RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atenza
Van még mit javítani ezen grafikailag 😊 Szép az autó hátulja...

pointer4
Gonosz warezos 😄
atenza
GTR Evolutionben van benne...

lac coo
Kijött a Race07 alá, vagy bebuheráltad ? 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

<#worship>

Alexease
<#idiota><#zavart1>
Alexease
Lehjet hogy csak a "tokeletes" online mukodes miatt nem volt szinkronban az idojaras😉 Lehet, hogy amig te esoben mentel, mas szarazon😄
En se hittem volna, de erdekes dolgot muvelt ma race07be az idojaras😊
RD-n volt mini futam zolder-en. A kvali kb elso 5 perce volt full szaraz, majd elkezdett esni, es kb elment az edzes fele mire abbahagyta. Az uccso 10 perc megint szaraz volt. De meg se tudtam javitani az idomon. Sot, amikor elkezdett csopogni, abbahagytam mert kort, es neztem race monitorba tobbieket. Mintha, de ebbe nem vagyok biztos, ahogy valtogattam az emberkek kozott, a palya egyik reszen esett, mashol nem. Aztan egy kor mulva mindenhol. de nem 100% 😊

Alexease
Szerintem uzemel meg a Grand Prix 4 topic, mostanaban jott ki az F1 2008 hozza, ott tuti tudnak segiteni😛
lac coo
Ez az 😊)

Egyszer próbáltam kb egy éve, az isten nyilát is letöltöttem, ötvenszer nekiugrottam de csak a menûig jutottam, a játéknél kilépett 😊))

Alexease
A HSW-n nezelodjetek, ott van nehany dolog hozza.
ja gp4 jó lenne, de én sem tudom életre kelteni sajnos 😞
valami csm meg milyen file kell,de hogy hova meg mit töltsek be..

eredetit meg nem találok 😞

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Alexease
Szerintem, van hozza egy tucat unoffical patch, keress ra...
lac coo
GP4-et megnézném , most már "szakértõ" szemmel de az istennek nem indul nálam ...

bardocz
Hát,érdekes módon mindig a verseny második felében esett az esõ,de ha jól emlékszek volt benne száradás is.
Alexease
Sot az elso/masodik ISI F1-ben meg az alagutban is esett az eso😊))))))
lac coo
abban nem volt szerintem, esõ volt de száradás nem hiszem ...

ea féle f1 challenge 99-02 lehetett..

bardocz
Nem csak gp4-ben,egyik F1-esben is,valami karrieres,99-tõl 2002-ig talán,nem emlékszek már a nevére.
gp4-ben volt 😊

az a fajta jó lenne race07/ következõ rfactorba.. 😊
a grafika meg szerintem race07-ben így is megfelel..kinek van ideje verseny közben a külvilágot nézegetni?

jóvan én nem érteni hozzá 😄

atenza
Race07-ben mentem már olyan futamon online, ahol esõben kezdõdött a verseny és az utolsó pár körre száradt fel a pálya és én figyelmetlenségbõl slick gumit raktam fel 😄 ( szerencsémre )
Viszton tényleg jó lenne ha az ideális ív hamarabb száradna és ez látszódna is...

leho94
lol

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

bardocz
Ez tényleg jó lenne.Egyik ea games F1-ben volt változó idõjárás,ami pont az volt,hogy mondjuk egy 4 körös versenyen fele vizes,fele száraz😄 És a hosszabb versenyeken is ez volt😄
22222-ra
Engem sokkal inkább izgatna egy dinamikus idõjárás szimuláció, mint bármilyen HDR...
Arra gondolok, hogy menet közben el kezd esni az esõ ez OK., de mondjuk el is tud állni és akkor elkezd felszáradni a pálya, elõször az ideális ív, de pl. árnyékos helyeken lassabban. Na akkor lehetne játszani a gumi taktikával ill. lehetne hûteni a vizes gumikat stb. Mondjuk ezt én majd csak az Lfs-tõl várom, de, hogy mikorra...?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Szerintem meg ahogy manapság egyre inkább jellemzõek a jobb PC-k, simán rá lehetne tolni egy lapáttal a pálya grafikára.... HDR meg ilyenek elég lassúak, talán ha nem csak foltozás lesz az is gyorsul ...autók meg már így is fullosak, annál már minek jobb ...

nem de elkezdeni se akartam
Alexease
Nem is tudtam, hogy vitatkozunk😊
mindegy nincs kedvem vitatkozni te nyertél.
Alexease
Autos jatek szebb grafikaval, van szebb, csak az nem szim😉
Alexease
A kepek alapjan az is ISI engine, HDR es postprocess-szel😉 Raadasul, Blimley!-bol az arkad iranyt erzem egy kicsit...😛
Nincs de talán mégis csak graifkailag jó a codamesters-é is de asszem a fizikája nem annyira
talán a blimey féle ferrari project-re gondol 😄

állítólagos ingame screenek alapján nem rossz

Alexease
Es mi a tipped?😊 Mondj egy ceget (engine, program stb.).
tippelek
Alexease
Tudsz valamit vagy csak tippelsz?!😊
Ami keszul es publikus (engine) az a LIZARD (SimBin) es a gMotorX (ISI). Egyik sem merfoldko, max HDR es egyeb postprocess cuccok lesznek benne.
grafikára gondoltam
bardocz
Le is írtad a két fontosat,ffb és fizika😊 "Esõs" pálya meg van rf alá is,fel is veri a vizet,csak nem látod,hogy esik.
Alexease
Leszamitva, hogy: az rF alatt nincs idojaras, ablaktorlo, pilota es egyeb animacio, kulonfele tores, kosz es hangefektek, modder szinten nem elerheto semmilyen hivatalos informacio az autokrol (model, fizika, hangok) es a palyakrol, es modder szinten minimum 1 ev lenne elkesziteni... max a frissebb fizikaban, FFB-ben lenne jobb az rF MOD😊
bardocz
Max rFactor alá mod ^^
Alexease
Mi keszulne, mi jobb?!
nem lepõdnék meg ha valahol kész lenne/készülneegy jobb😊
bardocz
Nem is kell.
atenza
Race08 "kiegészítõ" még szimpatikusabb lenne a diesel seatokkal, ha már ennyire belejöttek az expansions-ök készítésébe😛

Nekem szimpatikusabb mint a GTR Evo. Szóval inkább a Race07+STCC -re szavaznék...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

így van 😊

már csak egy btcc-s cucc lenne jó 😊

Alexease
Info: http://game.stcc.se/index.htm

Szerintem, igazabol akkor lenne gagyi a dolog - bar eladhatatlan is😉 - ha kizarolag csak kulon programkent lenne elerheto, tisztan mint STCC. De igy, hogy van egy eleg jo alapjuk (RACE07), amit mindig "hozzaadnak" az aktualis megjeleneshez (GTR:Evolution, STCC), es le lehet tolteni a mar meglevo RACE07-hez, eleg korrektnek tunik.

Akit valoban erdekel az STCC, annak szerintem jobban megeri igy parezer pluszert (vagy teljes arert de a komplett RACE07-tel), mint varni honapokat egy esetleges STCC MOD-ra, ami olyan lenne amilyen. Azert 11 autot es 7 palyat osszerakni nem egyszeru mod-kent, ingyen, hivatalos infok nelkul. (Ha egyaltalan lenne STCC mod...).
Alexease
Pedig most ez az "otvar, kietlen" RACE07 a "legszebb" szim engine😉 Sajnos nem tudnak/akarnak szebbet csinalni.
Istencsászár
Kinek mi az igénye. Ótvar táj, kietlen látvány stb... nekem ez már nem tetszik még az elsõ részben elment, de ott sem tapsoltam mert már gyenge volt.

Ha a 360 verzió leglább látványosabb színesebb effektesebb akkor egyértelmû hogy azt választom ( szerencsére a 07et nem vettem meg, pedig nem sokon múlott )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES