RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
más: azért van a felbontás, és a részletek kikapcsolása hogy egy szarabb gépen is elfusson... különben meg nemtom. havi ezret költ valaki cigire (*2*5*30=30.000ft) meg úgy általába szerintem ha az embernek van komoly hobbyja áldozna rá. 😊 amúgymeg??
mirõl beszélünk? ma már 33000 ft egy 8800gt, amivel egy csomó játék 8x 1280*1024-ben simán elfut. és elég hozzá egy 13000 ft-s proci felhúzva. kérem. elérkezett az az idõ, amikor megfizethetõ áron kurvajó kártyákat és játékélményt kapunk. kapnánk.
nah mindegy. nem is tudom hol olvastam, de egy komoly hardcore játékos havi 5-10ezer forint közötti összegbõl szinten tarthajta a gépét. 😊
és véleményem szerint ez egyre jobb lesz olvasva a teszteket, plusz pár év és mindenkinek 2-4-6-8-12-16 cpu magos rendszere lesz, ami pedig simán ps3 verõ, és ugye a ps3-on nagyon odabasz a gt5 grafikailag.
szóval én azt mondom, hogyha elérünk egy szintet grafikailag, nem tudom mi lesz a következõ lépés 😊 gondoljatok bele, kijön egy full fasza minden 3d-s játék, és simán fut a hardveren... a vga és cpu gyártók mivel veszik rá a jónépet, hogy vegyen jobb, újabb kártyát ha már ígyis minden tökéletes..? erre leszek én kíváncsi 😄
ui: álmos vagyok mint a huzat, a gondolatok kusza megfogalmazásáért felelõsséget ma semmiképp nem vállalok 😊
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
ere rájöttem 😄 de azé kösz 😊
a probléma ott van, hogy lélekrombolóan csúnya visszajáccáskor'.
lehet kötöszködni, de én szeretnék ezekbõl az új géppel majd f*sza kis videókat vágni, mert ezt (is) tanultam meg érdekel is, meg kevés, esztétikailag jóságosnak mondható ilyen cucc van. a legtöbb online futamösszefoglaló pl nagy általánosságban fos. 😄 már bocs. (kinek nem inge...) mondjuk errõl nem csak simbin tehet 😊
de szóval azért vágom én hogy azér tjó belül mert szim, de ahhoz képest, hogy egy két fps hány poligonból meg anyámból épül fel, ez a belsõ nézet még mindig semmi. és itt a probléma. nem kiemelkedõen jó, hanem csak a többi külcsinhez képest viszonyítva megfelelõ. 😊
mondjuk f*szomnak írok én ennyit 😄 ha végülis egyetértünk😄 idiot' 😄
de azt el lehet ismerni, hogy az ég helyenként nagyon szép lett. a kocsik is ténlyeg királyak... de ez a game, meg az össze többi simbin is, fõleg és csak belsõ nézetbõl "szép".
pedig ki kéne már adni egy új motort. ami igazán elszomorító, az az, hogy nem is látni a kiutat. mert két vonal látszik most:
arcade játékok kurva jó, élethû grafikával (és ami nekem is fáj, csodálatosnál csodálatosabb törésekkel, visszajátszásokkal, mentésekkel...és sorolhatnánk).. plusz ugye, valami hihetetlen szép belsõ nézet, pilóta animáció.. oO
mellesleg, ha annyira nagy szimulátorosok lennénk, elég lenne nekünk egy aszfalt, meg pár méteres csúszós bukótér fallal a végén oszt kész.
ne nézelõdjé, mennyé gyorsan az utadra 😄
dehát a szimuláció szerintem az, amitkor minden egyes elemet a lehetõ legvalósághûbben próbálsz visszaadni. és ehhez a külcsin is hozzátartozik. mert pl nem mindegy, hogy hú, szépen süt a nap, hú tükrözödik kicsit az aszfalton, vagy anyád b*zmeg, alig látok ettõl a szartól, meg a faszomnak van ilyen kibaszottsötét az alagútban, meg kurva anyát a felhõknek, meg minden, hogy ilyen gyorsan mennek a féktávok nyomait meg baszottúl nehéz belõni az aszfaltnyomokra hagyatkozva, és emiatt már tereptárgyhoz kell mérned. durva.
sajnos ott tartunk, hogy félig meddig joggal mindenki atomisten fizikát vár el... holott szerintem játékélményre egy kényelmes komprumisszum kellene. példa az iracing, agol olyan fák vannak, hogy ihaj. eddig a játékból lopott képeket szidtam, most viszont elismerem... az aszfalt jó lesz, és a pályák is rendben lesznek élsimítással. csak nem a nem 3D-s dolgok zavaróak nagyon. bízom benne, hogy hamarosan történik valami változás.
És összhatásában igenis látszik még 250.-es temponál is ! Itt a jó példa milyen "élethû" egy jó garfika, Race Grid ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
nekem semmi gondom a látvánnyal
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
üdv
az 1.0.0.9 asszem az utolsó ami offline-hoz is megjelent patch, hivatalos oldalon is csak ez van fenn
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Chevrolet Lacetti WTCC
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Én is sokmindent olcsóbban vennék meg<#nemtudom>#nemtudom>
http://topgearhungary.blogspot.com/
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ide inkább csak közvetlenül a játék miatt írogatnak 😊
Ja igen, Maszka nevü srácra ne halgass 😊 Mûvészi válságban szenved egy ideje.
Játszik vlki kormánnyal?Ha igen,milyen kormányt érdemes venni?
Üdv Mindenkinek