RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Aham! Hát az jó lenne. Nem akarok idegen autóval menni fasza lenne csinálni egy olyat ami az ennyém.

Tényleg próbálta valaki Portot amit irtam? Remélem az Alex álltal adott patch ezt is megoldja olvastam Hogy az ütközést javitja de javithatná ezt is.
Egyébként Pauban ugyan ez a helyzet a pit nél nem igen találnak be😄
De ott legalább 25 autóval nem a Fürõl rajtolsz😄

Igaz ezekre a hibákra ugyis felhivják a figyelmüket aztán jönnek majd a Pachek.

Ja és még1 ma voltam bent a Duna Plázában az 576 kbyte ba. Kérdeztem az embert mikor jelenki meg. Azt mondta hogy még kiirva sincs az idõpont. Legalább 2-3 hét ez a minimum. Az árát 8 és 10 közé saccolja kb.

Downhill!!

Alexease
Sziasztok!

Azt hol tudom beállitani,hogy amikor kilépek a játékból elmentse a beállitásokat,mert gyõztem a Macaui pályán,kiléptem.Másnap amikor játszani szerettem volna teljesen elvesztek a beállitásaim,gondolok itt a traction controlra,stabilty help,a féksegitségre,visszatette automata váltóra(ezen az egyen tudok változtani.És Bajnokságban indultam.Pliiz help mert igy mindig újra kell kezdenem,mert kurzórral megyek és eléggé nehéz irányitani a kanyarokban az autót.

Thx all

lac coo
Majd összeszedem magam kicsit , és leírom hogy kell... Tényleg egyszerûen megoldották itt .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

gordon 24
Hát ez nem egyszerü😄 Én nem bonyolodok ebbe bele nagyon. Majd próbálkozok még. (kicsit egyszerübbnek hittem)

Downhill!!

Alexease
RACE07 Patch 1.0.0.5

Hamarosan megjelenik - vagyis meg nincs😄 -, valtozasok, javitasok (uszkve):

- dedikalt szerver uzenetek
- gumi valtozasok- megnovelt kopas
- repulorajt
- orosz nyelvi jav.😊
- AI tunning, jav.
- multiplayer szinkronizacios gondok fix.
- DualCore processzor fix
- Radical SR4 multiplayer visszapillanto jav.
- vezetesi segitsegek ki/be kapcs. jav.
- dedikalt szerver replay jav.
- valami idomero utani player beragadas, fagyas jav.
- korido-tablazat hasznalat jav.
- multiplayer - player DNF, ha nem csatlakozik (ideje volt😄)
- custom skinezesi akarmi😉
- Porto, utkozes jav. a pit resznel
- multiplayerben csak onnantol lehet piszkalni az autot a startig, ha mar mindenki kint van a rajtracson (gondolom, "poen" volt beallni a masiknak a helyere, amig nem jelent meg a racson😄D)

Gondolom, a Steam-eseknek Steam-en keresztul, az offline-osoknak majd linken😉 A warezesek meg se kerdezzek, hogy hogyan😄
lac coo
De nem kell felülírni, plusz skint a Costum Skins könyvtárba tudsz berakni . Letöltesz egyet ( egy Race07-hez valót ) és megnézed hogy müxik, de ott van leírás is róla ... Aztán ugyanilyen formában megcsinálod az rFactoros skint is ....

gordon 24
Figyi itt kétteõ problémát látok:

1. Az hogy a Race ben car file van az Rf ben pedig vech(icle) Ez az egyik. De gondolom ha ezt átnevezem akkor nem lesz gond.

2 az hogy a Race 07 filei kodoltak magyarul olan progival ami dds nevü filét nyit se engedi megnyitni magát. Ha felülirom menne?

Ki lehetne próbálni de nem tudom érdemes-e .

Downhill!!

lac coo
Próba..Lentebb volt róla szó, nézd meg... Csak a képeket kell átnevezned, illetve nézz meg egy costum skint mibõl áll össze .

gordon 24
Skinezõkhöz szeretnék feltenni egy kérdést. Láttam oldalakon Car skineket az Rfactorhoz. Na most a kérdés az rfactorba a Race 06-ból készitették a modot tehát elvileg a fileok megegyeznek. Meglehet azt csinálni hogy az rfactorhoz készült skineket betedd a Race 06-07-be?

Elõre is THX.

Downhill!!

Ginger17
"Az rFactor konvertet meg nagyon várom ha tényleg ilyen jók a kilátások."

Mert jók a kilátások? Nem bánnám. Én eddig csak egy GTR2-es próbálkozással találkoztam a nogripen. Nem nagyon mozgolódnak azzal.

...dehát türelmetlen az ember. <#smile>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

gordon 24
Nem tudom ki nézte meg de a következõ a helyzet. Amikor egy bajnokságot inditasz 23 autó van de fellehet tenni 24-re. Na én ezt tettem. Ha 25 autó van akkor a portoi pályán a pálya belsejére rak a gép a fûre😄 Szóval találtam egy ujabb hibát. De még mindig tetszik😄

Downhill!!

gordon 24
Ne kérdezen senki semmit! Menjetek és rajtoljatok Portoban az utolsó helyrõl! Kiváncsi vagyok a véleményekre😄D

Downhill!!

Prézli
"....Olyan GTL-GTR2 féle😊))) " GTR2-vel csak pár napot játszottam majd a mértnem pörögmeg az a rohadt Porsche ha lepadlózom a kanyarban jelszóval le is szedtem, de eléggé komolyan veszem a GTL játékosságot és bizton elmondhatom, hogy a Race közelebb áll Toca Race Driver-hez mint a GTL-hez, tudom, hogy te is játszottál vele de én a véleményeddel nem értek egyet.

Ja és osztálytársam apja nagy szimulátoros és személyesen ismeri Kiss Norbertet (kint is van szinte minden versenyén). Ez nem az én érdemem nem lehetek rá büszke de szerencsésnek érezhetem magam miatta 😄

Az rFactor konvertet meg nagyon várom ha tényleg ilyen jók a kilátások.

JuanG
megyek én még oda, ne félj 😄

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
hát azért lenne bicikli helyett egy audi allroad quattro is 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Ja, mindennap végigbiciklizhetnéd 😄DD

Cowek
Én a helyedben odaköltöznék <#idiota>
Azzal kelsz azzal fekszel <#nevetes1>

http://www.f1-info.hu/

lac coo
Tudtommal nincs ....

JuanG
pláne a replay külsõ kamerából nem tetszik, olyan hülyén néz ki az autó pattogása mint anno a CMR sorozatnál (mûfelfüggesztés-pattogás szimuláció)...

most akkor Nordschleife még nincs hozzá ugye??

avcom
elég híresek az online autósportban, "a visszavonult Wéber Gáborról" anno az autosimsport olyan kontextusban írt, mint tavaly év végén a világsajtó Schumacherrõl

Norbit sem kell bemutatni gondolom (GTR Sim Challenge világbajnok...)

lac coo
Nekem is darabos kicsit, bár már sokszor leírtam ....Olyan GTL-GTR2 féle😊))) Nem rossz csak fura néhol .

JuanG
hát ja...kompromisszumos...majd az rF konvert 😊

lac coo
Jaja, én láttam , akartam is kérdezni már mi közük hozzá ? 😊)))

Prézli
Én nem játszottam vele már rég (le is töröltem) de úgy emlékszem van ott még pár magyar. Egy narancsszínû radical-ban van Kiss Norbert is.
Jaaaj de kár hogy ez lett ebbõl a játékból pedig micsoda game lehetett volna <#szomoru1>

JuanG
na kipróbáltam én is a teljest, egyelõre csak radical-al 😊...egész jó ha az ember leveszi a szárnyat 1-2 -re, és kicsit hátrébb tolja a fékeloszlást 😄D ...mind az sr3 és sr4 jó móka, bár azt hittem kicsit erõsebbek-jobban mennek ezek a verdák, sok padlogázos kigyorsnál meg se moccan a segge (picit árkádos), de gondolom az egész játék ilyen...

apropó ezt láttátok már? 2 magyar szimes neve is bekerült a Radical SR4 (252hp) pilótái közé 😄D

lacica
Siker!!Köszi szépen.

lac coo
Az costum skins könyvtárban van útmutató... tölts le egy plussz autót és nézegesd meg mi -hogy van benne .

lacica
Sziasztok! Hogy tudok új skineket berakni,mert sehogy sem jön össze????

Sziasztok!

Lenne pár kérdésem:Van a Race 07-hez vlmilyen mod?Mondjuk hogy legyen boxutcában vlki kerékcserénél?Vagy Safety Car?Azt lehet állitani,hogy ha pitbe megyek csak gumit kapjak,benzint ne?Egyenlõre ennyi.. 😊

Üdv Minden Car Társnak!Cuore Sportivo!

JuanG
az is lehet, hogy nem minden pályán egyformán jó az AI, mivel mindegyikhez, külön AIW van, lehet Pau-é el van baszva 😛

En utoljara meg gp2vel szenvedtem igy, ahhoz volt egy editor, is kb mindent be lehetett loni benne. De ma mar van internet, minek szenvedjek akkor ai-val? Az igaz, hogy a tortbe nincs online jatekra lehetoseg, ezert nem tolom. Megneztem az uj mapokat, meg kiprobaltam a kocsikat. De mindenkeppen megveszem, az tuti. Ai-ra visszaterve... sztem ugyse fogod sose eltalalni a megfelelo nehezsegi szintet. A masik, hogy bizonyos helyzetekben, kanyarokban ugy lelassitanak, hogy vicc. Legalabbis race06ba igy volt. Szoval ha megteheted vedd meg a jatekot, mert eg es fold az elmeny, es most tokmind1, hogy milyen idoket mesz, jokat kuzdeni lehet a kozepmezonybe is.

b-type
Az Nr2003 AI beállításaihoz sztem ne is akard hasonlítani 😊 ...az kifejezetten nagyszerû.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gordon 24
Most ugy állitottam õket! Lement 4 futam ebbõl 1-en pont sincs(pau) 1-en van egy 1 és egy 3-dik hely. (Curitiba) Aztán egy 8 és egy 6-dik (zandvoort) És valencia egy 5-dik és 12 . Szóval elég kemény velük menni. Sõt nincs is baj valük túl sok. 96%-on nekem megfelelöek.

Csak van egy két apróbb hiba. Pl az amit pauban csinálnak hogy túl sok balesetet szenvednek.
Azért bátorkodtam megkérdezni errõl a véleményt mert van egy játék amit én elég régóta és nagyon jól ismerek (NR2003) ebben már megtanultam az ai-t ugy állitani hogy szinte én mondok meg nekik mindent😄 Azt hogy mikor rajtoljon milyen ideális iven menjen. Milyen baleseti arány legyen stb.És azt is hogy ki a reálishoz képest hol végezen.
Na a lényeg a kérdést azért tettem fel mert lehetséges (nem tudom) hogy itt is müködik ez ilyen szinten. De lehet hogy nem.. És azért itt egy páran eléggé vágják ezt a játékot.

Na de nem érdemel ez már ennyi szót. Ugyis mindenkinek unalmas. Lehuztam magam a klotyon😄

üdv.

Downhill!!

b-type
Az AI tényleg egy módon jó, fullos agreszív, és tudásban amit csak elbírsz.. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Nemhiszem.

A lényeg szerintem h alapjában az G-motor 2õt nem gép elleni küzdelemre kreálták, vagyis nem túl fejlett ezen része a dolognak, ezért sem lesz tökéletes, és ezért tünik néha gagyinak hülyének a gép ellenfél...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gordon 24
De ez nem gond! Csak azt nem értem hogy tulajdonképpen hot hülyének néznek eypáran és nem értem miért. Szerintem nem teszek fel hülye kérdéseket. Biztos vannak olyanok akik szivesen mennek Ai-val is, mivel jelenleg a race 07-tel mással nem tudsz.
Persze tisztában vagyok azzal hogy nem tökéletes az ai- egyetlen játékban sem mivel nem tud az lenni, de tökéletesiteni lehet. Ezért érdeklödöm nálatok mert talán ehhez is értenek egypáran itt.

Downhill!!

JuanG
emlékszem anno az ETCC2003 moddal kurvajókat versenyeztem az AI-val 😄...azóta se találkoztam olyan kemény és jó AI-val...

Istencsászár
Ezzel azt akarta Gio mondani hogy te vagy az aki gép ellen szereti játszani, de itt nagyon nincs más aki ennyire benne van a témában, pl énis csak egyedül körözgetek ha van kedvem, gép ellen 1 kört nem mentem.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gordon 24
Aha! THx!.

Downhill!!

Willi Betz
Viselkedést meg hangot.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

gordon 24
Miért te a warez versioval hogy játszol neten? Vagy megveted? Mivel sajna ezzel a versioval nem lehet. És egyébként gond hogy az ember ai-vel játszik?
tökre ugy tünik nekem mintha hülye lennék hogy offline Ai-ellen megyek.
Nem szabad?

Az meg a másik hogy ez a topik mire van? Arra hogy mindenki leoltsa a másikat vagy arra hogy beszéljünk a játékkal kapcsolatos dolgokról?

Downhill!!

Sztem itt kb csak te jatszol ai-val😄

gordon 24
Én megkersetem, de ez a skint is változtatja? Vagy csak az autó viselkedését? Mert én azt nézegettem hogy csak azt.

Downhill!!

gordon 24
Pau -ról mi a véleményetek? Az Ai elég érdekes ott nem?😄
Mentem edzést vannak olyan arcok akik kb 20-al mennek (összetörve) a többiek két sorban mögötte és nem elõznek.. Ez nálatok is igy van?😄
Kicsit érdekesnek tartom.

Downhill!!

Koszi szepen!)

Humesz
Na most aztán van szituáció Macau elõtt: A SEAT-osok annak örültek, hogy egyik BMW-ben sem lesznek olyan plusz súlyok, amiket a versenyeredmények után osztanak 😊 Ráadásul nincs pontelõnyük! Épp az utolsó futamon lesznek a BMW-k majdnem a legkönnyebbek.
Willi Betz
Van dízel Seat játékba ha valakit érdekel. Nogrip racingen meglehet találni.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

gordon 24
De én voltam! 😄 Itt megoldotott agondom. Alex tegnapi segitségével most 100%-ig elégedett vagyok. Itt meg nyer más is nem csak BMW. Szóval tényleg most minden rendeben!

Downhill!!

Ginger17
Gordon! Nem te szórakoztál anno az rFactoros Race modban a BMW-k erõsségénel állítgatásával? Megint utólért a probléma, ugye? <#nevetes1>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen