5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
Debilon #5045 de, a boxban mutatja a gumihőket -
#5044 Igen?Ezt nem tudtam,majd ki fogom próbálni.Egyedül rFactorban tudom,hogy szar,mert ott lassan engedi visza.LFS-ben be lehet álítani,de valami borzalmasan szar,ott gombra állítottam. -
#5043 Ja, vagy az se. :) LFS-ben nem tudom, hogy van, de ISI engines játékoknál valamivel rövidebb idő a le és felváltás, ha kikapcsolod az auto clutch-ot. -
#5042 Egyedül automata kuplung kell,és kész is:D -
#5041 A TC biztosan nem használ a kanyarokban, sem a hátsókerekes, sem az elsőkerekes autóknak. A stabilitási segítség pedig a kanyarokban segít visszavenni az erőből, ha túl nagy lendülettel mész be, vagy egyáltalán szabályozni a kocsit. Egyikre sincs nagy szükség.
-
#5040 Itt nem jelzi,ha bemész a box-ba,és megnézed a kerekek beállítását?Azért az elég irreális,hogy 3 ponton méri a gumihőmérsékletet 250-nél:D -
#5039 Éppen azért írtam, mert én sem használom őket, csak magától átállította azon a szerveren, és picivel gyorsabb voltam, legalábbis a Brands Hatch-on... -
#5038 Lehetni lehet, de lassabb leszel tőle, ez tapasztalat. Én nem használok semmit, de kipróbáltam egyszer, lassabb leszel, nem is csoda egyébként. Mindegyik szerver novice, de állíthatod tetszőlegesen a segítségeket. -
#5037 Nincs esetleg olyan mod ehhez, mint a gtr2-ben a gumihőmérséklet kijelző? -
#5036 A V-wtcc időmérőkön lehet segítségeket használni?
Azert kerdezem, mert most a brands hatch-os szervereken engedélyezett, igaz ha jól tudom holnaptól nyílik meg hivatalosan a qualifikálás...
-
#5035 1000 köszönet! Megnézem megoldható-e a festése..
Köszi -
#5034 Itt találod őket:
Race07 -
#5033 HONDA_ACCORD_WHEEL_STYLE100.dds
HONDA_ACCORD_WHEEL_STYLE1_R.dds
HONDA_ACCORD_WHEEL_STYLE101.dds
HONDA_ACCORD_WHEEL_STYLE102.dds
HONDA_ACCORD_WHEEL_STYLE103.dds
HONDA_ACCORD_WHEEL_STYLE104.dds
HONDA_ACCORD_WHEEL_STYLE105.dds
HONDA_ACCORD_WHEELS_D.dds
HONDA_ACCORD_WHEELS_R.DDS
Hát ezek kellenének elsősorban.. Valószinüleg ezek közül valamelyik a felni festése..
Remélem nem tévedek:D Köszi előre is!!
-
Debilon #5032 szeva!
én nem akarok mókolni, jó nekem a szép sárga-fehér bmw:D -
#5031 Ez már én menüm. Csak Seatokra akartam ilyen rendszám matricát,de valszeg megvárom a narancssárga felniset,azon már ilyen. -
#5030 Egy program alapján írtam egy másikat. :))) Nem fárasztasz, csak szedd össze, hogy mely fájlok kellenek EGYBE és megcsinálom. Mint mondtam buheráló vagyok. A program használatához kell NET FRamework 3.0, meg még más fájlok is, szóval nem tudom, neked fenn van-e. ha összegyűjtöd a fájlokat, akkor fél óra alatt készen van és festhetsz. :)) -
#5029 Na igen!! Szóval ezeket kellene kiszedni..
Na most hogy kodoltad ki?? Mert nem akarlak ezzel fárasztani megcsinálnám magam..
Egyébként thx! -
#5028 Megnéztem ezt a DDS fájlt, amit írtál, tényleg kódolt volt: valami 738kb, most kikódolva 1048. Szedd le az ftp-mről és nézd meg.
DDS -
#5027 Nem festettem, hanem módosítottam. :))) A látószöget, a FOV-t, satöbbi. Nem vagyok egy nagy festőművész, inkább buheráló. :)
Megnézem azt a DDS-t. -
#5026 Irtad hogy a cockpitet festeted. Melyik filék alkotják azt??
Azokat kellene ki kodolni:D -
#5025 A DDS-eket meg tudom nyitni! De vannak olyanok amik a gyári autoké. Tehát pl a honda könyvtárban van egy csomó dds file. Interior, Wheels stb rengeteg. Ezeket nem nyitja meg a Photoshop. Nekem arra lenne szükségem hogy ezeket tudjam nyitni..
pl ilyen neve van az egyiknek:
HONDA_ACCORD_WHEEL_STYLE1_R.dds
Plugint ismerem mondom festettem már autot is. Ugyanakkor a gyári dds-t nem nyitja..
A kocsim::(ezt festettem! a Többiek látták már..
-
#5024 Aham! Értem.. Hát a TGa filét csrélgesd az a menüé.. De az a lényeg, hogy a mértete meg ilyesmi ne változzon! És a neve pedig ugyan az legyen! -
#5023 Na akkor menjünk sorjában:
1. A .DDS kiterjesztéshez, hogy azt a Photoshop meg tudja nyitni, kell egy plug-in, a .DDS fájlok nem kódoltak.
Letöltheted innen: DDS plug-in
2. A .GMT kiterjesztésű fájlok úgynevezett mesh fájlok, amiket szintén ki tudok kódolni, de ez összetettebb feladat. Példa: én a pályákban vagyok otthon. Ott van egy .SCN és egy .trk kiterjesztésű fájl, amelyek a mesheket írják le, hogy milyen mesh fájlok alkotják az objektumokat és az ehhez tartozó textúrákat is megadják (a meshek). Sajnos nem elég kikódolni a leíró fájlokat, de a mesheket is ki kell, ami nem nagy munka, de ha több száz vAN BELŐLÜK, AZ MÁR ELÉG HÚZÓS. :)))
De mondd melyikre van szükséged és egy perc alatt meglesz.
Ami a GMT mesheket illeti: meg lehet nyitni őket, ha nem kódoltak 3DStudio-ban, vagy ZModelerben, vagy a Dave Noonan-féle 3DSimED-ben, persze a plug-in az első két esetben szükséges. -
#5022 Szeretem,ha minél reálisabb valami:) -
#5021 Csak annyit,hogy ne Race07 legyen az autók rendszáma helyett,hanem HSBC ahogy itt is van:
-
#5020 Mit akartál lecserélni?? -
#5019 Így jó,hogy semmi nincs benne,akkor ezekszerint tényleg összeakadt valamelyik. -
#5018 Elvileg mind DDS. Illetve van ez a GMT. De a dds-t sem engedi megnyitni pedig látja a pohotshop, a gmt-hez meg valami progi kell azt nem tudom. De elvileg mind 2 kodolt.. -
#5017 Én is belső nézetből megyek, nem is tudnék másból. Mely fájlokat akarod megnyitni? Milyen kiterjesztésűeket? -
#5016 Igen.. Csinálhat.. Mivel nem találja a filéat. Szóval ha nem indul el. Próbálj kivenni mindent.(csak az alap maradjon) és akkor próbáld.. -
#5015 Erre válaszolok én ha nem baj:D
Van pár hsz el lejjebb amit nekem elküldött onnan letöltheted. Majd töltds le amit én csináltam hozzá. És cseréld ki a tdi mappát.
Online versioba is be lehet rakni.. Csak csinálj egy game data/ teams mappát és oda rakd be. -
#5014 RSC fórumról ha jól emlékszem. -
#5013 Szia:D Igy már világos ki vagy:D
NA szóval azt szeretném, hogy a felnit szeretném befesteni más szinüre a Hondán..
Belül meg festegetni szeretném a cocpitet. A folyamatát tudom mert csináltam már egy elég fasza autót (jaccs Accord) Azzal mennék ha lehetne custom skin.
Szóval inkább azt kellene tudnom, hogy a filékat hogy tudom kinyitni..
Mást nem akarok megváltoztatni nekem jó igy. Én belső nézetben játszom és jo szerintem.. -
#5012 Írtad ezt a diesel Seat kiegészítést. Megkérdezhetem, honnan szedted le? -
#5011 Ami a VSR-t illeti: én évekig mentem hátsókerekes autókkal. A BMW-t akartam választani (AlexD vagyok egyébként a beazonosítás végett...:))) ) de aztán gondoltam egyet és elsőkerekes kocsit választottam.
Más: mit akarsz tudni a festésről? Magát a folyamatát, vagy azt hogy hogy kell elkezeni? A cockpitet hogy akarod variálni? Csak festeni, vagy hogy előrébb lehessen vinni a kamerát, vagy hogyan? -
#5010 Skinektől csinálna ilyet? Hogy else indul? -
#5009 Akkor az lesz a gond.. szinte biztos.. -
#5008 Elindult igen,de utána én felülirattam újabb festésekkel,illetve az ma volt. Megakartam nézni,aztán azóta nem indul. Leszedem és csak azt teszem fel amit te adtál és ugy megpróbálom. Aztán,ha nem jó akkor ugyis visítok. -
#5007 Szia!!
Nekem segíthetnáél abban hogy szeretnék felnit festeni, Sőt ha lehet a cocpiten is variálnék.. Elmondhatnád hogy oldhatom ezt meg..
Üdv.. -
#5006 Miután beteted amit csináltam raktál be valami mást is?? Azzal elindult?
Vagy ha ezzel nem volt gond, akkor a gépen csináltál valamit??