1913
HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést! Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi! |
-
#952 Nezzuk sorba :
Joker : Legfeleltetesebb
Pingvin : Felelmetes
Macskano : Nem felelmetes
Riddle : Nem felelmetes
Two Face : Nem felelmetes
Mr. Freze : Lol
Ivy : Nem felelmetes
Miert nem azok? MERT A TIM BURTON FELE VILLAIN-EK SEM AZOK CSAK O ANNAK CSINALTA OKET.\
Nem mind1 milyen kontosben mutatod be a ellenfelet... -
#951 gondolom/remélem az csak egy gyorsfordítás volt az előzetesnek és nem az lesz a végleges(szerintem) -
sandor8206 #950 még a végén nem csak Joker hangjáért kell izgulnunk?! -
#949 én láttam tegnap a tv2-n két magyar nyelvű tv szpotot, hát majdnem elokádtam magam.
" - Vannak őrült ex-pasik, akikről tudnom kéne?
- [Egy fiatal hang Caine-nek] Az legyen meglepetés."
WTF?? -
#948 isten őrizz hogy Sthol Buci legyen,pfuj... -
#947 tényleg felíratos lesz ,eredeti nyelven nyomják fú de jó ,hogy nem szúrják el valami szar magyar hangal,személy szerint azért drukkolok ,hogy ha fele olyan jó lesz a szinkron mint jack bácsié hála Sinkó László akkor az új jókeré se lesz olyan jó csak nehogy sthol andrás legyen a magyarhangja -
#946 wow ez tök jó^^ -
#945 feliratos lesz, csak dvd-n jön ki magyar hanggal. -
#944 magyar nyelvű előzetes van már valahol a neten? csak feliratosat találtam, de érdekelne, hogy milyenek lesznek a magyar hangok... -
sandor8206 #943 teljesen egyetértek! -
#942 Elkottyantotta magát. Mondjuk várható volt, h Nolan nem szeretne úgy mellényúlni, mint Sam Raimi a Pékember 3-al...Venomra gondolok, akit kb. 25 percben intézett el, holott Venom az egyik legnagyobb ártány a Spiderman-univerzumban. -
#941 Jahh, de hát Two Face és Joker, vagy a hozzájuk hasonló figurák nyilván nem is akarnak nyíltan konfrontálódni Batmannel.
Viszont tudják, hogy hogyan és hova kell csapniuk (átvitt értelemben) ahhoz, hogy az Batmannek is fájjon...
-
sandor8206 #940 vagy inkább batman vs. aliens :-)
-
#939 aha aztán majd Batman vs Superman -
sandor8206 #938 ..bocs, king snake -
sandor8206 #937 nem azt mondom,hogy az legyen,nem is én hoztamfel (én BlackMask v. king Sneak)de kíváncsi lennék ezzel a karakterrel mit tudnának kezdeni. Nolannak teljesen igaza van pingvinnel kapcsolatban.
Szóval maradjon TwoFace,nálam ő a favorit -
Harry Seldon #936 Nolan már a Pingvinre is azt mondta, hogy túl szürreális, hát még ez... -
sandor8206 #935 Ezt a két szöveget két cikkből szúrtam be
Eckhart confirmed that he will only play Dent in Dark Knight but will portray Two-Face in the next Bat-film.
AARON ECKHART would reprise his role from THE DARK KNIGHT - because working with CHRISTIAN BALE is "phenomenal".
Eckhart, who plays District Attorney Harvey Dent in the sequel, confesses he "absolutely" would star in a third Batman film.
és itt a 2. -ban szereplő "absolutely" szó idézőjelben, szóval elvileg Eckhart mondta-kíváncsi leszek ez is csak etetés, de remélem nem és TwoFace is back -
sandor8206 #934 clayface a neve, ha jól tudom belőle több is volt. Na erre tényleg kíváncsi volnék,vele mit kezdene Nolan?!
-
#933 A rajzfilmben volt egy olyan ellenfele ami sárból volt vagy valami ilyesmi.
Szerintem az is jó lenne ellenfélnek.
-
sandor8206 #932 jó de jobb lenne ha valaki újakat raknának, jó hogy ezek a legnépszerűbbek. Rébusz ok, de lehet csak az előző filmek végett a többiek számomra túl "képregényesek", azok a megvalósítások jutnak egyből eszembe(film+képregény+rajzfilm).
Ha mindenképp újakat akarnak én ezeket szerepeltetném, jó nem olyan népszerűek, de tökéletesen beleillenének ebbe a realista, darkos stílusba amit Nolan behozott a Batman franchisba: Black Mask, King Sneak(őt könnyedén át lehetne vezetni a 3.részbe hiszSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!,és neki is van kapcsolata)Batman is összetűzésbe keveredik a TDK-ban hong-kongiakkal -
#931 Nolantól (és a tesójától) én pont azt várom, hogy bármelyik, a képregényben szereplő karaktert bele tudja illeszteni a jelenlegi koncepcióba
ráadásul valakiket kell szerepeltetni a képregényből, és a felsorolt karakterek (talán pont az előző filmek miatt) a legnépszerűbbek a Batman univerzumban! -
sandor8206 #930 amúgy én váltig tartom, vagy twoface(ebből nagyon jó feszültséggel teli sztorit lehetne csinálni) vagy teljesen újak. -
sandor8206 #929 még rébuszt meg lehet oldani, de a többi szerintem nem fér bele az új realista koncepcióba. Nekem pingvin nevetséges -
#928 miért is? -
sandor8206 #927 hát nálam el is ássa magát nolan ha ezt bevállalja -
#926 "Rébusz esetleges szerepeltetése már korábban szóba került, ám most az a hír jött, miszerint a Warner Johnyy Deppel tárgyal a gonosztevő megformálásáról. Ugyanakkor a producerek Philip Seymour Hoffmant szeretnék Pingvinként látni. És - mintegy mellékesen - azt is megjegyezték, hogy ha Macskanő is szerepet kap, azt csak Angelina Jolie játszhatja."
o jee johnny depp jo lenne :d -
sandor8206 #925 "Hát pedig itt írták páran."....csak egy ember írta -
sandor8206 #924 2arcot a 3.részbe, ha nem nagyot csalódok Nolanbe, vagyteljesen új ellenfél, se pingvin,se macskanőt,se rébuszt,se mr.fagyot se senkit aki már volt -
chrono #923 Jézusom, bőszánalom... -
Suffering #922 két arc mitől olyan nagy mélto ellenfél batman számára? jo elismerem Joker még az. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!TDK-ban is elég volt 40 perc hogy Two face kinyifanyjon. -
#921 Hát pedig itt írták páran... Én egyelőre nem nyilatkozom, mert nem lenne fair, de majd ha mindenki megnézte a filmet, akkor előadom a teóriámat, akkor már okosabbak lesznek azok is, akik most egy kurva szót nem értenek az egészből... -
#920 Mr Fagy? LOOOL az a legszarabb volt... meg a Ivy is jobb volt. -
#919 Germinator üzeni a PcDomeról:
"Jézusom, emberek, Mr. Fagy egy Nolan-filmben?! Ez csak ugye egy rossz vicc? Ráadásul mi az, hogy ő méltó ellenfele Batmannek? Illetve ez még hagyján, de mi az, hogy Two-Face meg Joker NEM MÉLTÓ? Hát ők a két legnagyobb ellenfele Batmannek, Mr. Fagy mellettük csak egy szopottgombóc... és nem azért, mert jobb fegyvereik lennének, csak sokkal izgalmasabbak és reálisabbak. Mr. Fagy... jézusom."
...and I fuckin agreed, bunch of morons... -
#918 Ez itt most a TDK topic, vagy vitassuk meg Riddick milyen filmkritikus ? :D -
sandor8206 #917 nem azt mondtam,hogy arnold legyen vagy hasonló, csak hogy számomra ő volt az egyetlen + a B&R-ban. + művészi szabadság (Batman,X-men,Gyűrűk Ura ,Harry Potter) bármelyik filmben lehet, valahol +,valahol-. Az animated szériában máshogy néz ki(szemüveg+kupola ok),ennyit erről. -
aha tipikus Arnold :P -
sandor8206 #915 ...mondjuk szerintem az egyetlen + dolog a Batman és Robinban(ha van ilyen?) az Mr.Freez alias Arnold sogorunk! Mondjuk őt meg lehet valósítani "realisztikusan" az új franchisban, de én az mellet vagyok, hogy teljesen új gonosz, vagy TwoFace(tartom az állításom, de majd megtárgyaljuk jóval Aug7 után hogy miért) -
Suffering #914 Én mr Freeznek örülnék, mert szerintem ő legalább méltoellenfél lenne batmannek. itt van two face ha szembe kerül batmanel egyértelmü h batman nyerne hisz tele van abtman felszerelésel, páncéllal meg hát bunyozni is elég jol tud, two facenek meg van egy stukkera szoval nem ellenfél batman számára. ott van rébusz és Joker akiket egy legyintésel elintézne batman ha 1-1 elleni harcra kerülne sor. Mr freeznek legalább ott van a fagyasztó ereje meg hát megütni se egyszerü hisz ő is fel van szerelve minden szarral. -
sandor8206 #913 Amúgy olvastam egy hírt remélem hülyeség, hogy Angelina Jolieval folynak tárgyalások egy Macskanő szerepre(azt nem írják, hogy újabb külön film vagy a 3.Batman filmhez) de remélem ez csak etetés, nem kéne egyik se. Végre sikerült komoly útra terelni a Batman franchiset, nem tudom de nekem ilyen figurák túl "képregényesek" mint Pingvin,Macskanő. Rébusz az ok, de Twofacet a 3.részbe