottal ve?!
  • Norbu
    Az addig oké, csak utána nem tudok váltani mert nem érzékeli a gombokat. Egyébként ha másik gombra állítom át a váltást akkor meg azok nem működnek...
  • Gio
    Nem talalkoztam meg ilyen problemaval. Az automata valtot ki tudod kapcsolni menuben, vagy jatekban F2 vagy F4 asszem.
  • Norbu
    Üdv!

Tegnap én is felraktam a játékot azonban nem tudom át állítani manuális váltásra. Azaz sikerül átálítani, de a kormányomon nem érzékeli azt a két gombot, pedig a menüben beállítottam.
    A kormányom: Logitech Driving Force EX

Valaki találkozott már ilyen jellegű problémával?
  • gordon 24
    Nekem 98-on.
  • Tempest
    Hello!
    Nektek hány százalékon vannak az ellenfelek?
    96 -98 ? 100 ?
  • leho94
    Majd csak csinálnak egy modot:)
  • gordon 24
    Ugy gondolom hogy szeretnék menni egy bajnokságot offline. És ugy a 2007-es seasont nyomnám, de Hondával. Ezt a progi nem engedi mert csak 2006-os wtcc ben van benne az Accord. Tehát vagy azt csinálom hogy 2006-ossal megyek (de akkor az összes autó 2006-os) Vagy nem megyek Hondával. Szóval én azt szeretném hogy a 2007-es Wtcc-t amikor kiválasztom benne legyen a Honda.
  • Gio
    Hogy erted? van lehetoseg menni 2006os autokkal, van car filter, be tudod allitani magadnak. Sot, eleg sok olyan online szerver fut, ahol 2007 es 2006os autot is valaszthatsz.
  • gordon 24
    Nem tudjátok lesz 2008-as Race? Csak azért kérdzem mert ugye 2008-ban ujra lesz Honda a Wtcc mezőnyében. Nem kisebb névvel mint James Thompson. Ráadásul az Alfátol megvált N technologik csapatban. Nekem irdatlanul tetszik a honda és szivesen mennék vele.
    Ha nem lesz race 08 akkor megoldható az hogy a 2006-os Accordokat át lehesen tenni a 2007-es autók közé?
  • Ombika
    Viragnyelvihe Race 07-hez melyik a legutso patch? Bocsi
  • leho94
    Én mennék ligába csak szereznem kell pénzt a játékra ( 2 hónapja gyűjtök )!..
  • lac coo
    Akkor már kb. ötödik verzióban lesz meg ugyanaz a mod :)))))
    Jó, igaz itt van ablaktörlő stb ...
  • GRomeo
    Igen mind a két vásárlási lehetőség nekem megfelel,de azért jó látni az eredeti dobozos verziót a számitógép asztalon.Ha tényleg nem lesz akkor tuti a steam-es megrendelés áll.
  • gordon 24
    Hát akkor majdnem mind1 hogy mi van..nem lesz itt bajnokság idén.. Én lehet tudok érdeklödöket de majd a többit privibe.
  • Alexease
    Ugy nez ki meg volt a hivatalos Addon bejelentes is:) Marcius vegen jon, GTR Evolution neven (GTR+GTR2), plusz Nordschleife (elvileg) - plusz penzert (?!). Egyelore csak Olaszul talaltam hirt, azzal nem farasztok senkit;)
  • Alexease
    4-en (aki fizetett) es meg ketto (Te plusz meg valaki) aki holtpont;) Sajnos nulla mozgolodas, vagyis talalni kellene valami csapatot a szerverre, legalabb az egyik napra...
  • gordon 24
    Köszi! Hát aszthiszem várok még egy hónapot. Most anyagilag nagyon szarul vok:D Ha addig sem jön ki dobozban megveszem steamen. Mondjuk azt is kéne tudni hogy van-e valami fasza Liga.. Mert különben nem sok értelme van az eredetinek. Kicsi off: mennyien jelentkeztek nr-re?