5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#4965 hellottok
bajvan:S
csinálom a Championshipet aztán kilépek kikapcsolom a gépet
amikor újra belépek és elkezdek játszani kikapcsolja a TC-t és én úgy nem tudok menni
ez miért van?(nem eredeti,ha esetleg az a baj akkor valami megoldás rá?) -
#4964 Őőőőő, rosz helyre tetted pl.
X:\..\Steam\SteamApps\[email protected]\race 07\Gamedata\Locations\NOS_v20\
És akkor ott single race, vagy valami ilyesmi alatt, ott látni kellene tudni. Minnyá megnézem meik fül alatt. -
#4963 Neked megy ez a pálya???
Beraktam oda ahova irta de semmi. Mi az oka?? -
#4962 Tőled függ hogy milyen köröket mész. -
gstup #4961 Sziasztok!
Ti milyen nehézségi szintre rakjátok a gép vezetőit?Azt hiszem max a 110%(talán)
Üdv -
#4960 hát
nekem így nélküle jobban tetszik
de ízlések és pofonok :) -
#4959 Még nem volt,de attól függetlenül hogy szarul van benne megsinálva,jobb mint a semmi szerintem. -
#4958 köszi -
#4957 volt már sisak a fejeden?
ha igen akkor tudhatnád hogy nem így néz ki
ha már csináltak bele ilyet akkor megcsinálhatták volna normálisan...
-
#4956 'rájt -
#4955 Pedig sisakból kurvajó,ez kéne többi játékba is -
#4954 Sisak kiiktatása -
#4953 köszi
sisakon belüli nézet kiiktatására megoldást valaki? -
#4952 Sehogyan.. -
bgabor #4951 Mondjuk úgy, hogy még a steam-esnél is boltiatlanabb. -
#4950 Az most a steamos ? :D -
#4949 Boltiatlan .... :DDD -
Debilon #4948 sisakon belüli nézet nem ugrik be..
de a nevek elrejtése az a TAB-al működik -
bgabor #4947 Boltiatlan werzióval lehet valahogy multizni LAN-on?
Látom komolyan elkülönítették a single és a multi játékmódot.
Az online módhoz steam account kell meg hasonló szörnyűségek. -
#4944 (rész nullahét amúgy) -
#4943 helósztok
most kezdtem el játszani és még nem nagyon tudok kiigazodni a menüben.
szóval:
-open wheelereknék engem nagyon idegesít ez a "sisakon" belüli nézet,ki lehet valahogy kapcsolni?mert a többi nézet nagyon gány
-hol tudom kikapcsolni azt hogy ne mutassa a nevüket a kocsi fölött -
#4941 Konzol vs. PC tultargyalva, a tobbit torlom;) THX! -
#4940 Ez nem ide tartozik!
De egy konzol sosem lesz olyan mint egy pc. Ez örök vita marad, és van erre külön topik is.
Ha a konzolos játékok olyanok lennének akkor valószinüleg az összes szimulátor fan ps-el vagy xboxal játszana. De mivel én is ismerem ezeket meg más is eszem ágában nem lenne konzolt venni. Szerintem kb 1000x gyengéb élményt ad mint egy pc..
Pont nem akarok vitát, továbbiakban nem válaszolok:D -
#4939 Ez teljesen jóü amit irsz, csak nem tudsz 120-ból kijönni évente egy konfigcserélvel, mert alapbol egy jó vidikártya amit évente leecserélsz 100-ezer ft.
Aztán ha van is egy jó géped, kidobják a gémeket az összes congigra azt megeshet hogy akad a gémed meg kilép meg valmi nem teccik neki. Jah és a sok hülye softver összeakad.
Konzolon, dvd bedob game telepités és peccs meg crack nélkül indul. Semmi akadás csodaálatos grafikai élvezet és nem örülsz meg hogy már megint mi a baja a gépnek...
Szval ennyi de teljesen jol látod a dolgokat. költsél csak rá, megteheted. Nincs ezzel gond. -
#4938 Azt nem tudom:D Van hozzá egy f1 mod, de azt sem tudom honnan szedtem le már. Leszedtem de nem is tettem bele:D -
#4937 sikerült:)
a kedvencem ez a mini cooper rohadt jó :D
am honnan lehet még kocsikat leszedni a játékhoz?:S -
#4936 most úgy nézegetem idáig jo az adria meg a spa-i pálya a többi idáig bajos pedig a monaco-i pályát nagyon szeretném:( -
#4935 Nincs mit!
Esetleg azt próbáld meg még, hogy egyesével tedd be őket. tehát ne a track packot tedd be hanem egyesével, vagy keress rá külön külön a pályákra hátha megvan és ugy müködik. Több ötletem nincs sajna. -
#4934 értem köszi mindent -
#4933 Elvileg van egy offline Patch.. Az 1.0.0.9 asszem.. De nem hiszem hogy ezt megoldja. Ehhez Alex rakot be egy Nodvd exe-t persze nem a warez miatt, hanem hogy ne menjen önkre a DVD-d:D Olvass vissza megtalálod!!
Vagy keress rá neten. De ez a patch inkább hibákat, javit. Repülő rajt, ai hülyesége meg ilyeneket, nem hiszem, hogy ezt megoldja, de próbáld meg!
Több Patchet offline-hoz nem láttam. -
#4932 nemkell valami patch a játékra? -
#4931 Hát akkor passz! Elvileg ez a menete.. Ha igy nem mükszik....... -
#4930 igen igen az már megvan csak amikor kiválasztom a pályát akkor tölt egy kicsit és kilép:S -
#4929 Igen oda! Gamedata/locations.
Bent a gaméban az addon pálák között lesz! -
#4928 Lenne még1 problémám.:S
Leszedtem egy track packot a race 07hez és hová kell rakni?
azt tudom hogy valami locations mappába -
GPx8 #4927 Igen, köszi! -
#4926 Ja jó,most már értem:) -
#4925 Azert folyamatos a sorszamozas, mert az volt az utolso uzenet amit toroltem:) Ha utolag torlok a kozeperol, akkor kimarad. -
#4923 Nincs mit! -
#4922 Értem köszi