5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
Debilon #5365 melyik a race vagy a race07? -
Sponnyabob #5364 Sziasztok! A RACE-hez van-e magyarítás, csak mert én nem nagyon találok sehol biztos én vagyok a béna de kérhetnék egy linket vagy egy oldalt ami magyar nyelvű? A GPhungry-n nem találtam hozzá magyarítást. Köszi a válaszokat! -
#5363 Jahh okés! Az a lényeg hogy megoldódott akkor! -
#5362 már sikerült megoldani, a látószög volt elállítva, alatta volt valami részletesség beállítás és mindkettőt 150%-ra állítottam :) -
#5361 Menj be az opciokba. A controllnál be tudsz állítani 4 gombot.
Ezek arra szolgálnak, hogy az autóban az ülés pozicíót álitsák.
Nem tudom, hogy a külső nézeteknél segíte-e, mert én belső nézetben játszom csak. De belül ugyan úgy tudod "tologatni" meg "emelni" az ülést mint az igazi autókban.
Ha ezzel nem oldódik meg, hát akkor passzolom a kérdést. -
#5360 az mitől lehet hogy nagyon távoli a nézet a játékban? a belső nézet is, de bármilye kameraállásból nézem úgysejó. (ha pl a kocsi oldalánál lévő kameraállásból nézem félig belátok a kocsiba. gtr evo, meg race on van fent, azért itt kérdem mert pl a race on topik nem valami aktív (nem mintha ez annyira az lenne) -
#5359 remélhetőleg egyszer majd a te munkádat is így fogja értékelni valaki (azért gondolom hétvégén a boroskólára van "több ezer"...)
"Pedig nem is a race 07"
De, Race07, meglepő, de még mindig az az alap.
-
#5358 Es ha a kisebbseghez (hamarosan a tobbseghez) tartozik, akkor meg elnezest is kernek tole, es adnak melle meg egy-ket csomaggal;) -
#5357 Figyelj hogy 20 rongy alatt legyen, akkor még nem hívnak zsarut :D -
#5356 van egy jobb:) bemész tesco-ba sétálsz kifele a kezedben pár pc játékkal, elkezd csipogni a riasztó , biztonsági őr már éppen leteperne, mikor rászólsz hogy, visszamennyé!!! mééé azt hiszed megveszem több ezeré? ezt kipróbálom hátha bejön -
#5355 nyami :) az a legfinomabb. -
#5354 mééé, lehet lesz ingyen csoki! -
#5353 "Azt hiszed megveszem több ezerért?"
Holnap ezt a szöveget kipróbálom a benzinkúton, meg a közértben is :D -
AbFriend97 #5352 Na persze. Csak nem vettem. Azt hiszed megveszem több ezerért? -
#5351 Vidd vissza a boltba :D -
AbFriend97 #5350 Sziasztok!
Azt írja ki a RACE ON, hogy:
Video device error race 07 will be close.
Pedig nem is a race 07 és nem megy:((((( -
#5349 Gondolom, ertheto, miert lett visszatorolve:)
Az SG a reklam ket dolog lehet:
- masik (fizetos) portal reklamozasa
- sajat vagy mas valaki fizetos, spam es egyeb gyoker oldal bepakolasa
Hogy a jatek topic-jaban a jatekot kinalja eladasra az belefer.
(Azt hogy a hirdetes mennyire valos es megbizhato, az mar maskerdes). -
Nando911 #5348 Vkinkek nem kell?
http://hardverapro.hu/apro/race07_gtr_evolution_pack_elado_rfactor_account_el/hsz_1-50.html -
#5347 -
-
#5345 Hát, kinek mi. -
#5344 Pedig ott kezdődik az igazi móka... -
#5343 :D
Természetesen a többi autó is érdekel, de izomautókat leszarom :D -
#5342 Jól van, neked megérte fizetni az iskoládat :D -
#5341 Az nem érdekel. De a Lada igen. -
#5340 Lesznek benne USA Musle cars de az újak:P -
#5339 Hm, ezt lehet megveszem majd:) -
#5338 Elég egy topik az összes RACE alapú játéknak, tiszta marhaság heti 10 kommentet szétdobálni 6 topikba. -
#5337 Nem?!:D -
#5336 Mer nem mindegy melyik RACE topikba teszem? Ne legyél már gyökér. -
#5335 Én?Ha van topicja miért nem oda rakod?:D -
#5334 "De van Race On topic:D" Nem veszed észre,hogy mindenkibe csak belekötsz ilyen baromságokkal? -
#5333 ? -
#5332 Éreztem,hogy te fogsz belepofázni-.- -
#5331 Van "feleslegesen" egy csomo RACE topic (Race, Race07, Race On, GTR:Evo, STCC)... -
#5330 De van Race On topic:D -
#5329 Ugyan nem ez a topik,de szerintem itt is bőven elfér.
-
#5328 Ennyire azért nem egyszerű a dolog. -
Gore44 #5327 Race 07-el tolom lehuztam a 2007-es TDI Leont burtálul megy meg minden de nem találtam sehol fordulatszámot meg ilyen adatokat, megnyitom az ini-t és csak ez van bent:
body=SEAT_LEON_BODY_D.dds
windows=SEAT_LEON_WINDOWS_D.dds
numberplate=SEAT_LEON_DRIVER_NUMBERPLATE_D.dds
interiorwindow=SEAT_LEON_WINDOWS_INTERIOR.dds
driver=DRIVER_ARMS.dds
ext_driver=DRIVER_BODY.dds
helmet=DRIVER_Helmet.dds
A Toledo cuprát akarom megcsinálni TDI-re csak nem találom az ini-t ahol át lehet írni az adatokat... pls help! -
#5326 Dehogy mind1, már kedtem irígykedni