673
Rayman: Raving Rabbids
  • Fantos
    volt
  • Cat 02 #632
    ingyenesen letölthető a game :)
    cikk
  • blackfire001
    aham, ok! Köszi
  • AtiRadish
    hat a "karrier modjat" igen, de vannak mas modok is benne, neten is kozzeteheted az eredmenyeidet szal majd probald ki azokat is.
  • blackfire001
    Akkor egy másik kérdés. hi kijutok a börtönből, végigjátszottam a játékot?
  • tototto
    én ugy tudom nincs hozzá magyarosítás
    bár nincs is igazán sok minden amit lelehetne magyarosítani :)
  • blackfire001
    Helló. Tudom, hogy magyarul jelent meg a játk, de esetleg van hozzá magyarosítás? Mert én angolul vettem meg, úgy előbb meglett... Tehát, lehet magyarosítani valahogyan? Előre is kösz!
  • tototto
    használj yasut
  • rropi13
    Helló mindenki!!!Felraktam a Rayman Raving Rabbits-et és amikor el akarom inditani akor ezt írja ki:összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel!!!!!Mit kéne tennem???Már nagyon sok mindent megprobáltam már azt is hogy tettem fel más emulátor progit de semmi.
  • tototto
    ne crackeld mert akkor levon egy csomot, miniimagel játsz amit leszedhetsz a gamecopyworld.comról
  • Olcsy
    Hello mindenki!Valakinek van valami tippje/trükkje, arra, hogy hogy tudnám megcsinálni azt, amikor elsötétedik a kép, és ki kell rakni a nyulat?Előre is köszönöm!
  • Fantos
    olvas vissza a téma durván 86%-ka erről szól illetve hackről
  • heni 4
    Sziasztok!
    megvettem a játékot de nem indul! belépek és utána tölt megnyomok 1 gombot és egyből kidobb !! tudna vki segiteni hogy miért teszi ezt! már mindent megprobáltam de akkor is ugyanugy kidobb aki tud segitsen!! köszönöm
  • joe1980
    Sziasztok végre elindult a játék.van egy olyan amit el kell vinni egy ajándékot a nyuszinak.joy-al viszem de az az egy valamiért nem megy mert kiirja hogy a két analógot nyomjam le de ugy csinálom és nem indul el.ha másnak ez sikerült irja már le mit kell a joyon nyomni köszi!fontos kérlek válaszoljatok rá
  • Julietteee
    Hello! Szerintem nagyon jó a játék, bár tényleg nem 1 szokványos rayman... De szórakoztató! Má majnem végig vittem, de az a francos birka nyírás kifogott rajtam :( 470 pontnál többet nem sikerül elérni, pedig 600 kéne. Grrrrrrrr!!!
  • Norsz
    hát nekem simán elfut az elsőre pedig nekem csak radeon 9000-em van
    512MB-rammal
  • tototto
    nekem is ezt csinálta, aztán megoldotta ez a plug and playes dolog, nemtudok segiteni, igértek patchet ubisoftnál, de nem lett a dologból semmi :(
  • joe1980
    Nos elmondom neked.megcsináltam ahogyan mondtad,de ugyanugy kilép szal egyáltalán nem megy,pedig a konfig megvan hozzá.ezt nem értem.szal bármit csinálok kidob nem is jön be a ubisoft kiirás egyszerüen nem indul el kész.az ONIMUSHA a RESIDENT EVIL 4 az simán elfut mert ugyan olyan a konfigja de ez baszik elindulni,akkor mi a jó ........... istent csináljak,mert ezt már tényleg nem értem.jó lenne hozzá egy patch ami e hibát kijavitaná!
  • tototto
    jahogy megy csak egy idő után kilép?, igazából ez arra jó hogy ahogy elindulna egyből visszadob windowsba, akkor nem tudok segiteni :(
  • joe1980
    köszönöm a segitséget,de azt szerettem volna ha megy és nem lép ki,ahogy leirtad ugy se megy kilép.ugyan ugy
  • tototto
    no csak most, csak neked :)
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1155495607&no=295]#295[/URL]
  • joe1980
    kerestem de nem találtam meg kérlek ird le mégegyszer hogy kell plug and play modba átállitani a monitort
  • tototto
    állitsd át a monitorodat plug and play monitorra olvass vissz fórumban valahova leirtam egyszer hogy kell, szerintem az lesz a gond
  • joe1980
    sziazstok.megvettem eredetibe ezt a játékot és ugy se indul el,kidob a windowsba ugy is.pedig megvan hozzá a konfiguráció.segitsetek pliz.
  • tototto
    megjelent, mondjuk inkább úgy elsődlegesen arra szánták, mert igazából a controllere miatt lett ez az epizód olyan amilyen
  • Fantos
    Egyébként az egy is megjelent Wii-re szóval szerintem megoldják
  • Fantos
    hát nem lehet tudni....de nekem van Wii-m szóval ha emgjelenik én ott leszek
  • AntiHero
    Na de ez WII, PC-re nem hiszem hogy lesz:(
  • Fantos
    HÉHÉÉÉÉ!!!!
    VAN RAYMAN RAVING RABBIDS 2!
    mondjuk az elöző motorját használták kitaláltak egy csomó új játékot meg karaktereknek lehet beöltözni (naruto nyúl!) és nyúl bolygón nyulakal vagyunk (nekem ez esett le) és akkor pár video
    Trailer
    Rodeo
    Baseball (persze nyúl módra)
    Godhfater bunny etetés
    Carrot Spit (ez is a gusztusos játékok egyike)
  • Fantos
    kerestem egy képet hátsó boritóról és felnagyítotam ami kell remélem el tudod olvasni
    http://www.kepfeltolto.hu/2007/6/3/1qy7.jpg
  • joe1980
    sziasztok.szeretnék kérdezni valamit.én is letöltöttem e játékot ,de nekem is kilép a windowsba,megpróbáltam crack-kekkel fixed image-ekkel,de sajnos kudarcot valottam vele.Nos kérdésem azokhoz szól akiknek az EREDETI van meg,hogy az menne -e a következő konfigon:
    AMD 1.6-os proci
    Ati radeon 9800 pro videókártya és
    512 mb ram.
    mert ha az müködik akkor lehet meg szeretném venni,mert szeretem az ilyen játékokat.kérlek titeket segitsetek!
    nagyon megköszönném.Mégegyszer azok válaszát várom kiknek az EREDETI van meg.
  • seahawk92
    jogos sorry:D
  • tototto
    ahha na akkor ezt a gta san andreas topicba ird be ne ide :P
  • seahawk92
    Hello.
    Ha van valakinek esetleg vagy tud egy web-címet ahonnan le lehet tölteni a GTA San Andreas-hoz egy végigjátszott mentést azt nagyon megköszönném,mert elakadtam az utolsó elötti küldinél,és sehogy sem tudom megcsinálni.

e-mail címem: [email protected]
  • Fantos
    333-ik hozzászólás ebben a topicban
  • no93
    Valaki légyszi külgye el a helyet ahonnan le lehet tölteni a teljes játékot! ERRE A CÍMRE : [email protected]
    Előre is KÖSZI!
  • Cat 02 #597
    Mon szztem sehol xD
    XDDDD sztem itt ha kersgélsz találsz =)
  • Alwares
    Nem tudjátok hol lehet ilyen Rayman es pólót vagy akármit venni?
  • Evin
    Itt van, ha jól rémlik. Elvileg a Wii Trailer az. Van pár állat videó.

(1.a játék elborultságát figyelembe véve, szerinted számít vmi, hogy a valóságban meg lehet-e fejni?)
  • Fantos
    1.Tudtomal a disznóüt nem lehet megfejni valóságban se
    2.a thenet kell megfejni
    3.most így elgondolva lehet értem mire gondsolsz megadnád a videó linkjét?