Rayman: Raving Rabbids
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HAt ugye ha score modban jaccol, es elertel egy bizonyos eredmenyt akkor kidob egy 10-12 szamjegyu kodot, nah ezt a kodot ha beirod a "hall of fame"-be akkor kozzeteszi az eredmenyed a neten. VAn ilyen vilagranglista h. kik a legjobb jatekosok osszesitesben es kulon kulona minijatekokban.
En pl. a focisba elso vagyok a magyarok kozott, es 3. a vilagon tobb ezer jatekos kozul <#bee1>#bee1>.
CSak regelni kell es akkor kozolheted a kododat
Katt
En pl. a focisba elso vagyok a magyarok kozott, es 3. a vilagon tobb ezer jatekos kozul <#bee1>#bee1>.
CSak regelni kell es akkor kozolheted a kododat
Katt
Akik szoktak a netre is elkuldeni a kodjukat azok irjak mar le h. a rayman oldalon a hall of famebe milyen alneven futnak😄
Egy par emberrel kezet raznek, mert csak lesek h. egyes versenyszamokba milyen pontot ertek el 😮.
Ahogy lattam kb. 28 magyar van fennt, remelem egy paran kozuluk sg-sek is.
Egy par emberrel kezet raznek, mert csak lesek h. egyes versenyszamokba milyen pontot ertek el 😮.
Ahogy lattam kb. 28 magyar van fennt, remelem egy paran kozuluk sg-sek is.
nagyon nem sikerül letõlteni pedig belenéznék milyen lett😞 ja egyébként 98% vagyok és a bunies dont like bat part2 hiányzik már csak (de így is legalább 2 dal fog hiányzoni)
egyébként az aranytehén szobor az mire jó?
egyébként az aranytehén szobor az mire jó?
http://rapidshare.com/files/18743141/rayhelp.txt.html
na,elvileg itt van.Azért mondom,h elvileg,mert habár megnéztem a linket és ott van,nemtom meddig lesz ott.Ugyanis nem kreáltam semmi collector's accountot vagy mit.Ja,és remélem ez ingyenes volt,már bocs a hülye kérdésért,de még rapidra soha nem töltöttem fel.Ugye ingyenes volt? 😊
na,elvileg itt van.Azért mondom,h elvileg,mert habár megnéztem a linket és ott van,nemtom meddig lesz ott.Ugyanis nem kreáltam semmi collector's accountot vagy mit.Ja,és remélem ez ingyenes volt,már bocs a hülye kérdésért,de még rapidra soha nem töltöttem fel.Ugye ingyenes volt? 😊
THX,Fantos.hmm...ez finom volt😊 szal ha kell vkinek a legtöbb lényeges hozzászólás ebben a fórumban,akkor csak jelezzen,és feltöltöm vhova.(csak 10 kB,csak itt,csak nektek ( :{ ) XD
Hy!!Még töltöm a játékot,de elõre végigolvastam az összes oldalát a fórumnak,h késõbb ne legyen gondom.Sztem mindenkinek ezt kellene tennie.
ui:A fontosabb részeket kijegyzeteltem jegyzettömbbe,ha lusta vki,akkor kérjen meg szépen,h töltsem fel vhová😊
szívesen😊
ui:A fontosabb részeket kijegyzeteltem jegyzettömbbe,ha lusta vki,akkor kérjen meg szépen,h töltsem fel vhová😊
szívesen😊
Hello
OLyan problemam lenne h. tegnap feltettem a jatekot. JAccottam is vele egy csomot, es ma amikor ujbol jaccani akartam mar nem indul.
Pedig mindent ugyanugy csinalok, maxi image legujabb daemonba be, yasu toollal eldugom a meghajtokat, es kivag azzal h. hibas a jatek exeje...<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Lecci vmi otletet mondjatok mar...
koszi
OLyan problemam lenne h. tegnap feltettem a jatekot. JAccottam is vele egy csomot, es ma amikor ujbol jaccani akartam mar nem indul.
Pedig mindent ugyanugy csinalok, maxi image legujabb daemonba be, yasu toollal eldugom a meghajtokat, es kivag azzal h. hibas a jatek exeje...<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Lecci vmi otletet mondjatok mar...
koszi
kapufa ,ficak
denevér ?m
mikor malacot kell szedni ? 😄
denevér ?m
mikor malacot kell szedni ? 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
1.gyors vagy
2.akkor nyomod meg a gombot kb. amikor kitolja a csipõjét és akkor kijön egy X2 felirat
3.belövöd és a nyuszi nem védi ki
4.ezt még kétszer megcsinálod
2.akkor nyomod meg a gombot kb. amikor kitolja a csipõjét és akkor kijön egy X2 felirat
3.belövöd és a nyuszi nem védi ki
4.ezt még kétszer megcsinálod
amikor focizni kell es 2000 pontot kell elerni...hogy tudok sok pontot kapni egy lovessel? :S 😄
...
nekem az lenne a bajom hogy elerek egy bizonyos pontszamot es abbol mindig levon 200-300 pontot a semmiert😄
na ez miert van?😄
na ez miert van?😄
...
??
huuu de értelmes vagy!MEnj be a boltba és vedd le a polcrol.
honnan lehet letölteni??
szasztok
Igen megcsináltam,de ugyanazt csinálja mmint elötte.Ha nem crackelem meg akkor kéri a cd-t (1300as hiba) ha megcrackelem a frl-el akkor elnézést blabla,ha a nagy crackel akkor meg semmi...
Na akkor ma azt csinálom hogy leszedem az egészet a gépröl aztán ujra rakom és megcsinálom ezt a folyamatot (333hsz) az alap exe.vel és hátha..
Amugy ha eredetit megvenném azzal vajon menne?vagy azzal is küzdenék a sötét kép majd visszawinfosba valo problémával?
Elõre is Köccentem!
Na akkor ma azt csinálom hogy leszedem az egészet a gépröl aztán ujra rakom és megcsinálom ezt a folyamatot (333hsz) az alap exe.vel és hátha..
Amugy ha eredetit megvenném azzal vajon menne?vagy azzal is küzdenék a sötét kép majd visszawinfosba valo problémával?
Elõre is Köccentem!
?
Nem azzal kezdtem de nemjó..Amit csináltam..
Elöször letöltöttem a Yasu-t aztán az összes crack-et ami ott linkelve is van.(Vagyis ott képfálj van).Nos felraktam yasut megtalálta a meghajtokat mejd közölte elrejtette.Ja és elötte bemountoltam persze aaz áll képfáljt.inditanám de semmi mert kéri a kodot (vagyis cheksum error 1300as hiba) aztán fairlightos crack(aszem 8.2mega) az nem jo,majd a következö a 53.5megás crack az sem jo..szoval pasz..
valami megoldás?A cloneCD-s verziot még nem probáltam bár gondolom nem sok külömbség van..
Elöször letöltöttem a Yasu-t aztán az összes crack-et ami ott linkelve is van.(Vagyis ott képfálj van).Nos felraktam yasut megtalálta a meghajtokat mejd közölte elrejtette.Ja és elötte bemountoltam persze aaz áll képfáljt.inditanám de semmi mert kéri a kodot (vagyis cheksum error 1300as hiba) aztán fairlightos crack(aszem 8.2mega) az nem jo,majd a következö a 53.5megás crack az sem jo..szoval pasz..
valami megoldás?A cloneCD-s verziot még nem probáltam bár gondolom nem sok külömbség van..
Na akkor kira senki sem tud választ adni..:S
nekem is ez a problémám :S
Vagy melyikkel megy a fairlightos?Mert eddig egyikse müxik..
Nah nem megy..Sem a 2es crack-el (Amugy az rajta van a Fairlight-os verzion pont az van nekem) mert kiirja hogy elnézést és leáll..Hiába állitom p&p re a monitort semmit sem ér..Eredeti exe-vel hiába rejtem el ugyanugy bejön az a securom-os szarság (1300as hiba).Az 53.5megással a tesomén megy nálam nem.Én még mindig ezen vagyok kiakadva ha ott megy akkor nálam miért nem?
Valaki segitsen plííz!
Kedves Varga10..
Mint láthatod lentebb irtam hogy a másik gépen megy.az én gépemen ugyanaz a szoftver környezet mint ott és nem megy..Tehát vol crack ott is itt is ugyanazzal 53.5mb-os crack-el és nem megy.Nálam egyszerüen ugycsinál mintha indulna de csak feketére vált pillanatig aztán vissza a winbe..
Valaki segitsen pliizzz.
Mint láthatod lentebb irtam hogy a másik gépen megy.az én gépemen ugyanaz a szoftver környezet mint ott és nem megy..Tehát vol crack ott is itt is ugyanazzal 53.5mb-os crack-el és nem megy.Nálam egyszerüen ugycsinál mintha indulna de csak feketére vált pillanatig aztán vissza a winbe..
Valaki segitsen pliizzz.
Crack esetleg......
Sziasztok!
Nekem az lenne a gondom hogy felraktam a gémet a tesóm gépére (18cel,512ram,sp1 gef2) ott megy ugy ahogy de megy...Nálam [email protected]+1024Mb Kingmaxx Mars+Gef7600GST+Sp1 és egyszerüen nem megy..Elinditom ugy csinál mintha bejönne vált feketére majd kilép vissza..Semmit nem ir ki egyszerüen visszajön az asztal..Tudna valaki segiteni miért van ez?
Elõre is köszönöm!
Nekem az lenne a gondom hogy felraktam a gémet a tesóm gépére (18cel,512ram,sp1 gef2) ott megy ugy ahogy de megy...Nálam [email protected]+1024Mb Kingmaxx Mars+Gef7600GST+Sp1 és egyszerüen nem megy..Elinditom ugy csinál mintha bejönne vált feketére majd kilép vissza..Semmit nem ir ki egyszerüen visszajön az asztal..Tudna valaki segiteni miért van ez?
Elõre is köszönöm!
Hali! Vki megtudná mondani h készült-e már a játékhoz Patch, ha nem akkor meg mikor lesz kb.?
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
helloka!
haveromnak is ez a gondja :S se crackel se pnp-vel nem megy, de neki nem vistája van 😊 elindulna a játék egy sötét képernyöt ad be aztán csak ugy kilép... :S mi lehet a gond ? pls help 😊
haveromnak is ez a gondja :S se crackel se pnp-vel nem megy, de neki nem vistája van 😊 elindulna a játék egy sötét képernyöt ad be aztán csak ugy kilép... :S mi lehet a gond ? pls help 😊
nem akarok nagképü lenni de...ú
holnap kapok egy Nintendo Wii-t és elvileg a Rayman 4-et hozzá HÁHÁha
holnap kapok egy Nintendo Wii-t és elvileg a Rayman 4-et hozzá HÁHÁha
hmmm... valahol azt találtam hogy current monitor: plug and play monitor szóval nem ez lessz a problem...de akkor mi?
átnyaltam páér oldalt de nem találtam a plug & play-t pedig jó lenne mert csak villan egyet amikor rákatolok
hááááát!hiába állítottam át nem indul!valaki leírná még 1* hogy hogyan próbáljam meg?vegyen fel msn-re [email protected]
Aki ennek a nyúlnak add egy headshoot-ot annak adok csokit
kép a nyúlról
kép a nyúlról