RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg próbálta valaki Portot amit irtam? Remélem az Alex álltal adott patch ezt is megoldja olvastam Hogy az ütközést javitja de javithatná ezt is.
Egyébként Pauban ugyan ez a helyzet a pit nél nem igen találnak be😄
De ott legalább 25 autóval nem a Fürõl rajtolsz😄
Igaz ezekre a hibákra ugyis felhivják a figyelmüket aztán jönnek majd a Pachek.
Ja és még1 ma voltam bent a Duna Plázában az 576 kbyte ba. Kérdeztem az embert mikor jelenki meg. Azt mondta hogy még kiirva sincs az idõpont. Legalább 2-3 hét ez a minimum. Az árát 8 és 10 közé saccolja kb.
Downhill!!
Azt hol tudom beállitani,hogy amikor kilépek a játékból elmentse a beállitásokat,mert gyõztem a Macaui pályán,kiléptem.Másnap amikor játszani szerettem volna teljesen elvesztek a beállitásaim,gondolok itt a traction controlra,stabilty help,a féksegitségre,visszatette automata váltóra(ezen az egyen tudok változtani.És Bajnokságban indultam.Pliiz help mert igy mindig újra kell kezdenem,mert kurzórral megyek és eléggé nehéz irányitani a kanyarokban az autót.
Thx all
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Downhill!!
Hamarosan megjelenik - vagyis meg nincs😄 -, valtozasok, javitasok (uszkve):
- dedikalt szerver uzenetek
- gumi valtozasok- megnovelt kopas
- repulorajt
- orosz nyelvi jav.😊
- AI tunning, jav.
- multiplayer szinkronizacios gondok fix.
- DualCore processzor fix
- Radical SR4 multiplayer visszapillanto jav.
- vezetesi segitsegek ki/be kapcs. jav.
- dedikalt szerver replay jav.
- valami idomero utani player beragadas, fagyas jav.
- korido-tablazat hasznalat jav.
- multiplayer - player DNF, ha nem csatlakozik (ideje volt😄)
- custom skinezesi akarmi😉
- Porto, utkozes jav. a pit resznel
- multiplayerben csak onnantol lehet piszkalni az autot a startig, ha mar mindenki kint van a rajtracson (gondolom, "poen" volt beallni a masiknak a helyere, amig nem jelent meg a racson😄D)
Gondolom, a Steam-eseknek Steam-en keresztul, az offline-osoknak majd linken😉 A warezesek meg se kerdezzek, hogy hogyan😄
1. Az hogy a Race ben car file van az Rf ben pedig vech(icle) Ez az egyik. De gondolom ha ezt átnevezem akkor nem lesz gond.
2 az hogy a Race 07 filei kodoltak magyarul olan progival ami dds nevü filét nyit se engedi megnyitni magát. Ha felülirom menne?
Ki lehetne próbálni de nem tudom érdemes-e .
Downhill!!
Elõre is THX.
Downhill!!
Mert jók a kilátások? Nem bánnám. Én eddig csak egy GTR2-es próbálkozással találkoztam a nogripen. Nem nagyon mozgolódnak azzal.
...dehát türelmetlen az ember. <#smile>#smile>
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Downhill!!
Downhill!!
Ja és osztálytársam apja nagy szimulátoros és személyesen ismeri Kiss Norbertet (kint is van szinte minden versenyén). Ez nem az én érdemem nem lehetek rá büszke de szerencsésnek érezhetem magam miatta 😄
Az rFactor konvertet meg nagyon várom ha tényleg ilyen jók a kilátások.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Azzal kelsz azzal fekszel <#nevetes1>#nevetes1>
http://www.f1-info.hu/
most akkor Nordschleife még nincs hozzá ugye??
Norbit sem kell bemutatni gondolom (GTR Sim Challenge világbajnok...)
Jaaaj de kár hogy ez lett ebbõl a játékból pedig micsoda game lehetett volna <#szomoru1>#szomoru1>
apropó ezt láttátok már? 2 magyar szimes neve is bekerült a Radical SR4 (252hp) pilótái közé 😄D

Lenne pár kérdésem:Van a Race 07-hez vlmilyen mod?Mondjuk hogy legyen boxutcában vlki kerékcserénél?Vagy Safety Car?Azt lehet állitani,hogy ha pitbe megyek csak gumit kapjak,benzint ne?Egyenlõre ennyi.. 😊
Üdv Minden Car Társnak!Cuore Sportivo!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Csak van egy két apróbb hiba. Pl az amit pauban csinálnak hogy túl sok balesetet szenvednek.
Azért bátorkodtam megkérdezni errõl a véleményt mert van egy játék amit én elég régóta és nagyon jól ismerek (NR2003) ebben már megtanultam az ai-t ugy állitani hogy szinte én mondok meg nekik mindent😄 Azt hogy mikor rajtoljon milyen ideális iven menjen. Milyen baleseti arány legyen stb.És azt is hogy ki a reálishoz képest hol végezen.
Na a lényeg a kérdést azért tettem fel mert lehetséges (nem tudom) hogy itt is müködik ez ilyen szinten. De lehet hogy nem.. És azért itt egy páran eléggé vágják ezt a játékot.
Na de nem érdemel ez már ennyi szót. Ugyis mindenkinek unalmas. Lehuztam magam a klotyon😄
üdv.
Downhill!!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A lényeg szerintem h alapjában az G-motor 2õt nem gép elleni küzdelemre kreálták, vagyis nem túl fejlett ezen része a dolognak, ezért sem lesz tökéletes, és ezért tünik néha gagyinak hülyének a gép ellenfél...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Persze tisztában vagyok azzal hogy nem tökéletes az ai- egyetlen játékban sem mivel nem tud az lenni, de tökéletesiteni lehet. Ezért érdeklödöm nálatok mert talán ehhez is értenek egypáran itt.
Downhill!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
tökre ugy tünik nekem mintha hülye lennék hogy offline Ai-ellen megyek.
Nem szabad?
Az meg a másik hogy ez a topik mire van? Arra hogy mindenki leoltsa a másikat vagy arra hogy beszéljünk a játékkal kapcsolatos dolgokról?
Downhill!!
Downhill!!
Mentem edzést vannak olyan arcok akik kb 20-al mennek (összetörve) a többiek két sorban mögötte és nem elõznek.. Ez nálatok is igy van?😄
Kicsit érdekesnek tartom.
Downhill!!
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Downhill!!