Rayman: Raving Rabbids

Oldal 1 / 14Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasztok megvan nekem a Rayman RR2 amit egy ismerõsöm Pendrive-járól szedtem le de valamiért rossz. Amikor benne volt a gépbe a pendtrive akkor jó volt. Gondolom az a gond és crack kéne hozzá.azt irja hogy a Jade.exe hibát észlelt ezért leál.PLS help
Hello!
Meg tudná valaki mondani, hogy a fenébe tudnám orosz nyelvrõl angolra állítani a gammát? 😊

Geforce 7300 GT, 768 Mb DDR RAM,AMD Athlon 2400+ 2GHz, 110 Gb HDD

Szevasztok, tegnap letöltöttem a játékot ezen a torrenten keresztül: http://thepiratebay.org/torrent/3822256/Rayman_Raving_Rabbids_-_Full_Rip, szóval nem crackelt a játék, valóban, minden rendben lenne, a menü is tökéletes, amikor 0%-ról elindítanám a saját játékomat, lejátsza a videót, majd minden hibaüzenet nélkül kilép a Windowsba. Azért mondom, hogy 0%-ról elindítani, mert ahogy letöltöttem, benne van egy 85%-os elmentés is, ami meg megy. Illetve addig megy, amig Rayman a szobájában van. Tehát úgy nézem, csak azok a pályák nem mennek, ahol ténylegesen a nyulakkal kellene foglalkozni. A lényeg.
Na mindegy, mivel már nem tudtam mit csinálni, megnéztem a rendszerkövetelményeket, ahol ez állt:
Processor: 1 GHz Pentium IV or AMD Athlon class processors (2.5 GHz or better recommmended) - ezt értsem úgy, hogy az én 1.10 GHz-s AMD processzorom a hibás, amiért nem megy? (Igényes a kis piszok, vagy csak már az én gépen elavult.)
Jó, hogy nem vettem meg a játékot. Na mindegy, aki válaszol valamit erre, annak köszi😊
nemtudja vki h holvan a savem??? h ujrarakjam?
de nekem már nincs meg az eredeti .exe :S
és ezzel mit kell pontosan csinálni?
Hát, úgyis lehet mondani xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ez valami kieg. a daemonhoz?
gameplusz
Google.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

mi az a Yasu? 😄
Ámbár ha Yasu-val szarakodsz, akkor jó.

Fantos
bõvebben:mivel rossz voltál és crackelted a játékot a játék ily módon babrál ki veled hogy csakazértsem ad annyi pontot hogy meg tud csinálni

Crackelt verzió rossz.

Szasztok!
Elakadtam azon a páylán amikor egy sziklán kell vezetni a nyulat ahol sok csapda van és azokal kell pontot szerezni. Csak az a baj h még kéne kb 10000 az utánis h a nagy "kö" lezuhan nemadja meg azta pontszámot amit kéne kiirja h 50000 de csak 40000-t kapokeg egy pár százat. Ez valami bug??? Vagy van valami tükje?
A másik pedig amikor a kezeit a szemeit a száját és a füleit kell viszarakni és %-ba méri h mennyire pontos voksosem skerül 600-nál többet szerezni pedig 700 kell nicns valami trükje?
Yosimicu
Csátok leszedtem az ubi által ingyenessé tett verzsönt. Nagy vidáman lökném fel mire kidobja hogy regiznem kell az ubi-nál. Bánnya fene nekiálltam megcsináltam pakolnám fel újra beírom ami kell és kidobja hogy csak az usa-ban élõk számára oksa ez a verzsön regizek hát újra most azt írva hogy usa az otthonom de detto. NEM LEHET EZT VALAHOGY MEGKERÜLNI? tudom tudom vedd meg, álltalában nekem is ez iyenkor másoknak a válaszom de ha ingyenesen leszedhetõ és legállisan akkor miért-ne?

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

Ez naaaaaaaaaaaagyon jó<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#vigyor2>

byzhouse

😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Colton
hi

valaki el tudná küldeni a magyar nyelvi fájlokat ere cimre: [email protected]

köszönöm

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Fantos
eredetibe vedd meg
a crackeled akkor kibasz veled a játék és ezt csinálja

Rayman 01
Nekem mindig levesz a pontokból,mit csináljak?

Fantos
szerinted mé van második része? mondjuk abban egy szó sincs békákról de akkor is 😛

Sziasztok, spoiler----> Tényleg csak ennyi van a játék végén hogy kimászik az ablakon és a mezõn beszorul a lyukba? Vagy valahogy meg is lehet menteni a béka barátokat? Mert szerintem ez így elég érdekes befejezés.

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

heló a YASU-t hogy kell használni a rayman 4 hez? elõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Fantos
nyomd meg az analog gombot a joystick-on 😛

szegaztok.van egy olyan problem hogy amikor gamepadel akarok játszani (azt a feladatot mikor el kell vinni a nyulnak az ajándékot)nem reagál a jobb analóg a gamepaden.ezt hogy lehetne orvosolni?kérném válaszotokat.
én...asszem a 4-5 napon vagyok

Fantos
második nap még nemis változik semmi majd amikor szeretnek
egyébként az hogy nem csinálsz meg minden az nem oszt szoroz a szoba állapotán

hmmmmm...lehetséges....de az is lehet, hogy egyszerûen szenetek... vagy az is lehet, hogy a második napon nem csináltam meg mindent...

Fantos
a nyuszik rosszabul élnek mint 4 éve

Nekem nem javul a cellám!!!

Fantos
de IP címet is nézz már írják a lentebb be szúrt ckknél

dede, csak országnál USA-t kell megandi regnél

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

na valaki azt írja ki hogy:international error
Fantos
magyarok letölteni nem tudják csak amerikaiak vagy tudomisén...de a lényeg hogy magyar géprõl nem fog menni

Ott a telepítés elõtt kér valamim ubi soft Bejelentkezést Én már Regisztráltam az ubi softon de azt írja ki:Internal Error
Valaki tudna segíteni az email címem [email protected]
xp-n játszok a drivert meg nem akarom bántani mer a múlkor is amikor 1 régebbit tettem fel a gép teljesen megzavarodott
tototto
hát fogalmam sincs, lehet a legujabb drivert nem komálja akkor, probálj ki egy régebbit
vagy nem tom vistán játszol e, de lehet nem 100%ig kompatibilis vele a játék
csak találgatok 😊

legfrisebb driver van fenn és csak ez a játék csinálja a vírust meg nem hiszem mer 2 tûzfal és a nod 32 védi a gépemet
tototto
mennie kéne simán fullon, csak ez az egy játék csinálja?
frissits drivert talán megoldja
de lehet valami virus, spyware fogja a géped :S

csá!

nekem vmiér akadozik a játék
gépem: AMD Athlon 5200+ 2 Gb RAM ATI RADEON HD 2600 Pro

ezen elvileg mennie kéne nem?
Fantos
volt

ingyenesen letölthetõ a game 😊
cikk

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

blackfire001
aham, ok! Köszi
AtiRadish
hat a "karrier modjat" igen, de vannak mas modok is benne, neten is kozzeteheted az eredmenyeidet szal majd probald ki azokat is.

blackfire001
Akkor egy másik kérdés. hi kijutok a börtönbõl, végigjátszottam a játékot?
tototto
én ugy tudom nincs hozzá magyarosítás
bár nincs is igazán sok minden amit lelehetne magyarosítani 😊

blackfire001
Helló. Tudom, hogy magyarul jelent meg a játk, de esetleg van hozzá magyarosítás? Mert én angolul vettem meg, úgy elõbb meglett... Tehát, lehet magyarosítani valahogyan? Elõre is kösz!
tototto
használj yasut

Helló mindenki!!!Felraktam a Rayman Raving Rabbits-et és amikor el akarom inditani akor ezt írja ki:összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel!!!!!Mit kéne tennem???Már nagyon sok mindent megprobáltam már azt is hogy tettem fel más emulátor progit de semmi.<#wilting>
tototto
ne crackeld mert akkor levon egy csomot, miniimagel játsz amit leszedhetsz a gamecopyworld.comról

Oldal 1 / 14Következő →