5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#5005 Szia Deb! :)))
Ha ki kell klódolni valamit, akkor csak szólj, megcsinálom. Így készítettem egyedi cockpit nézetet is magamnak, mert alapból az incca fájlok kódoltak, de nagyon egyszerűen ki lehet kódolni, és vissza. -
#5004 Na ma reggel úgy indítottam,hogy baszik elindulni a Race,pedig már újra telepítettem és ugyan azt csinálja. Kicsit kiteszi a homokórát aztán annyi. Valami ötlet,hogy mitől van ez? -
#5003 :D Jahh... Az első kerekes Honda is nagyon jó!!::D -
#5002 Ha kijött szolj!! Ez kell nekem is! -
Debilon #5001 nagy kaland, hogy sok a seat, mindig így van hogy a népek a nagy favoritot választják..mint pl. gtr2-ben mindenki 550-es ferkát.. egy igazi versenyautó úgyis hátsókerék hajtású:P :D -
#5000 -
#4999 Egyébként nagyon jó a dízel Seat. Olyan kanyart amit a benzinessel 1-esben veszel be ez simán 2-esben és utána gyorsul méghozzá baromi jól. -
#4998 Működik igen! Köszi szépen!
Lassan viszont kijönnek a narancssárga felnis Seatok
De azt majd én megoldom. -
#4997 Jo ezt értem! De kicsit uncsi az hogy megnézed a vsr-t is amibe megyünk a 2x autóból a 3/4 része Seat.. Én is jobban megyek vele, de inkább Honda:D
Szóval faszább lenne ha lehetne választani még autó márkát.. Ráadásul a Wauxhall nagyon jo fizikáju.. Pl gyorsabb mint az accord. -
Debilon #4996 engem nem mozgat a vauxhall... nem wtcc-s autó:) semmi helye itt:) szerintem -
#4995 Na müködik vagy mi van??
Neked Debilon?? Megy a Wauxhallos dolog?? VSR-en is kérdeztem hátha ráharapnak. Érdemes lenne feltenni a serverre.. Lenne még 5 Disel Seat meg Wauxhall. Szóval azért nem lenne hülyeség..
Ha az éles bajnokság elindul jo sok autó lenne amit lehet választani.. -
#4994 Na itt a link..
Annyi dolgod van hogy csak cseréld ki a TDi mappában az autokat ezekere!
Dieselek -
#4993 Tedd fel igen. Köszi szépen! -
#4992 Na kész!!
Bent vannak a dolgok. Minden Seatos a 2008-as Dieselen virit! Fel tegyem valahova?? Vagy hogy küldjem vissza?? -
#4991 Na akkor ezt töltsd le, és nézd meg van-e benne Vectra. Ha van lécci szolj!link -
#4990 Na Gene Autoja már teljesen bent van a TDI be a 2008-as festéssel.
Nagyon zsir hangja van:D Ja és tök jól megy... -
Debilon #4989 nekem nincs meg ez a plázás dolog:) -
#4988 Rájöttem!!:DDD
Na szóval nem kell irni semmit..
Megnyitod a Gamedata/ teams/ wtcc2007 addons / seat tdi/ tdi könyvtárat.
Ott van benne 3 autó. Gene, stb.. Aztán amit küldtél festéseket, megfogod és a Body_d.dds végü fálj névre átirod és bemásolod oda..
Na most még azt kell kitalálnom hogy lehet sokszorositani egy autot, hogy minden diesel festésnek legyen alapja..:D -
#4987 Van közötettek olyan akinek nincs meg a Crowne plaza demo, és benne a Vectra??
Csak azért kérdezem mert egy srác megcsinálta ezt a modot és érdekelne ha nincs meg a demo müködik-e..
Szóval ha van ilyen szoljon mert akkor adok egy linket nézze már meg mükdöik-e... -
#4986 Én is így vagyok,vele,mert nincsen ini fájlja annak a durva kiegészítésnek. -
#4985 Na szóval:D Elvileg meg lehetne csinálni, de nem tudok rájönni mi a neve ennek a szarnak.. A 2007_seat_leon_tdi re nem reagál sajnos..
Annnyi lenne az egész feladat, hogy megfejtenénk a nevet, aztán a festések ini filéba át kellene irni az aut nevét arra a névre amit megfejtettünk:D
De egyenlőre nem megy... -
Debilon #4984 na, a cigógyerek is megjelent:D -
#4983 Festéseket is feltöltöttem ide. -
#4982 mer nem értesz hozzá -
#4981 Rendben, esetleg megadhatnád az utat hogy letöltsem a kiegészitést én is, meg a festéseket.. Ugy könnyebb talán meg tudom oldani.. -
#4980 Illetve feltöltöttem ide,mert lehet én vagyok a vak,de ini fájlt nem találtam. -
#4979 Mindjárt elküldöm privibe. -
#4978 Sajnos.. Ez nem egyszerü dolog!
Méghozzá azért, mert ha vannak 2008-as festések nem feltétlenül a diesel kieghez készültek..
Szóval.. Azok valószinüleg a sima 2007-es autok menüjébe jelennek majd meg.
Amit szeretnél csak ugy lehet megoldani, hogy meg kellene tudnod, hogy a Diesel kiegészitéses seatoknak mi a neve.. (seat leon 2007 a gyári, mia diesel?) És akkor ha ezt tudod akkor az ini filéban ezt át kell irni. Igy a festés megjelenik ott is.. Persze ez igen elméleti dolog, de müködnie kellene.
Szóval ha gondolod segítek, de kellene a diesel kiegészitésben szereplő valamelyik seat ini filéja... -
Debilon #4977 úgy értem az offline verziót lehet manipulálni..
bele kell túrni, ha nem kódoltak azok a fájlok pl..
gordon asszem csinált ilyen mahinációkat.én meg nem foglalkozom vele. -
#4976 Én Offflineban játszom. -
Debilon #4975 amit leszedtél az csak egy kiegészítés, nem a hivatalos játék része..
nem hiszem, hogy meg lehet oldani amit akarsz.. talán offline verzióval.. de online.ban semmiképp szerintem -
#4974 Itt a kép ahol látszik,hogy külön van. De ezek a 2007-es dízel Seatok,viszont 2008-as festésekkel szeretném őket.
-
#4973 Az lenne a kérdésem,hogy van nekem egy dízel Seat kiegészítésem a játékhoz,amik külön autók ként jelennek meg a játékban,de egyszerűen nem tudom őket összehozni a 2008-as festésekkel. Van-e valakinek valamilyen ötlete mit csináljak? -
#4972 Saját fórumok>HRC topik és ott lesz egy leírás,ami ugyan gtr2-höz készült,tehát max a fékhőmérsékletet kell máshogy állítani. -
#4971 Azon az oldalon nem jó a link, amit a legelején ír, megnézem a későbbi hozzászólásokat hátha van újabb..
Egyébként melyik szerveren szoktatok versenyezni?
Vagy mindenki ligaban játszik?
VSR szerveren csak akkor szoktak sokan lenni hogyha éppen aktuálsi futamot rendeznek? -
#4970 Először ott néztem, találtam is angolul, de emlékszem h pl a gtr-hez volt egy olyan pdf file amiben le volt normálisan írva... -
#4969 - Itt vallogathatsz: http://forum.rscnet.org/forumdisplay.php?f=1134
- Nincs benne a manualban.
Amugy ha kell valami, eloszor a banner alatti linkeket erdemes vegignezni... -
#4968 Meg tudnátok mondani honnan tudok beállításokat letölteni?
Vagy esetleg a játék manual-ját hol találom? Gondolom abban benne van h mi lyen beállítás milyen hatással lesz az autómra... -
#4967 Megvan! Elindult! Szóval megoldva, köszi egyébként! -
#4966 Van igen. De mivel nem eredeti nincs. Ez egy hiba volt patchel javították, de csak steames versiohoz van sajna.
Illetve nem tudom hogy az 1.0.0.9-es patch javitja e ezt.
Az van offlinehoz is. Szóval erre keress rá talán javítja.