RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sorry, nem az volt a baj, hanem hogy elfelejtettem, hogy a mobilnetem átjátsza a képeket egy köztes url-re... így a jó a kép és katt! 😉

Alexease
Roger6
Milyen képre?<#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Indul a Seat Leon EuroCup] nyári bajnokság, a részvétel teljesen nyílt és mivel eddig elég nagy az érdeklõdés, így biztosan mindeki találni fog magának méltó ellenfelet egy kiadós fightolásra:

Katt a képre!

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Roger6
Igen, kell Steam hozzá.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Fehercsoki
És akkor ezzel már megy a multi is😊 Na ennyit nekem is megér. Steames játék egyébként? Tehát kell steam hogy tudjak multizni?

SenorGrande
Most már csak 1000 ft a februári pc-guru Race07 és GTR Evolution teljes játékokkal. Annyit már tényleg nagyon megér, akinek nincs meg. Nekem csak a kiegészítõ hiányzott, de most megrendeltem.

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

Roger6
Hehehe, ez érdekes. <#hehe>

Fehercsoki
Köszi majd beszerezem azt is, de egyelõre még ezzel is elvagyok😊

Nincsen sajnos, valamilyen oknál fogva azt "véletlenül" kifelejtették. 😊
Roger6
Injection-ben nincs benne EVO?

GTR Evolution.
Fehercsoki
Race Injection van meg, ez minden elõzõ race játék autóit/pályáit tartalmazza, vagy érdemes még mást is beszerezni mellé?

gordon 24
Ez a megoldás van csak más nem igazán..

Downhill!!

Köszi, de sajnos nincs adminisztrációs jogom a szerveren, nem tudom futtatni a progit. 😞 Kéne valami alternatív módszer... 😊
gordon 24
Mweight progi.. És igen😊

Downhill!!

Valahogy át lehet írni hogy a szerver ne csak 25 klienst engedjen fel? Hallottam hogy van valami program, de egyenlõre nem találtam semmi infót errõl, hátha ti okosabbak vagytok. 😊
Kreeder44
Sziasztok erre tud valaki valami megoldást kb fél éve nem enged ranked szerverekre... Eredeti a game Race 07, GTR evo, Race on, STCC2 dlc-kel kint se engedi és ingame-nél is ezt az üzit kapom "STEAM FAILED: Steam validation stalled" az official oldalon a világranglistán van már idõm meg helyezésem... Légyszi segítsetek

gordon 24
Jaja! Ez van sajnos..

Downhill!!

+ az adminolhatóság meg a sorrend írogatás hiánya 😊
kár hogy az ami megvolt rFactorban azt innen kihagyták
gordon 24
Az idõmérés az sajna szar. Erre nincs megoldás..

Hát mi a rajtot is úgy oldjuk, meg hogy mind 2 futamon álló.

Ugyan is a gép nagyon szarul adja át az autót. Fõlleg Add-on pályákon csinál olyat, hogy 3-asba teszi, elrántja a kormányt stb stb. Szóval szar😄 Így álló rajt a normális.

Illetve sok ligában csinálják azt, hogy van egy pace car skin és egy pilóta vagy bt tag isten tudja ki vezeti.És akkor tudtok gördülõ rajttal indulni.

Ilyen estben meg lehet úgy csinálni, hogy a race1 en álló rajt van. A Race2 n az elsõ körben vezet titeket valaki majd rajt.

Sajna ez a része botrányos a Race07 sorozatnak.. De nincs mit tenni ez van.

Downhill!!

Nálunk még elég az új ez a Race sorozat, nálatok már régóta megy:
- az idõmérõt hogy oldjátok meg ha lejár az idõ? nem találtatok valami beállítási lehetõséget hogy belehessen fejezni az utolsó elkezdett kört?
- csak 1 fajta rajtolási lehetõség oldható meg 2 futamra? tehát azt nem lehet, hogy elsõ futam álló, második repülõ?
gordon 24
Én nem hiszem, hogy baj lenne😊 De nem én készítettem, tehát errõl én nem tudok nyilatkozni..

Downhill!!

Akkor valószínûleg a trackpackotokból lévõn megy. 😊 Nem gond ha majd kölcsön veszem a funrace-hez?
gordon 24
Nem tudom ki csinálta, de ez a pálya van a naptárunkban. Csorosz Laci egyébként nálunk is versenyez.

Downhill!!

A videón lévõ Salzburgring megegyezik a VSR pályájával, tehát akkor VSR-es pilóta készítette? Mert akkor nem várok az e-mailre. 😊
gordon 24
Ha szeretnétek versenyezni a pályán, gyertek a VSR HTCC bajnokságába Szeptembertõl! Benne van a szezonban:😄

Forum linkunk:

VSR forum.

Downhill!!

Írtam is a videó alá, hátha elküldi/feltölti. 😊
TG Gida

Isten áldja a pogányokat!

Salzburgringet csak rFactorra láttam. Remélem át lesz konvertálva.
TG Gida
Salzburgring meg van valakinek?

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

TG Gida
Sikerült már valakinek túlmelegíteni a fékeket?Az elõbb 1200 fokig fékeztem egy R8-ast,mégse szóltak a boxból.

Roger6

Szerver név: rFGT -rFGT.atw.hu
Password: rfgtmini
Knockhill letöltés: Knockhill

10 perc quali, utána 2 x 10 kör verseny (kb. egy perces körök, szóval gyors lesz), fordított rajtsorrenddel. Fair play mindenek elõtt. Mindenki várunk szeretettel!

rFGT Team<#zavart1>

Roger6
<#eljen><#zavart1>

Most így belegondolva sanszos hogy de, csak szokott néha csúszás lenni. Akkor viszont nem gáz. 😊
Roger6
8-ig nem lesz vége?

Hú megelõztél Grab. 😞

Mindegy, linkként kirakom, amelyik mod jobban tetszik arra mennek. 😊
http://hopto.hu/images/news/race07funrace_marrakech.jpg
Roger6
Tiszteletem!

Holnap este fun race-t szervezünk Mini Cooper mod-al, Knockhill pályán, este 8 órai kezdettel. Infók, elérhetõségek és egyéb holnap délelõtti nap folyamán (szerver elérés, jelszó, pálya letöltés link stb).

Széles utat!

szevasztok
kéne egykis segítség!
f1-s mosban ha bajnokságot csinálok nincs visszapillantó tükör,de sz.edzésen van!!!
Mitkell csinálni
köszi
GX25
Nagyon köszönöm.<#worship>

SenorGrande
Itt alul van élõ mediafire.com link.

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

GX25
Sziasztok!

Ezt a modot nem tudjátok, hogy honnan lehet letölteni?

Google egy megaupload linket dobott de az ugyebár nem él.

Még nem. Éppen nem sok idõt töltök monitor elõtt, mint ahogy észrevehetted 😊 azt sem tudom jelenleg hol áll a cucc, de máris rálesek 😊
TG Gida
Elõfizettél már a cars-ra?

Más nyílt versenyeken is egyfolytában az a módi, hogy eszköznek használják az elõttük haladó autót lassításhoz. Miért lenne ez másképp. Sokat vezettünk együtt Gidával, ezért írtam ezt. No offenz.
Kifejtenéd bõvebben?
Mily meglepõ...