Batman : The Dark Knight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A trailert?
Csak ilyen gyenge minõségben van meg youtube-ról.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
nem spoilerezem szét a filmet, az biztos! egy-két kép miatt már így is többet sejtek/tudok, mint amit kéne :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ezt biztosan mindenki látta már, és tom hogy tele van a filmben nem szereplõ jelenettel, de akkor is nagyon hangulatos lett szerintem.
Emlékszem, régen, amikor még kis fütyi voltam, az utcán vakargattuk le a falról a raj filmek plakátjait, koncertplakátokat is...XD
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
gondolom a forgalmazó rájött, hogy az neki nem éri meg ha a mozi alkalmazottai saját zsebre adják az õ posztereit...
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Anno a Transformersnél megkérdeztem a moziban az egyik csókát hogy lehet-e venni náluk erre õ azt mondta hogy nem mert miután lemegy a film visszaküldik a forgalmazónak a posztereket,bár ennek értelmét nem igazán látom...Ilyen amazon,Ebay meg társain kívül lehet egyáltalán máshogy szerezni?
Magyarul még nincs mozielõzetes a filmbõl ugye?
Illetve másik kérdés:
Tud esetleg valaki segíteni, hogy honnan tudnám HD minõségben letölteni a The DArk Knight mozielõzetesét?
ELõre is nagy THX.
Amelyre nem is lehet jegyet vásárolni, csak nyerni. A nyerésre egy módot tudok, az origo.hu-n van egy játék, és ott lehet egy választ mailban beküldeni, akkor nyerhetsz.
Esetleg tud még valaki, valamilyen másmilyen módot a mozijegy nyerésre? (a pre elõtti vetitésre)
Én is elõször megnézem a moziban legalább kétszer, persze közte egy-két hét kihagyással, és aztán letöltöm majd a legjobb minõségben, ami lesz.
Edig soha nem adtam ki kétszer is pénzt egy film-re a moziban, de ez most elõször kivétel lesz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Azt egyébként tudni kell, hogy
A slusszpoént viszont nem lövöm le még spoilerben sem...lényeg az, hogy Batman valszeg nem lesz túl népszerû a következõ film elején.
Van e egyikõtöknek ismerõse moziban? MERT, egy The Dark Knight filmplakátot keresek. Meg is vásárolnám, csak legyen valakinek olyan nagy plakát.
Tudna esetleg valaki segíteni?
THX
Remélem, hogy angolul adják majd a moziban.
A deskotopomra már két hónapja képeket rakom ki a Jokerrõl(Heath Ledger) a filmbõl kiragadva. Sokszor percekig nézem a Jokert a képen. Már teljesen megõrjíííííííííít.
Most értettem csak meg, mivel ennyire reklámozzák az uj Jokert, hogy milyen alak is ez a gonosz ember. Egy igazi elmebeteg, aki magáról is teljesen jól tudja, hogy õrûlt, és néha eldobja az agyát, és õrült dolgokat csinál, azaz olyan dolgokat, amit sokan meg szeretnének tenni, de nem mernek. És az a Joker es nevetése, meg jelmondatai, meg az õrjöngõ kiabálásai. Huhh, micsoda alak. A mai valóságban is kellene ilyen bûnözõ.
Nekem Jack Nicolson is tetszett, ahogyan eljátszotta, sõt szereten is Nicolsont, nagyon sok filmjét láttam, és kevesen kaptak annyi oscar díjat, mint õ. De ahogyan LEdger átérezte a karaktert az valami ÛÛÛBER BRUTÁÁÁÁÁÁL dolog. Odabasz nagyon.
Ledger-t a Lovagregény címû filmjében láttam elõször, még jó pár éve. Rögtön megtetszett, ott egy sármos lovag-ot kellett alakitania. Azóta egyik filmjét sem láttam. De meg fogom nézni, mert mostmár tudom, hogy jó színész.
Nem látom az augusztusi hetet, amikor kezdik vetiteni.
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
$314,245,000 88.4%
+ Foreign: $41,300,000 11.6%
= Worldwide: $355,545,000
De én se értem miért nem frissül az a fránya külhoni bevétel. 1 hete áll majdnem.
Nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehet elõre jegyet foglalni a mozikba? Vagy nem lesz akkora tolongás a The Dark Knight-ra?
Szegeden akarom megnézni a cinema city-ben.
THX,
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Minden képzeletet felülmúlóan jó lett a film...azt hiszem, ezzel elmondtam mindent, és mégsem mondtam semmit...
Nem vagyok Batman fan, a hájp sem érdekelt sohasem, de ez a film
nagyon odatesz...
Amikor arról olvastam, hogy a film lemosott mindent, és vezeti az IMDB abszolút toplistáját, azt gondoltam, ugyanmár...egy képregényadaptáció, amiben álarcos mikulások kergetik egymást rávág a Keresztapára...
Azt tudni kell, hogy én nem igazán bírom az ilyen jellegû filmeket, egészen idáig azt gondoltam, a mûfaj nem képes túlnõni az eddig készült, kommon szuperhõsös akciófilmek által felhúzott határokon...és de...
Komolyan mondom, kevés ilyen jó filmet láttam életemben...
Azt hiszem, nagyon sokáig fogunk még beszélni errõl a filmrõl...
Ez a film egyszerûen hibátlan. Ennyi. Én ilyet filmre nem nagyon mondtam még életemben...
Top 250: #1
Már csak 9.3-on áll a listán, de még mindig vezet :D
Amúgy sztem esélytelen, hogy Alföldi nyomná Jokert, elég elfoglalt lehet a Nemzeti Színház dirijeként... Meg nem is csinált sok szinkront az utóbbi idõben... :c
Amúgy a film címe az Utolsó éjjel (25th hour), és nagyon jó...
Eredeti hangon persze jobb, de nem rossz.
A Beginsnek is jól sikerült szinkronja van, de én maradok az angolnál... :P
Alföldi tényleg elég meggyõzõ, de az eredetit soha nem lehet überelni!
bevallom, hogy nem vagyok szinkron párti egyáltalán...sõt inkább rühellem a szinkronokat (pláne az utóbbi években készülteket), de amit a kis videóban hallottam alant, az fudeodavág.... :)
Õ lehetne Joker...tényleg...simán hozná a figurát
De tegyük hozzá, hogy Ledger-t nem tudja lepipálni ;)