RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha warez, akkor meg IJ 😄
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
A CDprojekt aki forgalmazza a terméket fog adni egy uj termék kulcsot! Sok embernek volt ilyen gondja!
Mondom látogass el a GTR Mastersre és ott a forumban találsz emberkéket akiknek volt ilyen gondja! Ha kérdezel segitenek is!
Üdv!
Downhill!!
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Amint írod Sz.Gabi nagyon megy esetleg nincs olyan verseny mentésed ahol õt meg lehetne nézni?
Chevrolet Lacetti WTCC
Ha megnézed minden autón vannak kötelezõ dolgok.
A Rendszám táblák, a Szélvédõkön a logok, és a rajtszám táblák.
Olyan mint az igazi wtcc😄 Csak ez magyar😄
Downhill!!
(de ma nem fog menni)
Downhill!!
Jól látom Szabó Gabi? Ha igen akkor "valamit" igazából jól csinálhatsz ha õk hárman megbiztak téged a festéssel!
Esetleg képet nem tudnál nekem küldeni a bömösökrõl,hogy jobban láthassam nagyobb képen?!
Chevrolet Lacetti WTCC
Ez az egész VSR bajnokság mezõnye..
Amiket festettem belöle:
GP Hungary team 3db BMW, VLR Racing Team 2db BMW, GMAC VSR Racing Tem 3db Vauxhall, Multi Alarm 1db Seat, N&N Motorsports 2db Seat. A többi a többi srác melója😄
Itt vannak ni:
Downhill!!
Downhill!!
Ezeket a festéseket láttad már?
http://index.hu/gal/14/huge.php?dir=totalcar/magazin/hirek/chevrolet/cruzewtcc/&width=743&pic=s.jpg
Chevrolet Lacetti WTCC
Egyébként nincs mit.. Szivesen tettem teszem😄
Downhill!!
Chevrolet Lacetti WTCC
Van a vectra ha azt szeretnétek fesetni akkor ugyan az a mit irtam az elöbb, és még ez:
Vauxhall Vectra.
Mivel addon autó, 2 dolog kell ahhoz, hogy lásd, és hogy a festést is lásd.
1 lépés:
ezt töltsétek le! Ez egy Demó! Nem kell megijedni, a letöltés után a normál játékban is megjelenik egy autó plusz egy pálya..
vectra demo ( ha a link nem müködik akkor: Steamet megnyitod.. A Föoldalon kiválasztod a verseny kategóriát és a játékok között ott van a crowne plaza demo, töltsd le)
2.lépés:
ezt a linket is le kell tölteni, majd a c:programfiles/steam/steamapps/te neved/race07/GAME DATA könyvtárba másold be.. Ha ez megvan két darab Vauxhall vectra lesz egy sima és egy vectra 2007.
Vectra 2007-et tudod festeni csak.Ahhoz kell ez!
3.lépés:
Ha festeni akarod ezt az autót akkor az ini filéban a következõt kell megadni:
Vauxhall vectra 2007
Downhill!!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szóval:
A festés beillesztése a progiba:
Custom skins könyvtárba bemásolni (C:/Program Files/Steam/Steam Apps/te neved/Race07/custom Skins)
Alap feltételek:
Kell egy Photo shop. Én az Adobe Photo shopokat javaslom, azzal mûködik jól az a plugin ami kell ahhoz hogy dds fileként tudj menteni.
Ezt a plugint innen kell letölteni:
itt
Ha ez a része megvan, akkor jön az effektív munka😄
1 lépes.
Kiválasztod az autó típust, ennek a psd filéjét a hivatalos oldalról.
innenletöltöd, ha szeretnéd, hogy a pilóta festett legyen és a belsõ nézetben a mûszerfalon is látszódjon a rajtszám stb, akkor ruha sisak numberplatet is..
2. lépés:
A psd filét megnyitod Photo shoppal, megfested az autót, majd a "layer/Flatten Image" funkcióval egyesíted a rétegeket. Ekkor feltesz egy kérdést, hogy a nem látható layereket törölje-e ,a válasz igen. (fontos!! A PSD filérõl mindig legyen egy másolatod! Ha egyesíted a layert és akár véletlenül elmented többé nem tudod a layereket külön festeni)
3. lépés:
Menteni kell a filét dds-be.. Ez úgy mûködik, hogy a save_as-ra kattintva a dds formátumot kell választani. Ez után elõ ugrik egy ablak mely a dds file mentésének beállításiról szól
Itt ennek kell lennie: DXT1 RGB 4 bpp | no alpha
6 mip
Majd mentés
4 lépés:
Üvegek festése:
Megnyitod az üvegek psd filéjét, megfested majd "Layer/flatten image" funkcióval egyesíted a layereket. Majd save as-ra kattintva, dds-t kiválasztva újra elõjön az ablak.
De ebben az esetben ennek kell szerepelnie, mert különben nem lesz átlátszó:
DXT5 ARGB 8 bpp | interpolated alpha
mip6
5.lépés:
megvannak a dds filék amik alkotják az autót. Most ezeknek kell írni egy ini-filét hogy a program tudja, mi van..
Ennek így kell kinéznie:
body=
windows=
numberplate=
interiorwindow=
driver=
ext_driver=
helmet=
Értelem szerûen azoknak a file neveknek kell ott szerepelnie amiket festettél.
Ha nincs mindegyikhez festett filéd azt törölni kell.
6.lépés:
Az ini-filét, és a DDS filékat egy mappába beleteszed, és az egészet berakod a
Program files/steam/steamapps/te neved/race 07/custom skins könyvtárba..
Jó festegetést!
Downhill!!
Jelentkezzetek mielõbb! Okt.6 indulás. futamok hetente estéként 22órakor.
Mi határokon autózunk!
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Így már kicsit vezethetõbb a kocsi. 10-12 évvel ezelõtt az akkor 20 éves ezeröcsinknek nem volt olyan holtjátéka mint most a 156-osnak.😄
Köszi a segítõ szándékot.😊
Most jön az ismerkedés, bár gondolom rFactor után olyan nagy meglepetések nem fognak érni.😊
Szóval lehet, hogy rossz mappába rakta magát a cumó?
Viszont eszembe jutott valami. Olvasgattam, hogy Win XP-t szereti. Nekem Vista van, ráadásul 64-es, és most nézem, hogy a 64-es Program files mappába telepítette magát, nem az x86-osba. Ez lehet a baj? Egyáltalán lehet ennek köze valamihez?
és a dead zone minél közelebb van a nullához annál érzékenyebb
Race07-ben a kormány holtjátékot hol tudom állítani? Rettenetesen zavaró, hogy fordítom a kormányt, majd jó ideig semmi... Gondolom ha rFactorban lehet akkor itt is, csak nem találom, hogy hol.
egy add-on autó van az a vauxhall vectra.
Steam-en keress rá a wtcc kiegészítésekre, onnan le tudod tölteni hozzá.
Downhill!!
aki tud és megadná nekem a linket azt nagyon megköszönném. 😊
Csaby
lenne vki oly kedves és a Race06 menü zenéjét elküldené nekem 😊
ez kellene 😊
nagyon köszi! Üdv!
Autó van már annyi mint a szemét, minek több ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De feltettem a teljest is, offline-ban, tesztnek. Egy frissebb, patchelt RACE07 (semmi pluszt nem tud), de most mar lekezeli az ADDONS konyvtart, abban van a teljes GTR Evolution, es oda jon az STCC is (a konfig file-ban mar benne van).
Amugy semmi extra, a RACE07-hez ~3000-ert megeri (ha annyi lesz). De akinek nincs semmilye, annak a teljes jo vetel.
Amig nem jon ki addonkent a Steam-hez, addig elfer, seedelem az ISO-t, aztan del😉)))