1913

HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést!
Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi!

• Riddick21
    legalább egy pontszámot
  • Sephi
    na megneztem. Holnap irom... az "elmenyt"...
  • Magoo
    Na íme a Lurdy-s történet mások szemével akik szintén ott voltak!

http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2008/08/05/the_half_knight/

Fasza ez a mai szuper mozi élmény....asszem kövi TDK nézés Blu-ray-ről fog menni. Az első már megvan úgy...és ezzel a TDK első 6 perce is FULL HD-ben :)
  • desigo
    jaja xD
    tusolás,öltözés,indulás :)
  • Sephi
    Mar csak 3 ora!!!!1111
  • PrisonMan
    Legyen már holnap!!! Jegy lefoglalva, a körmöm rágom már
  • sandor8206
    Mondjuk nekem meg a Begins volt pörgősebb annak ellenére hogy a feléig nincs Batman, szóval kinek ez kinek az.
  • XxTyl3rxX
    legszivesebben én is moziba nézném, már csak tiszteletből is! de 50 km körzetben nincs mozi! szóval inkább letöltöttem! sorry!!!!!!!!
  • zaki
    Így van, a bevezetés néhol kicsit uncsi lett, de kellett hogy megtudjuk hogyan vált Batmanné, ami a 89-es filmből teljesen kimaradt :c
    Mikor visszatér Gothambe, onnantól már pörög a film ezerrel... :)
  • grizzly21
    igazad van egyebkent a Batman begins tenyleg nehol unalmas, szerintem egyebkent nem baj, mivel ez a resz, ahol kiderul, hogy lett Batman belole + multjat is bemutatjak, nem is kell hogy annyira izgalmas legyen, azert mostmar varom a TDK-ot nagyon:)
  • zaki
    jah, én is holnap este nézem meg... :o
    már nem bírok magammal, beginst újranéztem megint a hatás kedvéért :P
  • Szolnokboy1
    jaj már csak egy nap!! :D
  • XxTyl3rxX
    amugy leírtam mi nem tetszett az elsőben! #1043 csak spoilerben!
  • grizzly21
    ez jo mondat lett:) szoval azt nem ertettem miert nem tetszett a Begins, de mindegy, mindenkinek megvan a velemenye, amit el kell fogadni:)
  • grizzly21
    az rendben van, en csak arra irtam hogy nem azt irtad nem tetszett az elso. szerintem az jo film nagyon
  • XxTyl3rxX
    ha végig olvastad volna akkor talán megtalálod a 3. v 4. mondatban azt h:"pozitív csalódás volt" (ami azt jelenti h tetszett!!!)
    De akkor nem írok többet, ha még nem láttad....
  • ronihun
    Na a jegyek meg vannak rendelve a holnap 18 órai vetitésre :) már nagyon várom remélem nem csalodom
  • desigo
    jó persze
    de lassan el lehetne hagyni
    én sem pesti vagyok de utazok miatta :)
  • ProGabe #1054
    hát még pár napig nyugodtan lehetne. nem mindenki pesti, van akinek 100 km-t kell utaznia (oda-vissza, és persze számít az is, milyen mozi) hogy láthassa (pl. nekem). tehát nem csak annyi hogy megyek 3 megállót, megnézem. szóval egy mozizással elmegy a nap jó része, ergo meg kell tervezni a dolgokat. meg ugye baráti társaság, tehát az külön kunszt, hogy mindenkinek aki jönni akar legyen egy szabad délutánja, ill. estéje

persze ezzel nem azt akarom mondani hogy spoilerezzetek addig, amíg mindenki megnézi! nem kell végletekben gondolkodni, egy-két nap még és már nem kell a tag
  • desigo
    holnapi bemutató után már nem igazán kellene spoiler mert lassan már mindenki megnézi...
  • DJ Skyline
    kritika, spoiler veszély!
  • DJ Skyline
    neeem, hát most ez ilyen premier előtti kis szösszenet volt. akadt 1-2 híresség, de nem sok.
  • grizzly21
    ja hogy arra mindenki vehet jegyet? azt hittem csak mediaguruk, sztarok vagy ilyesmik kapnak.
  • DJ Skyline
    nem tudom, meghívtak engem is :D +1 főt vihetett a srác aki meghívott. amúgy 3000 Ft a Cinema City mozikba a VIP jegy, előadás előtt ingyen kaja pia, bőrfotelban ülhtesz a vetítés során, állítható támlával és lábtartóval. elég szar :D szerintem simán megéri, mert veszel egy jegyet meg kukoricát / kólát, és máris 2000 Ft-nál vagy, plusz egy ezres ráfizetéssel meg már ülsz a VIP teremben
  • grizzly21
    az ilyen esetekre szereznem kene tagsagot, hogy lehet? :D
  • grizzly21
    mi az hogy az elsonel is rosszabb lesz? Ugyanaz rendezte, es az elso is kurva jo volt. Akinek csak a piff puff tetszik az lehet hogy tobbet kap a kettobol, bar en meg nem lattam, csak a trailereket - ugyhogy ezert ha irsz is valamit rola, spoiler-be.
  • DJ Skyline
  • grizzly21
    hol lattatok mar, kulfoldon? Csak holnap van premier tudtommal
    vagy ugye nem cam-os valtozat? csunya lenne...
  • Magoo
    Amcsiban sztem ezért milliókat perelhetnék ki a mozi üzemeltetők zsebéből illúzió rombolás néven :D
    De sajna elbaxott országban élünk :D
  • XxTyl3rxX
    Íme az én véleményem a Beginsről:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát nekem pont a Begins, ami nem tetszett! Az oké, hogy láthattuk, hogy is jött létre Batman, meg tényleg abszolút reális ahogyan belevitték a cuccokat! De nem volt benne igazi izgalom, és tök simán kiütötte a gázos muksót is! Itt viszont 3 szálon vezetik a cselekményt Batman, Gordon, és Harvey is külön próbálja megakadályozni Gotham pusztulását. A Begins nem is kötötte le a figyelmemet, sőt még a régebbi Batmanek is izgibbek voltak, de a Dark Knight szerintem nagyon izgalmasra sikeredett. Jah és az elsőben még Katie Holmes volt, aki abszolut lerontotta a hatást nálam, már várod hogy robbanjon egyet a film, de valaki lefogja, hát ez volt Katie. És míg az elsőben csak csordogált a cselekmény, itt végig leköti a figyelmedet-legalább is nálam!

jah aki meg helyerírási hibákat keres a fórumon, az menjen olyan fórumra, és ne itt szánalmaskodjon...
  • Szolnokboy1
    de durva! én egy ilyen után nyilván ráborítanám az asztalt a pénztárosra és követelném vissza a pénzem, még jó h neked ingyé volt.
  • DJ Skyline
    na igen:
    a régi Batman epizódokban mindíg új kütyükkel járművekkel rukkoltak elő. de mivel a Tumbler az kaputt, így valószínű a következő Batman részben új járgány lesz :D én Gotham sötétségét hiányoltam, mint az előző részekben. én olyan külvárosi New Yorknak éreztem az egészet, nem úgy jött át hogy ez Gotham lett volna. furi volt
  • VRSDM
    sokaknak tetszett, akkor velem van a hiba :] akik látták azoknak írom akkor.
    nekem amiért nem kötötte le a figyelmem:
    nem tartalmaz, újdonságokat!, a begins nagyon ottvan a toppon, új járművek, a ruha bemutatása, mi hogyan működik, hogyan veszi fel az éjszakai életet, a bázis kialakítása és még sorolhatnám.
    itt egyedül a motor az ami újítás ilyen téren, pedig ez szerintem jó lett volna ha még soksok új cumót kitalálnak (az a telefonos baromság , na az baromság) egy szó mint száz, nem adott újat a film, az ellenség mivolta is rosszabb a begins-énél, jön és gyilkol meg rabol, nabumm cobra11 sztori.
    előzőben legalább ügyes volt az a lespriccelős gáz, ahogy mutatták a halucinálásokat, ahogy tényleg a totális halál szélén volt gotham. erre most okés okés, meghalnak páran, hát ilyen a valóságban is van (terrortámadások) egy képregény alaptól nagyobb katarzist vártam volna. irdatlan robbanásokkal, hatalmas halálesetettekel, és mégnagyobb harcokkal... :|
    na ezért nem jött be nekem.[/spoiler]
  • Orionk
    Ez engem is érdekelne . :)
  • ForzaInter
    tényleg Why so Serios? pólót nem lehet vhol kapni?:D
  • sb1
    És amúgy is !!!!!!!!
  • Sephi
    SPOILER BAZDMEG!!!!!!!!!!!!!!

Esküszöm ................
  • XxTyl3rxX
    ÁÁÁÁÁÁ iszonyat!!!!!!!!!!!
    Ez az a film, amit egyszerűen kötelező, muszály megnézni!!! Mikor elöször láttam a film trailerét, azt gondoltam, hogy még az elsőnél is rosszabb lesz! De abszolut pozitív csalódás volt! Bár nem szeretem a túl hosszu filmeket, mert akkor tuti hogy lesz benne vmi unalmas, sablonos rész, de nem! A Dark Knight-ban végig magával ragad a cselekmény, nincs időd még félre nézni se. A legutolsó percig izgalmas marad a történet, és ez nagyon tetszett. Fantasztikus a szereposztás is, a filmben a nagy nevek mellett, szerepet kapott Eric Roberts és Aaron Eckhart is például.
    Nem hagyhatom ki Heath Ledger utolsó nagy alakítását, ami egyszerűen fantasztikus lett! Bár csak szép lassan bontakozik ki az igazi őrült Joker, de ezután végig adja a hatást. És már nevettem a hülye dolgain, nagyon jót alakított!(R.I.P Heath)
    És a tetőpont nálam Kétarc bekapcsolódása volt, amire abszolut nem számítana senki.
    Mindent egybevetve nálam a film 9/10
  • Riddick21
    Jó, hát nyilvánvaló poén volt... Mondjuk felvettem volna egy öltönyt, alá meg egy "Why so serious???" pólót :D Úgy stíl! ("And the suit wasn't cheap!")
  • DJ Skyline
    kb mindenki így nézett ki. senkin nem volt öltöny, max az Intercomos meg Cinema City-s srácok felvettek egy zakót :D de valaki I love SW pólóban volt a fotós srác rövid nadrág / ing / strandpapucs kombóban mászkált, meg egy kisebb csillagvizsgálóval