5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#4515 GCFScape.exe (go Google:P) Kicsomagolni ki tudod, de mivel online verzio, ezert nem lehet visszapakolni. -
#4514 Na de akkor hogy csináljam? Hogy tudjak modositani? Másképpen kell telepitenem? -
Laceee #4513 gcfscape-l de csak kimásolni tudod a fájlokat modositva visszarakni nem,de ha sikerül visszarakni akkor szólj :) -
#4512 ÉS hogy tudom neki megadni hova tegye?? Itt ugye csak egyszer tett fel kérdést hogy a steam hova menjen. De több nem volt.. -
#4511 Aham! Tehát ez a Race 07 files ezek azok amiket keresek. Hogy tudom kinyitni?? -
Laceee #4510 a simbin miért nem a program files-ba rakja a szoftvereit ? tudatos vagy csak igy sikerült ? -
#4509 Steames. De nem találom:D Na keresgélek.. -
Laceee #4508 ha steames akkor .gcf fájlokban van,ha jól emlékszem, ha meg nem akkor simbin vagy race07 mappa -
#4507 Oda teszi, ahova felinstallalod;) Ha mindent default-on csinaltal, akkor ket rossz lehetoseg van: a C: gyokere vagy a Program Files;) -
#4506 Ha felraktam, hova teszi a játék mappáit? modosítanék pár dolgot de nem találom:D -
#4505 Megvettem!!!!!! Baszzus itt van dobozba nem hiszem el!! 7990ft volt a media marktban (soroksári) volt még 4db gyertek, vegyetek ti is...
Mikor nyomolunk online??? -
santibi #4504 Jó a gamma. Én már szimezek egy pár éve és mondhatom elég jóra sikerült. Élmény a vezethetőség. Bár nem tökéletes de elég jó. Kezdőknek is tudom ajánlani. -
#4503 Vettél már? -
#4502 milyen játék?sajna én a szar pedálommal nem tudok úgy adagolni gázt hogy jó legyen,egy az hogy ugrál,2 meg hogy amikor félig nyomom,akkor érzékeli,hogy jah menni kéne...ezzel nem lehet f1-es kocsval úgy kigyorsítani mint egy normális pedállal -
#4501 te linkeden volt a reklám :) -
#4500 Miért ne lehetne:), én TC nélkül kb 2 mpvel vagyok lasabb ugyan azon a pályán F1es kocsival ( leglábbis amikor próbálgattam, olyan sokat nem mentem ), jobban oda kell figyelni de semmi extra, más beállítosakt kell használni. -
#4499 F1-es kocsival minden segítség bnélkül nem tudnál mit kezdeni indulásnál,nem úgy mint ennél:) igaz csak demot próbáltam,de sajna nem győzött meg:S 1-esbe nekem nagyon furcsán viselkednek az autók,túl hamar kicsapja a max fordulatot,de lehet ez csak a szar pedálom matt van -
#4498 "forma1-es autó"
-
#4497 Nem Forma 1-es hanem Formula vagy Forma:) s a játékban Formula 3000 és Formula BMW van Fomra 1 NINCS. -
GPx8 #4496 Sziasztok! Aktuális Hungaroringet nem látott valaki a Race07-hez???
(a rickylix-féle a régi) -
#4495 Megjelent:D. Husvétkor olyan biztos hogy megveszem, mint hogy ide írok:D. Egyszer már leszedtem, de az nem ugyan olyan, meg ott csak offline módba lehet menni ugye. Kormánnyal geci jó volt:D.Főleg a forma1-es autó. Olyan gyors volt, hogy nem tudtam irányítani:XD. -
#4494 http://www.race-room.com
-
#4493 Ebben egyetertek keves gomb van rajta!!! :( -
Gio #4492 Nem rossz a g25, tavaj vettem, de van 1 nagy hibaja, keves gomb van a kormanyon. Viszont ha ez is kibirja 7 evig, mint a regi, akkor nembanom:) a H valto poen, de csak offline jatekba hasznalom. Azert azt az uj Fanatec Porsche 911-et letesztelnem szivesen. -
#4491 valószinü jó lesz géphez is,bár inkább egy g25-öt vennék mint ezt,mégiscsak kuplungos:) -
Gio #4490 Igen vagom, ez a reklam fassag, mert csak skinek, nem kulonbozo autok:)
De hogy jon ide egy konzolos kormany?:D es miert nekem "cimezted"?:) -
#4489 "RACE 07 több mint 300 autót mutat be 9 különböző géposztályból"
Most vagy unlockolni kell ezt a tömérdek autot (ami akkor nekem nem sikerül), vagy a zöld felnis autó egy másik mint a rózsaszín felnis auto :D
Igy akkor a turismo 5 be 25.000 auto lesz :D
Új kormány! itt -
#4488 hát ezt eddig nem tudtad?o.O mint a gagyi fps-eknél,több fps gyorsabb lövés :D -
#4487 ha nem megy azt megértem,én is szaggatás miatt veszek majd újat,de hogy max grafikán szaggat...lejjeb kell venni -
#4486 tudtam hogy nem 1280*1024-be kéne nyomni
akkor most vegyem le min grafra és 320*240-be? ls akkor már pro leszek?
-
GPx8 #4485 Az igazi szimulátoros 320x240 -ben tolja, hogy jó legyen az fps! -
#4484 több kategoria -
#4483 Ja és amúgy az miben külömbözik mint a sima race? -
#4482 Hopp akkor nézzétek el lámlásom.:)
Mindjárt húzom is akkor lefele a 07et.:D
-
#4481 -
#4480 Az én kis vasam
by emerico -
#4479 Ebbe egyetértek vele!:D Én szinte ezért cseréltem gépet:D Van a Race 07 nem ment fullon. RBR nem indult el.. Ennyi az ok meg is volt.. Vettem egy ujjat ezen megy:D -
-
#4477 Pajti! Leglább olyan szép legyen mint az NFS... -
#4476 lol,szimulátorban a szépséget keresi...