Batman : The Dark Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Riddick21
milyen spoiler? csak egy kérdés volt, én nem tudok semmit?!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

nem baj spoilert nyomjál:-) soha nem lehet tudni
De komolyan, TwoFacet a 3. filmbe, ne basszák már el így
Amugy ne vegyétek komolyan amit irtam. kiváncsi voltam hányan veszik be. nem láttam a filmet.

Amúgy én láttam egy jégcsapot az egyik hûtõben, szóval szerintem Mr.Freez lesz a 3.részben:-)
"ja és csak hozzátenném SOHA nem én kezdem, reakció ellenreakció"
amúgy ha megfigyelnéd a normális hsz-im és vannak, de aztán jönnek a Champain pezsgõs kubai szivaros csávók és "pörögnek" akármin ami nekik nem tetszik és itt nem személyeskedés(tehát nem riddick stb, hanem akik "egyszerû" emberekre ráugranak), amúgy személyesen én nem sértettem meg senkiit, semmilyen hsz-szel. Az ember KÍNJÁBAN írogat ilyeneket, hogy beszélhetnénk a filmekrõl, és mindig feljön egy faszság téma
ProGabe
"HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést!" :|

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Seth
Minden bizonnyal,mivel már volt szó róla , hogy a köv részben Pingvin és Rébusz lesznek a "püfölnivalók" ^^

PSN ID.: Beegabor

Stáblista utána mutatták a pingvineket az azt jelenti hogy Pingvinember lesz a kövi rész gonosza? 😄

ProGabe
sikerült csodásan általánosítanod

vedd már észre hogy te vagy a "hirtelen jött" hülyegyerek most. Riddick már régóta itt van, Harry Seldon kb elmenne az alteregójának. ezzel szemben te olyan szinten izzadtságszagú hülyeségeket írogatsz jó pár napja, hogy az már igen-igen szánalmas

amúgy azt is elárulhatnád már hogy mégis mit értesz a "pörögtök mint akit felhúztak" alatt. mert ez szintén rólad mondható csak el. persze ez az én szemszögem. amúgy tényleg kíváncsi vagyok erre, nem azért mert zavarsz,idegesítesz,vagy mert bármin is "pörgök", hiszen jól megtanultam ignorálni az ilyen embereket, inkább a filozófiája érdekel a dolognak. mármint annak, hogy ez neked miért jó? beírsz valamit és várod hogy egy-két egyén rá(d) ugorjon miatta. külsõ szemlélõként ez módfelett szánalmasnak tûnik :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ja és csak hozzátenném SOHA nem én kezdem, reakció ellenreakció
sb1
38 új üzenet mirõl?? A nagy 0-ról!!!! Jöhetne egy takarító emberke...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Sephi
Ok, várjad!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

amúgy nem tudom kit bántottam meg, nem emlékszem hogy birkáztam vagy nulláztam volna...
Amúgy nem vagyok olyan mint Orionk nem lövöm le a poént hogy Bruce Wayne harmadik személyisége a TDK-ban Joker....upsz
ha nem jött volna le ironikus akartam lenni, hogy mindent olyan komolyan vesztek, de tényleg hagyjuk
ForzaInter
"de ti is elgondolkozhatnátok rajta mit hogyan írtok."

te is.

Yo, Bitch!

ForzaInter
sztem nem voltam prmitív, ha az ilyen sandor meg orionk féle fórumozókra gondoltál akkor feleslegesen vitatkoztunk, mert abban egyetértek😄 na peace, ne offoljunk😄

Yo, Bitch!

ha nem tetszik el lehet innen menni.
Amúgy õszintén, hogy lehetne itt akármit is komolyan venni, amikor minden faszságra pörögtök, leharapjátok mások fejét és lehet nem ezt akarjátok elérni de teljesen az jön le, hogy ti vagytok a fasza csávók, ti az etalon. És lehet bennünk is van hiba, de ti is elgondolkozhatnátok rajta mit hogyan írtok.
Semmit sem várok. És éppen eltúlzod a dolgot az olyan ökörségekkel, miszerint azt várom, hogy csak filmkritikusok írjanak ide - magam sem vagyok az -, meg komplett kritikákat várok. - Ezeket egy szóval nem mondtam, Te akarod a számba adni. Ami hülyeség.

Az sem igaz, hogy csak Riddick a jó fej, olvastam itt több szimpatikus hozzászólást más fórumozóktól. Igaz, azt tartom, hogy a többség végtelenül primitíven tudja kifejezni magát itt, a fórumban - nem mondom, hogy az életben is ilyenek, de itt szörnyû, amit egyesek - pl. sandor8206 - levág fórumozás címén.

Ennyi az egész gondom, nem több. És erre nem az a megfelelõ gyurcsányi válasz, hogy "ha nem tetszik, el lehet innen menni".

www.gamedroid.hu

és amúgy itt a társaságomban meg rajtatok röhög mindenki, hogy pörögtök mint akit felhúztak
Háj ájm Roger Ebert and ast kell mondjam, ez nem igaz Roland Emmerich is megmondta, ááááá hogy milyen fasa csávó vagyok and azt hittem ide járnak a real kritikusok
ProGabe
mikor veszed már észre hogy mocskosul unalmas vagy és csak te vihogsz az idióta "poénjaidon"? <#pardon1>

Háj ájm Roger Ebert and ast kell mondjam, hogy a TiDK now nem tudom értékelni,ááááááá .. because rajtam volt a batman mask és nem látni semmit a movieból.
ForzaInter
most még is mit vársz? aki nem filmkritkus, az már csak egy idiota barom lehet? keress akkor vmi komolyabb fórumot, mert ahogy látom neked itt mindenkivel bajod van, csak Riddick a jó fej, többiek meg egy filmhez nem értõ csicskák, kb ezt lehet leszûrni hozzászzólásaidból...

Yo, Bitch!

Köszönöm a megerõsítést, épp errõl beszéltem...

www.gamedroid.hu

Háj ájm Roger Ebert and ast kell mondjam, ebe a forumba csak felso kategoris kritikusok vanak, ez á fogalamak absolute koreketek, ááááá hogy "fos" and "szar".
ForzaInter
lol, vazze ha kritikát akarsz olvasni akkor vegyél cinemát vagy voxot, ez egy filmes fórum, ahol mi "mezei" emberek megnézük pár filmet és értékeljük, ide nem filmkritkusok járnak...

Yo, Bitch!

jövõhéten pénteken Pécsen ott lesz valaki a premieren?!
addig természetesen a 7végén Begins estet tartok magamnak...mert megérdemlem. si?
Ez esetben nagy kár, hogy a fórum filmes topicjaiban nem ütközik ki az, amit mondasz. Elhiszem én, csak látnám ennek nagyságrendekkel nagyobb nyomát, mint most.

Nem becsmérlek senkit, nem kel mindenkinek film esztétának lennie, de ha jól tapasztalom, a fórum filmes topcijainak legnagyobb részét az egy-két soros büffentek alkotják. És akkor e hozzászólások nyelvtani minõségérõl már szót sem ejtettem.

www.gamedroid.hu

Pretorian
Azért a 95 százalék az elég merész szerintem.
Én média szakon (is) végeztem, filmklubokba jártam nagyon sokáig, és rengeteget beszélgettem filmekrõl szakmabeliekkel és nem szakmabeliekkel egyaránt. Általános tapasztalatom az, hogy az emberek igen nagy százaléka képes felismerni és értékelni az igazán értékes és jó filmeket, a kiemelkedõ színészi játékot, és nem is gondolnád, hogy mennyien képesek árnyaltabb módon is megítélni egy-egy filmet. 😊

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

ProGabe
b+ spoiler <#wilting><#wilting>

Gondoltam, hogy lesz minimum egy ilyen megjegyzés.

Csak hát az a gond, hogy én Riddicket nem csak innen ismerem, és már jó pár éve, így a véleményem megalapozott.

Egyébként miért is nyalnék Neki? Mi elõnyöm származhatna belõle? Várom az értelmesen megfogalmazott válaszodat. Köszönöm.

www.gamedroid.hu

Sephi
Elfelejtetetted benyomni a "Nyalás Off" gombot.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hát szerintem a Sebezhetettlen is jó film, bár hatodik érzék jobb, ezeknél még M.N.S. toppon volt, de tökéletesen megértem ha valakinek nem jön be, nem az a tipikus,gyorsfolyású, pörgös sztori. Mondjuk nálam S.L. Jacko fajintosabb abban a filmben.
ok, de spoiler tag nélkül az most a menõ:-), ugye Orionk?!
Hát, épp Riddickre ráfogni, hogy nem túl igényes filmkedvelõ... 😄

Nem tudom, mennyire ismered Õt, és azt, hogy milyen filmeket kedvel, de én már egy ideje olvasom a kritikáit, és azt kell mondjam, hogy az itt fórumozó közönség 95%-a simalazán mehet a sunyiba az izlésével és a filmnézési szokásaival az Övével összemérve.

Az pedig, hogy történetesen a Sebezhetetlen bejött Neki, és szerinte Willis jól játszik benne, simán elnézhetõ annak fényében, hogy tudjuk: Riddick nagyon kedveli ezt a szinészt, így megengedhet magának némi elfogultságot mind a filmmel, mind Willissel kapcsolatban.

www.gamedroid.hu

Én is ilyenre gondolok, és remélem hogy ez lesz, mert ha nem kibaszott ideges leszek, hogy ennyivel elintézik a tdk-ban. Spoileres hsz-re reagáltam.
SubZero911
Kifejezetten szeretem Bruce Willist. De azért el kéne tudni határolni a jó filmet a "nagyszerû alakítástól".

Sajna még Oscar díjakat is osztogatnak, mert ott is összekeverik.

T. Riddick: HA neked a Sebezhetetlen jó vilm, vagy abban BW nagyot alakít, akkor nem vagy túl igényes filnézõ... Mindegy ..Pont.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

játsszunk nyilt lapokkal dumljuk ki most az esetett 😄

Pretorian
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem biztos. 40 perccel nem lehet elintézni egy Two Face kaliberû figurát. Valamit tuti kitalálnak majd, hogy visszahozzák õt a sztoriba. Egyébként nem derült ki egyértelmûen (a nyilvánosság számára), h hogyan halt meg. Én vmi olyat tudok elképzelni, hogy a nyilvánosságnak azt mondják majd, hogy a kórházban volt, amikor a Joker levegõbe röpítette az egész placcot. A testét pedig elrejtették vhova, hogy ne derüljön ki az igazság...aztán...majd szépen magához tér 😊

Pretorian
Ez tök jó, pont mostanában akartam megnézni a Gépészt, kösz hogy lelõtted a poént! <#eljen> Spoiler tag baszod...

Az összes filmes topicot szétspoilerezed, te nyomorék?

Az meg, hogy neked milyen idiótizmus jött le e nagyszerû film láttán, megint csak a nyomorékságodat bizonyítja.

www.gamedroid.hu

majd meglátod
lesz utalás a végén hogy ki lesz a harmadik részben a gonosz?

Na szóval pár nappal ezelõtt itt beszéltünk arról, hogy a Gépész mennyire jó film.

Hát nem igazán, most néztem meg. Nem mondom, hogy rossz film, de a végén azt hittem, hogy valami csattanó lesz. Közben csak az derült ki, hogy az a csávó, akit Ivánnak hívott az saját maga volt. Ezer egy filmben láthattunk már ilyet, hogy több éne van valakinek, mert több mindenkinek képzeli magát a szeretplõ.

Gépész 6/10

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

jó de akkor már lehet róla dumálni, ki mit gondol az esetrõl
Nem lehet tudni hogy meghal e vagy sem. Szerintem 7. e után se. 😊

Mozinet kritika állati lett. (95%)
spoilert nyomjál
hát majd 7-e után kitárgyaljuk:-) most inkább ne mert lefejeznek.
Riddick21
miért, nem hal meg a végén? 😮

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."