Batman : The Dark Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
kár hogy Heath meghalt:( mekkora lett volna 3. részben is Joker...

Yo, Bitch!

Én sem, hogy az övé...

www.gamedroid.hu

zaki
Pingvin is lesz a 3. részben? :c

ForzaInter
hát vele nem fogják.

Yo, Bitch!

Én annak örülnék ha TwoFacel vinnék tovább.
Na úgy látszik pingvin szerepére a producerek továbbra is Philipp Seymour Hoffmant szretnék és Johnny Deppet pedig mint Rébusz a 3. részbe. Meglátjuk szerintem egy 6 hónapon- 1 éven, belül mi igaz ebbõl.
nem is tudtam, hogy a tied?
Tényleg unod? Ideje más topicok után nézned akkor...

www.gamedroid.hu

És az eksön filmjei is jók, azon a szinten. ki tudna tõle jobban alkoholista,leépült eksönfószert játszani:-)
Bruce Willis jó színész, fõleg a 12 majomban és a Ponyvaregényben.
ForzaInter
mond azt hogy utálod Bruce Willist.

Ponyvaregénybe nem volt jó? atyaég...

Yo, Bitch!

Riddick21
soronként felröhögtem, ennyit már megért :D

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Egyetértek 100%
Seth
Nem szükséges minden ilyen jellegû hozzászólást kommentálni sem itt, sem más topikban. Köszi. Kurva unalmas

PSN ID.: Beegabor

"Letöltöttem, megnéztem." - én innentõl már tovább sem olvastam... Nem érdemes rá.

www.gamedroid.hu

SubZero911
Nem azért, hogy vitázzak, de:
12 majom Brad Pitt nagy alakítása volt, Bruce bácsi se volt gyenge, de nem egy nagy durranás.
Ponyvaregény: Ott se volt nagy színészi alakítás, ott azt egyedi rendezés volt jó...
A sebezhetetlen: bazi gyenge film nem is méltó arra, hogy említsék...
Hatodik érzék: Határeset, elfogadom...
Alpha Dog... SZtem az imdb-n 5-ös alá ???

Ha nagy alakításól beszélünk hasonló kategóriában, min.: Clint Eastwood a millio dolláros bébi-ben. Vagy pl. Tom Hanks a Forrest Gump-ban...

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Hol lesz ez a vetítés, és hogyan lehet rá jegyet venni?

Köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Letöltöttem, megnéztem.
Elõszóban annyit, hogy észrevételem szerint 2004 óta a filmek igényessége nagyot zuhant, popcornfilmeket látni csak egy-két kivétellel. Nagybetûs filmek, mint a Ponyvaregény, Forrest Gump, Truman Show, Halálsoron és társai sok év óta nem készült szerintem. Már nagyon vártam egy igényes mozira, amire évek múlva is emlékezni lehet. A Terrorbolygó kellemes kivétel volt az egyszernézõs filmek sorából, azt mindenkinek ajánlom.
Erre itt a Batman, amit minden idõk legjobb szuerhõsfilmjeként emlegetnek, imdb-n elsõ helyen tanyázik, muszáj volt idõ elõtt megnéznem.
Elemzést nem írok de annyit elmondok, hogy a film tényleg kiváló, a helyenként béna akcióeffektek kivétel a maga kategóriájában tökéletes, sokszornézõs, nyomot hagyhat maga után a filmtörténelemben is. Jokert külön ki kell emelni, annyira jó.
Aki teheti nézze meg, ez tényleg egy komoly film, nem a wanted, pókember 3, hipervándor, transformers-féle gagyi.

ronihun
én/mi 7-én megyünk elvileg de ki tudja mi lesz

...

Sephi
Ki megy meg a szerdai éjféles vetítésre innen?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Magoo
Áhh nekem még kedd este 8-ig kell várnom...de már kiba******* türelmetlenül várom :D
Bale szerintem is zseniális színész.

A Hajnali Mentõakcióban ha lehet, egy fokkal meggyözõbb, mint a Gépészben. Utóbbiban nagy "elõnye" az a embertelen léptékû fogyás, amit a szerep miatt produkált. A HM-ben viszont nincsenek különösebb külsõségek, ott simán "csak" zseniális Szinész Mr. Bale.

www.gamedroid.hu

Sziasztok!
Megnéztem a filmet és hát annyit mondhatok, hogy nagyon üt!<#eljen>
Nagyon tetszett, hogy végre nem családi mozit csináltak Batmanbõl, hanem kemény darkos, feelinges, komoly irányba vitték. A sztori nekem bejött, ötletes, fordulatos, fantáziadús, nem lerágott csont mondjuk úgy. A színészek nagyot alakítanak, fõleg Heath Ledger, neki aztán tényleg kijár az Oscar, sajnos már nem örülhet neki...<#shakehead>Hatalmasat alakít Joker szerepében, mintha csak neki találták volna ki, alapból eredeti a karakter de Heath színészi tehetsége rátesz egy lapáttal. A többi színész is jól játszik, bár nekem Batman hörgõs hangja kicsit erõltetettnek tûnt, nem elég természetes (persze amennyire természetes lehet egy bõregér ruhába öltözött manus <#vigyor>) . Az is tetszett, hogy Batmant nem tipikus hõsként állították be, hûen a képregényhez.
Összegzésképpen annyit, hogy fasza kis film, többször nézõs kategória.
Mondjuk szerintem kicsit elszálltak az emberek imdb-n. Az, hogy minden idõk legjobb filmje legyen... hát azért legyünk õszinték, attól még messze van. Az viszont biztos , hogy a legjobb eddigi Batman film és szerintem ezen a vonalon és színvonalon kéne készíteni a többi képregény adaptációt is. A végsõ értékelésem: 8.5<#vigyor>

Riddick21
Pont szar példát emelték ki:
Bruce Willis: 12 majom, Ponyvaregény, Sebezhetetlen, Hatodik érzék, Alpha Dog (igaz, rövid kis szerep volt), stb.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

SubZero911
A Gépész filmtörténeti és minden más szempontból teljesen egyedi, egyszeri, utánozhatatlan és tökéletes. Ezt nem magasztatlásból közlöm, hanem mint tényt. Aki egyszer megnézte beleég a tudatába. Sehol sincsenek a nagy Hollywood-i Big Name-ek CB-hez képest... (pl. Bruce Willis :) )

A DK. fanoknak rossz hír:
Az OST sajnos már nem annyira egyedi, hanem a BB zenéje fel (illetve igen nagy döbbenetembre le-) tupírozva.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

báttyó02
gépész az nagyon komoly film...amit arra a filmre csinált magával az nemsemmi

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Szia!

Köszi szépen a letöltési lehetõséget. Sikerült!

Mostmár csak a többi trailert kell megkeresnem.

Üdv.,

Egyébként mi nem tetszik a felirat fordításában? Te mit fordítanál máshogy?

Szerintetek mikor lesznek elérhetõek magyar nyelven a The DArk Knight trailer-ek?

Mert egy idõ után magyarul is kiadják õket.

A múltkor lebasztatok, hogy miért osztom Christian Bale-t, amikor nem is ismerem, meg nem is néztem tõle filmet.

Nézzem meg a Gépész cimû filmet, akkor rájövök, hogy milyen jó szinész.

Na hát most letöltöttem, legkésõbb holnap megnézem a Gépész cimû filmet.
Remélem, hogy jó lesz.
Meg letöltöttem még a hajnali mentõakció filmet. Abban is õ szerepel.

Nagyon jóóóóó. :D

Milyen felbontás az az SD?

Még nem hallottam róla...

Szia!

Tudnál segíteni, hogy honnan tudom letölteni mind a három trailert HD-ban?
Egyik már megvan azt hiszem, hogy az a trailer 1-es.

THX.

Pretorian
Batman filmképregény

Ez de komoly, áhhh...nekem megvolt annak idején, apám hozta egyik este valamikor '89-ben...aztán bevittem az óvodába, ahol meg összecserélték máséval (minden fiúnak megvolt asszem), ami sokkal szarabb állapotban volt mint az enyém, úgyhogy lett nagy balhé...lol XD
Az emlékek...áhh...ez majdnem 20 éve volt...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Sabcsee
hehe tök jó

kaka

báttyó02
fu megnéztem énis ;|
hát nemgyengén jó volt,kurva hosszúú,és kurva sok minden van benne végig,egy mp-re nem figyelek már nem értem h mivan a kövi jelenetbe :D
az tuti hogy még jópárszor nézõs film ez

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
Amcsi bevételeket nézve már a 18. a film az örökranglistán 324m $-val.
De min. 10 helyet simán fog még felfelé menni.

ProGabe
igaz, én a HD mov-ba néztem bele, azon nincs felirat, SD-ben van

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ha rányom a további lehetõségekre már ott az intrónál, akkor pont a feliratosat tudja leszedni, csak a megnyíló lejátszóban kell nyomni egy mentés máskéntet.
de a felirat sztem se a legjobb...
ProGabe
az csak a sima 3-as trailer. így, feliratosan pedig nem tudod leszedni. amúgy mindenféle verziókhoz ott van a "további lehetõségek" gomb^^

nem mellesleg az a felirat vérlázítóan gyenge, remélem a film normálisabb fordítást kapott

mondjuk arról a honlapról, amit linkeltél :D
Sziasztok!

Ez a magyar hivatalos oldala a The dark knight-nak:
http://wwws.hu.warnerbros.com/thedarkknight/

Amikor betöltõdik az oldal, akkor egy trailer indul el, amit ki is ikszelhetsz, hogy nem akarod megnézni, és akkor az oldalra visz.

Szóval ez a trailer egy másik mind az eddigi. Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne ezt a fajtát letölteni felirattal, ugy ahogyan az oldalon is van?

ELÕRE IS BIG THX

Végre, már azt hittem hogy csak nálam van a hiba (szerintem is vannak unalmas részek)mert nálam is alul teljesített, de azért 10/8.
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy miben különbözik a film IMAX változata pontosan a normáltól?
13 euróért megnéztem múlt héten a filmet az Amszterdami Arena mozi IMAX termében, és nem vettem észre semmi különbséget egy normál mozihoz képest. Még meg is kérdeztem, hogy biztosan az IMAX verzióra jöttem-e be. Sima volt a vászon, nem görbített, és a mérete is átlagosnak tûnt.
Szóval nem volt nagy szám a mozi, meg a film is a alulteljesített. Nem értem, hogy az Imdb-n miért áll olyan jól, a vontatottsága miatt nálam csak 7-es kapna.
Ha már képregényfilm, www.filmbuzi.hu fent van kamerásan Wolverine film elõzetese amit ComicCon-on bemutattak, nagyon király
Megpróbálom, csak megvárom , hogy letöltõdjön.

Szia!

Ez nekem is volt, de nem tudtam orvosolni a problémát.

zaki
media player classiccal játszd le

ronihun
ez nekem is kéne de ahogy rányomok akkor hibát ir ki a quick time és leáll a firefox :(

...

SZia!

Most nézem csak. Köszi ez jó dolog, hogy HD-ban meglesz a trailer. De mégis mivel játsszam le. Pontosabban ez a trailer mov.

Amit quicktime játszik le, na jó, meg pár másik lejátszó. De akor ahányszor meg akarom nézni, annyiszor mindig külön lejátszó kell, ez kicsit gáz. Nem tud valaki másmilyen kiterjesztéssel??

Elõre is BIG THX.