5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#4475 Lehet hogy megvenném, csak lassult az engine, az én gépem meg nem gyorsult... egyedül furikázva ( highon persze ) épphogy folyamatos ( med-lowon ronda nemérdekel... ), sok autóval meg használhatatlan... igy asszem kimarad a gém. -
#4474 Már nem. Szinte mindenki a Race 07-el. Szerintem nem érdemes két topik neki. Mind2 jó game.. De a sima raceban is lehet az Ai-t lassitani gyorsítani. Már rájöttem! sokat kérdezgettem idegesítettem a topi lakóit aztán egy két nap tannulmányozás után elég jól megadható hogy milyen erőssek legyenek. Tehát ha maradsz a régebbi race-nél (ami nem baj) akkor ugy tudod ahogy az elöbb leirtam, de ha túl erőssek lesznek neked akkor szolj és elmodom mit tudsz tenni annak érdekében, hogy akár egy top 5-ös helyért is harcolhass, mind a Qualon mind a Versenyen. -
#4473 Mivel fel eve megjelent a RACE07, igy a legtobben azt hasznaljak;) Igaz, hogy ez a RACE topic-ja, de osszessegeben olyan keves hozzaszolas van, hogy ez van hasznalatban mindkettore;) -
#4472 Mér ti nem ezzel toljátok?:D
-
#4471 Jahhhh! Hogy te a 2006-ossal nyomod! Akkor pedig csak ugy tudsz full vb-t menni, hogyha a legerősebb szintre teszed azthiszem a Pro a legerősebb. Mondjuk igy meg porrá fog verni a gép. De ha érdekel meg lehet oldani hogy mégse:D -
#4470 Ott nekem csak ennyi van.:
-
#4469 Ha valóban megejelenik én megveszem! Utánna meg tolhatnánk valami online bajnokságot vele! -
#4468 Jo hogy eppen most irtam, hogy szerintem nem jelenik meg:) Kivancsi vagyok mekkor uzlet lesz:))) Jelezhetne majd valaki, ha megvette a dobozost, csak az aranyok miatt:) -
Laceee #4467 kiváncsi vagyok milyen lesz a magyar felirat, megcsináltam az offline verzióhoz a magyaritást, próbáltam elintézni, hogy a steamre rakják fel
de még válaszra sem méltattak, meg azért azt is megnézném mennyire hasonlít az enyémre... -
#4466 Fejlesztő: Atari , azt meghiszem:) -
santibi #4465 Jövő héten jelenik meg a dobozos itthon. 7990 HUF. -
Gio #4464 WTCC Race 07
:) -
#4463 Na tehát. Inditod a bajnokásgot. Kiadja az autó márkákat stb. Utánna van egy képernyő, ahol a Verseny beállitásokat kérdezi. (pro, hard asszem stb) na ez alatt van egy ilyen rublika hogy Race Distance. Ezt rakd 100%-ra és ennyi. -
#4462 köszi, akkor steam lesz -
#4461 Hi all!
Lenne egy kérdésem.
ha megyek bajokságot akkor holtudom beállítani a verseny hosszát?
Mindigh ilyen 3 kört ad.:(
Már próbáltam mindent de sehol sem találom.. -
#4460 Nem jelent meg, es szerintem, mar nem is nagyon fog. Vagy az elso resz sikertelensege (?!), vagy a masodik resz offline verzioja es az egyszeru vedelme altal azonnali warez megjelenese miatt, gondolom nem tartottak kifizetonek. De meg lehetnek egyeb kiadoi problemak is:D
Szerezz bankartyat - csalad, barat, rokon, munkatars, stb. - es vedd meg Steam-en... -
#4459 hol lehet a Race 07-et megvenni magyarországon? -
#4458 Nekem gyengébb van és fut rendesen néha beszaggat de nagyon ritkán.. -
#4457 nos nekem olyan kérdésem lenne hogy a lenti gépigényem ami most van..azon tudna-e jól menni a gamma? :) -
Mathias #4456 Próbáltam a Nordschleife 0.91 -es pályát, de nem mér időt. Nektek mér time attackba? -
Mathias #4455 Sziasztok!
Van valami setup F3000eshez? Néztem a fenti linkeket, de nem találtam. A másik hogy jó lenne valami leírás(főleg magyarul) mi micsoda a beállításoknál. -
Gio #4454 Nem tudom mit rontasz el, de ha egyszer valamit a controlls-nal beallitasz, akkor annak mukodnie kell. -
#4453 A REALISM SETTINGS-nel (a palya es az auto valasztas utan) mit allitottal ve?! -
Norbu #4452 Az addig oké, csak utána nem tudok váltani mert nem érzékeli a gombokat. Egyébként ha másik gombra állítom át a váltást akkor meg azok nem működnek... -
Gio #4451 Nem talalkoztam meg ilyen problemaval. Az automata valtot ki tudod kapcsolni menuben, vagy jatekban F2 vagy F4 asszem. -
Norbu #4450 Üdv!
Tegnap én is felraktam a játékot azonban nem tudom át állítani manuális váltásra. Azaz sikerül átálítani, de a kormányomon nem érzékeli azt a két gombot, pedig a menüben beállítottam.
A kormányom: Logitech Driving Force EX
Valaki találkozott már ilyen jellegű problémával? -
#4449 Nekem 98-on. -
#4448 Hello!
Nektek hány százalékon vannak az ellenfelek?
96 -98 ? 100 ? -
#4447 Majd csak csinálnak egy modot:) -
#4446 Ugy gondolom hogy szeretnék menni egy bajnokságot offline. És ugy a 2007-es seasont nyomnám, de Hondával. Ezt a progi nem engedi mert csak 2006-os wtcc ben van benne az Accord. Tehát vagy azt csinálom hogy 2006-ossal megyek (de akkor az összes autó 2006-os) Vagy nem megyek Hondával. Szóval én azt szeretném hogy a 2007-es Wtcc-t amikor kiválasztom benne legyen a Honda. -
Gio #4445 Hogy erted? van lehetoseg menni 2006os autokkal, van car filter, be tudod allitani magadnak. Sot, eleg sok olyan online szerver fut, ahol 2007 es 2006os autot is valaszthatsz. -
#4444 Nem tudjátok lesz 2008-as Race? Csak azért kérdzem mert ugye 2008-ban ujra lesz Honda a Wtcc mezőnyében. Nem kisebb névvel mint James Thompson. Ráadásul az Alfátol megvált N technologik csapatban. Nekem irdatlanul tetszik a honda és szivesen mennék vele.
Ha nem lesz race 08 akkor megoldható az hogy a 2006-os Accordokat át lehesen tenni a 2007-es autók közé? -
#4443 Viragnyelvihe Race 07-hez melyik a legutso patch? Bocsi -
#4442 Én mennék ligába csak szereznem kell pénzt a játékra ( 2 hónapja gyűjtök )!.. -
#4441 Akkor már kb. ötödik verzióban lesz meg ugyanaz a mod :)))))
Jó, igaz itt van ablaktörlő stb ... -
GRomeo #4440 Igen mind a két vásárlási lehetőség nekem megfelel,de azért jó látni az eredeti dobozos verziót a számitógép asztalon.Ha tényleg nem lesz akkor tuti a steam-es megrendelés áll. -
#4439 Hát akkor majdnem mind1 hogy mi van..nem lesz itt bajnokság idén.. Én lehet tudok érdeklödöket de majd a többit privibe. -
#4438 Ugy nez ki meg volt a hivatalos Addon bejelentes is:) Marcius vegen jon, GTR Evolution neven (GTR+GTR2), plusz Nordschleife (elvileg) - plusz penzert (?!). Egyelore csak Olaszul talaltam hirt, azzal nem farasztok senkit;) -
#4437 4-en (aki fizetett) es meg ketto (Te plusz meg valaki) aki holtpont;) Sajnos nulla mozgolodas, vagyis talalni kellene valami csapatot a szerverre, legalabb az egyik napra... -
#4436 Köszi! Hát aszthiszem várok még egy hónapot. Most anyagilag nagyon szarul vok:D Ha addig sem jön ki dobozban megveszem steamen. Mondjuk azt is kéne tudni hogy van-e valami fasza Liga.. Mert különben nem sok értelme van az eredetinek. Kicsi off: mennyien jelentkeztek nr-re?