Batman : The Dark Knight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már nem bírok magammal, beginst újranéztem megint a hatás kedvéért :P
Welcome to a World without rules!!!!
De akkor nem írok többet, ha még nem láttad....
...
persze ezzel nem azt akarom mondani hogy spoilerezzetek addig, amíg mindenki megnézi! nem kell végletekben gondolkodni, egy-két nap még és már nem kell a tag
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
vagy ugye nem cam-os valtozat? csunya lenne...
De sajna elbaxott országban élünk :D
jah aki meg helyerírási hibákat keres a fórumon, az menjen olyan fórumra, és ne itt szánalmaskodjon...
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
nekem amiért nem kötötte le a figyelmem:
itt egyedül a motor az ami újítás ilyen téren, pedig ez szerintem jó lett volna ha még soksok új cumót kitalálnak (az a telefonos baromság , na az baromság) egy szó mint száz, nem adott újat a film, az ellenség mivolta is rosszabb a begins-énél, jön és gyilkol meg rabol, nabumm cobra11 sztori.
elõzõben legalább ügyes volt az a lespriccelõs gáz, ahogy mutatták a halucinálásokat, ahogy tényleg a totális halál szélén volt gotham. erre most okés okés, meghalnak páran, hát ilyen a valóságban is van (terrortámadások) egy képregény alaptól nagyobb katarzist vártam volna. irdatlan robbanásokkal, hatalmas halálesetettekel, és mégnagyobb harcokkal... :|
u dont have to listen anybody else but me
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Esküszöm ................
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez az a film, amit egyszerûen kötelezõ, muszály megnézni!!! Mikor elöször láttam a film trailerét, azt gondoltam, hogy még az elsõnél is rosszabb lesz! De abszolut pozitív csalódás volt! Bár nem szeretem a túl hosszu filmeket, mert akkor tuti hogy lesz benne vmi unalmas, sablonos rész, de nem! A Dark Knight-ban végig magával ragad a cselekmény, nincs idõd még félre nézni se. A legutolsó percig izgalmas marad a történet, és ez nagyon tetszett. Fantasztikus a szereposztás is, a filmben a nagy nevek mellett, szerepet kapott Eric Roberts és Aaron Eckhart is például.
Nem hagyhatom ki Heath Ledger utolsó nagy alakítását, ami egyszerûen fantasztikus lett! Bár csak szép lassan bontakozik ki az igazi õrült Joker, de ezután végig adja a hatást. És már nevettem a hülye dolgain, nagyon jót alakított!(R.I.P Heath)
És a tetõpont nálam Kétarc bekapcsolódása volt, amire abszolut nem számítana senki.
Mindent egybevetve nálam a film 9/10
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
amúgy a film: beteg, elborult, nagyon sötét (a hangulata, környezet), kibaszott jó. ezt látni kell, a tekintet 1 percre sem lankad, állandóan pörög, van esemény, néhol kicsit már ijesztõ, nagyon durva, nagyon jó, látni kell <#eljen>#eljen> Joker nagyon beteg módon lett kialakítva, durva. a másik ellenség meg....hát titok, én sem lövöm le a poént, de felfogja ismerni mindenki egy kisebb utalásban még úgy a film elején. na jó, annyit segítek, hogy:
szerintem még párszor elfogok menni rá. <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
A film maga isteni! Maga a tökély! Tökéletes hangulat, megállás nélkül tökön ragadja a figyelmünket! Pazar úgy ahogy van....
Nem írok spoilereket, mindenki elõbb utóbb megnézi aztán majd ki lehet vesézni...
Na de a magyar mozik...általánosítok mert nem elõször fordul elõ...
A film elsõ fele minden téren qrva jó volt! Látvány és hang a toppon...aztán az egyik kulcsfontosságú jelenetben a film felénél elment a hang...1 percig néztük hang nélkül! Majd visszarakták a hangot. ÁM ezúttal már szó se volt 5.1-rõl! egy túlvezérelt, MONO, sistergõ szart kaptunk a fülünkbe ami annyira erõs volt, hogy fizikailag fájt tõle a fülem! Ha fizettem volna érte, most követelném vissza a pénzt.
Ráadásul mikor szólt a zene meg az effektek egyszerre, akkor angol kifejezéssel élve PINK NOISE-t kaptunk basszus! EGY HANGOS ZAJT! SEMMI MÁST!
Mostantól magyar moziba nem járok az fix...itt jön a plusz pont hogy úgyis elhagyom az országot hamarosan :D
Na de akkoris ez illúzió romboló volt keményen...de a film így is tartja magát! Mindenki elõre! Csak ajánlani tudom!
nekem a legközelebbi idõpont 14-e. de lehet nem is tudom majd moziban nézni :(
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
A vége felé a kék SWAT-os akciójelenet ekkora vásznon vizuális orgazmust ígér.
Mindig összekeverem hogy melyik shopping centerben melyik vala :D
A négy legnépszerûbb, bár elég belemagyarázósak de érdekességként:
1. Macskanõ
Itt egy párbeszédet hoznak fel a TDK-ból L.Fox (Morgan F) és B.Wayne között az egészet nem írnám le, bár nem annyira spoileres, de kitudja
-Kutyák ellen hogy véd?
-Rottweilerekkel, vagy Chiwawákkal szemben?
-
Itt akik ezt a teóriát preferálják, a Macskák szóra hívják fel a figyelmet!
2.Rébusz
Itt egy a filmben szereplõ karakterre hívják fel a figyelmet,akinek az eredet története hasonlít a Rébusz történetéhez, a neve Coleman Reese.
A spoiler nem szükséges csak egy kis plussz érdekesség
Itt egy szójáték ami tökéletesen jellemzi Rébuszt
Mr. Reese
Mreese
Mysteries
3.Mr. Freeze
Itt szintén a név játszadozásával
Coleman Reese-> Coldman Mr. Freeze
Csupán érdekességként írtam le ezeket, személy szerint egyikben sem hiszek, túl belemagyarázósak és a nevekkel szerintem nem játszadozna Nolan a Rébusz az E.Nigma ,Mr Fagy pedig Dr. Victor Fries.
4.TwoFace-ezt nem írom le spoilers, de személy szerint, ennek örülnék és a felhozott indokok közül számomra ez a legesélyesebb. Majd jóval aug.7 után.
Egy kis érdekességként foglaltam össze a külföldi fanak találgatásait.
De ki tudja, akár több ellenfele is lehet a 3. filmben?!<#smile>#smile>
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Nyertem ide egy jegyet:
http://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20080718-a-sotet-lovag-nezd-meg-ingyen-premier-elott.html
VAgyis a holnapi pre elõtti vetitésre.
http://www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20080731-kritika-az-arkham-elmegyogyintezetrol-es-a-gotham-lovagjairol.html
Esetleg tudtok segiteni, hogy hogyan szoktátokbetenni?
Olvastátok már a spoiler-en belüli cikket?
A link spoilert is tartalmazhat.
http://www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20080731-kritika-az-arkham-elmegyogyintezetrol-es-a-gotham-lovagjairol.html
Itt egy anime-rõl írnak, aminek a cime Batman Gotham Night, és egy képregényrõl, aminek a cime Batman Arkham elmegyógyintézet.
Ezt a két dolgot ajánlják megnézni a The Dark Knight elõtt. Az anime-t is Nolan rendezte és összeköti a szálakat a Begins és a mostani film között. Persze nem túl szorosan.
Köszi szépen.
Láttam már ezt az ellenségét batman-nak, de nem tudtam a nevét.