Batman : The Dark Knight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
he?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
már számolom a perceket basszus....mikor lesz már este 8! :D
sry ez lemaradt :D
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
azért egy drámát ne akciófimhez hasonlítsunk már
én sem láttam a filmet de ekkora hype után nem csodálkozom hogyha valaki jóval többet várt a filmtõlés nem tetszettn neki, a matrix is gecire elvolt találva mégis kurva sok embernek nem tetszett, azért sokan nem sok filmértéket vélnek felfedezni egy ilyen képregényadaptáció/akció kategóriás filmben
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Remélem tényleg angolul lesz a mozikban, bár fura, hogy a tv-ben magyar...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
:(((
Na ez betett megint nekem. Tv-ben is most volt. Ledger most meg õ. Egy nagy színész. Remélem nem lesz nagy baja.
Morgan Freeman súlyos autóbalesete!
Quantum of Solace szindróma??? :(
...
Amugy azzal meg teljesen egyetértek, nem kell újítás ahhoz hogy valami jó legyen!
Mondjuk azt hozzátenném, hogy az nem elég újdonság, hogy egy "képregényfilmbõl" felnõtt filmet csináltak(mert gyerekeknek nem nagyon ajánlanám) és itt nem a látványra utalok hisz vannak darkos képregényfilmek(pokol,szörnyek stb.Pl Spawn) hanem a karakterábrázolás,sztori.
erre riddick:
"nézztek már meg hogy EZ] a srác stb. fosmonitoros stb. gondolkodni nem képes ... "
u dont have to listen anybody else but me
pontosabban csak egy aspektusát, amire nem kaptam kielégítõ választ: miért kell újdonság egy filmbe ahhoz, hogy kiemelkedõ legyen?
kis helyreigazítás: gondolom Donnie Brasco-t akartál írni Darko helyett :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szóval leírta a véleményét és kész, lehet kötözködni vele, de leidiótázni, meg leigényteleníteni stb.
láttad a feast of love-ot?! ha nem nézd meg, semmi csillivilli, semmi effekt, semmi brutáltrendi kamerabeállítás, szimplán amit morgan freeman alakít, szimplán a történet vonala olyan hatásos .. hogy! :) nézd meg. és ne szójábe, mert te gecikemény filmesvagy.
/
Valószínûleg ZÉRÓ érzékkel bír bármilyen finomság iránt, az a fajta mozgóképes elegancia, ami a The Dark Knightot nem csak az átlag, de konkrétan a blockbuster mûfaj fölé emeli, valószínûleg a világon semmit nem mond neki.
Kb. 4-5 éve ott vagyok ilyen-olyan formában minden nagyobb hazai filmes témában, fórumon, a legtöbbet pörgetett témákban és már pontosan tudom, hogy az ilyen figurák szépen letöltik a TDK-t, megnézik a 15"-os sárga/barna monitoron, közben kétszer kimennek szarni, háromszor kajáért, az asszony is megcsörgeti õket (igen, nõje már mindenkinek lehet), satöbbi. Aztán így lesz a Joker kúúúúl, a többi meg egy rakás értelmetlenség, amin gondolkodni kellene, de mivel az rohadtul kényelmetlen és viszket, így inkább gyorsan leírom, hátha lesz valaki, aki ezért majd felnéz rám. Mert én különleges vagyok.
Hát nem.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Nolan megközelítése.
Ha te egyszer már láttál valamit, szerinted azt más filmekben már nem is lehet ellõni? (nyilván nem dramaturgiai fordulatokra, és a sztori különféle elemeire gondolok)
"az akció jelenetek terén sincs semmi újdonság, a verekedések megszokottak, az autós üldözések megszokottak, semmi extra"
Most komolyan, mi olyan extrát lehetne ezekhez az elemekhez hozzáadni, amit még nem láttunk, és ami illeszkedne a settingbe?
Bullet-time zselé ilyen/olyan mapping/motion/faszom effektek, Tigris és Sárkányba illõ bunyókkal? :)
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
de amekkora nagy felhajtás van körülötte, hát ahhoz képest semmi. átlagos szimpla film.
Keresztapában, Amerikai Gengszterben, Remény Rabjaiban, Schindler Listájában,stbstb, mégis milyen nagy újdonságok vannak? egyszerûen csak jól össze vannak rakva, mint film
persze ha számodra sok volt az üresjárat és nem kötött le, megértem a kritikádat! nem is akarok beléd kötni, csak nem értem, miért kell valami nagy újdonságot ahhoz, hogy egy film jó legyen :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
elsõ 1órában nem történik semmi konkrétum csak felvezetik a késõbbi vonalat.
az akció jelenetek terén sincs semmi újdonság, a verekedések megszokottak, az autós üldözések megszokottak, semmi extra. jó film megnézi az ember de hogy ekkora körítést neki ... mindegy :)
két jó rész van a
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
amekkora volt/van körülötte a hype
akkorára semmi újdonság nincs benne, amitõl kiemelkedhetne bármelyik cobra11 közül. jó ez túlzás. joker játéka nagyon jó, minden más meg átlagon aluli, egyszer láttam de többet nem nézem meg. egyszerûen sajnos (hisz én is vártam mint a messiást a begins után (ami kiváló alkotás) nincs benne semmi korszakalkotó!
TDK-43,8 M$
Múmia 3-42,5 M$
Mondjuk ezek még nem hivatalosak
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
PSN ID.: Beegabor
de itt egy link (angol szöveg)
http://en.wikipedia.org/wiki/Joker_(comics)
de a leírásaban az szerepel (nem olvastam végig)az elejében, hogy az eredete, személyisége nem ismert, több variáció is van a képregényben, hogy keletkezett, de ott is csak mind feltételezés-az egyik volt ilyen hogy beleesett valamilyen vegyszerbe és az torzította el(ezt használta fel 1 Batman film)de ott se volt Batman közbenjárás és ez is csak feltételezés a comic szerint is.
Ha tévedtem helyesbítsen valaki ha többet tud...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hát nagyon várom... ennyire jól értékelt és várt filmet már régen láttam:)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx