5806
  • david508
    de én arra gondoltam amivel Okayamában vezetett a WTCCn. Azt a Sunred a csapat adta idén azoknak a pilótáknak akik a WTCC hétvégén az Eurocupban a legjobbak voltak.
  • Alexease
    Toya kesziti a Seat Leon Eurocup MOD-ot, vaslzeg kozte lesz (http://www.hsw.hu/).
  • david508
    Üdv. Nem tudjátok hogy, amivel ment Michelisz Norbert Okayamában Seat Leonnal az elkészült e a játékhoz mint skin?
  • Szeki26
    Több városi pályán is kipróbáltam,tök jól fut,konkrétan a portugal pályán akad,de ott is csak pár másodpercig leesik 1-2 fps-re ,utána normálisan fut,aztán van egy hosszú egyenes ott végig 1 fps,aztán kanyarodok visszaugrik 25-30-ra.Szóval érdekes...
  • gordon 24
    Nem hiszem ,mert nekem mind off mind on teljesen korrektől fut!

High-on.. Igaz egy 8600 GTs van benne, 2 gb rammal és egy 2.66mhz core2 dou-s procival..

Szaggatás nélkül fut on és off is high-on! Max felbontáson nem mert oda még ez a kari is kevés! 512mb kéne neki!
  • Szeki26
    A videókarin 256 dd3 RAM van.Megnéztem,ha egyedül megyek azokon a pályákon tényleg akkor jól fut,de már 23 autóval 1-2 fps low beállítással is.
    Más pályákon tök jól fut ott 24 autóval is.Értem én,hogy több a polygon,de ennyire ?? Szerintem inkább valami bug ez,nem offline-ra tervezték ezt a játékot.Ilyen Macao pályán láccik is össze vissza mennek.
  • gordon 24
    Vidi káriról irj még egy kicsit!

Ram? mi az pontosan!

Anyit mondok hogy 256 megabájtos kari minimum kell. a 7600 gs ha geforce szerintem kevés lesz azért szaggat.

Azért van az hogy némelyik pályán jo sok helyen nem, mert macauban be kell tölteni 6 házat meg a csikot. igy egész keveset kell dolgoznia, viszont nagy pályákon nagyon sok minden van. Emberek, tribünök más pálya szakaszok, fű minden lószar, ott meg azértr szaggat.

Szóval nekem kb 90%-os a tippem arra hogy a kártya kevés hozzá.
  • Szeki26
    Senki se találkozott még a Race 07-nél a problémámmal :) ? Már drivereket cseréltem bios-t állítottam ,és semmi változás,a game-el van valami.Néhány pályán kb 1-2 fps-el megy,és totál játszhatatlan (pl Portugal),de több pályán meg HIGH beállításokkal reccenés nélkül tök jól fut.
    A gépem egy AMD Athlon XP 2.4+nvidia 7600 GS+ 2,5 Gb ram.
  • gordon 24
    nem tudok róla hogy készülne! Vectra van csak és a TDI seatok add-on autoként.
  • david508
    Üdvözlet minden Race fannak. Nem tudtok róla hogy a Lada WTCC autót nem akarják e elkészíteni a játékhoz? Egyébként nagyon jó játék szerintem, szeretek vele játszani és a STCC is jóra sikeredett, így egy szép változatos mezőnyt lehet létre hozzni. Már csak a Lada kell hozzá. Elöre is köszönöm a választ. Üdv david508
  • gordon 24
    Lehet!

Ha megvan a dobozos cumod. Rakd fel online az szépen steames lesz és tudsz online játszani.

Ha viszont szeretnéd buherálni TDi Seatok, meg 2008-as autok stb ezt csak az offline versioval tudod megtenni.. Akkor tedd be ujra a lemezt és válasdz az offline modot, majd telepitsd.

Két race-ed lesz 2 helyet foglal az igaz, de nem zavarják egymást.
  • pointer4
    A steam-et lehet indítani offline üzemben, és akkor csak azokat a játékokat engedi elindítani amiben van offline mód is. Ez bizti azok közé tartozik :)
  • Amcir
    és egyszerre lehet fent egy gépen online és offline verzió is?
  • pointer4
    Igen, de csak 1xre egy gépen futhat online.
  • Amcir
    Ja még egy uutolsó kérdés több gépen föntlehet a steam segítségével legálisan?
  • Amcir
    késöbb jutottak eszembe
  • gordon 24
    Nem csak ugy:D

Csak azt nem tudom miért nem lehet ezt egy hsz-be megkérdezni..
  • gordon 24
    Igen! De nem a Sima Race-t. A Race07-et csak!
  • gordon 24
    Igen!
  • Amcir
    Bocsi és hogy a crowne plazát nem lehet valahogy a demó nélkül telepíteni mert nekem csak úgy ment.
  • Amcir
    Ja és mégegy hogy a gtr evolution a már meglévő race kinézetét is átalakítja?
  • Amcir
    Elnézést az ilyen bugyuta kérdésért de ugye a Race 07 tartalmazza egészben a Race-t?
  • pointer4

Letötöltem a caterham kiegészítőt, de nekem így is ilyen verziószámot ír ki.
    És ugye ebbe a listába kéne megjelennie a játéknak :

AMúgy sose volt egy agyon optimalizált játék. Ilyen belassulások szinte természetesek. Race07 re eltűntek ezek.
  • Szeki26
    Hali ! Én nem értem ezt a játékot,akármit állítok akad mint az állat.Néhány pályán 1 fps kb a sebesség 5 perc töltés után csak reszel a vinyó megállás nélkül és játszhatatlan,de vannak pályák ahol jól lehet 24 autóval is menni.Nem egy erős gépem van ,de 2,5 gb ram nem elég neki vagy mi ? Néhány pályán,pl Macao ott tök jól fut ha az egész mezőny előttem van akkor is ....Miért van ez ?
    Már leszedtem 1.0.0.9-es patch-et,de nem történt változás.
  • Sitku95
    ??????? nélkül
  • Sitku95
    mér???
  • Sitku95
    megcsináltam amit irtál, fel mentem az odlara , letöltöttem, regisztráltam rá menetm h MY games ott betettem a játékot, vhogy beirtam a cd kulcsot és rá mentem h launch és ugyan ugy kiirja ???????
  • Sitku95
    köszi köszi
  • pointer4
    Steam oldara fel, letölt, regisztrál, games ablakban alul cdkey beüt,frissít,játsz.
  • Sitku95
    nem warez mert a gamestarhoz adták!! és mikor vagy hol lehet frissiteni??
  • Debilon
    semmit :D frissíti a játékot, ha eredeti..
    ha warez, akkor meg IJ :D
  • Sitku95
    ahányszor
  • Sitku95
    De egyébént mikor kiirta és rámentem h ok, akk a játék mappái közé: Minidump mappába rakkot vmit, és anyáhosz megprobálom elinditani és kiirja betesz vmit abba a mnappába .
  • Sitku95
    kössz, és akk mit csináljak a Steam-mal??
  • pointer4
    Egyre gondoltunk.
  • Alexease
    A Steam az, ahonnan megvasaroltad a programot, es ami alatt futtatod a jatekot;)
  • Sitku95
    bocs nem vok vmi zseni, h érted h frisitette a játékot a steam?? mi az a steam??
  • pointer4
    Valamiért kifagy, és a hibát fel akarja küldeni tanulmányozásra, elindítás előtt frissítette a játékot a steam ?
  • Sitku95
    Hellosztok nekem a WTCC van meg és mikor elinditanám ezt irja ki : Please sumbit the file 'Minidump\Race_1.2.3.1-20081119-163606-1696-1812.dmp' along with a description of what you think could have caused the crash to a developer near you. Segitsetek h mit csináljak!! kössz
  • Amiga
    Igen, köszönöm. Meg is kaptam az új kulcsomat, amit a Steam örömmel el is fogadott. :)