5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
Toya #5245 http://cdprojekt.hu/news.asp?id=38 -
#5244 Igen a múltor javasoltuk hogy hátha az "activate product on steam" ablakba kell beírni a kódot steam alatt, de ott az mem jött be. És az is CDprojekt volt emlékeim szerint. Menny vissza leklamáljál, Amiga készlet tart :D -
#5243 A GTR Masters.hun keress rá a forumban!
A CDprojekt aki forgalmazza a terméket fog adni egy uj termék kulcsot! Sok embernek volt ilyen gondja!
Mondom látogass el a GTR Mastersre és ott a forumban találsz emberkéket akiknek volt ilyen gondja! Ha kérdezel segitenek is!
Üdv! -
#5242 Volt mar ilyen problema, nem tudom hogy megoldodott-e. Sajnos nem szoktak visszaszolni... -
#5241 Segítsetek, pls. Megvettem a GTR Evolution kiegészítőt a Race 07 alá, és az online termékkulcs így néz ki: GTREVH11-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx ahol az x értelemszerűen betűket és számokat jelöl. Csakhogy a telepítés végén, ahol be kell írni a terrmékkulcsot, az első rész is csak 5 karaktert fogad el. Próbáltam azt, hogy csak az EVH 11-et írtam be, de semmi. 28 karakteres a termékkulcsom és csak 25 helyem van beírni. Valaki, aki megvette a kieget, tudna segíteni??? -
#5240 Valenciába Sz. Gabi kikapott asszem kemény 0.04 ezreddel :D -
GRomeo #5239 Akkor a magyar WTCC game-be be is vehetnének mint designer-t(ha jól írom)
Amint írod Sz.Gabi nagyon megy esetleg nincs olyan verseny mentésed ahol őt meg lehetne nézni? -
#5238 Mondjuk az arculatot is én találtam ki.
Ha megnézed minden autón vannak kötelező dolgok.
A Rendszám táblák, a Szélvédőkön a logok, és a rajtszám táblák.
Olyan mint az igazi wtcc:D Csak ez magyar:D -
#5237 Jahh.. Ő az.. Nagyon megy az ember:D Persze küldök, msn-en majd ok?
(de ma nem fog menni) -
GRomeo #5236 Hű,a bömösök nagyon szépek lettek,gratula érte!
Jól látom Szabó Gabi? Ha igen akkor "valamit" igazából jól csinálhatsz ha ők hárman megbiztak téged a festéssel!
Esetleg képet nem tudnál nekem küldeni a bömösökről,hogy jobban láthassam nagyobb képen?! -
#5235 Na hát akkor meg mutitom őket..
Ez az egész VSR bajnokság mezőnye..
Amiket festettem belöle:
GP Hungary team 3db BMW, VLR Racing Team 2db BMW, GMAC VSR Racing Tem 3db Vauxhall, Multi Alarm 1db Seat, N&N Motorsports 2db Seat. A többi a többi srác melója:D
Itt vannak ni:
-
#5234 Jaja De ez csak azért ilyen hogy ne igazán lásd mi van alatta. Majd a versenygép nem ilyen festésű lesz-. -
GRomeo #5233 Részemről szivesen megnézném őket!
Ezeket a festéseket láttad már?
http://index.hu/gal/14/huge.php?dir=totalcar/magazin/hirek/chevrolet/cruzewtcc/&width=743&pic=s.jpg -
#5232 :D Jahh. Hát most hogy szinte egy bajnokság teljes mezőnyét megfestettem:D Elégé jártas vagyok benne. Már sok emberkének festek más bajnokságokra is.. GTR Masters pl. A VSR Wtcc mezőnyből kb 10 autó az én melóm:D Ha gonoljátok megmuatom őket..
Egyébként nincs mit.. Szivesen tettem teszem:D -
GRomeo #5231 Látom Gordon a festés témában mindenkinek a segitségére vagy,mint nekem is voltál.Ezer Köszönet érte nem felejtettem el! :-))) -
#5230 Jah meg még egy dolog!
Van a vectra ha azt szeretnétek fesetni akkor ugyan az a mit irtam az elöbb, és még ez:
Vauxhall Vectra.
Mivel addon autó, 2 dolog kell ahhoz, hogy lásd, és hogy a festést is lásd.
1 lépés:
ezt töltsétek le! Ez egy Demó! Nem kell megijedni, a letöltés után a normál játékban is megjelenik egy autó plusz egy pálya..
vectra demo ( ha a link nem müködik akkor: Steamet megnyitod.. A Föoldalon kiválasztod a verseny kategóriát és a játékok között ott van a crowne plaza demo, töltsd le)
2.lépés:
ezt a linket is le kell tölteni, majd a c:programfiles/steam/steamapps/te neved/race07/GAME DATA könyvtárba másold be.. Ha ez megvan két darab Vauxhall vectra lesz egy sima és egy vectra 2007.
[/URL]Vectra 2007-et tudod festeni csak.Ahhoz kell ez!
3.lépés:
Ha festeni akarod ezt az autót akkor az ini filéban a következőt kell megadni:
Vauxhall vectra 2007
-
#5229 Mostmár mindenhova rakd be ha elkezdted :D -
#5228 -
#5227 Ide meg berakom a Race 07 festés menetét ha már igy benne vagyunk:D
Szóval:
A festés beillesztése a progiba:
Custom skins könyvtárba bemásolni (C:/Program Files/Steam/Steam Apps/te neved/Race07/custom Skins)
Alap feltételek:
Kell egy Photo shop. Én az Adobe Photo shopokat javaslom, azzal működik jól az a plugin ami kell ahhoz hogy dds fileként tudj menteni.
Ezt a plugint innen kell letölteni:
itt
Ha ez a része megvan, akkor jön az effektív munka:D
1 lépes.
Kiválasztod az autó típust, ennek a psd filéjét a hivatalos oldalról.
innenletöltöd, ha szeretnéd, hogy a pilóta festett legyen és a belső nézetben a műszerfalon is látszódjon a rajtszám stb, akkor ruha sisak numberplatet is..
2. lépés:
A psd filét megnyitod Photo shoppal, megfested az autót, majd a "layer/Flatten Image" funkcióval egyesíted a rétegeket. Ekkor feltesz egy kérdést, hogy a nem látható layereket törölje-e ,a válasz igen. (fontos!! A PSD filéről mindig legyen egy másolatod! Ha egyesíted a layert és akár véletlenül elmented többé nem tudod a layereket külön festeni)
3. lépés:
Menteni kell a filét dds-be.. Ez úgy működik, hogy a save_as-ra kattintva a dds formátumot kell választani. Ez után elő ugrik egy ablak mely a dds file mentésének beállításiról szól
Itt ennek kell lennie: DXT1 RGB 4 bpp | no alpha
6 mip
Majd mentés
4 lépés:
Üvegek festése:
Megnyitod az üvegek psd filéjét, megfested majd "Layer/flatten image" funkcióval egyesíted a layereket. Majd save as-ra kattintva, dds-t kiválasztva újra előjön az ablak.
De ebben az esetben ennek kell szerepelnie, mert különben nem lesz átlátszó:
DXT5 ARGB 8 bpp | interpolated alpha
mip6
5.lépés:
megvannak a dds filék amik alkotják az autót. Most ezeknek kell írni egy ini-filét hogy a program tudja, mi van..
Ennek így kell kinéznie:
[Autómárka (az a név ahogy a program ismeri pl:Alfa Romeo 156 2007 ]
body=
windows=
numberplate=
interiorwindow=
driver=
ext_driver=
helmet=
Értelem szerűen azoknak a file neveknek kell ott szerepelnie amiket festettél.
Ha nincs mindegyikhez festett filéd azt törölni kell.
6.lépés:
Az ini-filét, és a DDS filékat egy mappába beleteszed, és az egészet berakod a
Program files/steam/steamapps/te neved/race 07/custom skins könyvtárba..
Jó festegetést!
-
sziszi86 #5226 GTR2 amatőr liga indul a jövőhéten. Ugyan a weblap félkész állapotú, ám a regisztráció üzemel : http://www.gtr2masters.cwi.hu
Jelentkezzetek mielőbb! Okt.6 indulás. futamok hetente estéként 22órakor.
Mi határokon autózunk! -
#5225 Nekem az volt a baj, hogy nem tudtam állítani sehol. Nem szeretem ha van holtjáték, elég pontos a kormányom, arra menjen a kocsi amerre akarom, és akkor, ne késve.:) -
BladeW #5224 Nyilvan controllertol is fugg mekkora holtjatekot kell beallitani, nekem kell egy 2% az X tengelyre, de majd ha GT kocsikkal megyek lehet meg kell par %. Egyelore az offline WTCC bajnoksagommal vagyok elfoglalva. -
#5223 Úgy sem.:) Nade megoldódott. Leszedtem, újratelepítettem, mostmár az x86-os mappába. Persze a játékban továbbra sem látszódott semmi, viszont alapból nincs holtjáték. Elmentettem egy profilt a beállításokra, amit a UserData - ControlSet mappában egy módosítható fájl formájában le is ment a progi, és ebben már tudnám irkálni a dead zone értékeit minden tengelyen, de mivel alapból 0 volt így nem vacakoltam vele.
Így már kicsit vezethetőbb a kocsi. 10-12 évvel ezelőtt az akkor 20 éves ezeröcsinknek nem volt olyan holtjátéka mint most a 156-osnak.:D
Köszi a segítő szándékot.:)
Most jön az ismerkedés, bár gondolom rFactor után olyan nagy meglepetések nem fognak érni.:) -
BladeW #5222 A fomenubol menj a control settingsbe! Ha már kint vagy a palyan meg se jelenik a deadzone beallitas. Enis szivtam ezzel. -
#5221 Oké tudom...de ha mondjuk a gyereked megbetegszik akkor sem elcseréled egy másikra, hanem orvoshoz viszed.:)) Vista marad.:)
Szóval lehet, hogy rossz mappába rakta magát a cumó? -
#5220 Minek 64 bites Vista?!?! XP SP3, jatekra, munkara;) Persze, aki szeret szivni feleslegesen, tokeletes a Vista;)))))) -
#5219 Nálam nincs ilyen.:) Próbáltam a plr fájlt megnézni, de az nagy összevisszaság... Pedig az az isi progikban szerkeszthető volt jegyzettömbbel.
Viszont eszembe jutott valami. Olvasgattam, hogy Win XP-t szereti. Nekem Vista van, ráadásul 64-es, és most nézem, hogy a 64-es Program files mappába telepítette magát, nem az x86-osba. Ez lehet a baj? Egyáltalán lehet ennek köze valamihez? -
Debilon #5218 pedig ottvan a listában az advanced részben :)
race07 dead zone -
#5217 Na ezeket nem találom. Control settingsben van ahol kiválaszthatom a kormányt, meg beállíthatom, hogy melyik funkció melyik gombbal/kormánnyal/pedállal menjen. Aztán advanced, ott van pár dolognak az érzékenysége, meg az egeret lehetne belőni. Aztán a force feedback, de sehol sincs linearity, meg dead zone. rFactorban ezek megvoltak, itt is ilyeneket kerestem, de sehol semmi. -
Debilon #5216 control settings- a linearity-t vedd le 0-ra
és a dead zone minél közelebb van a nullához annál érzékenyebb -
#5215 Nem ér nevetni!
Race07-ben a kormány holtjátékot hol tudom állítani? Rettenetesen zavaró, hogy fordítom a kormányt, majd jó ideig semmi... Gondolom ha rFactorban lehet akkor itt is, csak nem találom, hogy hol. -
#5214 nagyon szépen köszönöm nektek! :) -
#5213 Csak Skineket lehet!
egy add-on autó van az a vauxhall vectra.
Steam-en keress rá a wtcc kiegészítésekre, onnan le tudod tölteni hozzá. -
#5212 nogrrpracing.com
-
#5211 Sziasztok! Tudtok pár olyan oldalt ahol a Race07-hez tudok letölteni autókat? vagy csak olyanok vannak ahol skineket lehet letölteni? :S
aki tud és megadná nekem a linket azt nagyon megköszönném. :) -
#5210 Nekem is!:D -
#5209 szevasztok!
lenne vki oly kedves és a Race06 menü zenéjét elküldené nekem :)
ez kellene :)
nagyon köszi! Üdv! -
#5208 Hát ha semmi új akkor valszeg le sem szedem :)))
Autó van már annyi mint a szemét, minek több .... -
#5207 Belebuheraltam:) Csak be kell masolni:D
De feltettem a teljest is, offline-ban, tesztnek. Egy frissebb, patchelt RACE07 (semmi pluszt nem tud), de most mar lekezeli az ADDONS konyvtart, abban van a teljes GTR Evolution, es oda jon az STCC is (a konfig file-ban mar benne van).
Amugy semmi extra, a RACE07-hez ~3000-ert megeri (ha annyi lesz). De akinek nincs semmilye, annak a teljes jo vetel.
Amig nem jon ki addonkent a Steam-hez, addig elfer, seedelem az ISO-t, aztan del;)))) -
#5206 gtr evo