RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bmw e21 és c kadettes
http://uk.youtube.com/watch?v=ELVu4jinizY&feature=related
http://uk.youtube.com/watch?v=Xs1PzD8xs4U
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Downhill!!
Belefogtam egy uj szerkezetbe! Ez a Japán tura auto bajnokságban ment annak idejénn. Az alap már megvan de rakok egy eredeti képet aki nem ismerné:
Üdv.
Downhill!!
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Amugy a banner alatt RSC Forum, Setups, es ha jol lattam van tucatszam😉
Alexease...áá...mindegy...régen segítõkészebb voltál az emberekkel...
Megoldokepesseg = 0😉
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
vagy játékon belül "online files"
ha eredetid van
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
?????
Na de off vége!! Köszi még 1x..
Downhill!!
Szoktam Fogashoz járni persze! Ott szágoldozunk nyárn😄
Downhill!!
Szóval király😄
Downhill!!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Downhill!!
DXT5 ARGB 8 bpp | interpolated alpha (ez a save ccancel gomb melett van) Legördülõ menübe ezt válaszd ki. a Mip legyen 6. Ha igy elmented átlátszó lesz!
Downhill!!
Lökhárítón: "száguldasz és véged" 😄
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
A Race 07-hez merre lehet találni setupokat?
Thx info.. 😉
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
A Nogrip oldalon van fent az autok között!
Downhill!!