RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
RD-n volt mini futam zolder-en. A kvali kb elso 5 perce volt full szaraz, majd elkezdett esni, es kb elment az edzes fele mire abbahagyta. Az uccso 10 perc megint szaraz volt. De meg se tudtam javitani az idomon. Sot, amikor elkezdett csopogni, abbahagytam mert kort, es neztem race monitorba tobbieket. Mintha, de ebbe nem vagyok biztos, ahogy valtogattam az emberkek kozott, a palya egyik reszen esett, mashol nem. Aztan egy kor mulva mindenhol. de nem 100% 😊
Egyszer próbáltam kb egy éve, az isten nyilát is letöltöttem, ötvenszer nekiugrottam de csak a menûig jutottam, a játéknél kilépett 😊))
valami csm meg milyen file kell,de hogy hova meg mit töltsek be..
eredetit meg nem találok 😞
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
az a fajta jó lenne race07/ következõ rfactorba.. 😊
a grafika meg szerintem race07-ben így is megfelel..kinek van ideje verseny közben a külvilágot nézegetni?
Viszton tényleg jó lenne ha az ideális ív hamarabb száradna és ez látszódna is...
Arra gondolok, hogy menet közben el kezd esni az esõ ez OK., de mondjuk el is tud állni és akkor elkezd felszáradni a pálya, elõször az ideális ív, de pl. árnyékos helyeken lassabban. Na akkor lehetne játszani a gumi taktikával ill. lehetne hûteni a vizes gumikat stb. Mondjuk ezt én majd csak az Lfs-tõl várom, de, hogy mikorra...?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
állítólagos ingame screenek alapján nem rossz
Ami keszul es publikus (engine) az a LIZARD (SimBin) es a gMotorX (ISI). Egyik sem merfoldko, max HDR es egyeb postprocess cuccok lesznek benne.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
már csak egy btcc-s cucc lenne jó 😊
Szerintem, igazabol akkor lenne gagyi a dolog - bar eladhatatlan is😉 - ha kizarolag csak kulon programkent lenne elerheto, tisztan mint STCC. De igy, hogy van egy eleg jo alapjuk (RACE07), amit mindig "hozzaadnak" az aktualis megjeleneshez (GTR:Evolution, STCC), es le lehet tolteni a mar meglevo RACE07-hez, eleg korrektnek tunik.
Akit valoban erdekel az STCC, annak szerintem jobban megeri igy parezer pluszert (vagy teljes arert de a komplett RACE07-tel), mint varni honapokat egy esetleges STCC MOD-ra, ami olyan lenne amilyen. Azert 11 autot es 7 palyat osszerakni nem egyszeru mod-kent, ingyen, hivatalos infok nelkul. (Ha egyaltalan lenne STCC mod...).
Ha a 360 verzió leglább látványosabb színesebb effektesebb akkor egyértelmû hogy azt választom ( szerencsére a 07et nem vettem meg, pedig nem sokon múlott )
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES