1913
HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést! Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi! |
-
Sawyer2 #1232 kötelező -
Harry Seldon #1231 "Nomeg még egy óriási negatívum amitől a mai napig nemtudom napirendre térni, hogy miként követhettek el akkora bakit, hogy nem Katie Holmes játszotta Rachelt..."
Esetleg azért, mert színésznek egy nagy rakat trágya. Eklatáns bizonyíték erre a Begins. -
#1230 Sziasztok,én még nem láttam a filmet és szeretnék kérdezni,igaz az egyik nem a filmmel kapcsolatos,hanem a képregénnyekkel,de remélem valaki tudja.
-Hány Dark Horse kiadású képregény-történetben harcolt eddig Batman az Alien-ek ellen?
-Hová tűnik Harvey Dent, amikor Joker megérkezik Bruce Wayne partijára?
Remélem tudtok segíteni és előre is köszi.
-
#1229 Hangulatileg igencsak más a két alkotás. A kezdetek szuperhősösebb és logikusabb vagyis sodor az árral nincsenek benne fordulatok... eza rész pedig kiszámíthatalan, és a Batman jelkép sem annyira erős benne ( habár sokat szerepel, mégis a háttérban mozog )...
Össszességében nekem a Kezdetek jobban tetszett, de ez meg komolyabb fordulatosabb, Joker isteni Batman büntet, jók a poénok durávv a hangulata, még sötétebb...
Nomeg még egy óriási negatívum amitől a mai napig nemtudom napirendre térni, hogy miként követhettek el akkora bakit, hogy nem Katie Holmes játszotta Rachelt... -
#1228 Jól érzik magukat a srácok. -
#1227 elég jó lett a film :D
azért túlzás nagyon jónak tekinteni,de jó lett :D
a kezdődikkel kb egy színvonalon van,legalábbis az én véleményem szerint.
a vége volt az igazán izgalmas :D
Joker meg lol XD -
#1226 nekem megvolt az első jópár Batman képregény, de egy felújításkor sajnos a kukában landolt a tudtom nélkül :(
Természetesen imádtam őket... :( -
#1225 Lassan megyek Batman-t nézni srácok,remélem nem fogok csalódni! -
Quantumleap #1224 Viszont akinek megfelel a letoltes, es aztan a nyomtatas...:) -
Quantumleap #1223 Nem nyirja ki, csak toloszekbe kenyszeriti. -
Aram95 #1222 Igen de tervbe van véve az újrakiadása itthon. -
#1221 igaz -
#1220 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gordon fiát mentette meg esés közben. -
Helomas #1219 Hülyeség! -
#1218 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elgondolkodtam azon, hogyha TwoFace meghalt (aminek szerintem 75% az esélye) akkor Joker elérte azt a célját, hogy Batman embert öljön. :) Hiszen meg is védhette volna az eséstől, mint Rachel -t, aki még magasabbról is esett.
Hihetetlen, hogy 3 napja láttam és még mindig kattogok rajta. Alig várom, hogy mégegyszer lássam. :) -
Csak77 #1217 Mellesleg szinte beszerezhetetlen füzet. -
Csak77 #1216 Micsoda ellenségek! Amúgy ez a Batman gyilkos tréfa 1990-es száma, amiben Joker kinyirja Gordon lányát!
-
jamamura #1215 spoileres TDK boncolgatás:
http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2008/08/09/kritika_the_dark_knight_2008_4/ -
Sawyer2 #1214 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem Kétarc meghalt. Egyszerűen benne volt a teljes története a filmben. Harvey Dent, ahogy harcol a bűn ellen, az átváltozás, valamint az ámokfutása. Oké utóbbi egy kicsit rövid idő alatt, de minden benne volt amit ki lehetett hozni belőle. Aztán meg a végén Batman lelökte. Szerintem nem kéne tovább erőltetni, mint mondtam Kétarc története megvolt végig. -
sandor8206 #1213 nagyon kemény lista, 1977 -es Star Warson meglepődtem:-) ,hogy Nolan bácsi kedvence (a régiek nekem is)!
hát kíváncsi lennék, ha rábízna Lucas egy új trilógiát, biztos ölre mennének művészi nézeteltérés miatt:-) -
Andrews2007 #1212 Nolan kedvenc filmjei és érdekes rendezési, színész válogatási módszerei
Érdekes hogy a Nolan top 10 kedvencben, nincs benne az általa is nagyra tartott és igen a TDK-hoz is felhasznált Heat. -
sandor8206 #1211 Nolan említette, hogy nagy hatással volt rá a Heat. Michael Mann egy MESTER! -
sandor8206 #1210 A képregényben sincs benne hogy ki és honnan jött,csak lett és kész, sok spekuláció van abban is, de senki sem tudja az igazat, a savba esés is csak elmélet a képregényben és azt karolta fel T.Burton, tehát az ő verzója is lehet igaz (persze azzal a kivétellel, hogy Joe Chilli ölte meg Bruce családját, és persze azzal hogy Batman rájön erre és az eredetére, hogy Joker Jack Napier)hogy Joker Jack Napier, hisz az eredtét nem tudja senki. De mindenki tehet hozzá és el is vehet egy kicsit amíg agyatlan dolgokat nem rak bele.
Pl:a képregényben Joe Chilli nem egy kisstílű zsebes, hanem egy Lex nevű maffiafőnők béreli fel, hogy ölje meg Thomas Waynet(mondjuk ez még benne lehet a további Nolan filmekben) -
#1209 Azon gondolkoztam, h melyik az a film, ami hangulatában ennyire hasonlít a Dark Knightra...mert már napok óta az jár a fejemben, h ezt a hangulatot már éreztem korábban, nem is kevésszer. Az a durva, hogy a Heat az egyik kedvenc filmem, és mégsem ugrott be...pedig hangulat tekintetében egyértelműen arra a filmre hajaz a Dark Knight...és nagyon jól teszi. Figyeljétek meg a zenét a film elején, amikor elindulnak a csókák a bankot kirámolni...figyeljétek meg a párbeszédek stílusát...a maszkokat inkább nem is említem. Telitalálat. Számomra ez még pluszba megdobja a film értékét. -
#1208 -
#1207 Mert egyik sem igaz :)
Én nagyon nem örülnék neki, hogyha valamelyik Nolan féle Batman részben kiderülni hogyan és kiből is lett Joker. -
zotja #1206 -
#1205 mert ö olyan mintha nem is ember lenne hanem csak egy gonoszság,se név se újlenyomat se semmi.... -
zotja #1204 miért mondd joker mindig más történetet a sebeiröl hogy-hogyan szerezte? -
sandor8206 #1203 nem az volt a feltűnő, hogy nem robbantották fel a másikat. Hanem az ,hogy olyan nyugodtan viselték a helyzetet, hogy beszarás, semmi kiabálás,pánik, futkosás, vagy valaki ki akar ugrani a kompról elúszni stb pár ember úgy is lett volna aki bepróbálja,le vannak szarva a többiek, és aki nem ezt gondolja és védi a filmet az vagy nagyon bízik az emberek emberségében(hülyeségében) vagy túl fanatikus, inkább leültek és szavazzunk.....teljesen életszerűtlen volt. És a végén az angyalképű fekete, mondta meg a tutit
Mondjuk szerintem egy ember biztos lett volna aki megnyomta volna a gombot:-) -
#1202 Az átlagember közvetlen életveszélyben bármire képes. Ha arról van szó, hogy ő vagy én, akkor előbb vagy utóbb, de az "ő" lesz az egyetlen "alternatíva".
Ha pl. csatában mellettünk lövik le a társunkat, az oly mértékben felerősíti a túlélési ösztönt az emberben, hogy azt mi remélem soha nem fogjuk megtapasztalni. Az elnyomás (ami minden esetben igazságtalan), a túlélés ellen ható fenyegetés normális esetben a józan ész fölé emeli a túlélési ösztönt, és ez teljesen természetes, még akkor is, ha ilyenkor az ember borzalmas dolgokat követ el a túlélés érdekében. Ez egy nem tudatos állapot, ezt nem lehet józan ésszel kontrollálni. Aki képes ideológiákat, eszméket, józan észre, logikára, érzelmekre alapozott
döntéseket a túlélési ösztönére nehezedő elnyomás fölé emelni, az vagy elmebeteg, vagy fanatikus. Mint az öngyilkos merénylők. Teljesen természetes dolog az, hogy az ember bármi áron ragaszkodik a saját életéhez, legyen akármekkora is a súly a mérleg túloldalán.
-
sandor8206 #1201 mondjuk ha a 3.részben nem jön TwoFace, akkor ugyanolyan pöcs. -
#1200 Az különbség a 2 szitu között, hogy Nolan jó rendező Raimi meg egy pöcs. -
sandor8206 #1199 mindenki nyilatkozik össze-vissza, újságok is írnak mindent össze-vissza,majd lesz valahogy.
De,akkor meg itt egy ellenpélda
Eckhart confirmed that he will only play Dent in Dark Knight but will portray Two-Face in the next Bat-film
Szóval ennyit a sajtóról -
#1198 lehet...biztos elfordultam vagy valami. -
#1197 mindegy, kedden megyek újra úgyis, megnézem ezt magamnak. :) -
#1196 lehet elpöcsikéltél mert volt kép is és megegemlékezés is a végén. -
sandor8206 #1195 kép azért volt egy pár másodpercig, ahol gordon dumál egy pódiumin a városban, de az inkább megemlékezés mint temetés, nem hiszem hogy a városban rakták volna el -
#1194 semmilyen temetés nem volt, se kép, se koporsó, semmi. úgy lett vége, hogy batman elmotorozik, Gordon közbe narrálja a fiának, ennyi. eközben dent ott fekszik a háttérben. szerintem sem halt meg. -
sandor8206 #1193 semmi nem utal rá,hogy 100%san meghalt,arra se hogy él. Spekulálni azért csak lehet, mert az esély megvan rá.
Lehet belemagyarázás ,de az érme az "élet oldalára esik, nem tudom mi más funkciója lehet......persze annyi más is lehet.