157
Szerinted melyik filmnek van a legrosszabb befejezése??
-
Rio81 #157 A kocka 3 nem véletlen volt kocka 3... tré egy film, de épp az utolsó másodpercek miatt (amikor kiderül a már említett összefüggés) mindenképp MEGÉRI megnézni.
Pont ahogy a Világok Harcát is. Ez a film egy tisztelgés volt a sci-fi irodalom egyik legendájának, most úgy őszintén: hogyan máshogy lehetett volna befejezni a filmet anélkül, hogy hanyagolnánk a családi- és a menekülős szálat? Tomkrúz a film felénél bekattan és átmegy Rambóba? Vagy jön az amerikai elnök, és egy csapat F16 élén legyakja az Alieneket? Ugyan már, úgy volt jó, ahogy volt. -
#156 Igaz, bár ha a végére gondolok egyszerűbben is meg lehetett volna oldani az egészet...
Pl. Így! :D -
Inquisitor #155 Pedig a Megye szétcincálása bene se volt a filmben, meg nem volt annyira szomorú se a vége, mint a könyvben. -
#154 A gonoszoknak szurkoltál? :D -
Inquisitor #153 Jah, a hüle Tolkien tehet róla ... ;) -
#152 A gyűrűk uránák is elég szomorú a befejezése! -
#151 Azt tudnám, hogy ki volt az az észlény, aki Kocka 3 címet adott egy Cube Zero (Kocka 0) c. filmnek? :D -
#150 hello köszi szépen az infót na a Cave az nagyon jó film nekem tetszett. De érdemes megnézni a Descentet is mert nagyon jó film a végét leszámitva !!!
Persze van még olyan filmek aminek szintén rossz vége de mégis nagyon jó film !! ilyen pl: a Halálnak halála ez is tök jó horror film !!! -
#149 Szia,
A Kocka 2 befejezése azért olyan amilyen, mert az a film a happyend nélküli mozik táborába tartozik. Ezekben a sztori végig darkos, nyomasztó és sejtetik, hogy film vége is hasonló lesz.
A Kocka 2-ben, nem tom hogy emlékszel-e rá, Sasha azt mondta:"itt nincs happyend".
A Kocka 3 befejéze pedig azért olyan amilyen, mert ezzel érti meg a néző az első részben azt a ziccert, hogy miért a fogyatékos autista srác jutott ki egyedül a kockából a végén. Meg azt is, hogy miért volt képes néha átlagon felüli szellemi teljesítményre.
Merthogy ő is egy normális ember volt, egy technikus aki kívülről felügyelte, mi történik a kockában és mi lesz az emberekkel.
Csak később agymosták és bedobták oda. A 3-ban Zachary Benett egy ugyanilyen fickót alakított, aki technikus volt és a végén mivel segíteni akart a nőn, odakerült és ráadásul fogyatékosként. Ezzel meg lehet érteni az 1-ben történtek lényegét.
Objektívan értelmezve nem rossz a befejezés, viszont pszihikailag lehet hogy visszatetsző, mert a pozitív főhős a végén csapdába kerül.
A Kabinlázzal viszont egyetértek, hogy nem valami jó a vége. A Descentet meg nem láttam, csak a másik változatát a The Cave-t. -
#148 A Descentre visszatérve magával a filmmel nem volt semmi bajom csak a vége nem tetszett azt hittem történik is valami a csajjal nem csak ott ül aztán ennyi !!! persze azt hinné az ember hogy tényleg kijut valaki aztán kiderül hogy meg se történik az egész !!!
-
#147 A Barlanggal mi a probléma?Meghalt mindenki a végén és kész! -
#146 Kabinláz, Kocka2, Kocka3, Barlang (Descent) na ezeknek aztán tényleg SZAR befejezésük van !! -
Prof William #145 Igaz. Van egy ilyen elméle is. Ezt én is preferálom. Csak kell még egy kis idő amíg minden hejreál...
De akkor is a Higurashi no nakukor ni 8 részének a leggagyibb a vége. (4 részes epizódoknóll áll.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sztori vége. Bár vannak még kérdések, de azokra majd a következő részben lessz válasz. Főhős korházban, és akkor mindenbevezetés nélkül a már halottnakhitt gyilkos (Mion) kimászik az ágy alól hót véresen egy kapaláccsal... a többit képzelhetitek...
Komolyanmajdnem elsírtam magam-. Ezzel a rohadtul béna csavarral egy jó kis thriller/krimi szorinak sierült olyan véget adni mint valami századrangú amcsi B horronak. Ráadásul értelme sem volt... -
Robicsek #144 A fertőzést látta valaki?
az egy nagyon elcseszett film. -
jefferson83 #143 Olyat is lehet ami elejétöl a végéig kalap...?
Szezon, 21 gramm. -
r4pt0r #142 Lehet hogy én értettem félre az End of Evangelion végét, de nem 2en élik túl. Mindenki visszakapta az életét mert Shin(talán ez a neve) úgy „döntött”.
De lehet rosszul emlékszem akkor mind1. :D
-
#141 Ba.ki és én nem nézem..... -
#140 ??? mikor??? -
djukel #139 Amikor a barátok köztben elüti a busz magdi anyust. -
#138 Stephen King: Az -
#137 Megnéztem a kaptár 2-t, a film az naon tetszett, de a befejezés az gány!!! :( -
Brosnan #136 csá
ha azt vesszük a karib 2 őnek is igen rosszul van vége de én megértem ha én csináltam volna én is 2 részre csináltam volna 2 szeres haszon!!!!!!!!!Van eszünk az biztos!!! -
#135 ajj már -
#134 Vagy csak nincs elég IQ a megértéshez... -
#133 pontosan ezeknél a filmeknél LÁTTÁL ilyen szar befejezést, nem? :) -
#132 Nálam a következő filmek befejezése nem tetszett nahát az nagyon szar volt !!!
Kabinláz, Descent, Kocka2, Kocka 3,
Ilyen szar befejezést még nem láttam ezeknél a filmeknél !!!!!
-
Prof William #131 "de most két gyerek mit tud egyedül csinálni a bolygón?"
Hogy is mondta a főnök? "Szaporodjatok és sokasodjatok és népesítsétek be a földet." :) -
Shadow_THH #130 akármelyik anime :D egynek sincs befejezése -
#129 Halottasház. A befejezése, az addig is elég gagyi és nem túl jó horror filmnek adja meg a végső áldást.
Teljesen hülyeség, átgondolatlan, baromság. Az a kemény fél perc elintézte, hogy az elötte lévő 1,5-2 óra teljesen felesleges legyen.
Nem azért bánt mert egy amugy is szart elront, hanem mert rászántam két órát az életemben. Legalább úgy kellhettem volna fel, hogy a fenébe is, láttam már sokkal jobbat, és többet nem nézem meg. De nem ilyen dühösen, mint így :I -
#128 Az A.I.-vel személy szerint csak az a "bajom", hogy ahogy egyre jobban haladt a végkifejlet felé, nekem egy megrázó utópiából egyre jobban egy megható mese képe jött le. Nem rossz, de én nem ezt vártam. -
Kouta #127 A legrosszabb befejezése az End of Evangelion-nak volt. Ketten túlélték az egész emberiség fejlesztése projektet, de most két gyerek mit tud egyedül csinálni a bolygón? Semmit. Ugyanúgy meghalnak. -
mod #126 Megtalálta anyukája szeretetét, amit egész életében keresett. -
#125 Megtalálta a Kék Tündért. Mondjuk az tény, hogy az efféle filmekhez kell egyfajta felfogás, de nekem bejött. -
joe1980 #124 nekem az a robotgyerekes film az AI-vagy az MI nem tudom.Annak ha valaki tudja a végén mi van akkor jó lenne! -
#123 Miért? Jobb mint a happyend :) -
Quantumleap #122 Szeretitek e az Alias sorozatot? Nekem kedvencem az első két évad. A harmadik, negyedik (amit magyar tévé még nem adott) alapból nem. És még!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem láttam még minden epizódot az utolsó (5.) évadból. Az évad első epizódjában majd egy egész tárat beleeresztenek Vaughnba (Michael Vartan). A temetésében direkt elhelyeztek rejtjeleket. A nézők azt várták, hogy úgyis feltámasztják, mint ahogy egy-két halottal megcsinálták már a sorozatban. ÉS ÍGY TÖRTÉNT! NEM TUDOM, MÉG TELJESEN, HOGY HOGY, MERT NEM LÁTTAM MINDEN EPIZÓDOT, DE ÍGY TÖRTÉNT! KINYALTÁK A RAJONGÓK "IGÉNYSEGGÉT"! A végén Sid és Vaugn, a gyerekükkel és Dixonnal meghatóan mennek a tengerpar felé. Brrrrr. ÜBERNYÁL!!!!!
-
#121 az a film gyökérség szvsz -
#120 A "Broken Flowers", azaz Hervadó virágok c. film végéről mi a véleményetek?
Barátnőmnek nagyon nem jött be. :) -
#119 mátrixnak is igy van vége az ep2nek ... szóval ... és nekem tetszett, hisz oly felcsigázva ültem be az ep3premierre, hogy majdnem elolvadtam mikor betorultak a házak :):D:D:D -
#118 Te sem láttad őket? Huh, megnyugodtam.