5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
Plett #5725
Salzburgringet csak rFactorra láttam. Remélem át lesz konvertálva. -
#5724 Salzburgring meg van valakinek? -
Plett #5723 -
#5722 Slovakiaring race07 -
#5721 Sikerült már valakinek túlmelegíteni a fékeket?Az előbb 1200 fokig fékeztem egy R8-ast,mégse szóltak a boxból. -
Szerver név: rFGT -rFGT.atw.hu
Password: rfgtmini
Knockhill letöltés: Knockhill
10 perc quali, utána 2 x 10 kör verseny (kb. egy perces körök, szóval gyors lesz), fordított rajtsorrenddel. Fair play mindenek előtt. Mindenki várunk szeretettel!
rFGT Team -
#5719 -
Plett #5718 Most így belegondolva sanszos hogy de, csak szokott néha csúszás lenni. Akkor viszont nem gáz. :) -
#5717 8-ig nem lesz vége? -
Plett #5716 Hú megelőztél Grab. :(
Mindegy, linkként kirakom, amelyik mod jobban tetszik arra mennek. :)
http://hopto.hu/images/news/race07funrace_marrakech.jpg -
#5715 Tiszteletem!
Holnap este fun race-t szervezünk Mini Cooper mod-al, Knockhill pályán, este 8 órai kezdettel. Infók, elérhetőségek és egyéb holnap délelőtti nap folyamán (szerver elérés, jelszó, pálya letöltés link stb).
Széles utat! -
kiscody #5714 szevasztok
kéne egykis segítség!
f1-s mosban ha bajnokságot csinálok nincs visszapillantó tükör,de sz.edzésen van!!!
Mitkell csinálni
köszi -
#5713 Nagyon köszönöm. -
#5712 Itt alul van élő mediafire.com link. -
#5711 Sziasztok!
Ezt a modot nem tudjátok, hogy honnan lehet letölteni?
Google egy megaupload linket dobott de az ugyebár nem él. -
Lebowski #5710 Még nem. Éppen nem sok időt töltök monitor előtt, mint ahogy észrevehetted :) azt sem tudom jelenleg hol áll a cucc, de máris rálesek :) -
#5709 Előfizettél már a cars-ra? -
Lebowski #5708 Más nyílt versenyeken is egyfolytában az a módi, hogy eszköznek használják az előttük haladó autót lassításhoz. Miért lenne ez másképp. Sokat vezettünk együtt Gidával, ezért írtam ezt. No offenz. -
Plett #5707 Kifejtenéd bővebben? -
Lebowski #5706 Mily meglepő... -
Plett #5705 -
#5704 Hm... Nem történt még ilyen veled? Szokj hozzá. Ez nem a ligától függ, hanem a versenyzés velejárója. Főleg egy funrace-n. -
Plett #5703 Ez benne volt a pakliban, mert mint a hirdetés is mutatja funrace. Most először mentünk Race07-el, itt tudnak indulni olyanok is akik nem rendelkeznek szuperliszenszel, tehát potenciálisan veszélyesek. Sajnálom hogy belekeveredtél. -
#5702 Jó verseny volt.Az első körben úgy kilöktek a pályáról,hogy oda lett az autó.Gratula! -
Plett #5701 Tekintve hogy csak funrace, így de. :) Az éles bajnokságba valószínűleg teljesen ki lesz kapcsolva. -
#5700 Ugye nem novice beállítással lesz? -
#5699 Ott leszek. -
Plett #5698 -
#5697 -
Plett #5696 Sziasztok! Ha esetleg érdekel valakit:
-
#5695 Én meg azt sem tudom, mi az :)
-
#5694 vajon a ranked serverre miért nem tudok csatlakozni?? évekig semmi gond nem volt most meg nem enged fel... valakinél jelentkezett ilyen probléma? -
#5693 Sziasztok! Eladó a Logitech DFGT-m
Bővebben itt:Jó állapotú Logitech Driving Force GT -
Debilon #5692 w7-el semmi baja, nekem is az van -
Drape #5691 Nincs ékezet, ellenőrzés lefuttatva. Elméletileg minden okés, gyakorlatilag meg..... Gondolom a Win7 nagy baj nem lehet.
Mindenesetre köszönöm a segítséget!
-
#5690 Nem tudja valaki, hogy hotlaps-ot hogyan tudok fabrikálni egy szerverhez? Mármint hogy neten lehessen nyomon követni, hogy ki milyen időt ment. (Nem LiveTime-ra gondolok, sima hotlaps-ra.) -
balazsgigi #5689 Egy kulcs van,ami mindkettőt aktiválja. -
#5688 A PC Guruban külön-külön kulcs van a Race 07-hez és a GTR Evolution-höz, vagy egy kulcsot adnak a kettőhöz egyszerre?
Más. Még mindig nem tud senki egy magyar manual-t feltölteni nekem sehova Race 07-hez? (Lsd. #5678) -
Debilon #5687 steam kliensen belül, jobb klikk race07-en, majd tulajdonságok, helyi fájlok (local files), és itt a verify integrity of game cache-t érdemes lefuttatni
valamint, ugye nincs ékezet annak a mappának a nevében egyikben sem amelyikbe telepítve lett? -
Drape #5686 Én a grafikai beállításokra gondoltam csak hülyén írtam.
Mivel első indítás lenne, ezért ha a Start Race07-re klikkelek akkor is a grafikai beállításokat indítja de már az sem indul el hanem kapom a hibaüzenetet, hogy appcrash.