RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>
Roger6
Hm... Nem történt még ilyen veled? Szokj hozzá. Ez nem a ligától függ, hanem a versenyzés velejárója. Fõleg egy funrace-n.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ez benne volt a pakliban, mert mint a hirdetés is mutatja funrace. Most elõször mentünk Race07-el, itt tudnak indulni olyanok is akik nem rendelkeznek szuperliszenszel, tehát potenciálisan veszélyesek. Sajnálom hogy belekeveredtél.
TG Gida
Jó verseny volt.Az elsõ körben úgy kilöktek a pályáról,hogy oda lett az autó.Gratula!

Isten áldja a pogányokat!

Tekintve hogy csak funrace, így de. :) Az éles bajnokságba valószínûleg teljesen ki lesz kapcsolva.
TG Gida
Ugye nem novice beállítással lesz?

TG Gida
Ott leszek.

Roger6
<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sziasztok! Ha esetleg érdekel valakit:
Roger6
Én meg azt sem tudom, mi az :)

Kreeder44
vajon a ranked serverre miért nem tudok csatlakozni?? évekig semmi gond nem volt most meg nem enged fel... valakinél jelentkezett ilyen probléma?

peti193
Sziasztok! Eladó a Logitech DFGT-m

Bõvebben itt:Jó állapotú Logitech Driving Force GT

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

w7-el semmi baja, nekem is az van

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Nincs ékezet, ellenõrzés lefuttatva. Elméletileg minden okés, gyakorlatilag meg..... Gondolom a Win7 nagy baj nem lehet.
Mindenesetre köszönöm a segítséget!

Roger6
Nem tudja valaki, hogy hotlaps-ot hogyan tudok fabrikálni egy szerverhez? Mármint hogy neten lehessen nyomon követni, hogy ki milyen idõt ment. (Nem LiveTime-ra gondolok, sima hotlaps-ra.) <#zavart1>

Egy kulcs van,ami mindkettõt aktiválja.
SenorGrande
A PC Guruban külön-külön kulcs van a Race 07-hez és a GTR Evolution-höz, vagy egy kulcsot adnak a kettõhöz egyszerre?

Más. Még mindig nem tud senki egy magyar manual-t feltölteni nekem sehova Race 07-hez? (Lsd. #5678)

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

steam kliensen belül, jobb klikk race07-en, majd tulajdonságok, helyi fájlok (local files), és itt a verify integrity of game cache-t érdemes lefuttatni

valamint, ugye nincs ékezet annak a mappának a nevében egyikben sem amelyikbe telepítve lett?

Én a grafikai beállításokra gondoltam csak hülyén írtam.
Mivel elsõ indítás lenne, ezért ha a Start Race07-re klikkelek akkor is a grafikai beállításokat indítja de már az sem indul el hanem kapom a hibaüzenetet, hogy appcrash.

plusz: van hogy jópár másodprecet várni kell mire elindul, türelem

miaz a setup config?

amikor elindítod feljön egy ablak 3 opcióval

start game
setup video
meg egy harmadik (ha jól emlékszem)

a setup video- ha elindítod és beállítottál mindent le OK -zod, utána a start Race 07 vagy mit kell nyomni

Sziasztok,

Egy magazin mellé a Race07 jár most teljes játékként. Ezt tökéletesen feltelepítem, a steam mindent okénak jelöl, ámde indítanám és rögtön a setup config össze is omlik. Valaki tapasztalt ilyet?

Elõre is köszi a segítséget!

Roger6
Michelisz is nyomja a Race-t, éppen élõben látni itt: http://multibc.tv/SIMSPORT/streami/

TG Gida
Visszajátszásban nem látszik.

Roger6
Az lehetséges, hogy visszajátszásban nem látszanak a mutatók belsõ nézetbõl? Tehát a mûszerfalra gondolok, nem a virtuális mutatóra (Pl. Morris-ban RPM vagy sebességmérõ).

Smici1985
Akit érdekel:
Lada Priora WTCC

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsõség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

SenorGrande
Hello.
Karácsonykor megvettem Raceroom-on a Race07-et, de csak angol nyelvû manual-t tudok letölteni hozzá. Fel tudná valaki tölteni a magyar - dobozos - verzióból a kézikönyvet valahova? Elõre is köszönöm!

(A játékot már sikerült honosítanom a config.ini szerkesztéssel.)

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

TG Gida
Nem cheat,de nagyon zavaró volt.Kipróbáltam és tényleg túlmelegszik a motor.Viszont az összes BMW kihullott a 7. kör végére,mégis csak kinyírható a motor.

TG Gida
Az lehet.Cimborám mondta,hogy nem lehet a motort kinyírni,hiába melegszik túl.

Roger6
Tipp: nem lehet, hogy levették a radiátort, és azért füstöltek? Nem tudom, csak kérdezem. Vagy ez egy új csít. <#nezze><#hehe>

TG Gida
Száraz volt és csak a BMW-k füstöltek,de úgy,hogy féktávon nem mertem mögöttük maradni.Ha hazaérek teszek be képet.

nem lehet, hogy nedves volt a pálya?

wollnerd
A kipufogójából vagy a motorjából?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

TG Gida
Tudja valaki,hogy a retro BMW miért füstöl olyan veszettül?Ma versenyeztünk Monzában és alig láttam valamit a füsttõl.

gordon 24
jahh!! Azt nem tudom off nem játszom vele...

Downhill!!

Érdekes mert Dedicated serveren mûködik a dolog,csak offlineba van ez a gondom.
gordon 24
Ez egy nagyon jo kérdés.. Nekem menti. Szóval passs.. Sorry.

Downhill!!

? :)
Üdv.
Olyan kérdésem lenne,hogy verseny befejeztével miért nem ment adatokat a Log mappába.
pedig a controls menüben kell beállítani, hogy melyik bill legyen az

TG Gida
A garázs menüben,a pit menu presets-ben létre kell hozni egy új beállítást.

Sziasztok!

Bocs, ha már van tárgyalva valahol, nem találtam.
Formula 2000 -versenyt futok, kimegyek boxba, jobb oldalt van egy menü.
Tudom állítgatni, de nem tudom elfogadtatni (confirm)
Melyik gomb (parancs) amivel confirmálni lehet?
Controls beállításokban már minden billentyût beállítottam, de így sem megy. Help please!
Alexease
Konvertalt vagy ujonan keszitet palyanal szukseg van a HAT file-ra, ami egy generalt adat, azon "mennek" az autok. Uj palyanal, vagy ha nincs, vagy ha uj kell mert modositva lett a palya, erdemes bekapcsolni a PLR file-ban a "Always Rebuild HAT" reszt, ami minden inditasnal legeneralja a legfrissebet.

En csak rF-fel foglalkoztam, de valszeg a RACE-ben is mukodik.
Smici1985
Na meg van a megoldás. Egész éjjel ez piszkálta az agyam, h kell megcsinálni. A mûködéshez kellett a GTR2-bõl a HAT file, feltelepítettem elinditottam ott egy versenyt aztán kiléptem. A HAT filet bemásoltam a mappába és már jó is lett. Mondjuk ezen a pályán sokat kell dolgozni, h normálisan nézzen ki. Nem tudok rf-hez egy jó verziót?

Köszi a segítséget.
Akkor most jöhet a WTCC naptár "legjobb" pályája Tianma is. :D

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsõség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

gviski
pálya tapadási adatai lesz erre a megoldás ha jól emlékszek. nem tudom de asszem a .tdf fájlban található (vagyis az rFactornál így lett volna)

Virtual SimRacing

gordon 24
De asszem nem bonyolúlt. A Tapadási adatokkal kell variálni valamit..

Próbáld meg azt, hogy egy olyan pálya aiw-jét nyisd meg ami jó, és a tapadási adatokat rakd át..

Mert lehet a pályán variáltak valamit.. És nem a kocsiknál...

Downhill!!

Smici1985
Hát asszem akkor ez egy félbe maradt project lesz. De akkor már tudom mi baja volt a Tianma konverziómnak is.<#rinya>

gordon 24
Általában a gumi filok nem jók hozzá. Clio cupba is volt ilyen. sajna nem én oldottam meg, de ha a gumi fizikát macerálod elvileg elmúlik...

Downhill!!

Smici1985
Gyakorlatilag átkonvertáltam a GTR2-bõl Infineon-t, DE van egy olyan probléma, hogy amikor kiszeretnék gurulni a pályára az autó félig el süllyed az aszfaltban és nem tudom, hogy mi a hiba.

A pályát feltöltöttem ide:
Infineon /Sonoma/

Ha valaki meg tudja oldani a problémát légyszi csinálja meg. Aztán küldje el nekem.