Batman : The Dark Knight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
amúgy ha megfigyelnéd a normális hsz-im és vannak, de aztán jönnek a Champain pezsgõs kubai szivaros csávók és "pörögnek" akármin ami nekik nem tetszik és itt nem személyeskedés(tehát nem riddick stb, hanem akik "egyszerû" emberekre ráugranak), amúgy személyesen én nem sértettem meg senkiit, semmilyen hsz-szel. Az ember KÍNJÁBAN írogat ilyeneket, hogy beszélhetnénk a filmekrõl, és mindig feljön egy faszság téma
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
PSN ID.: Beegabor
vedd már észre hogy te vagy a "hirtelen jött" hülyegyerek most. Riddick már régóta itt van, Harry Seldon kb elmenne az alteregójának. ezzel szemben te olyan szinten izzadtságszagú hülyeségeket írogatsz jó pár napja, hogy az már igen-igen szánalmas
amúgy azt is elárulhatnád már hogy mégis mit értesz a "pörögtök mint akit felhúztak" alatt. mert ez szintén rólad mondható csak el. persze ez az én szemszögem. amúgy tényleg kíváncsi vagyok erre, nem azért mert zavarsz,idegesítesz,vagy mert bármin is "pörgök", hiszen jól megtanultam ignorálni az ilyen embereket, inkább a filozófiája érdekel a dolognak. mármint annak, hogy ez neked miért jó? beírsz valamit és várod hogy egy-két egyén rá(d) ugorjon miatta. külsõ szemlélõként ez módfelett szánalmasnak tûnik :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amúgy nem vagyok olyan mint Orionk nem lövöm le a poént hogy Bruce Wayne harmadik személyisége a TDK-ban Joker....upsz
Yo, Bitch!
Amúgy õszintén, hogy lehetne itt akármit is komolyan venni, amikor minden faszságra pörögtök, leharapjátok mások fejét és lehet nem ezt akarjátok elérni de teljesen az jön le, hogy ti vagytok a fasza csávók, ti az etalon. És lehet bennünk is van hiba, de ti is elgondolkozhatnátok rajta mit hogyan írtok.
Az sem igaz, hogy csak Riddick a jó fej, olvastam itt több szimpatikus hozzászólást más fórumozóktól. Igaz, azt tartom, hogy a többség végtelenül primitíven tudja kifejezni magát itt, a fórumban - nem mondom, hogy az életben is ilyenek, de itt szörnyû, amit egyesek - pl. sandor8206 - levág fórumozás címén.
Ennyi az egész gondom, nem több. És erre nem az a megfelelõ gyurcsányi válasz, hogy "ha nem tetszik, el lehet innen menni".
www.gamedroid.hu
Yo, Bitch!
www.gamedroid.hu
Yo, Bitch!
addig természetesen a 7végén Begins estet tartok magamnak...mert megérdemlem. si?
Nem becsmérlek senkit, nem kel mindenkinek film esztétának lennie, de ha jól tapasztalom, a fórum filmes topcijainak legnagyobb részét az egy-két soros büffentek alkotják. És akkor e hozzászólások nyelvtani minõségérõl már szót sem ejtettem.
www.gamedroid.hu
Én média szakon (is) végeztem, filmklubokba jártam nagyon sokáig, és rengeteget beszélgettem filmekrõl szakmabeliekkel és nem szakmabeliekkel egyaránt. Általános tapasztalatom az, hogy az emberek igen nagy százaléka képes felismerni és értékelni az igazán értékes és jó filmeket, a kiemelkedõ színészi játékot, és nem is gondolnád, hogy mennyien képesek árnyaltabb módon is megítélni egy-egy filmet. 😊
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Csak hát az a gond, hogy én Riddicket nem csak innen ismerem, és már jó pár éve, így a véleményem megalapozott.
Egyébként miért is nyalnék Neki? Mi elõnyöm származhatna belõle? Várom az értelmesen megfogalmazott válaszodat. Köszönöm.
www.gamedroid.hu
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem tudom, mennyire ismered Õt, és azt, hogy milyen filmeket kedvel, de én már egy ideje olvasom a kritikáit, és azt kell mondjam, hogy az itt fórumozó közönség 95%-a simalazán mehet a sunyiba az izlésével és a filmnézési szokásaival az Övével összemérve.
Az pedig, hogy történetesen a Sebezhetetlen bejött Neki, és szerinte Willis jól játszik benne, simán elnézhetõ annak fényében, hogy tudjuk: Riddick nagyon kedveli ezt a szinészt, így megengedhet magának némi elfogultságot mind a filmmel, mind Willissel kapcsolatban.
www.gamedroid.hu
Sajna még Oscar díjakat is osztogatnak, mert ott is összekeverik.
T. Riddick: HA neked a Sebezhetetlen jó vilm, vagy abban BW nagyot alakít, akkor nem vagy túl igényes filnézõ... Mindegy ..Pont.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az meg, hogy neked milyen idiótizmus jött le e nagyszerû film láttán, megint csak a nyomorékságodat bizonyítja.
www.gamedroid.hu
Hát nem igazán, most néztem meg. Nem mondom, hogy rossz film, de a végén azt hittem, hogy valami csattanó lesz. Közben csak az derült ki, hogy az a csávó, akit Ivánnak hívott az saját maga volt. Ezer egy filmben láthattunk már ilyet, hogy több éne van valakinek, mert több mindenkinek képzeli magát a szeretplõ.
Gépész 6/10
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Mozinet kritika állati lett. (95%)