Batman : The Dark Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én az apple-tól nem tudtam sehogy sem letölteni,de a linket megtaláltam én is.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

ProGabe
torrent? ugyan már! :)

apple

de a hivatalos oldalról is el lehet ide jutni!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

http://www.mininova.org/tor/1157971
Tudja valaki, hogy honnan lehet HD-ben letölteni a The Dark Knight film bemutatóját?
A trailert?

Csak ilyen gyenge minõségben van meg youtube-ról.

Grove4
Na ugye:D"Azért a sör csak sör":DÉn is így gondolom!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Pretorian
Képek alapján tényleg csak sejtéseid lehetnek. Én is sejtettem sok mindent mielõtt megnéztem a filmet, aztán mégsem úgy alakultak a dolgok...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Trailereket és teasereket nézhetsz naphosszat, gyakorlatilag semmit nem lõnek le bennük, mint ahogy ebben sem. Attól még, hogy látsz néhány akciójelenetet egy-egy pillanatra, nem maradsz le semmirõl...és elég sok elõzetest láttam, és amikor a filmet néztem, azt mondtam magamban h "Áhá. Szal' ezért csinálta azt a more a tézerben." Szerencsére kellõen spoilermentesre sikerültek az elõzetesek.

ProGabe
nézze meg a halál :D

nem spoilerezem szét a filmet, az biztos! egy-két kép miatt már így is többet sejtek/tudok, mint amit kéne :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Pretorian
Fanmade Trailer
Ezt biztosan mindenki látta már, és tom hogy tele van a filmben nem szereplõ jelenettel, de akkor is nagyon hangulatos lett szerintem.

Pretorian
Ha jól tudom a Corvinban lehet kapni posztereket...
Emlékszem, régen, amikor még kis fütyi voltam, az utcán vakargattuk le a falról a raj filmek plakátjait, koncertplakátokat is...XD

Victor1103
Épp ezért nyílvánosan kéne árusítani õket a mozikban pl a jegypénztáraknál.Én legalábbis ezt tenném.Abban is biztos vagyok,hogy lenne rájuk kereslet.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

ProGabe
"visszaküldik a forgalmazónak a posztereket,bár ennek értelmét nem igazán látom"

gondolom a forgalmazó rájött, hogy az neki nem éri meg ha a mozi alkalmazottai saját zsebre adják az õ posztereit...

Victor1103
Najó inkább csak 5. 2 posterért.Ez már reálisabb.Azért a sör csak sör:D

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Grove4
bazz,jól meggondoltad?:D

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Victor1103
Én még 8 sört is fizetnék 1 DK poszterért:D

én anno egy újságos pavilonból bizniszeltem egy T3 plakátot. 2 köbányai sör volt az ára :)
Victor1103
Dark Knight filmplakát nekem is kéne<#finom>
Anno a Transformersnél megkérdeztem a moziban az egyik csókát hogy lehet-e venni náluk erre õ azt mondta hogy nem mert miután lemegy a film visszaküldik a forgalmazónak a posztereket,bár ennek értelmét nem igazán látom...Ilyen amazon,Ebay meg társain kívül lehet egyáltalán máshogy szerezni?

Most lehet, hogy egy elképesztõ nagy baromságot kérdezek:

Magyarul még nincs mozielõzetes a filmbõl ugye?

Illetve másik kérdés:
Tud esetleg valaki segíteni, hogy honnan tudnám HD minõségben letölteni a The DArk Knight mozielõzetesét?

ELõre is nagy THX.

Augusztus 6-án lesz a pre elõtti vetítés Budapesten az egyik moziban.

Amelyre nem is lehet jegyet vásárolni, csak nyerni. A nyerésre egy módot tudok, az origo.hu-n van egy játék, és ott lehet egy választ mailban beküldeni, akkor nyerhetsz.

Esetleg tud még valaki, valamilyen másmilyen módot a mozijegy nyerésre? (a pre elõtti vetitésre)

Hát, jah.

Én is elõször megnézem a moziban legalább kétszer, persze közte egy-két hét kihagyással, és aztán letöltöm majd a legjobb minõségben, ami lesz.

Edig soha nem adtam ki kétszer is pénzt egy film-re a moziban, de ez most elõször kivétel lesz.

Sephi
Gyerekek, szerdán nem lesz premier elõtti vetítés? Vagy vasárnap? Sehol nem találok róla infót :(

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zoliii
kit érdekel én csak megosztottam ezt az infót

sb1
Különben hálistennek az ittlévõk közûl senkit sem érdekel ez az infó...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

zoliii
Különben már 1 hete fent van a neten a film de mind1

Pretorian
A szinkron kinyírja ezt a filmet.

Pretorian
Ledger elképesztõen jó.

Azt egyébként tudni kell, hogy a film elsõsorban nem Batmanrõl és Bruce Wayne-rõl szól, hanem arról, hogy a Joker hogyan nullázza le Gotham "Fehér Lovagjának" (Harvey Dent/Two Face) azon erõfeszítéseit, amelyekkel rács mögé juttaja a fél maffiát, illetve ezen keresztül mutatják be, hogyan lesz belõle Two Face. Egyébként szerintem Two Face kicsit úgy járt, mint Venom a Pókember harmadik részében: kapott kb. 40 percet a filmben, éppen ezért nem tud igazán kibontakozni a figurája...
A slusszpoént viszont nem lövöm le még spoilerben sem...lényeg az, hogy Batman valszeg nem lesz túl népszerû a következõ film elején.

SzakYy
Énis szeretnék. Neten már keresgetek. Moziban kellene rákérdezni, hátha lehetne tõlük is szerezni. Aki netán tudna az pls szóljon. <#finom>

Kérdeznék valamit tõletek.

Van e egyikõtöknek ismerõse moziban? MERT, egy The Dark Knight filmplakátot keresek. Meg is vásárolnám, csak legyen valakinek olyan nagy plakát.

Tudna esetleg valaki segíteni?

THX

Jack Nicolson-t a régi Jokert kellene megkérdezni, hogy mit gondol az újról, hogyan látja. mi a véleménye, kár hogy nincs errõl semmi.

Jesszusom már annyira várom a filmet.
Remélem, hogy angolul adják majd a moziban.

A deskotopomra már két hónapja képeket rakom ki a Jokerrõl(Heath Ledger) a filmbõl kiragadva. Sokszor percekig nézem a Jokert a képen. Már teljesen megõrjíííííííííít.

Most értettem csak meg, mivel ennyire reklámozzák az uj Jokert, hogy milyen alak is ez a gonosz ember. Egy igazi elmebeteg, aki magáról is teljesen jól tudja, hogy õrûlt, és néha eldobja az agyát, és õrült dolgokat csinál, azaz olyan dolgokat, amit sokan meg szeretnének tenni, de nem mernek. És az a Joker es nevetése, meg jelmondatai, meg az õrjöngõ kiabálásai. Huhh, micsoda alak. A mai valóságban is kellene ilyen bûnözõ.

Nekem Jack Nicolson is tetszett, ahogyan eljátszotta, sõt szereten is Nicolsont, nagyon sok filmjét láttam, és kevesen kaptak annyi oscar díjat, mint õ. De ahogyan LEdger átérezte a karaktert az valami ÛÛÛBER BRUTÁÁÁÁÁÁL dolog. Odabasz nagyon.

Ledger-t a Lovagregény címû filmjében láttam elõször, még jó pár éve. Rögtön megtetszett, ott egy sármos lovag-ot kellett alakitania. Azóta egyik filmjét sem láttam. De meg fogom nézni, mert mostmár tudom, hogy jó színész.

THX

Ha jól tudom, akkor hétfõn fog frissülni.

Igen, ezt tudom, de még nem látható a következõ heti filmek. Mindig csak az e heti látható.

Nem látom az augusztusi hetet, amikor kezdik vetiteni.

www.cinemacity.hu

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

A TDK elérte a 300 milliós bevételhatárt sõt túl is ment rajta. Szép.

$314,245,000 88.4%
+ Foreign: $41,300,000 11.6%
= Worldwide: $355,545,000

De én se értem miért nem frissül az a fránya külhoni bevétel. 1 hete áll majdnem.

stonesour
Telefon?

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

SZiasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehet elõre jegyet foglalni a mozikba? Vagy nem lesz akkora tolongás a The Dark Knight-ra?

Szegeden akarom megnézni a cinema city-ben.

THX,

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

Az a baj, hogy nálunk nem nagyon megy ez a mûfaj nem hiába van ennyire késõn a premier TDK+Hellboy2 esetében is+Vasember is gyéren teljesített.Amerikában szárnyalnak a képregényfilmek(nem is csoda, hisz ottani popkultúra), itt Európa nagy részén hoznak egy közepes átlagot, vagy megbuknak. 50 fõs mintából (a munkahelyem fiatalok,középkorúak,öregebbek) alig volt valaki akit érdekel a TDK, volt olyan aki nem is tudta mi-ki lesz benne, és voltak köztük fiatalok is. Talán az egyetlen sikeres film nálunk az X-men franchise, de lehet ez is csak azért egy jó sci-fi nek is elmenne és nem maszkos "képregényfigurák" rohangálnak benne+van pár ismerõsöm aki nem is tudja hogy azegy képregénybõl van. Nálunk azért kevesebben vannak a fanak, nincs elterjedve több évtizede ez a képregénymûfaj általánosan. Fogadni mernék rá, hogy többen nézi meg majd a Múmia 3, vagy az Indi 4-et, és ezt a kis gondolatmenetet úgy írtam, hogy én se vagyok fan, Batman engem se nagyon érdekel, de a Begins húzott felfele rendesen, tehát jó filmeket kell csinálni.
Shiwo
és sikeressége talán majd hozzájárul, hogy végre mégtöbb darkos, komor hangvételü képregény-adaptáció készül, nem csupa kisgyereknek való estimese (tisztelet a kivételeknek..)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Pretorian
Húh...hát...nem is tudom, mit mondjak...
Minden képzeletet felülmúlóan jó lett a film...azt hiszem, ezzel elmondtam mindent, és mégsem mondtam semmit...
Nem vagyok Batman fan, a hájp sem érdekelt sohasem, de ez a film
nagyon odatesz...
Amikor arról olvastam, hogy a film lemosott mindent, és vezeti az IMDB abszolút toplistáját, azt gondoltam, ugyanmár...egy képregényadaptáció, amiben álarcos mikulások kergetik egymást rávág a Keresztapára...
Azt tudni kell, hogy én nem igazán bírom az ilyen jellegû filmeket, egészen idáig azt gondoltam, a mûfaj nem képes túlnõni az eddig készült, kommon szuperhõsös akciófilmek által felhúzott határokon...és de...
Komolyan mondom, kevés ilyen jó filmet láttam életemben...
Azt hiszem, nagyon sokáig fogunk még beszélni errõl a filmrõl...
Ez a film egyszerûen hibátlan. Ennyi. Én ilyet filmre nem nagyon mondtam még életemben...

zaki
User Rating: 9.5/10 (124,766 votes)
Top 250: #1

Már csak 9.3-on áll a listán, de még mindig vezet :D

zaki
hát, csak feliratosan tolják majd nálunk.

5c0rp330n
eddig abban a tudatban éltem h augusztus 7-én magyarul is bemutawtják, de lehet h ezt tévesen tudom. nem foglalkoztam vele igazából, mert mindenképpen angolul nézném.

zaki
Rég kész van? Szerintem el se kezdték, majd a DVD megjelenése elõtt 2-3 héttel megcsinálják, az meg még odébb van egy kicsit...
Amúgy sztem esélytelen, hogy Alföldi nyomná Jokert, elég elfoglalt lehet a Nemzeti Színház dirijeként... Meg nem is csinált sok szinkront az utóbbi idõben... :c

5c0rp330n
tuti h már nem kezdik újra a szinkront és már rég kész van meg amúgyis sokat adnak a nézõ véleményére...

zaki
Hmmm, tényleg nem rossz...
Amúgy a film címe az Utolsó éjjel (25th hour), és nagyon jó...
Eredeti hangon persze jobb, de nem rossz.
A Beginsnek is jól sikerült szinkronja van, de én maradok az angolnál... :P

Riddick rispect a kommenthez!

Alföldi tényleg elég meggyõzõ, de az eredetit soha nem lehet überelni!
Magoo
írtam a mafilm audio kft-nek, hogy Alföldi kéne Jokernek...
bevallom, hogy nem vagyok szinkron párti egyáltalán...sõt inkább rühellem a szinkronokat (pláne az utóbbi években készülteket), de amit a kis videóban hallottam alant, az fudeodavág.... :)
Õ lehetne Joker...tényleg...simán hozná a figurát
De tegyük hozzá, hogy Ledger-t nem tudja lepipálni ;)