5806
  • Alexease
    Lehet:) Mindegy:)
  • pointer4
    Nem az STCC-t?
  • Alexease
    Ha normalis arral, kedvezmennyel adjak (a GTR:Evot-t ingyen kaptam:P), akkor - foleg az online ligaknak, ahol elonyos a hivatalos, eredeti, jol mukodo cucc - megeri. Csak ugy megvenni a RACE/RACE07/GTR:Evo/STCC melle nem sok ertelme van.
  • lac coo
    Kezd kicsit vicces lenni ! :)))))
  • Alexease
    Uj ev, uj Race;)
  • lac coo
    Micsoda, lesz még egy Race... ??? :))))Minek ...?
  • gordon 24
    Persze, csak azt vedd figyelmbe, hogy ez egy nyári bajnokság összesen 8 futam van..

De ha megveszed az STCC-t is (vagy a Race ont ha kijön) Akkor tudsz indulni szeptemberbe a HTCC 2009 be is.. WTCC bajnokság Stcc+ wtcc 07+ wtcc 06 autokkal..
  • Alexease
    Erosen OFF, meg reklam is, persze draga, de "kevesen" vagyunk, talan igy kedvet kap valaki hozza:)

iRacing 2009 Season 2:
    - 14 sorozat
    - liszenszelt, laserscan-es autok es palyak (13 auto, 31 palya 78 nyomvonallal)
    - 12 hetes szezon heti palyavaltassal
    - sorozatonkent: 4 allando gyakorlo szerver, TimeTrial szerver 2 percenkent, idomerok orankent, napi 4-24 veseny
    - tobb mint 8000 ellenfel:)

Es kepkent a sorozatok, a hozzajuk tartozo palyakkal, heti beosztasokkal:

- Riley_Daytona_Prototype_Challenge.jpg
    - SK_Modified_Weekly_Series.jpg
    - Skip_Barber_Mazda_Race_Series
    - Spec_Racer_Ford_Challenge
    - Star_Mazda_Championship
    - Advanced_Legends_Cup
    - Chevy_Impala_Class_B_Cup
    - Chevy_Impala_SS_Cup
    - Chevy_Silverado_Championship
    - Late_Model_Tour
    - Legends_Cup
    - Pontiac_Solstice_Challenge
    - Radical_Racing_Challenge
    - 24_Heure_De_Fun
  • Szabi1991
    és júniús elején is lehet csatlakozni ? :)

akkor lesz talán új gépem, és GTR evom.. :/
  • gordon 24
    Hello!

Aki keddenként szeretne, egy kicsit mókázni GTR evoval, az jelentkezzen nálunk! Május 26-án indul a GTR evo-val egy GT Sport bajnokság. Saját festés kötelező, de ha nem tudod megcsinálni festünk helyeted!
    Bármi kérdésetek van itt a forumon vagy a VSR forumon állunk rendelkezésetekre..

Tövábbi infók, versenynaptár stb itt:

GT Sport 2009
  • gordon 24
    Hali

GTR evoval teszt verseny! Péntek este gyertek ha van gtr evotok!

Infok jelentkezés:
    GT sport teszt (alul!:D)
  • Csabesz6
    Oks, köszi
  • Debilon
    akkor nincs patchelve sem.. ez lehet a hiba.. steam nélkül asszem csak 1.0.0.9 a lgutolsó patch, hivatalos oldalon letöltheted..
  • Csabesz6
    Race07, offline, nincs semmilyen steam, csak feltelepítettem a DVD-ről.
  • Debilon
    online vagy offline?

fennvan a steam vagy nincs?

melyik race? a race: the wtcc game vagy a race07?
  • Csabesz6
    Miért dob ki hibaüzivel néha verseny után?
    Eredeti a játék, tegnap vettem.Amióta DVD nélkül üzemeltetem azóta csinálja.
  • gordon 24
    Igen:D Nagyon komolyan halad.. De ugye 4200-nél szerintem nem kell feljebb tenni.. Elvileg WTCC-be 4100 max fordulatuk.
    Meg néztem az ini filet 4250--es fordulatnál leadja a max nyomatékot, tehát fölölsleges tovább forgatni.

Mondjuk, nekem a 2007-es és a 2009-es modból kellett csinálnom egy kutyulékot, mert a serveren ez nem müködik ami a nogrippen van.. Hiába rakom fel a játékba és a serverre is, mindig Unknowot ir, és nem enged be.. A 2007-es viszont oké beraktam a hangot meg a 2009-es skineket:D Igy most faja..
  • atenza
    Megnéztem és működik. Elég dúrván gyorsul ez a tdi :) Kicsit furcsa h csak 4400 illetve max 4800ig pörög... De ha fölemeltem a limitet 4800-ra akkor 1 kör alatt leégett a motor :)
  • gordon 24
    Elég neki a Race07-is.. Csak nem tudom lesz-e render kép..

De müködnie kell, mert felraktam a serverre is, és van sok ember a bajnokságban akinek csak race07-van.. szóval tutti mükszik..
  • atenza
    Csak az evo-val megy vagy elég neki a race07? Elvileg a Race On-ba is ezek a seatok lesznek benne...:)
  • Willi Betz
    Már kipróbáltam:) Fura egy jószágok:DDD
  • gordon 24
    Megjelentek a 2009-es TDI-k a gamehoz..
    www.nogripracing.com-ról tölthető..

Ime:

• gordon 24
    Nagyon köszi srácok!!!

Örök hála!:D
  • mcmoha
    Megeloztel.
  • mcmoha
    Privat.
  • Alexease
    http://alexease.uw.hu/files/wtcced.zip

Usage: wtcced.exe [options] <input_file> <output_file>

Options:
    -o overwrite output file if already exists without prompting
    -v VER specify the file version for encryption, default 1
    -e d/e this option is here only for compatibility reasons, it allows you
    to force decryption 'd' or encryption 'e'

The encryption or decryption function is automatically chosen by the tool
    after having checked if the file is encrypted or not, use -e to override it
  • gordon 24
    Hali!

Tudja valaki, hogy a gyári "védett" DDs-eket mivel lehet ujra a photoshop számárá érthetővé tenni?

Le van kódolva valamivel, az a program kellene, hogy ezt feloldjam.. Az se lenne rossz, ha el mondánárok hogy kell feltörni:D

Előlre is köszönöm!
  • tombl100
    Szasz painterek!

Az lenne a kérdésem, hogy ha csak egy letöltött festésen szeretnék változtatni (pl rajtszám, név) azt meg lehet-e csinálni vagy nem , ha igen mivel, hogyan?
    Előre is kösz!
  • Minstrel
    van egy eladó Race07-em, ha esetleg érdekelne valakit akkor írjon privátot

• Debilon
    olvass vissza a fórumban.. írni kell a forgalmazónak azthiszem és küldik a korrekt kódot
  • Kreeder44
    Sziasztok... megvettem a kieget a race 07 hez ... telepíteném de nem tudom mert ugye a kódot ahol kéri 5*5 karakteres kockákba kéne beírni de nekem az első számsor 8 betűs.... ilyenkor mi van??? dobozos a game és csak a kieg van benne... valaki segítsen pls
  • Toya
  • neilszab
    Helló!

Tudom, hogy ez nem a GTL topid, de beírom ide is, hátha akad itt vki aki szereti, vagy esetleg a HistoricX modot..

December 25.-én hivatalosan is megkezdődött az ingyenes és nyílt GT Legends Funrace és Hotlap verseny!
    A versenyt a Hungarian GTL Masters bajnokság csapata szervezi a GTR-Master.hu keretein belül.

A verseny Január 8.-áig tart (csütörtök), a verseny végét egy nagyobb szabású FunRace estel ünnepeljük. (de funrace-ek közben is lesznek majd)

Pálya: Donington Park GP
    Autók:
    TC - 65: Ford Mustang egy kis drift bemutató
    GTC - 65: Ferrari 275 GTB/C
    GTC - 76: Porsche 911

A Hotlap verseny újonc győztesei (kategóriánként) kis ajándékkal csatlakozhatnak a bajnokságunkba, de mindenki más is szeretettel várunk utána! ..meg közben is!

Részletek és pontos kiírás itt:
    GTR-Master fórum

kedvcsinálónak az egyik legutóbbi futamunk (Vágatlan, nem szerkesztett videó, mert annyi minden történt...)
    Watkins Glen - HGTLM4

Hungarian GT Legends Masters
  • gordon 24
    Ha online modban tezsed fel. Steamen akkor már alapból kellene látnod a tobbszemélyes játéknál (nem a lan részen) a servereket. Amikhez tudsz csatlakozni.
    Haverokkal ugy tudsz multizni, ha valaki csinál közületek egy servert és akkor azt látják.

A Lan nem erre van. Lan servert akkor tudsz létre hozni illetve látni, ha összevannak kötve a gépek.

Tehát elvileg, ha online telepiteted, és a steam engedi müködtetni, akkor tudnod kell netezned vele!
  • rigaman
    Sziasztok!
    A WTCC-vel hogyan lehet multizni? 2változatom is van. 1 egy 8800GTS videókarihoz kaptam gyárilag (a karit használtan vettem) és gondolom az előző tulaj már érvényesítette a kódot:S mivel ez ugye steam-es ezért már feltelepíteni sem tom:s 2es verzió a gs magazinhoz volt de azzal se neten se ha csinálunk szervert LAN-on se látjuk egymást. Szerintetek mit lehet tenni hogy tudjuk, tudjak multizni? köszi a válaszokat!!
  • Toya
    Olvasd el az interjút amit Misu készített vele, ott Norbi is elmondja, hogy kicsi az esélye a folytatásnak.
  • david508
    egyébként remélem még sokra viheti akár Norbi ezzel a szereplésével. egyszer még akár gyári Seat pilóta lesz:D
  • david508
    oksa kösszi
  • Toya
    Race07-hez elkészítjük az tuti. A fotók megvannak már róla.
  • david508
    vagyis pontosabban a hétvége gyözteseinek