673
Rayman: Raving Rabbids
-
GenSC #553 huuu de értelmes vagy!MEnj be a boltba és vedd le a polcrol. -
Torlof #552 honnan lehet letölteni?? -
Torlof #551 szasztok
-
GenSC #550 Igen megcsináltam,de ugyanazt csinálja mmint elötte.Ha nem crackelem meg akkor kéri a cd-t (1300as hiba) ha megcrackelem a frl-el akkor elnézést blabla,ha a nagy crackel akkor meg semmi...
Na akkor ma azt csinálom hogy leszedem az egészet a gépröl aztán ujra rakom és megcsinálom ezt a folyamatot (333hsz) az alap exe.vel és hátha..
Amugy ha eredetit megvenném azzal vajon menne?vagy azzal is küzdenék a sötét kép majd visszawinfosba valo problémával?
Előre is Köccentem! -
#549 Csak azt kell letőlteni amelyiket odaírta a 2-est! -
GenSC #548 ? -
GenSC #547 Nem azzal kezdtem de nemjó..Amit csináltam..
Elöször letöltöttem a Yasu-t aztán az összes crack-et ami ott linkelve is van.(Vagyis ott képfálj van).Nos felraktam yasut megtalálta a meghajtokat mejd közölte elrejtette.Ja és elötte bemountoltam persze aaz áll képfáljt.inditanám de semmi mert kéri a kodot (vagyis cheksum error 1300as hiba) aztán fairlightos crack(aszem 8.2mega) az nem jo,majd a következö a 53.5megás crack az sem jo..szoval pasz..
valami megoldás?A cloneCD-s verziot még nem probáltam bár gondolom nem sok külömbség van.. -
#546 #333-as postban lévő se jó? -
GenSC #545 Na akkor kira senki sem tud választ adni..:S -
nagy chris #544 nekem is ez a problémám :S -
GenSC #543 Vagy melyikkel megy a fairlightos?Mert eddig egyikse müxik.. -
GenSC #542 Nah nem megy..Sem a 2es crack-el (Amugy az rajta van a Fairlight-os verzion pont az van nekem) mert kiirja hogy elnézést és leáll..Hiába állitom p&p re a monitort semmit sem ér..Eredeti exe-vel hiába rejtem el ugyanugy bejön az a securom-os szarság (1300as hiba).Az 53.5megással a tesomén megy nálam nem.Én még mindig ezen vagyok kiakadva ha ott megy akkor nálam miért nem? -
#541 333-os post -
GenSC #540 Valaki segitsen plííz! -
#539 WHÁHÁHÁ végigjátszotam végre! de télleg mi lessz a bébikel? -
GenSC #538 Kedves Varga10..
Mint láthatod lentebb irtam hogy a másik gépen megy.az én gépemen ugyanaz a szoftver környezet mint ott és nem megy..Tehát vol crack ott is itt is ugyanazzal 53.5mb-os crack-el és nem megy.Nálam egyszerüen ugycsinál mintha indulna de csak feketére vált pillanatig aztán vissza a winbe..
Valaki segitsen pliizzz. -
Varga10 #537 Crack esetleg......
-
GenSC #536 Sziasztok!
Nekem az lenne a gondom hogy felraktam a gémet a tesóm gépére (18cel,512ram,sp1 gef2) ott megy ugy ahogy de megy...Nálam [email protected]+1024Mb Kingmaxx Mars+Gef7600GST+Sp1 és egyszerüen nem megy..Elinditom ugy csinál mintha bejönne vált feketére majd kilép vissza..Semmit nem ir ki egyszerüen visszajön az asztal..Tudna valaki segiteni miért van ez?
Előre is köszönöm! -
#535 olvasdd el az alatad lévő postokat és gondokoz -
#534 Hali! Vki megtudná mondani h készült-e már a játékhoz Patch, ha nem akkor meg mikor lesz kb.? -
nagy chris #533 helloka!
haveromnak is ez a gondja :S se crackel se pnp-vel nem megy, de neki nem vistája van :) elindulna a játék egy sötét képernyöt ad be aztán csak ugy kilép... :S mi lehet a gond ? pls help :) -
#532 hello
nekem nem emgy se a crack-el se a pnp-es trükkel... :S lehet a vista a gáz? -
#531 pazmeg amikor egy nyúlfejet kell az erdőben végigvini az szinte lehetetlen volt báh -
#530 Valakinek van végigjátszott mentése az összes játékkal? -
#529 nem akarok nagképü lenni de...ú
holnap kapok egy Nintendo Wii-t és elvileg a Rayman 4-et hozzá HÁHÁha -
#528 Fuuu én a story mode-ot végignyomtam, hát érdekes a vége :) -
#527 hmmm... valahol azt találtam hogy current monitor: plug and play monitor szóval nem ez lessz a problem...de akkor mi? -
#526 átnyaltam páér oldalt de nem találtam a plug & play-t pedig jó lenne mert csak villan egyet amikor rákatolok -
zsoltz #525 hááááát!hiába állítottam át nem indul!valaki leírná még 1* hogy hogyan próbáljam meg?vegyen fel msn-re [email protected] -
#524 Aki ennek a nyúlnak add egy headshoot-ot annak adok csokit
kép a nyúlról -
#523 olvass vissza -
zsoltz #522 azt hol kell? -
tibi206 #521 átállítottad a monitorod plug and playre?
-
zsoltz #520 pedig nekem a game ngyon kéne!és jmiért ilyen beteg a játék:D? -
zsoltz #519 benne van a daemon toolsba de hiába prörög mert utána bejön egy ablak és kiírja hoghy valami eredeti hülyeség blabla!lehet a crack a s...r?letöltöm újból -
#518 ezmilyen egy beteg jatek uristen:D -
tibi206 #517 várd meg míg betöltődik
ha pörög a cd azt jelenti hogy tölt -
zsoltz #516 csá!
lenne a játékkal egy kis gondom!szal letöltöttem megcsreckeltem és nem müxii!amikor rákattintok az ikonjára akkor az egérnek pörgő cd formája van mit tegyek hogy elinduljon? -
#515 Kösz a tippet de sajna ott sincs sehol, valszeg teljesen bele van építve a játékba mint pl. a heroes 4-nál is. Esetleg azt a két rohadt nehéz részt nem tod hogyan kell megcsinálni? -
yaqwsxcde #514 Egyébként még nem sikerült kiszednem, nem ismerem ezt a pak tipust
Ja,nagyon képben vagy...