Rayman: Raving Rabbids

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olcsy
Hello mindenki!Valakinek van valami tippje/trükkje, arra, hogy hogy tudnám megcsinálni azt, amikor elsötétedik a kép, és ki kell rakni a nyulat?Elõre is köszönöm!

Fantos
olvas vissza a téma durván 86%-ka errõl szól illetve hackrõl

Sziasztok!
megvettem a játékot de nem indul! belépek és utána tölt megnyomok 1 gombot és egybõl kidobb !! tudna vki segiteni hogy miért teszi ezt! már mindent megprobáltam de akkor is ugyanugy kidobb aki tud segitsen!! köszönöm
Sziasztok végre elindult a játék.van egy olyan amit el kell vinni egy ajándékot a nyuszinak.joy-al viszem de az az egy valamiért nem megy mert kiirja hogy a két analógot nyomjam le de ugy csinálom és nem indul el.ha másnak ez sikerült irja már le mit kell a joyon nyomni köszi!fontos kérlek válaszoljatok rá
Hello! Szerintem nagyon jó a játék, bár tényleg nem 1 szokványos rayman... De szórakoztató! Má majnem végig vittem, de az a francos birka nyírás kifogott rajtam 😞 470 pontnál többet nem sikerül elérni, pedig 600 kéne. Grrrrrrrr!!!
hát nekem simán elfut az elsõre pedig nekem csak radeon 9000-em van
512MB-rammal

Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB

tototto
nekem is ezt csinálta, aztán megoldotta ez a plug and playes dolog, nemtudok segiteni, igértek patchet ubisoftnál, de nem lett a dologból semmi 😞

Nos elmondom neked.megcsináltam ahogyan mondtad,de ugyanugy kilép szal egyáltalán nem megy,pedig a konfig megvan hozzá.ezt nem értem.szal bármit csinálok kidob nem is jön be a ubisoft kiirás egyszerüen nem indul el kész.az ONIMUSHA a RESIDENT EVIL 4 az simán elfut mert ugyan olyan a konfigja de ez baszik elindulni,akkor mi a jó ........... istent csináljak,mert ezt már tényleg nem értem.jó lenne hozzá egy patch ami e hibát kijavitaná!
tototto
jahogy megy csak egy idõ után kilép?, igazából ez arra jó hogy ahogy elindulna egybõl visszadob windowsba, akkor nem tudok segiteni 😞

köszönöm a segitséget,de azt szerettem volna ha megy és nem lép ki,ahogy leirtad ugy se megy kilép.ugyan ugy
tototto
no csak most, csak neked 😊

kerestem de nem találtam meg kérlek ird le mégegyszer hogy kell plug and play modba átállitani a monitort
tototto
állitsd át a monitorodat plug and play monitorra olvass vissz fórumban valahova leirtam egyszer hogy kell, szerintem az lesz a gond

sziazstok.megvettem eredetibe ezt a játékot és ugy se indul el,kidob a windowsba ugy is.pedig megvan hozzá a konfiguráció.segitsetek pliz.
tototto
megjelent, mondjuk inkább úgy elsõdlegesen arra szánták, mert igazából a controllere miatt lett ez az epizód olyan amilyen

Fantos
Egyébként az egy is megjelent Wii-re szóval szerintem megoldják

Fantos
hát nem lehet tudni....de nekem van Wii-m szóval ha emgjelenik én ott leszek<#szeret>

AntiHero
Na de ez WII, PC-re nem hiszem hogy lesz😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Fantos
HÉHÉÉÉÉ!!!!
VAN RAYMAN RAVING RABBIDS 2!
mondjuk az elözõ motorját használták kitaláltak egy csomó új játékot meg karaktereknek lehet beöltözni (naruto nyúl!) és nyúl bolygón nyulakal vagyunk (nekem ez esett le) és akkor pár video
Trailer
Rodeo
Baseball (persze nyúl módra)
Godhfater bunny etetés
Carrot Spit (ez is a gusztusos játékok egyike)

Fantos
kerestem egy képet hátsó boritóról és felnagyítotam ami kell remélem el tudod olvasni
http://www.kepfeltolto.hu/2007/6/3/1qy7.jpg

sziasztok.szeretnék kérdezni valamit.én is letöltöttem e játékot ,de nekem is kilép a windowsba,megpróbáltam crack-kekkel fixed image-ekkel,de sajnos kudarcot valottam vele.Nos kérdésem azokhoz szól akiknek az EREDETI van meg,hogy az menne -e a következõ konfigon:
AMD 1.6-os proci
Ati radeon 9800 pro videókártya és
512 mb ram.
mert ha az müködik akkor lehet meg szeretném venni,mert szeretem az ilyen játékokat.kérlek titeket segitsetek!
nagyon megköszönném.Mégegyszer azok válaszát várom kiknek az EREDETI van meg.
jogos sorry😄
tototto
ahha na akkor ezt a gta san andreas topicba ird be ne ide 😛

Hello.
Ha van valakinek esetleg vagy tud egy web-címet ahonnan le lehet tölteni a GTA San Andreas-hoz egy végigjátszott mentést azt nagyon megköszönném,mert elakadtam az utolsó elötti küldinél,és sehogy sem tudom megcsinálni.

e-mail címem: [email protected]
Fantos
333-ik hozzászólás ebben a topicban

Valaki légyszi külgye el a helyet ahonnan le lehet tölteni a teljes játékot! ERRE A CÍMRE : [email protected]
Elõre is KÖSZI!
Mon szztem sehol xD
XDDDD sztem itt ha kersgélsz találsz =)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Alwares
Nem tudjátok hol lehet ilyen Rayman es pólót vagy akármit venni?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Evin
Itt van, ha jól rémlik. Elvileg a Wii Trailer az. Van pár állat videó.

(1.a játék elborultságát figyelembe véve, szerinted számít vmi, hogy a valóságban meg lehet-e fejni?)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Fantos
1.Tudtomal a disznóüt nem lehet megfejni valóságban se
2.a thenet kell megfejni
3.most így elgondolva lehet értem mire gondsolsz megadnád a videó linkjét?

Evin
Wii-s videót láttam, ahol 4-esn játszottak, és ott a 4.embernek disznót kellett fejnie. Szóval lehet, hogy elírás, de tartalmilag helyes.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

tototto
tehén malac nem mindegy midnegyiknek finom a húsa 😄

Fantos

Na ezek után nem akaromtudni hogy a játékot hogy fordítoták de egyébként szerintem nem kell angol tudás ehez a játékhoz bármely nyelven jó és (nagyjából) érthetõ

Fantos
PC-re télleg magyarul van?

mit akarsz lefordítanu ?
btw vedddd meg

mama2
Sziasztok. Ugye a játék magyarul jelent meg pc-re, de én letöltöttem, és nekem angol. Nem tudná v.ki kiszedni a magyar nyelvifilekat, és felrakni egy oldalra? Nagyon megköszönném.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Fantos
Franc visszaálítja worldwive-ra nya hungaryra állítva ott vagyok

Fantos
hupsz rosszat linkeltem most nézem
Puposteve néven
És ma még:
bunnies dont use toothpaste (nemtom jól írtam-e)

AtiRadish
MAGYAROK KOZT OVERALL
HA nem erted ezt mit jelent akkor lapozd fel a szotart
Bamboocha Mc

Fantos
mindenben? csak szeretnéd:

AtiRadish
En meg elso vok a magyarok kozt mindenbe(overall)

Fantos
binnues like to dtuff themselve part 2-ben elsõú avgyok magyarok közt Wii-n 😄DDD

Fantos
hát nem egészen ez volt a kérdés de gondolom ja

AtiRadish
miutan kilep az adott jatekbol, akkor ott lesz egy kepernyo es egyszer a pontot mutatja utana meg a kodot felvaltva, es alul ott van a jobb also sarokba h. kontinnyú.

Fantos
vagy csak a bejelentkezeteket mutatja?

Fantos
de mad dance-nél semmit nem jelenít meg

AtiRadish
573.:nem sajnos
574.:egy csomo wii-s van

Fantos
bakk Wii net code-ot senki nem tett be! akkor én lehetek az elsõ! 😄