Batman : The Dark Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
az elsõ 4 Batman film, és a Batman: Begins, ill. ez, két külön dolog! ezért is begins, a Begins! 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Egyébként biztos volt már róla szó de ez most hogy lesz?
Mert elvileg a Batman 1ben maga Bruce "csinálta" Jokert... itt meg... már az elõzõ részben mutatták a joker kártyát meg minden...
(nem nagyon ismerem a batman "történetet... csak a filmeket és néhány részt láttam egy rajzfilmsorozatból)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Rage47
jah én kis koromban össze is kevertem Jim Carrey miatt Joker-rel 😄
Szolnokboy1
jaja! de most a keresztapa helyére beugrott a remény rabjai, már az a 2. 😊 az egész top 10-et átrendezte. 😄

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Már alig várom, hogy láthassam! Nagyon ütõs lehet, ha letaszította a keresztapát az imdb toplistáján<#wow2>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Szolnokboy1
a régi filmben pl. kétarc is olyan volt mint joker 😄 ott mindenki röhögött, senkitõl sem lehetett félni. 😊

ronihun
ja Rébusz azaz Riddle azért nem félelmetes mert a régi filmbe jim carrey olyanná csinálta mint jokert.pedig eredetileg riddle egy pszichopata akitöl mindenki rettteg nem nevetél stb

...

Szolnokboy1
lááál! 😄😄DDD

Pretorian
Jahh, és ezt olyan beleéléssel mondta el így egy öreg faszi, hogy semmilyennel. 😄

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
lol

A szar szinkronról, a félrefordításokról, magyarul az e területet jellemzõ általános igénytelenségrõl mindig a Viasatos Gyûrûk Ura elõzetes jut eszembe 😄
Naponta kb. ötször lenyomták annak idején, más elõzetesekkel együtt.
Szó szerint idézem:

" Szauron lovai már elindultak Mordorból. Biztosan megtalálják az aranyat." /Gandalf/ XD

Sephi
Nezzuk sorba :

Joker : Legfeleltetesebb
Pingvin : Felelmetes
Macskano : Nem felelmetes
Riddle : Nem felelmetes
Two Face : Nem felelmetes
Mr. Freze : Lol
Ivy : Nem felelmetes

Miert nem azok? MERT A TIM BURTON FELE VILLAIN-EK SEM AZOK CSAK O ANNAK CSINALTA OKET.\

Nem mind1 milyen kontosben mutatod be a ellenfelet...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gErIbÁ
gondolom/remélem az csak egy gyorsfordítás volt az elõzetesnek és nem az lesz a végleges(szerintem)

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

még a végén nem csak Joker hangjáért kell izgulnunk?!
Szolnokboy1
én láttam tegnap a tv2-n két magyar nyelvû tv szpotot, hát majdnem elokádtam magam. <#szomoru1>

" - Vannak õrült ex-pasik, akikrõl tudnom kéne?
- Az legyen meglepetés."

WTF??

Tatyla
isten õrizz hogy Sthol Buci legyen,pfuj...<#vomit>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

gErIbÁ
tényleg felíratos lesz ,eredeti nyelven nyomják fú de jó ,hogy nem szúrják el valami szar magyar hangal,személy szerint azért drukkolok ,hogy ha fele olyan jó lesz a szinkron mint jack bácsié hála Sinkó László akkor az új jókeré se lesz olyan jó csak nehogy sthol andrás legyen a magyarhangja

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

Rage47
wow ez tök jó^^
zaki
feliratos lesz, csak dvd-n jön ki magyar hanggal.

Rage47
magyar nyelvû elõzetes van már valahol a neten? csak feliratosat találtam, de érdekelne, hogy milyenek lesznek a magyar hangok...
teljesen egyetértek!
Pretorian
Elkottyantotta magát. Mondjuk várható volt, h Nolan nem szeretne úgy mellényúlni, mint Sam Raimi a Pékember 3-al...Venomra gondolok, akit kb. 25 percben intézett el, holott Venom az egyik legnagyobb ártány a Spiderman-univerzumban.

Pretorian
Jahh, de hát Two Face és Joker, vagy a hozzájuk hasonló figurák nyilván nem is akarnak nyíltan konfrontálódni Batmannel.
Viszont tudják, hogy hogyan és hova kell csapniuk (átvitt értelemben) ahhoz, hogy az Batmannek is fájjon...

vagy inkább batman vs. aliens :-)
Tatyla
aha aztán majd Batman vs Superman<#idiota>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

..bocs, king snake
nem azt mondom,hogy az legyen,nem is én hoztamfel (én BlackMask v. king Sneak)de kíváncsi lennék ezzel a karakterrel mit tudnának kezdeni. Nolannak teljesen igaza van pingvinnel kapcsolatban.
Szóval maradjon TwoFace,nálam õ a favorit
Nolan már a Pingvinre is azt mondta, hogy túl szürreális, hát még ez...

www.gamedroid.hu

Ezt a két szöveget két cikkbõl szúrtam be

Eckhart confirmed that he will only play Dent in Dark Knight but will portray Two-Face in the next Bat-film.

AARON ECKHART would reprise his role from THE DARK KNIGHT - because working with CHRISTIAN BALE is "phenomenal".
Eckhart, who plays District Attorney Harvey Dent in the sequel, confesses he "absolutely" would star in a third Batman film.

és itt a 2. -ban szereplõ "absolutely" szó idézõjelben, szóval elvileg Eckhart mondta-kíváncsi leszek ez is csak etetés, de remélem nem és TwoFace is back
clayface a neve, ha jól tudom belõle több is volt. Na erre tényleg kíváncsi volnék,vele mit kezdene Nolan?!
Danny1987
A rajzfilmben volt egy olyan ellenfele ami sárból volt vagy valami ilyesmi.
Szerintem az is jó lenne ellenfélnek.

Live for nothing or die for something.

jó de jobb lenne ha valaki újakat raknának, jó hogy ezek a legnépszerûbbek. Rébusz ok, de lehet csak az elõzõ filmek végett a többiek számomra túl "képregényesek", azok a megvalósítások jutnak egybõl eszembe(film+képregény+rajzfilm).
Ha mindenképp újakat akarnak én ezeket szerepeltetném, jó nem olyan népszerûek, de tökéletesen beleillenének ebbe a realista, darkos stílusba amit Nolan behozott a Batman franchisba: Black Mask, King Sneak(õt könnyedén át lehetne vezetni a 3.részbe hisz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Batman is összetûzésbe keveredik a TDK-ban hong-kongiakkal
,és neki is van kapcsolata)
ProGabe
Nolantól (és a tesójától) én pont azt várom, hogy bármelyik, a képregényben szereplõ karaktert bele tudja illeszteni a jelenlegi koncepcióba

ráadásul valakiket kell szerepeltetni a képregénybõl, és a felsorolt karakterek (talán pont az elõzõ filmek miatt) a legnépszerûbbek a Batman univerzumban!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

amúgy én váltig tartom, vagy twoface(ebbõl nagyon jó feszültséggel teli sztorit lehetne csinálni) vagy teljesen újak.
még rébuszt meg lehet oldani, de a többi szerintem nem fér bele az új realista koncepcióba. Nekem pingvin nevetséges
ronihun
miért is?

...

hát nálam el is ássa magát nolan ha ezt bevállalja
ronihun
"Rébusz esetleges szerepeltetése már korábban szóba került, ám most az a hír jött, miszerint a Warner Johnyy Deppel tárgyal a gonosztevõ megformálásáról. Ugyanakkor a producerek Philip Seymour Hoffmant szeretnék Pingvinként látni. És - mintegy mellékesen - azt is megjegyezték, hogy ha Macskanõ is szerepet kap, azt csak Angelina Jolie játszhatja."

o jee johnny depp jo lenne :d

...

"Hát pedig itt írták páran."....csak egy ember írta
2arcot a 3.részbe, ha nem nagyot csalódok Nolanbe, vagyteljesen új ellenfél, se pingvin,se macskanõt,se rébuszt,se mr.fagyot se senkit aki már volt
Jézusom, bõszánalom...

HALA MADRID!!!! HALA FIGO!!! Vive O Portugal!!!

két arc mitõl olyan nagy mélto ellenfél batman számára? jo elismerem Joker még az.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TDK-ban is elég volt 40 perc hogy Two face kinyifanyjon.

Riddick21
Hát pedig itt írták páran... Én egyelõre nem nyilatkozom, mert nem lenne fair, de majd ha mindenki megnézte a filmet, akkor elõadom a teóriámat, akkor már okosabbak lesznek azok is, akik most egy kurva szót nem értenek az egészbõl...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Sephi
Mr Fagy? LOOOL az a legszarabb volt... meg a Ivy is jobb volt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Riddick21
Germinator üzeni a PcDomeról:
"Jézusom, emberek, Mr. Fagy egy Nolan-filmben?! Ez csak ugye egy rossz vicc? Ráadásul mi az, hogy õ méltó ellenfele Batmannek? Illetve ez még hagyján, de mi az, hogy Two-Face meg Joker NEM MÉLTÓ? Hát õk a két legnagyobb ellenfele Batmannek, Mr. Fagy mellettük csak egy szopottgombóc... és nem azért, mert jobb fegyvereik lennének, csak sokkal izgalmasabbak és reálisabbak. Mr. Fagy... jézusom."

...and I fuckin agreed, bunch of morons...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

[Jakuza]
Ez itt most a TDK topic, vagy vitassuk meg Riddick milyen filmkritikus ? 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

nem azt mondtam,hogy arnold legyen vagy hasonló, csak hogy számomra õ volt az egyetlen + a B&R-ban. + mûvészi szabadság (Batman,X-men,Gyûrûk Ura ,Harry Potter) bármelyik filmben lehet, valahol +,valahol-. Az animated szériában máshogy néz ki(szemüveg+kupola ok),ennyit errõl.
Tatyla

aha tipikus Arnold 😛

...mondjuk szerintem az egyetlen + dolog a Batman és Robinban(ha van ilyen?) az Mr.Freez alias Arnold sogorunk! Mondjuk õt meg lehet valósítani "realisztikusan" az új franchisban, de én az mellet vagyok, hogy teljesen új gonosz, vagy TwoFace(tartom az állításom, de majd megtárgyaljuk jóval Aug7 után hogy miért)
Én mr Freeznek örülnék, mert szerintem õ legalább méltoellenfél lenne batmannek. itt van two face ha szembe kerül batmanel egyértelmü h batman nyerne hisz tele van abtman felszerelésel, páncéllal meg hát bunyozni is elég jol tud, two facenek meg van egy stukkera szoval nem ellenfél batman számára. ott van rébusz és Joker akiket egy legyintésel elintézne batman ha 1-1 elleni harcra kerülne sor. Mr freeznek legalább ott van a fagyasztó ereje meg hát megütni se egyszerü hisz õ is fel van szerelve minden szarral.

Amúgy olvastam egy hírt remélem hülyeség, hogy Angelina Jolieval folynak tárgyalások egy Macskanõ szerepre(azt nem írják, hogy újabb külön film vagy a 3.Batman filmhez) de remélem ez csak etetés, nem kéne egyik se. Végre sikerült komoly útra terelni a Batman franchiset, nem tudom de nekem ilyen figurák túl "képregényesek" mint Pingvin,Macskanõ. Rébusz az ok, de Twofacet a 3.részbe