RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Szerintem, a MoTeC mukodik alatta (nem ptobaltam, nem biztos;D). A GTR2 topicban olvasd el a FAQ-ot, abban benne van a link es a hasznalat. De ahoz szerkeszthetonek kell lennie a PLR file-nak, az meg ha jol emlekszem, csak a legutolso RACE07 patch-tol megy.
bardocz
azt hittem rfactor topik😄

Race 07-hez létezik valamilyen telemetria program?

bardocz
pikes peak,bathurst
leho94
Hegyiverseny?

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

gordon 24
Köszönöm! Nem igazán szoktam én f3000-el. Nekem ez a játék csak a wtcc miatt kell! Viszont ha neked tetszik, akkor a gtr masters oldalra jelentkezz elvileg bajnokság is lesz belõle!

Downhill!!

Kreeder44
Jó lett a verda 😊 grat hozzá!! F3000-erben szokott valaki játszani?

gordon 24
Köszönöm! Szerintem is nagyon fasza..

Downhill!!

Petter Szajmon
Iggen komoly lett! 😊

gordon 24
Kösszi!!

És ez mennyire igy van😄😄

Downhill!!

Alexease
<#eljen>
Es ezt, menetkozben a cockpitbol (ugy sem) lathatod😉)))
gordon 24
Elkészült:: Szerintem eszméletlen jó lett😄

Downhill!!

gordon 24
Sziasztok!!!

Belefogtam egy uj szerkezetbe! Ez a Japán tura auto bajnokságban ment annak idejénn. Az alap már megvan de rakok egy eredeti képet aki nem ismerné:

Üdv.

Downhill!!

karikusz
azzal kezdtem, csak gondoltam elkezdem a bajnokságot, aztán ott nem akarok alappal menni. Netre azért még nem merészledek ki 😊

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

bardocz
persze,de érdemes megtanulni jól vezetni alap beállítással is😊
karikusz
hát most tesztelem csak...azért egy jó setuppal azért értékes mp-eket lehet faragni..😊

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

bardocz
szerintem ha most kezded játékot még fölösleges setupokkal szenvedni,max vedd nagyobra a kerékdõlést elsõnek😊
karikusz
jaja..asszem onnan is szedtem párat 😉

Alexease
Segitenek... ha tudnek😉 De mivel nem hasznalok setup-okat, igy linket sem tudok adni. Esetleg keresgethetnek neked, de arra meg nem errek ra, es kedvem sincs hozza😉
Amugy a banner alatt RSC Forum, Setups, es ha jol lattam van tucatszam😉
karikusz
...mindegy hagyjuk...már találtam párat, csak gondoltam aki feszt ezzel játszik, az jobban tudja, hogy merre érdemes keresni.
Alexease...áá...mindegy...régen segítõkészebb voltál az emberekkel...

Alexease
Mibol gondolod, hogy mindenki letoltott setup-okat hasznal, es tud cimeket? Amugy meg 1 het alatt keptelen voltal rakeresni...?!
Megoldokepesseg = 0😉
kreativitás? egy csomó link van a banner alatt

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

talán hsw.hu
vagy játékon belül "online files"
ha eredetid van

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

karikusz
Köszönöm a segítõkészséget...<#eljen>

karikusz

?????

gordon 24
THX!! Fogok is... Majd vegyél egy másikat.. Elöbb utóbb ugyis megunod hogy nincs. Ráadásul nem ennyire komoly gépeket mint ez (meg gondolom mint a tied volt régen) 150000-160000ft körül lehet venni..

Na de off vége!! Köszi még 1x..

Downhill!!

Szép a kicsike!<#eljen>Vigyázz magadra a szezonban!Anno én is nyomtam,de választanom kellett és el kellett adnom a bicóm,viszont vettem belõle egy autót!<#nevetes1>Na nem offolok tovább!Ird már le privibe hogyan csináltál saját autót!Thx

gordon 24
Szia! Jaja! Egy Kona Shredem van õaz:

Szoktam Fogashoz járni persze! Ott szágoldozunk nyárn😄

Downhill!!

Milyen bicód van?Pesti vagy?Fogasnál jársz néha?

gordon 24
Crossozol??? Na.. Bátyám is... Én meg Mountain Bike Down hill. Fox kesztyüm, meg térdvédöm stb van. Ruházatból is van sok FOX..

Szóval király😄

Downhill!!

leho94
Fox motokrosszos felszerelésem van 😊 Nemgondoltam volna hogy látok 1x Fox-os túrakocsit😄

gordon 24
Mert Bringázom.. És ez egy nagyon szimpi márka.. Gondoltam valami kéne az oldalára motorháztetõre. Elõször a Honda jelen és feliraton agyaltam de az nagyon gagyi volt. Szóval igy lett a Fox...

Downhill!!

Nem rossz😊 de miert pont fox?

gordon 24
THX!

Downhill!!

gordon 24
Amikor mented. A Dds-nél van egy olyan sor:

DXT5 ARGB 8 bpp | interpolated alpha (ez a save ccancel gomb melett van) Legördülõ menübe ezt válaszd ki. a Mip legyen 6. Ha igy elmented átlátszó lesz!

Downhill!!

Petter Szajmon
Ja amugy fasza a festés

Petter Szajmon
az üveget hogyan mentitek ki hogy átlátszo legyen? Nekem az istenért se akar átlátszó lenni😞

gordon 24
THX!!! Mindenkinek!! Nekem is tetszik😄

Downhill!!

leho94
Faszás ^^

bardocz
FOX-os matricák nagyon jók😊
gordon 24
Szerintem kész!!! Ilyen lett: )véleményt kérek róla)

Downhill!!

uHs Gerzson
Ja és ha akarsz egy kis mókát bele:

Lökhárítón: "száguldasz és véged" 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

karikusz
Sziasztok!

A Race 07-hez merre lehet találni setupokat?

Thx info.. 😉

gordon 24
😄! THX!!

Downhill!!

uHs Gerzson
Büntet! 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

gordon 24
Csinálgatom a szép kis autómat😄
Szerintetek??

Downhill!!

gordon 24
Megjelent egy olyan javitás ha lehet ugy hivni😄 Hogy a 2007-es bajnokságba be tudod rakni a Hondát! De sajna nekem nem mükszik.. Ti próbáltátok???

A Nogrip oldalon van fent az autok között!

Downhill!!

Attila889
köszi széepn sikerült....csak valamiért inkább jobban ragaszkdoom a WTCC-s autókhoz...szal meggondoltam magam de mégegyszer köszi 😊

Attila889
jó mondjuk a valós életben lévõ Forumla BMW-s pályák nem nagyon vannak benne a játékban csak egy pár 😊
És mondjuk oylan sok letöltés még nincsen a Race07-hez :S