5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#5205 Van még mit javítani ezen grafikailag :) Szép az autó hátulja... -
#5204 Gonosz warezos :D -
#5203 GTR Evolutionben van benne... -
#5202 Kijött a Race07 alá, vagy bebuheráltad ? :)))) -
Szabi1991 #5201 -
-
#5199 Lehjet hogy csak a "tokeletes" online mukodes miatt nem volt szinkronban az idojaras;) Lehet, hogy amig te esoben mentel, mas szarazon:D -
Gio #5198 En se hittem volna, de erdekes dolgot muvelt ma race07be az idojaras:)
RD-n volt mini futam zolder-en. A kvali kb elso 5 perce volt full szaraz, majd elkezdett esni, es kb elment az edzes fele mire abbahagyta. Az uccso 10 perc megint szaraz volt. De meg se tudtam javitani az idomon. Sot, amikor elkezdett csopogni, abbahagytam mert kort, es neztem race monitorba tobbieket. Mintha, de ebbe nem vagyok biztos, ahogy valtogattam az emberkek kozott, a palya egyik reszen esett, mashol nem. Aztan egy kor mulva mindenhol. de nem 100% :) -
#5197 Szerintem uzemel meg a Grand Prix 4 topic, mostanaban jott ki az F1 2008 hozza, ott tuti tudnak segiteni:P -
#5196 Ez az :))
Egyszer próbáltam kb egy éve, az isten nyilát is letöltöttem, ötvenszer nekiugrottam de csak a menűig jutottam, a játéknél kilépett :))) -
#5195 A HSW-n nezelodjetek, ott van nehany dolog hozza. -
Debilon #5194 ja gp4 jó lenne, de én sem tudom életre kelteni sajnos :(
valami csm meg milyen file kell,de hogy hova meg mit töltsek be..
eredetit meg nem találok :( -
#5193 Szerintem, van hozza egy tucat unoffical patch, keress ra... -
#5192 GP4-et megnézném , most már "szakértő" szemmel de az istennek nem indul nálam ... -
#5191 Hát,érdekes módon mindig a verseny második felében esett az eső,de ha jól emlékszek volt benne száradás is. -
#5190 Sot az elso/masodik ISI F1-ben meg az alagutban is esett az eso:))))))) -
#5189 abban nem volt szerintem, eső volt de száradás nem hiszem ... -
Debilon #5188 ea féle f1 challenge 99-02 lehetett.. -
#5187 Nem csak gp4-ben,egyik F1-esben is,valami karrieres,99-től 2002-ig talán,nem emlékszek már a nevére. -
Debilon #5186 gp4-ben volt :)
az a fajta jó lenne race07/ következő rfactorba.. :)
a grafika meg szerintem race07-ben így is megfelel..kinek van ideje verseny közben a külvilágot nézegetni? -
Debilon #5185 jóvan én nem érteni hozzá :D -
#5184 Race07-ben mentem már olyan futamon online, ahol esőben kezdődött a verseny és az utolsó pár körre száradt fel a pálya és én figyelmetlenségből slick gumit raktam fel :D ( szerencsémre )
Viszton tényleg jó lenne ha az ideális ív hamarabb száradna és ez látszódna is... -
#5183 lol -
#5182 Ez tényleg jó lenne.Egyik ea games F1-ben volt változó időjárás,ami pont az volt,hogy mondjuk egy 4 körös versenyen fele vizes,fele száraz:D És a hosszabb versenyeken is ez volt:D -
Amcir #5181 22222-ra -
GPx8 #5180 Engem sokkal inkább izgatna egy dinamikus időjárás szimuláció, mint bármilyen HDR...
Arra gondolok, hogy menet közben el kezd esni az eső ez OK., de mondjuk el is tud állni és akkor elkezd felszáradni a pálya, először az ideális ív, de pl. árnyékos helyeken lassabban. Na akkor lehetne játszani a gumi taktikával ill. lehetne hűteni a vizes gumikat stb. Mondjuk ezt én majd csak az Lfs-től várom, de, hogy mikorra...? -
#5179 Szerintem meg ahogy manapság egyre inkább jellemzőek a jobb PC-k, simán rá lehetne tolni egy lapáttal a pálya grafikára.... HDR meg ilyenek elég lassúak, talán ha nem csak foltozás lesz az is gyorsul ...autók meg már így is fullosak, annál már minek jobb ... -
Amcir #5178 nem de elkezdeni se akartam -
#5177 Nem is tudtam, hogy vitatkozunk:) -
Amcir #5176 mindegy nincs kedvem vitatkozni te nyertél. -
#5175 Autos jatek szebb grafikaval, van szebb, csak az nem szim;) -
#5174 A kepek alapjan az is ISI engine, HDR es postprocess-szel;) Raadasul, Blimley!-bol az arkad iranyt erzem egy kicsit...:P -
Amcir #5173 Nincs de talán mégis csak graifkailag jó a codamesters-é is de asszem a fizikája nem annyira -
Debilon #5172 talán a blimey féle ferrari project-re gondol :D
állítólagos ingame screenek alapján nem rossz -
#5171 Es mi a tipped?:) Mondj egy ceget (engine, program stb.). -
Amcir #5170 tippelek -
#5169 Tudsz valamit vagy csak tippelsz?!:)
Ami keszul es publikus (engine) az a LIZARD (SimBin) es a gMotorX (ISI). Egyik sem merfoldko, max HDR es egyeb postprocess cuccok lesznek benne. -
Amcir #5168 grafikára gondoltam -
#5167 Le is írtad a két fontosat,ffb és fizika:) "Esős" pálya meg van rf alá is,fel is veri a vizet,csak nem látod,hogy esik. -
#5166 Leszamitva, hogy: az rF alatt nincs idojaras, ablaktorlo, pilota es egyeb animacio, kulonfele tores, kosz es hangefektek, modder szinten nem elerheto semmilyen hivatalos informacio az autokrol (model, fizika, hangok) es a palyakrol, es modder szinten minimum 1 ev lenne elkesziteni... max a frissebb fizikaban, FFB-ben lenne jobb az rF MOD:)