Batman : The Dark Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=9260&VID=066-563674362-7747480734262762

Itt is 130 percet ir, de én nem hiszek nekik.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

stonesour
Hát emberek, csak szólok, hogy kjiött a TS verzió, aminek elég szép a képe. Erõsen vacilálok, hogy megnézzem-e.

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

ProGabe
fõleg miután már felmentették a vád alól...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

stonesour
"Christian Bale vasárnap ütötte-verte azaz bántalmazta saját családtagjait" lol de hülyén hangzik

5c0rp330n
kezeit törném össze annak, aki ilyen fos újságot kiad vagy megvesz.

Grove4
Borsonline...

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

stonesour
loooooool

zaki
És éjjel volt ez, mi lett volna ha délután 1-kor nézi meg a filmet... <#shakehead>

desigo
legalább egy ilyet ráadott volna xD

ProGabe
bezzeg ha más gyerekét hagyja ott... <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

stonesour
A saját gyerekét otthagyja egy film miatt? Undorító

ronihun
beteg ember az ilyen.

...

zaki
Pfff... Elképesztõ milyen emberek vannak.

ProGabe
istenem...

na akkor még egyszer: olyan nincs hogy itt, Magyarországon más verziót vetítenének mint a világ többi részén
mivel NINCS belõle alternatív verzió, ezért nem lesz itt sem ilyen

egy kis hülye elkezd valamit egy torrent oldalon és mindenki beveszi. vicces...

ráadásul az a barom saját magát hitetgeti:

"na én ugy döntöttm,hogy moziba nem nézem meg pedig megakartam de hogy 50 percet lecsiptek igy már nem fogom inkább leszedem valami külföldi oldalról ahol fent van teljesen,ja és a poén,hogy dvd-n is csak 130 perc lesz:S"

a fenti idézet egy óriási f*szság. kéretik a témát egyszer és mindenkorra befejezni. köszönöm 😊

ronihun
jo hát nem tudom mi lesz de nem tudom elképzelni h csak ugy levágják

...

zaki
Be is b@szna, ha 100 perces lenne. Elírás, vagy nem frissítették az adtokat ennyi. Abból nem kis botrány lenne, ha a film 1/3-át levágnák 😄

stonesour
De itt azt írják, hogy száz perces a film. Akkor nem 30-at, hanem 50-et vágnak le. Na jó, gondolom elírták

ronihun
erröl volt eddigis szo. de ezen nem kell senkinek izgulnia szerintem. most komolyan szerintetek levágnak a filmböl 30 percet? minek vágnának le.

...

stonesour
szóval itt , bocs de bénázok:
http://palacecinemas.hu/movie.asp?id=266072

stonesour
itt
meg azt írják hogy:
A sötét lovag

Akciófilm; 100 min; 2008.

stonesour
Ez komoly?

5c0rp330n
ha ez így lenne, az botrány lenne, hatalmas botrány.

ProGabe
gondolom ezt onnan veszik hogy 100 percet írnak hossznak. hülyeség, hogyan vágnák már meg? az nem úgy megy hogy ideér m.o-ra a szalag és megvágják. ahhoz kéne hogy legyen belõle vágott verzió, ami nem létezik...

Egyik torrent oldalon, azt irta az egyik hozzászólók, hogy a magyaroszági vetitésre levégtak 30 percet a filmbõl. Amerikában 150 perces a Dark Knight, magyarba meg 120 perces lesz.

Ez igaz, tud errõl valaki valamit?

Állítógag itt is ir valamit errõl, de én nem néztem meg: palacecinemas.hu

Remélem,hogy nem vágnak le belõle, micsoda dolog lenne. Végképp levizsgázna elõttem a magyar filmgyártás. Nem is szólva arról, hogy a magyarok igy is extra szar filmeket csinálnak.

ProGabe
olvasgatva a netet el lehet mondani, hogy két fõ tábor van: az egyik látatlanban fikázza, a másik felrója neki (teljesen jogosan) hogy miért fikázza ha nem látta. erre az elsõ táborba tartozó visszaír, hogy miért védi ha nem látta. tehát a fikázó nem veszi észre hogy a másik fél nem a filmet "isteníti" (hiszen még õ sem látta), csak rámutat arra, hogy látatlanban nem kéne fikázni semmit!

(van egy harmadik, negyedik, sõt, ötödik tábor is: aki látatlanban magasztalja (3,szót sem érdemel), akik már látták moziban (4, külföld, irigysééég), és akik kamerás verzióban nézték meg (5, kapják be)

5c0rp330n
te meg mégokosabb lehetsz, én ugyanis ILYET NEM MONDTAM. vagy mutass rá, hogy hol állítottam az ellenkezõjét. tanulj meg mondatokat értelmezni elõször, aztán ha az elsõ 8 osztály megvolt, folytathatjuk a vitát.

5c0rp330n
ki szapulja a filmet? te szapulod. aztán meg ecseteled, hogy ez csak egy natúr batman film de egyébként halvány fingod nincs róla. saját magadnak mondasz ellent, saját magadat járattad le, ehhez nincs is mit hozzátenni.

Befejeztem ennek a fórumnak a látogatását,ez már nem arról szól ,amirõl kezdetekben,átment ilyen magyaros szitkozódós feljövök észtosztani meg kötekedni mert nincs más dolgom szintû fórumozásba.

Részemrõl még annyi,hogy remélem a film tényleg valóban jó lesz. 😊
Köszönöm mindenkinek az új információkat a filmrõl,linkeket stb.
Jó mozizást! 😊

Letölthetõ esetleg valahonnan aránylag jó minõségben? Mert amit leszedtem, az elég szar. Természetesen nem ide kérem a választ, hanem mailben vagy privátban.
Rottenen már 95% on áll a TDK
😊
te is nagyon okos lehetsz, ha ennyire megabiztosan állítod az ellenkezõjét.

Jesszusom mennyire sajnálom, hogy majdnem meghalt.

De annyi pénzért én is kockáztatnám az életem, ez evvel jár.

Érdekes. hogy az elfelejtitek, hogy egyes embereknek többet kell dolgozni, mint ezeknek a Bale arcoknak. Mondjuk például a napszámosok kidolgozzák a belüket, mégsem kapnak annyi pénzt.

És most ne azzal jöjjetek elõ, hogy Bale egy nagy tehetség stb... mert jópár filmet jól eljátszott.

állítsál már ember

ki szapulja a filmet?

én csak mondtam hogy nem értem mire ekkora hype, elvégre csak egy natur batman film se több se kevesebb, ha már láttam volna lehet máshogy vélekednék de trailer alapján nemtok egyebet nyilatkozni 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Ne legyünk ennyire ellenségesek,nem ér meg anniyt ez az egész ,hogy mérgelõdjünk és egymásnak essünk,ez csak egy film és annak SG fórumos topicja,mindenki mondja el a véleményét,vitatkozzunk róla,elmélkedjünk,de ne úgy ,hogy spoilerezünk,egymás torkának ugrunk és megjegyzéseket, szúrós mondatokat vágunk a másikhoz.

Peace 😊

5c0rp330n
rohadtul nem csak amerikában van bemutatva a film, de innen is látszik, hogy mennyit tudsz arról a filmrõl, amit itt szapulsz. egyébként meg kiknek a véleményére adsz akkor? talán a japcsiknak? afrikának? vagy a gyõzikén élõ magyarok véleményére? ehhez is csak gratulálni tudok. ha értelemet nem tudsz mondani, inkább ki se nyisd a szád.

5c0rp330n
már bocsáss meg, de olyan dolgokat állítasz tényként, amelyekrõl halvány gõzöd nincsen. ki vagy te, hogy ennyire ismered Bale és Heather magánéletét? másnak kéne itt felébrednie, és befejezni a faszság terjesztését.

zaki
már tudom kik nyomnak 1est az imdb-n :o

ha jól tudom akkor még csak Amerikában mutatták be a filmet vagyis az imdb értékelés az amerikaiak véleményét tükrözi, én az õ véleményükre nem sokat adok...

Bokafix2
"...kicsit magasra fogjátok tenni a mércét és majd jön a szájhúzás.."

imdb: ismeretlen

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

anyád: ismeretlen
😄

amúgy meg...

a kezdõdik se volt rossz, biztos vagyok benne hogy ez jobb lesz, DE ez a hype már kicsit uncsi, annyira teli hyperoljátok magatokat itt egész nap hogy kicsit magasra fogjátok tenni a mércét és majd jön a szájhúzás, bb

Synchronous
Christian Bale is majdnem meghalt a Dark Knight forgatásán: katt
Tehát Ledger után most két kiváló színész utolsó filmje lett volna ez az eposz. Elég megdöbbentõ.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

IQ-ja: ismeretlen

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

ProGabe
elhunyt emberrõl beszélünk, látom nem zavar -.-

nem, nem számít ki volt. halottról vagy jó, vagy semmit! nem állítom hogy életében nem dorogozott (sõt), de nem volt függõ!

#665: hihetetlen hogy egyesek mennyire primitívek! ez zavarja, de gondolom a gyõzike alatt magába nyom 1.5 kg pattogatott kukoricát, úgy élvezi^^

zaki
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen

fos batman filmet így hypeolni lál

limperatore
nem volt drogos csak sok kokot szívott 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
kivételesen most nem írt olyan nagy hülyeséget, mert ez tényleg sok sztárra igaz, de hogy Bale ra igaz vagy nem az nem tudhatjuk mert nem ismerjük, lehet hogy csak egész egy ujság pletykája...

Yo, Bitch!