5806
  • Panther
    Szia Deb! :)))
    Ha ki kell klódolni valamit, akkor csak szólj, megcsinálom. Így készítettem egyedi cockpit nézetet is magamnak, mert alapból az incca fájlok kódoltak, de nagyon egyszerűen ki lehet kódolni, és vissza.
  • Willi Betz
    Na ma reggel úgy indítottam,hogy baszik elindulni a Race,pedig már újra telepítettem és ugyan azt csinálja. Kicsit kiteszi a homokórát aztán annyi. Valami ötlet,hogy mitől van ez?
  • gordon 24
    :D Jahh... Az első kerekes Honda is nagyon jó!!::D
  • gordon 24
    Ha kijött szolj!! Ez kell nekem is!
  • Debilon
    nagy kaland, hogy sok a seat, mindig így van hogy a népek a nagy favoritot választják..mint pl. gtr2-ben mindenki 550-es ferkát.. egy igazi versenyautó úgyis hátsókerék hajtású:P :D
  • Willi Betz
  • Willi Betz
    Egyébként nagyon jó a dízel Seat. Olyan kanyart amit a benzinessel 1-esben veszel be ez simán 2-esben és utána gyorsul méghozzá baromi jól.
  • Willi Betz
    Működik igen! Köszi szépen!
    Lassan viszont kijönnek a narancssárga felnis Seatok
    De azt majd én megoldom.
  • gordon 24
    Jo ezt értem! De kicsit uncsi az hogy megnézed a vsr-t is amibe megyünk a 2x autóból a 3/4 része Seat.. Én is jobban megyek vele, de inkább Honda:D

Szóval faszább lenne ha lehetne választani még autó márkát.. Ráadásul a Wauxhall nagyon jo fizikáju.. Pl gyorsabb mint az accord.
  • Debilon
    engem nem mozgat a vauxhall... nem wtcc-s autó:) semmi helye itt:) szerintem
  • gordon 24
    Na müködik vagy mi van??

Neked Debilon?? Megy a Wauxhallos dolog?? VSR-en is kérdeztem hátha ráharapnak. Érdemes lenne feltenni a serverre.. Lenne még 5 Disel Seat meg Wauxhall. Szóval azért nem lenne hülyeség..

Ha az éles bajnokság elindul jo sok autó lenne amit lehet választani..
  • gordon 24
    Na itt a link..

Annyi dolgod van hogy csak cseréld ki a TDi mappában az autokat ezekere!

Dieselek
  • Willi Betz
    Tedd fel igen. Köszi szépen!
  • gordon 24
    Na kész!!

Bent vannak a dolgok. Minden Seatos a 2008-as Dieselen virit! Fel tegyem valahova?? Vagy hogy küldjem vissza??
  • gordon 24
    Na akkor ezt töltsd le, és nézd meg van-e benne Vectra. Ha van lécci szolj!link
  • gordon 24
    Na Gene Autoja már teljesen bent van a TDI be a 2008-as festéssel.
    Nagyon zsir hangja van:D Ja és tök jól megy...
  • Debilon
    nekem nincs meg ez a plázás dolog:)
  • gordon 24
    Rájöttem!!:DDD

Na szóval nem kell irni semmit..

Megnyitod a Gamedata/ teams/ wtcc2007 addons / seat tdi/ tdi könyvtárat.

Ott van benne 3 autó. Gene, stb.. Aztán amit küldtél festéseket, megfogod és a Body_d.dds végü fálj névre átirod és bemásolod oda..

Na most még azt kell kitalálnom hogy lehet sokszorositani egy autot, hogy minden diesel festésnek legyen alapja..:D
  • gordon 24
    Van közötettek olyan akinek nincs meg a Crowne plaza demo, és benne a Vectra??

Csak azért kérdezem mert egy srác megcsinálta ezt a modot és érdekelne ha nincs meg a demo müködik-e..

Szóval ha van ilyen szoljon mert akkor adok egy linket nézze már meg mükdöik-e...
  • Willi Betz
    Én is így vagyok,vele,mert nincsen ini fájlja annak a durva kiegészítésnek.
  • gordon 24
    Na szóval:D Elvileg meg lehetne csinálni, de nem tudok rájönni mi a neve ennek a szarnak.. A 2007_seat_leon_tdi re nem reagál sajnos..

Annnyi lenne az egész feladat, hogy megfejtenénk a nevet, aztán a festések ini filéba át kellene irni az aut nevét arra a névre amit megfejtettünk:D

De egyenlőre nem megy...
  • Debilon
    na, a cigógyerek is megjelent:D
  • Willi Betz
    Festéseket is feltöltöttem ide.
  • autoszimulator
    mer nem értesz hozzá
  • gordon 24
    Rendben, esetleg megadhatnád az utat hogy letöltsem a kiegészitést én is, meg a festéseket.. Ugy könnyebb talán meg tudom oldani..
  • Willi Betz
    Illetve feltöltöttem ide,mert lehet én vagyok a vak,de ini fájlt nem találtam.
  • Willi Betz
    Mindjárt elküldöm privibe.
  • gordon 24
    Sajnos.. Ez nem egyszerü dolog!

Méghozzá azért, mert ha vannak 2008-as festések nem feltétlenül a diesel kieghez készültek..

Szóval.. Azok valószinüleg a sima 2007-es autok menüjébe jelennek majd meg.

Amit szeretnél csak ugy lehet megoldani, hogy meg kellene tudnod, hogy a Diesel kiegészitéses seatoknak mi a neve.. (seat leon 2007 a gyári, mia diesel?) És akkor ha ezt tudod akkor az ini filéban ezt át kell irni. Igy a festés megjelenik ott is.. Persze ez igen elméleti dolog, de müködnie kellene.

Szóval ha gondolod segítek, de kellene a diesel kiegészitésben szereplő valamelyik seat ini filéja...
  • Debilon
    úgy értem az offline verziót lehet manipulálni..

bele kell túrni, ha nem kódoltak azok a fájlok pl..
    gordon asszem csinált ilyen mahinációkat.én meg nem foglalkozom vele.
  • Willi Betz
    Én Offflineban játszom.
  • Debilon
    amit leszedtél az csak egy kiegészítés, nem a hivatalos játék része..
    nem hiszem, hogy meg lehet oldani amit akarsz.. talán offline verzióval.. de online.ban semmiképp szerintem
  • Willi Betz
    Itt a kép ahol látszik,hogy külön van. De ezek a 2007-es dízel Seatok,viszont 2008-as festésekkel szeretném őket.
  • Willi Betz
    Az lenne a kérdésem,hogy van nekem egy dízel Seat kiegészítésem a játékhoz,amik külön autók ként jelennek meg a játékban,de egyszerűen nem tudom őket összehozni a 2008-as festésekkel. Van-e valakinek valamilyen ötlete mit csináljak?
  • bardocz
    Saját fórumok>HRC topik és ott lesz egy leírás,ami ugyan gtr2-höz készült,tehát max a fékhőmérsékletet kell máshogy állítani.
  • atenza
    Azon az oldalon nem jó a link, amit a legelején ír, megnézem a későbbi hozzászólásokat hátha van újabb..
    Egyébként melyik szerveren szoktatok versenyezni?
    Vagy mindenki ligaban játszik?
    VSR szerveren csak akkor szoktak sokan lenni hogyha éppen aktuálsi futamot rendeznek?
  • atenza
    Először ott néztem, találtam is angolul, de emlékszem h pl a gtr-hez volt egy olyan pdf file amiben le volt normálisan írva...
  • Alexease
    - Itt vallogathatsz: http://forum.rscnet.org/forumdisplay.php?f=1134

- Nincs benne a manualban.

Amugy ha kell valami, eloszor a banner alatti linkeket erdemes vegignezni...
  • atenza
    Meg tudnátok mondani honnan tudok beállításokat letölteni?
    Vagy esetleg a játék manual-ját hol találom? Gondolom abban benne van h mi lyen beállítás milyen hatással lesz az autómra...
  • gordon 24
    Megvan! Elindult! Szóval megoldva, köszi egyébként!
  • gordon 24
    Van igen. De mivel nem eredeti nincs. Ez egy hiba volt patchel javították, de csak steames versiohoz van sajna.

Illetve nem tudom hogy az 1.0.0.9-es patch javitja e ezt.

Az van offlinehoz is. Szóval erre keress rá talán javítja.