Batman : The Dark Knight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt is 130 percet ir, de én nem hiszek nekik.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
na akkor még egyszer: olyan nincs hogy itt, Magyarországon más verziót vetítenének mint a világ többi részén
mivel NINCS belõle alternatív verzió, ezért nem lesz itt sem ilyen
egy kis hülye elkezd valamit egy torrent oldalon és mindenki beveszi. vicces...
ráadásul az a barom saját magát hitetgeti:
"na én ugy döntöttm,hogy moziba nem nézem meg pedig megakartam de hogy 50 percet lecsiptek igy már nem fogom inkább leszedem valami külföldi oldalról ahol fent van teljesen,ja és a poén,hogy dvd-n is csak 130 perc lesz:S"
a fenti idézet egy óriási f*szság. kéretik a témát egyszer és mindenkorra befejezni. köszönöm 😊
...
http://palacecinemas.hu/movie.asp?id=266072
Ez igaz, tud errõl valaki valamit?
Állítógag itt is ir valamit errõl, de én nem néztem meg: palacecinemas.hu
Remélem,hogy nem vágnak le belõle, micsoda dolog lenne. Végképp levizsgázna elõttem a magyar filmgyártás. Nem is szólva arról, hogy a magyarok igy is extra szar filmeket csinálnak.
(van egy harmadik, negyedik, sõt, ötödik tábor is: aki látatlanban magasztalja (3,szót sem érdemel), akik már látták moziban (4, külföld, irigysééég), és akik kamerás verzióban nézték meg (5, kapják be)
Részemrõl még annyi,hogy remélem a film tényleg valóban jó lesz. 😊
Köszönöm mindenkinek az új információkat a filmrõl,linkeket stb.
Jó mozizást! 😊
😊
De annyi pénzért én is kockáztatnám az életem, ez evvel jár.
Érdekes. hogy az elfelejtitek, hogy egyes embereknek többet kell dolgozni, mint ezeknek a Bale arcoknak. Mondjuk például a napszámosok kidolgozzák a belüket, mégsem kapnak annyi pénzt.
És most ne azzal jöjjetek elõ, hogy Bale egy nagy tehetség stb... mert jópár filmet jól eljátszott.
ki szapulja a filmet?
én csak mondtam hogy nem értem mire ekkora hype, elvégre csak egy natur batman film se több se kevesebb, ha már láttam volna lehet máshogy vélekednék de trailer alapján nemtok egyebet nyilatkozni 😊
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Peace 😊
imdb: ismeretlen
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
😄
amúgy meg...
a kezdõdik se volt rossz, biztos vagyok benne hogy ez jobb lesz, DE ez a hype már kicsit uncsi, annyira teli hyperoljátok magatokat itt egész nap hogy kicsit magasra fogjátok tenni a mércét és majd jön a szájhúzás, bb
Tehát Ledger után most két kiváló színész utolsó filmje lett volna ez az eposz. Elég megdöbbentõ.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
nem, nem számít ki volt. halottról vagy jó, vagy semmit! nem állítom hogy életében nem dorogozott (sõt), de nem volt függõ!
#665: hihetetlen hogy egyesek mennyire primitívek! ez zavarja, de gondolom a gyõzike alatt magába nyom 1.5 kg pattogatott kukoricát, úgy élvezi^^
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco