Alakulgat a globális lézeres csapásmérés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
Pedig sosem menne a kisgyerek magától a TVhez, mert játszani akkar, hanem szülõhöz megy elöször.
A TVbõl mint szerintem legtöbben tudhatjuk, eléggé sok és érdekes viselkedési forma tanulható el (mert a kisgyerek utánzással tanul), utólag, pedig nehéz megtanítani a helyes viselkedési formákat.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Persze, hogy lesznek. Csak ezek az emberek valaha voltak gyerekek is. Azok meg - mint tudjuk - fogekonyak es a megfelelo kornyezetben, megfelelo modszerekkel nagyon jol tanithatok.
Az emberek nem hulyenek szuletnek, mi magunk tesszuk oket azza. Mi mindannyian neveljuk egymast. Mi neveljuk fel a feltalalokat, tudosokat, meg a gyilkosokat, tomegmeszarosokat is. Meg kell tanulnunk szot erteni egymassal. Ez fegyverrel nem erheto el, mert csak ujabb indulatokat szo.
Akkor ugy is egyesülne mindenki a harcba és meg is lenne az új mumus az ufo terrositák ellen 😄
Fordított helyzet áll fent szerintem. Mindig is lesznek emberek, akik erõvel akarnak célokat elérni. Ez ellen egyszerû oktatással sem tudsz mit kezdeni. Az erõszakos embereket ki kell emelned, be kell zárnod, esetleg szélsõséges esetben ki kell végezned. Ezzel viszont oda jutottunk, ahonnan elindultunk - egy elnyomással operáló rendszhez.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Tehat, a tarsadalmi ellentetek eltuntetesevel lehet a "kondit" vegleg kisutni, nem fegyverekkel. <#smile>#smile> Az csak workaround.
Amig elnyomasban elunk, addig fegyverek mindig is lesznek. <#szomoru1>#szomoru1>
Becsületem a hűség Egyetlen ember volt, aki jól értelmezte az \"asszony kell a házhoz\" mondást, Kőmíves Kelemen.
Mutass nekem egy egy orszagot az elmult evszazadokbol amelyik kepes volt egyben maradni a tomeg elbutitasa mellett.
Ellenpéldát tudok mondani, mondjuk ott van az Ottomán birodalom.
viszont szerintem alapvetõen nincs ilyen, akármilyen is az ország. Amíg 2 ember van a Földön addig lesz nézetkülönbség
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Eleg csak vegig setalni egy belvarosban ejszaka. Na ott lehet igazan megtapasztalni, hogy hosszutavon milyen "stabil" alapokon van az orszag. :-(
# szeptember 17. - Amerikai Egyesült Államok alkotmányának elfogadása.
# december 7. - Delaware ratifikálja az Amerikai Alkotmányt, ezzel az Egyesült Államok elsõ államává válik.
# december 12 - Pennsylvania lesz az Egyesült Államok második állama.
# december 18 - New Jersey lesz az Egyesült Államok harmadik állama.
Hamár Borg-ot idézünk 😊)
Nem hiába szerepel már régóta akár földi, akár mûholdas lézerfegyver a militarista bácsik álmaiban: ugyanaz a készülék képes másodperceken alatt a hatókörzetének tetszõleges pontjain lecsapni. Hasznos holmi.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
"Az ellenállás értelmetlen" 😊
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Ennek az okozoja pedig az ostoba emberi agyak elburjanzasa. Ezen nem fegyverekkel, hanem oktatassal lehetne segiteni. Ez utobbit jelenleg nem csupan elhanyagoljak, hanem dozerrel romboljak. Eleg csak korul nezni.
Mutass nekem egy egy orszagot az elmult evszazadokbol amelyik kepes volt egyben maradni a tomeg elbutitasa mellett.
Semmi harag, csak kivancsiskodas. :-)
Fényvissza verõ réteggel kéri a repülõt, vagy álcázó festékkel ...
Plusz extra a légkondi, és az illatosító..
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Valami van az emberekbe, de máskép is megnyilatkozhat ugyan az a tulajdonság...
Egy ki olvasmány: Izmael
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Ahogy kezdtem jobban megismerni, eléggé kiábrándultam belõle.
Hogy mást ne mondjak: a hierarchia csúcsán a középszer van, az okos emberek legfeljebb jól megfizetett írnok rabszolgák lehetnek.
Kíváncsi vagyok, hogy meddig tud fennmaradni egy kizsákmányoláson alapuló állam? Valószínûleg addig, mint bármelyik másik, ugyanilyen, a történelemben: kb. 500 évig, esetleg max. 2500 évig, vagy, amíg jön egy másik, ami jobb és hatékonyabb. Nos eddig eltel kb. 200 év, úgyhogy várni kell... :-)
A gond csak az, hogy ami a helyébe lép majd (esetleg egy ázsiai központú hatalom), az sem lesz igazságosabb, de az igazságosság is eléggé képlékeny fogalom, úgyhogy megy minden tovább.
Amíg, tényleg fel nem fedez minket egy olyan agresszív földönkívüli civilizáció, amelynek megtetszik a bolygónk, és meg lesznek az eszközei az elpusztításunkra.
Kara kánként folytatom tanításom.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Nem ellened jöttünk, hanem érted!
muhaha
Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------
Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür
A békére építkezni szép eszme, de az emberek ahhoz túlságosan is irigyek és nagyravágyóak hogy békében élljenek egymás mellett...
Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür
Már nehezen lélegzem
Vérem lázad szemem könnyben
Érzem a vesztemet
Vér és becsület
Ez mind kötelez
Vértanúhalálom
Hõsként fémjelez
Inkább hõs egy pillanatig,
Mint rabszolga egy életen át
Ne nézd vétlenül saját vesztedet
Robbants rohanj irány a barrikád
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
De szerintem is a béke a legjobb megoldás, a kényszerített béke meg nem béke. Túl sok ellentétet szülhet, vagy fokozhat.