5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
Debilon #5405 ja úgyis kell pár arc a bajnokságba.. :D
ja, csak eredetivel megy:D -
#5404 Igen!!! Itt néz körül! És ygere hozzánk!
vsr simbin -
#5403 Szval vannak.Értem, köszönöm! -
Debilon #5402 pl. vsr -
#5401 A játékban vannak internetes ligák? -
#5400 zsíír, már figyelis lefelé!:)köszi -
#5399 A www.weissbierbude.de-n fennt van, én is a napokban töltötten le onnan
(regelni kell az oldalra letöltés előtt) -
#5398 segítsetek lécci:
keresem az adria racewayt, a gphungary-n van, csak a link nem él, máshol vki összefutott már vele? köszi előre is a segítséget. -
#5397 na, asszem mégis a vektrával megyek, az tűnik a legirányíthatóbbnak+ azzal mentem most a leggyorsabb kört :)
szal erre a 3 demo verseny pájára, várok setup segítséget a vectrához :) -
#5396 mostmár énis átálltam inkább seatra :)
vectra, háát nemtudom, azsem rosz de nekem seat jobban bejön, ha valaki tud setup-ba segíteni, akk jöhet seathoz és vausxhall-hoz is, mert még nemtudom melyikkel indulok :) -
#5395 Hát setupban én nem tudok segíteni neked, mert egy rohadtúl nem értek hozzá kettő nem szoktam bmw-el menni, de csak lesz olyan aki tud adni.
Nekem a Vauxhall bejön, de a Seat is jó. BMW-t csak akkor ájánlom, ha sokat mentél vele huplis pályán, ugyanis ott (pl Brands Hatchban) kurva könnyü eldobni. -
#5394 én indulnék ezen a demo bajnokságon :)
valaki tud segíteni, hogy melyik autóval érdemes indulni?
meg beállításban kellene egy kis segítség -
#5393 Ki került a kiírás:
Ha valaki szeretne nyerni egy ingyen Race07-et jelentkezzen!
VSR -
Sponnyabob #5392 Az kár pedig azért reménykedtem benne de mind majd megpróbálom beszerezni a RACE07-et vagy megpróbálkozok a demo bajnoksággal. Köszi! -
#5391 VSR.hu ra látogass el!
Márciustól rendezünk MINI-t amihez csak az alap Race07 szükséges.
Most is megy bajnokság HTCC néven de ehhez kell az stcc kiegészités.
Az alap Race meg már sehol sem megy!
Ha nincs meg a Race07 napokban ki fogok írni egy demo bajnokságot, melynek fődija egy eredti Race07 lesz. -
#5390 Elég sok gond van a RaceWTCC-vel, sokaknak szaggat erőgépek mellett is, illetve kevesen tolják már. Race07el próbáld, abban benn van a 87'es WTCC :D -
Sponnyabob #5389 Ja és persze Boldog új évet mindenkinek! -
Sponnyabob #5388 Hello!
Az alap RACE játékkal ami először jelent meg tehát nem a 07 vagy ON vagy ilyanaek vannak még bajnokságok nagyon megtetszett a játék és szeretném magam kipróbálni a neten is. Köszi! -
#5387 A banner alatt ia kint van a link (MSzK - egyelore:P):)
Magyar szimulátoros közösségi oldal -
#5386 megoldódott
Köszi mindenkinek -
#5385 várj egy kicsit, néha vannak ilyenek
pár óra alatt meg szokott oldódni -
#5384 Érdemes megkérdezni a játék topicjában.
Érdemes amúgy a steamet angolra állítani, magyarul vannak benne bugok.
Bár kétlem, hogy ennek lenne hozzá köze. Race07 et letöltötte már a játék ? Nem lehet hogy esetleg csak a kiegészítőt vetted csak meg, mert az magában nem indul el. -
#5383 tudtok segíteni? -
#5382 Sziasztok
Megvettm a Race ON játékot.Feltelepítettem.De a steam nem enged játszani.
Ezt írja ki:steam hiba.Ez a játék jelenleg nem érhető el.Légy szíves,próbáld meg újra máskor. -
#5381 Passz:D De szerintem igen. -
Debilon #5380 a sima race is? olyan régóta fennvan, hogy nem is emlékszem, de a manual sem említi a telepítés menetében..
de az tuti, hogy online csak steammal megy -
#5379 Persze igen! De csak akkor telepíti ha online telepítésre mész. -
Debilon #5378 megnézve a sima race dvd-t, ott van a steam mappa a lemezen..tehát elvileg telepítenie kell(ett) volna gondolom -
#5377 Egyébként a VSR.hun lesz egy kis demo bajnokság melynek a fődijja egy eredeti Race07 aktiváló kód, amellyel Steamen tudod aktíválni.
Pontos időpont még nincs, mert még szervezzük.. -
#5376 Nem tudom mert én a többit már a Steamen vettem.
De az fix, hogy az alap Race07 et ha berakod 2 versio van, ha az offlinet választod felmegy a gépre minden szó nélkül, és tudsz jástazni vele. De a menuben sincs online lehetőség.
Ahhoz hogy neten tudj játszani, vagy a stemen induljon ahhoz online kell telepiteni, és akkor teszi fel a steamet automatikusan. -
#5375 ez a Race 07-nél van csak nem?:P -
#5374 Ez hülyeség már bocs!
A telepitésnmél 2 verzio van, ha nem az onlinet választotta teljesen felesleges leszednie a Steamet.
Mivel a játék nem online modu. Nem fog menni ott.
Rakja be ujra a DVD-t majd online telepités, letölti magától akkor a Steamet. -
#5373 akkor csak töltsd le a steamet , ha nem rakta fel magától és már jó is.. -
Sponnyabob #5372 a játék eredeti igaz tescoban vettem de le volt árazva 990-re úgyhogy szerintem megérte. :) -
Debilon #5371 akkor vedd meg (ha nem eredeti), vagy online módban kell telepíteni és akkor tuti lesz steam-ed.. -
#5370 Akkor töltsd le:D -
Sponnyabob #5369 De nekem nincs setam-em a játékkal kellett volna telepítődnie mert nálam nem rakta fel. -
#5368 erre való a steam .. -
Sponnyabob #5367 a sima race és nem magyarítást akartam írni :)hanem olyan launchert vagy valamit amivel nem kell a dvd-t mindig betenni ha játszani akarok :) -
Debilon #5366 de minek ehhez magyarítás?