Tíz éve folyik a vita a Mars-meteorit körül
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1et értek. A kormeghatározás módszerei is elég gyengék.. óriási hibaintervallummal.
Meg az elektronmikroszkópok felbontása ill a leképezés is marha béna.. A 30-as években kidolgoztak egy részletesebb valódi-színes mikroszkópot.. el is tûnt a süllyestõben.. (nemtom mér, csak érdekességképp megemlítettem 😊
Meg az elektronmikroszkópok felbontása ill a leképezés is marha béna.. A 30-as években kidolgoztak egy részletesebb valódi-színes mikroszkópot.. el is tûnt a süllyestõben.. (nemtom mér, csak érdekességképp megemlítettem 😊
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
nme kell a Star Trekig menni... elég ha nem szénalapú az ottani élet, vagy nem a földi 4 elembõl jönnek össze a a dolgok (A,C,T,G) ...
Erre mondják azt, hogy szûk látókör. Talán azért különbözne, mert más a gravitásciós erõ, más a légkör, más ásványok vannak, más a hõmérséklet, más hosszúságú 1 nap, és alapvetõen minden más. Víz wazze..víz...még itt a Földön is léteznek baktériumok amelyekenk nem kell víz! Sõt szén sem! Merthogy szilícium alapúak. Az IBM fedezte fel õket, mikor valami elkezdte enni 1-2 procijukat.
Ha létezik olyan életforma ami energia alapú, hogy vennéd észre? Sehogy. Nem sci-fi. Az anyag is energia. Meg amúgy minden ami minket körülvesz tiszta energia,csak eltérõ fázisban és frekin rezeg. Hologram. Bár jófajta.😊 Valószínû, hogy a tudat hozza létre õket, de ennyire ne menjünk bele, mert ha más élõlényeket nem tudsz elképzelni, akkor ezt aztán végképp nem fogod megérteni.
Ha létezik olyan életforma ami energia alapú, hogy vennéd észre? Sehogy. Nem sci-fi. Az anyag is energia. Meg amúgy minden ami minket körülvesz tiszta energia,csak eltérõ fázisban és frekin rezeg. Hologram. Bár jófajta.😊 Valószínû, hogy a tudat hozza létre õket, de ennyire ne menjünk bele, mert ha más élõlényeket nem tudsz elképzelni, akkor ezt aztán végképp nem fogod megérteni.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
én tudok egy példát!
ÉNIS UFO VAGYOK!!!<#alien2>#alien2><#alien2>#alien2><#alien2>#alien2>
ÉNIS UFO VAGYOK!!!<#alien2>#alien2><#alien2>#alien2><#alien2>#alien2>
Miért különbözne alapvetõen a miénktõl? Ugyanazok a fizikai törvények ott is, ugyanúgy vizet feltételeznek akkoriban, a Földhöz hasonló körülmények voltak. Mirõl beszélsz egyáltalán? Álljál le a Star Trekkel, ez itt a valóság.
Ember, az RNS és a DNS gyakorlatilag ugyanaz. Pár apró különbség van köztük. (egy OH csoport hiányzik a cukorból - ribóz, dezoxiribóz, és timin helyett uracil az adenin párja). Itt egyiket se találták, az alsó mérethatár meg elég fix az alkotóelemek helyigénye miatt.
Egyáltalán, mit akartál mondani? 😛
Egyáltalán, mit akartál mondani? 😛
Kezdjük azzal, hogy majd arról a kõzetrõl lehet biztosan kijelenteni, hogy a Marsról származik, amit onnan hoznak a Földre.
De egyelõre ez akárhonnan is származhat, bármit is próbálnak rásütni.
De egyelõre ez akárhonnan is származhat, bármit is próbálnak rásütni.
de te leleplezted öket😉
Na, ezek e tudósok, arra nem jötekrá, hogy nem csak DNS van. Hanem van RNS meg stb.
Amúgy meg van élet más naprendszerekben is, csak a kormány eltitkolja.
Amúgy meg van élet más naprendszerekben is, csak a kormány eltitkolja.
Azt hiszem az emberiségnek az lenne a jó, ha elõször ilyesmi úton módon bizonyosodna be, hogy van földönkívüli élet. És csak apránként egyre fejlettebeket megismerve (akár évszázadok vagy még hosszabb idõ alatt) jutna el oda, hogy találkozik egy másik hozzá hasonlóan fejlett vagy akár még fejletebb életformával. (már ha valahogy egyszer fog) Hogy ne sokkolja a társadalmat és igazodhasson szép lassan hozzá.
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
MEgjegyzés ehhez:
" A foltok azonban jóval kisebbek voltak a tudósok által ismert baktériumoknál, végül 1998-ban a Nemzeti Kutatási Tanács bizottsága kimondta, a meteoritban talált foltok túl kicsik ahhoz, hogy proteinekkel, DNS-sel vagy egyéb, akár a legalapvetõbb anyagcsere folyamatokhoz szükséges molekulákkal rendelkezzenek."
Nos ahogy én tudom azóta találtak a földön is még ennél is kissebb élõlényeket (bacikat)...
Szal ez olyan h anyám akkor se engedett volna 10 évesen hálózni ha a kábelt a szomszéd kerületbõl vezettem volna... ( Mert amit monddott az úgy van! )
" A foltok azonban jóval kisebbek voltak a tudósok által ismert baktériumoknál, végül 1998-ban a Nemzeti Kutatási Tanács bizottsága kimondta, a meteoritban talált foltok túl kicsik ahhoz, hogy proteinekkel, DNS-sel vagy egyéb, akár a legalapvetõbb anyagcsere folyamatokhoz szükséges molekulákkal rendelkezzenek."
Nos ahogy én tudom azóta találtak a földön is még ennél is kissebb élõlényeket (bacikat)...
Szal ez olyan h anyám akkor se engedett volna 10 évesen hálózni ha a kábelt a szomszéd kerületbõl vezettem volna... ( Mert amit monddott az úgy van! )
Lehet, hogy észrevették, de minek velünk megosztani bármit is😊
...+.
Akkorsem vennék észre az élet nyomait ha ottlennének és minden az orruk elõtt lenne, mert egyszerûen alapvetõen különbözhet a miénktõl. Ez nem feltétlen a kutatók hibája, sõt nem az õ hibájuk.
De a kategorikus kijelentések igen.
Pl.: a "Nem" ,"Lehetetlen","Elfogadhatatlan" kezdetû mondatok.
De a kategorikus kijelentések igen.
Pl.: a "Nem" ,"Lehetetlen","Elfogadhatatlan" kezdetû mondatok.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
lol tuti ilyen kis zöld lények laktak ott...<#sniffles>#sniffles><#sniffles>#sniffles><#sniffles>#sniffles>
← ElőzőOldal 2 / 2