Rayman: Raving Rabbids
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg tudná valaki mondani, hogy a fenébe tudnám orosz nyelvrõl angolra állítani a gammát? 😊
Geforce 7300 GT, 768 Mb DDR RAM,AMD Athlon 2400+ 2GHz, 110 Gb HDD
Na mindegy, mivel már nem tudtam mit csinálni, megnéztem a rendszerkövetelményeket, ahol ez állt:
Processor: 1 GHz Pentium IV or AMD Athlon class processors (2.5 GHz or better recommmended) - ezt értsem úgy, hogy az én 1.10 GHz-s AMD processzorom a hibás, amiért nem megy? (Igényes a kis piszok, vagy csak már az én gépen elavult.)
Jó, hogy nem vettem meg a játékot. Na mindegy, aki válaszol valamit erre, annak köszi😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Elakadtam azon a páylán amikor egy sziklán kell vezetni a nyulat ahol sok csapda van és azokal kell pontot szerezni. Csak az a baj h még kéne kb 10000 az utánis h a nagy "kö" lezuhan nemadja meg azta pontszámot amit kéne kiirja h 50000 de csak 40000-t kapokeg egy pár százat. Ez valami bug??? Vagy van valami tükje?
A másik pedig amikor a kezeit a szemeit a száját és a füleit kell viszarakni és %-ba méri h mennyire pontos voksosem skerül 600-nál többet szerezni pedig 700 kell nicns valami trükje?
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
egyébként az hogy nem csinálsz meg minden az nem oszt szoroz a szoba állapotán
Valaki tudna segíteni az email címem [email protected]
vagy nem tom vistán játszol e, de lehet nem 100%ig kompatibilis vele a játék
csak találgatok 😊
frissits drivert talán megoldja
de lehet valami virus, spyware fogja a géped :S
nekem vmiér akadozik a játék
gépem: AMD Athlon 5200+ 2 Gb RAM ATI RADEON HD 2600 Pro
ezen elvileg mennie kéne nem?
cikk