RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szvsz a SimBim kihozta már a maximumot az engine-bõl.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Nem szebbnek kellene lennie, szimnek jo ez, funkciokban, fizikaban kellene boviteni, ahogy GPx8 is irta.
Hogy az enginennel mi lesz, az passz.
Az X360-os verzio semmi extra, sima PC, max ratolnak egy keves postprocess-t.
Alexease
Ha a RACE07-hez is letoltheto lesz Steam-en, hasonloan az Evolution-hoz, par ezer forintert, akkor nincs vele bajom😉 Annyit meger az a par auto es nehany palya. Foleg ha kozben folyamatosan fejlesztik alatta az alap engine-t is.
Istencsászár
Ezt már nemkell tökéletesíteni, egy új motor kellene alá, mert ez a gmotor már elég gyászos kezd lenni... telnek múlnak évek, a motor pedig nem lesz szebb.

Amugy a fejlesztõk nem tétlenkednek 360as verzión ügyködnek.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tökéletesíteni lehetne az AI-kat is. Amikor utoljára láttam a játékot, akkor még esõben laámpa nélkül mentek és nem használtak ablaktörlõt sem... De, jó lenne, pl. ha a backfire-effekt a többi autónál is látható lenne.

Igen kicsit idegesito, mert siman kiadhatnak csak patch formajaban, vegulis mi kerul bele? par sved, norveg palya, es 3-4 uj auto a wtcchez kepest. De hat szerintuk ez egy uj jatek mint evo. Mokas. Inkabb gyurtak volna ra siman wtccre azt kesz. Siman meg csinalhattak mar volna a 08as szezont. Benne lada-val. Brands Hatch-en volt volvo is. Arrol nem is beszelve, hogy mar tobb mint 25 indulo van. Nekem nem hianyoznak hikomat modok fbmw f3000 stb szarok. "Tokeletesiteni" kene a jatekot, mert lenne rajta mit. Pl a bmwk sokszor a jatekban olyan elonybe vannak, hogy eselytelen a kuzdelem. Igazibol meg "szenvednek".

lac coo
Kicsit nekem már kezd átmenni gagyiba a Simbin.. STCCC.... Még vajon hány lesz ????

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
A RACE07 a frissebb, tartalmazza a teljes RACE-t plusz extrakat (palyak, autok). A RACE07-hez lesz elerheto parezerert (talan 2-3000 Ft)az Evolution kiegeszites. De ha nincs RACE07-ed, akkor erdemes megvarni a GTR:Evolution-t, mivel az RACE07+Extra.😊
sziasztok
kérdésem volna!
a Race és a Race 07 két külön lemezes játék, vagy az elõbbi lemezes és az utóbbi egy letölthetõ patch, vagy hogy van ez?
nem igazán értem

köszi!
Üdv

lacica
Sziasztok!!A Lacetti Biturbót,miért nem tudom betenni,hogy mûködjön is?
Vki tud segíteni??Megköszönöm.<#nemtudom>

gordon 24
Meghát érdemes leszedni!!

Szerintem nagyon fasza jármû.. Jobb mint a Honda jobb mint a Seat Toledo Stb.. Kb olyan Alfa szinten vislkedik.. Kezes nem csuszkál..
Jahh és ha leszeded az Online skin versiot is akkor ilyen szépségeket lehet festeni belõle:
(ez a VSR bajnokságban használt autónk lesz)

Downhill!!

gordon 24
Nem tudom marad-e.. De elfér szerintem.. Nem foglal nagy helyet.

Downhill!!

gordon 24
Régi cucc igen ez már. Csak azért raktam be mert eddig nem tudtam elérési utat ahonnan letölthetõ lett volna..
Most indul egy bajnokság a VSR-en és ott használható lesz a vectra. Ezért jártam utánna hogy ainek nincs meg le tudja tölteni..

Downhill!!

Alexease
Es ha torlom a demot?!😊
Nem az a1 500 MByte, de rend a lelke mindennek😉
gordon 24
Igy van! Ez egy külön demo, de ha letöltöd az "nagy játékban is benne van! Beleteszi oda is!

Downhill!!

atenza
Már több mint egy hónapja hogy megjelent, nekem felrakott külön egy demot is, amit kipróbáltam és elég fura volt... Nem volt sebességérzetem benne egyáltalán. Aztán megnéztem a full-t is, oda is "beépül" és ott már teljesen jól mûködött.

Alexease
De ez valami kulon RACE07 demo. Vagy beepul a RACE07-be az auto es a palya? Meg regebben neztem, de kulon akarta letolteni az egesz demot;(
gordon 24
Sziasztok!!

Akinek nincs meg innen töltheti a Vectrát és a Crowne Plaza pályát::
Crowne Plaza Edition!

Ha online akarod festeni! ezt is szedd le:

Online Skin

Downhill!!

bardocz
Ritkán kéziznek a srácok 😊
Alexease
Gondolom, eleve nincs is az autokban, igy bele sem tettek a programba😊
Nem tudja valaki, hogy a Race07-ben miért nem mûködik a kézifék? Beállítom a kormányom egy pillangóváltójára és semmi...Ha valaki tud mondani valamit, megköszönném!

Alexease
Beteszem ide is, talan a GTR topic-ot eppen nem nezi valaki, de erdekelne a verseny😉 Amugy nagyon jo minosegben toljak, sok onborad-dal!

FIA GT - TOTAL 24 Hours SPA (Live Video Stream)!

Live Timing
crazyclone
Kösz mégegyszer ...
Végül úgytûnt a google sima megoldás lett volna mert a teljes packot leszedték és ezt a linket találta egy játékos a google segítségével ...

banner alatt rscnet link, vagy hwsw-n is van egy csomó..
jó munkát, jó letöltést 😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

crazyclone
Majd ha valameik kedves race07 fan meglátogatja a topicot nagyon szépen megkérem egy autó beállitások fájlokat küldjön el a lehetséges legtöbb pályára ...
Elõre is köszönet a rendes fórumozónak !

pointer4
Kitörlöd, és a steam letölti automata.
Sziasztok!
Honnét tudnám letölteni a 'GAMEFI~1.cab' file-ot? Nekem hibás sajnos.

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Kreeder44
értem köszi szépen

gordon 24
Ha gyári autóval mész akkor sehogy!
Ha saját skined van, akkor tudok segíteni benne.

De gyári autónál lehetetlen megoldani. Mondjuk ha offline versiod van akkor talán, de ha késöbbiekben azt az autot nem szeretnéd használni és az ai használja akkor neki is magyar(nemzeti) szászló lesz a végén..

Downhill!!

Kreeder44
eredményjelzõ táblán h tudom beállítani h ne ruszki hanem magyar zászlóm legyen?

igen, egy expnasion azoknak akiknek megvan már a race07 (remélem korrekt áron), és egy "full" ami tartalmazza a race07-et is..

"Full version bundle includes RACE 07 - The Official WTCC Game
GTR Evolution includes RACE 07, featuring its official WTCC license and all 2006 and 2007 WTCC cars and tracks. On top of that it comes with the most immersive Formula Car action ever seen."

Két verzió fog megjelenni(?)

Istencsászár
expansion pack

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
"A GTR Evolution egy önmagában is helytálló, teljes értékû játék lesz a Race 07 összes tartalmával együtt, de emellett kiegészítõ formájában is elérhetõvé teszik majd a jelenlegi Race 07 tulajdonosoknak is"

Önmagában ez 1 pálya + pár autó... nem teljes játék, csak egy addon, vagy carset nevezzünk akárminek, a RACE 07el lesz csak teljes értekü.

Szerintem meg mivel külön DVD-n lehet majd kapni (GTR2+Race07+kieg.) ezért tekintsük külön játéknak a GTR Evolutiont. Biztos lehet majd a Race07-et lehet upgradelni, nem vitatom, de az Evolution akkor is egy külön termék, nem pedig egy Race07 kiegészítés.

nembaj, steam-en dollárban fizetek 😄

nem külön játék.. a gtr evolution egy race07 kieg.. vagy teljes gtr evolution tartalmazza a race07-et is... ami lényegáben ugyanaz a kettõ..

pointer4
Jahh, egybõ minnyá ejurora váltanak amilyen gonoszok 😄
Nem ez egy külön játék. (GTR3)

Kreeder44
ez a racerhez lesz kieg?

jöhetne már, amíg ilyen olcsó a dollár 😄

Kreeder44
hol állítsak be mit h az eredményjelzõn ne orosz hanem magyar zászlót mutasson???

pointer4
<#smile> nyami
"-Added support for the upcoming GTR Evolution expansion."
Alexease
Máté94
nem
lac coo
Ez GTR Evo megjelent már ?<#lama><#whatever>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

gordon 24
Van a Vectrához PSD file!! Ugyhogy lehet azt is festegetni ha akrja valaki😄

itt!

Downhill!!

ja, ma már nálam sem látszik 😊

pointer4
Én nem találom 😊 Lehet elbénázták 😊
leho94
Már sehonnan : )

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"