RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Isten áldja a pogányokat!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Mindenesetre köszönöm a segítséget!
Más. Még mindig nem tud senki egy magyar manual-t feltölteni nekem sehova Race 07-hez? (Lsd. #5678)
ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost
valamint, ugye nincs ékezet annak a mappának a nevében egyikben sem amelyikbe telepítve lett?
Mivel elsõ indítás lenne, ezért ha a Start Race07-re klikkelek akkor is a grafikai beállításokat indítja de már az sem indul el hanem kapom a hibaüzenetet, hogy appcrash.
amikor elindítod feljön egy ablak 3 opcióval
start game
setup video
meg egy harmadik (ha jól emlékszem)
a setup video- ha elindítod és beállítottál mindent le OK -zod, utána a start Race 07 vagy mit kell nyomni
Egy magazin mellé a Race07 jár most teljes játékként. Ezt tökéletesen feltelepítem, a steam mindent okénak jelöl, ámde indítanám és rögtön a setup config össze is omlik. Valaki tapasztalt ilyet?
Elõre is köszi a segítséget!
Lada Priora WTCC
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsõség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
Karácsonykor megvettem Raceroom-on a Race07-et, de csak angol nyelvû manual-t tudok letölteni hozzá. Fel tudná valaki tölteni a magyar - dobozos - verzióból a kézikönyvet valahova? Elõre is köszönöm!
(A játékot már sikerült honosítanom a config.ini szerkesztéssel.)
ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Olyan kérdésem lenne,hogy verseny befejeztével miért nem ment adatokat a Log mappába.
Bocs, ha már van tárgyalva valahol, nem találtam.
Formula 2000 -versenyt futok, kimegyek boxba, jobb oldalt van egy menü.
Tudom állítgatni, de nem tudom elfogadtatni (confirm)
Melyik gomb (parancs) amivel confirmálni lehet?
Controls beállításokban már minden billentyût beállítottam, de így sem megy. Help please!
En csak rF-fel foglalkoztam, de valszeg a RACE-ben is mukodik.
Köszi a segítséget.
Akkor most jöhet a WTCC naptár "legjobb" pályája Tianma is. :D
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsõség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
Virtual SimRacing
Próbáld meg azt, hogy egy olyan pálya aiw-jét nyisd meg ami jó, és a tapadási adatokat rakd át..
Mert lehet a pályán variáltak valamit.. És nem a kocsiknál...
Downhill!!
Downhill!!
A pályát feltöltöttem ide:
Infineon /Sonoma/
Ha valaki meg tudja oldani a problémát légyszi csinálja meg. Aztán küldje el nekem.