1913
HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést! Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi! |
-
#1032 Komoly VIP party lehetett, ha fekete rövidgatyában és narancssárga ingben is beengedtek -
#1031 voltam :) VIP party? ha láttál egy narancssárga inges srácot fekete rövidnadrágban, akkor jelen :D
amúgy a film: beteg, elborult, nagyon sötét (a hangulata, környezet), kibaszott jó. ezt látni kell, a tekintet 1 percre sem lankad, állandóan pörög, van esemény, néhol kicsit már ijesztő, nagyon durva, nagyon jó, látni kell Joker nagyon beteg módon lett kialakítva, durva. a másik ellenség meg....hát titok, én sem lövöm le a poént, de felfogja ismerni mindenki egy kisebb utalásban még úgy a film elején. na jó, annyit segítek, hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy tárgyalásnál kell figyelni az eseményeket :)
szerintem még párszor elfogok menni rá.
-
#1030 Na megnéztem a filmet a Lurdy-ban most este 8-as premier előtti előtti vetítésen....és megfogadom hogy többet jó filmet MAGYAR MOZIBAN SOHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TÖBBÉ
A film maga isteni! Maga a tökély! Tökéletes hangulat, megállás nélkül tökön ragadja a figyelmünket! Pazar úgy ahogy van....
Nem írok spoilereket, mindenki előbb utóbb megnézi aztán majd ki lehet vesézni...
Na de a magyar mozik...általánosítok mert nem először fordul elő...
A film első fele minden téren qrva jó volt! Látvány és hang a toppon...aztán az egyik kulcsfontosságú jelenetben a film felénél elment a hang...1 percig néztük hang nélkül! Majd visszarakták a hangot. ÁM ezúttal már szó se volt 5.1-ről! egy túlvezérelt, MONO, sistergő szart kaptunk a fülünkbe ami annyira erős volt, hogy fizikailag fájt tőle a fülem! Ha fizettem volna érte, most követelném vissza a pénzt.
Ráadásul mikor szólt a zene meg az effektek egyszerre, akkor angol kifejezéssel élve PINK NOISE-t kaptunk basszus! EGY HANGOS ZAJT! SEMMI MÁST!
Mostantól magyar moziba nem járok az fix...itt jön a plusz pont hogy úgyis elhagyom az országot hamarosan :D
Na de akkoris ez illúzió romboló volt keményen...de a film így is tartja magát! Mindenki előre! Csak ajánlani tudom! -
#1029 Arénába jön valaki? -
#1028 jó nektek, akik ilyen hamar tudjátok nézni :(
nekem a legközelebbi időpont 14-e. de lehet nem is tudom majd moziban nézni :( -
#1027 Csütörtökön mozi -
Andrews2007 #1026 Nem baj a csütörtök csak azért írtam mert te péntekre kérdezted. :) -
#1025 már csak kettőt kell aludni és itt a nagy nap! :) -
mate317 #1024 Úristen mekkora élmény lesz ez a film moziban!
A vége felé a kék SWAT-os akciójelenet ekkora vásznon vizuális orgazmust ígér. -
#1023 Ja bocs nem....Palace a mozi és nem CinemaCity... :)
Mindig összekeverem hogy melyik shopping centerben melyik vala :D -
#1022 Jaja ;) -
sandor8206 #1021 Visszatérve a 3.rész gonoszaihoz, a külföldi fórumokon egyre őrültebb teóriákat találnak ki a fanak.
A négy legnépszerűbb, bár elég belemagyarázósak de érdekességként:
1. Macskanő
Itt egy párbeszédet hoznak fel a TDK-ból L.Fox (Morgan F) és B.Wayne között az egészet nem írnám le, bár nem annyira spoileres, de kitudja
-Kutyák ellen hogy véd?
-Rottweilerekkel, vagy Chiwawákkal szemben?
- Macskákellen megteszi.
Itt akik ezt a teóriát preferálják, a Macskák szóra hívják fel a figyelmet!
2.Rébusz
Itt egy a filmben szereplő karakterre hívják fel a figyelmet,akinek az eredet története hasonlít a Rébusz történetéhez, a neve Coleman Reese.
A spoiler nem szükséges csak egy kis plussz érdekesség
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ő is a TDK-ban Bruce Waynek dolgozik, mint a képregényben és a Batman Foreverben a Jim Carrey által megformált Edward Nigma. És mindketűjökkel kibabrál a vállalat
Itt egy szójáték ami tökéletesen jellemzi Rébuszt
Mr. Reese
Mreese
Mysteries
3.Mr. Freeze
Itt szintén a név játszadozásával
Coleman Reese-> Coldman Mr. Freeze
Csupán érdekességként írtam le ezeket, személy szerint egyikben sem hiszek, túl belemagyarázósak és a nevekkel szerintem nem játszadozna Nolan a Rébusz az E.Nigma ,Mr Fagy pedig Dr. Victor Fries.
4.TwoFace-ezt nem írom le spoilers, de személy szerint, ennek örülnék és a felhozott indokok közül számomra ez a legesélyesebb. Majd jóval aug.7 után.
Egy kis érdekességként foglaltam össze a külföldi fanak találgatásait.
De ki tudja, akár több ellenfele is lehet a 3. filmben?! -
Orionk #1020 Hy!
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Nyertem ide egy jegyet:
http://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20080718-a-sotet-lovag-nezd-meg-ingyen-premier-elott.html
VAgyis a holnapi pre előtti vetitésre. -
#1019 ezt akarta orionk -
Orionk #1018 Hát ez pech többet nem szenvedek vele, nem tudom, hogy hogyan kell betenni ezt a linket:
http://www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20080731-kritika-az-arkham-elmegyogyintezetrol-es-a-gotham-lovagjairol.html
Esetleg tudtok segiteni, hogy hogyan szoktátokbetenni? -
Orionk #1017 [url=]http://www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20080731-kritika-az-arkham-elmegyogyintezetrol-es-a-gotham-lovagjairol.html[/link] -
Orionk #1016 A link:
[url=http://www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20080731-kritika-az-arkham-elmegyogyintezetrol-es-a-gotham-lovagjairol.html] -
Orionk #1015 Sziasztok!
Olvastátok már a spoiler-en belüli cikket?
A link spoilert is tartalmazhat.
[link]http://www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20080731-kritika-az-arkham-elmegyogyintezetrol-es-a-gotham-lovagjairol.html[/link]
Itt egy anime-ről írnak, aminek a cime Batman Gotham Night, és egy képregényről, aminek a cime Batman Arkham elmegyógyintézet.
Ezt a két dolgot ajánlják megnézni a The Dark Knight előtt. Az anime-t is Nolan rendezte és összeköti a szálakat a Begins és a mostani film között. Persze nem túl szorosan. -
Orionk #1014 Ja így már tudom, hogy ki ő.
Köszi szépen.
Láttam már ezt az ellenségét batman-nak, de nem tudtam a nevét.
-
#1013 ő az, Batman Forever-ben volt az egyik ellenség. az elvont trükkös kérdéseiről a híres, van egy külföldi Rébuszos oldal ami csak ezekkel foglalkozik, most így nem tudom fejből -
Orionk #1012 Valaki felvilágosítana, hogy ki az a Rébusz?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt írtátok lejjebb, hogy lehet, hogy rébusz lesz az ellenség a kövi batman részben. -
#1011 kaposváron is hasonló a helyzet...:/ -
#1010 én aztse tudom még mikor játszák kecskeméten:S -
saw123 #1009 ne sajnáld, örülj neki előbb látod :) -
Andrews2007 #1008 Én csütörtökön sajna. -
saw123 #1007 péntek valaki nézi pécsen plázába?
he?
-
#1006 Ma?? Nem holnap? -
#1005 cincity? -
#1004 wáááááááá ma este moziiiiii :D
már számolom a perceket basszus....mikor lesz már este 8! :D -
Micsu #1003 attól még hogy akármilyen jól megvan csinálva..
sry ez lemaradt :D -
Micsu #1002 "Keresztapában, Amerikai Gengszterben, Remény Rabjaiban, Schindler Listájában,stbstb, mégis milyen nagy újdonságok vannak? egyszerűen csak jól össze vannak rakva, mint film"
azért egy drámát ne akciófimhez hasonlítsunk már
én sem láttam a filmet de ekkora hype után nem csodálkozom hogyha valaki jóval többet várt a filmtőlés nem tetszettn neki, a matrix is gecire elvolt találva mégis kurva sok embernek nem tetszett, azért sokan nem sok filmértéket vélnek felfedezni egy ilyen képregényadaptáció/akció kategóriás filmben -
#1001 jajne, láttam a magyar tv spotot, Joker a "Hit me" helyett vmi tök mást mondott, vmi. "Ugye félsz"
Remélem tényleg angolul lesz a mozikban, bár fura, hogy a tv-ben magyar... -
#1000 omg,már meg se merem nézni mert ha véletlen nem tetszik még kikapok itt mindenkitől és akkor ó jaj mi lesz velem? -
boneyard #999 Batman diliházban botorkál és anime-alakot is ölt még A sötét lovag előtt -
Andrews2007 #998
:(((
Na ez betett megint nekem. Tv-ben is most volt. Ledger most meg ő. Egy nagy színész. Remélem nem lesz nagy baja.
Morgan Freeman súlyos autóbalesete!
Quantum of Solace szindróma??? :( -
boneyard #997 Morgan Freeman súlyosan megsérült egy balesetben -
#996 Nem kell leszolni VRSDM-et azért mert neki nem tetszett eg film.én nemtudom te láttad e már de ha nem akkor mi lesz ha neekd se fog? Véleményeket hallunk innen onnan.A legtöbb jo de akadnak rosszak is.És az amit ö mondott én megértem.Mert énis ettöl félek hogy a film után ugy jövök ki hogy jobbra számitottam.Remélem nem igy lesz....
ez Riddicknek szolt -
sandor8206 #995 jól van de Riddick a csúcs, tőle nem kell felvenni mindig ezt csinálja:-) -
sandor8206 #994 upsz.. Donnie Brasco:-) köszi
Amugy azzal meg teljesen egyetértek, nem kell újítás ahhoz hogy valami jó legyen!
Mondjuk azt hozzátenném, hogy az nem elég újdonság, hogy egy "képregényfilmből" felnőtt filmet csináltak(mert gyerekeknek nem nagyon ajánlanám) és itt nem a látványra utalok hisz vannak darkos képregényfilmek(pokol,szörnyek stb.Pl Spawn) hanem a karakterábrázolás,sztori. -
#993 pontosan, én egy véleményt írtam, írtam hogy jó film, de nálam elmaradt az a hatalmas élmény amit beharangoztak.
erre riddick:
"nézztek már meg hogy EZ] a srác stb. fosmonitoros stb. gondolkodni nem képes ... "