Batman : The Dark Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Ok,piece!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ForzaInter
most ha elmondom akko élménybõl vesztesz... jobb ha magad rá jösz, annak nincs értelme hogy más mondja el, akkor nézd meg másodjára :-)

Yo, Bitch!

Grove4
Köszönöm kedves válaszod.

"nézd meg harmadjára is..."

Ha elolvastad volna az üzimet akkor rájöhetnél,hogy még csak egyszer láttam!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ForzaInter
Joker háttértörténetérõl a filmben semmit nem tudunk meg...

"-Mi volt az elején a bankrablás,kinek a pénzét lopták el és miért?"

nézd meg harmadjára is...

Yo, Bitch!

"batman vs. aliens" már volt. 😊

http://www.youtube.com/watch?v=Hjp0I_okX0w

Grove4
Visszaolvasgattam és erre a komentre reagálva ,mondjuk egy Johnny Depp-et el tudnék képzelni Joker szerepében a késõbbiekben,igaz,hogy Heath(R.I.P.) magasra tette a lécet!

Grove4
Aha,köszi!

Istencsászár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Joker háttértörténete(asszem az elmegyógyintézetbõl szabadult ki az elsõ rész után,de ebben nem vagyok biztos) - igen
-szerintetek Joker meghalt?És Harwey? - Joker nem, Batman elkapta kilógatta, és az volt az utolsó jelenete, a rendõrök elkapták valszeg. Two-Face meghalt a zuhanásban feltehetõleg.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ProGabe
http://kepregeny.net/

meg természetesen Wikipedia

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Grove4
Egyébként nem tudtok olyan batmanes oldalt,ahol megtudok valamit a képregényekbõl,esetleg bele is tudok olvasni,és egyéb érdekességek vannak rajta batmanrõlí?(na ez elég jó mondat lett😊)

Grove4
Hát akkor az én véleményem a filmrõl:Vegyes érzéseim vannak,Heath Ledger alakítása isteni,nagyon jól játsza(játszotta) Joker figuráját,maximális beleéléssel,de amenyire dicsérték a filmet,az szerintem egy kicsit tulzó volt,félreértés ne essék jó a film,csak annyira nagyon nem,nekem egy kicsit kapkodósnak tûnt,lehet hogy ez az én hibám..(az is lehet hogy a szar felirat miatt,mert ahol én néztem /Miskolc/ elég szar volt a felirat,egyszerûen kihagytak szavakat,mintha spóroltak volna,szerintem pl a hosszúpuska fordítói sokkal jobb feliratot tudtak volna csinálni a filmhez)úgyhogy nekem mégegyzser meg kell lesni valószínûleg.Harvey figurája is jó volt(nem olyan jó mint Jokeré),de szerintem az égett arcát jobban is meg lehetett volna csinálni.Batman az Batman,sokkal összetettebb a jelleme mint a Kezdõdikben,de ez természetes és jó.

Na és akkor a többit SPOILERBE.

A film vége egy kicsit lehangoló számomra,sokminden maradt nyitva a történetbõl(Joker halála,Harwey halála,Batman üldözése stb.)

Egy pár dolog amit nem nagyon értettem meg:
-Mi volt az elején a bankrablás,kinek a pénzét lopták el és miért?
-Joker háttértörténete(asszem az elmegyógyintézetbõl szabadult ki az elsõ rész után,de ebben nem vagyok biztos)
-szerintetek Joker meghalt?És Harwey?
-van még de az most nem jut eszembe😊

Szóval számomra a film 8/10,de ez a második végignézés után változhat

Rage47
Köszi. Akkor még jó sokat kell várnom, míg itthon is megnézhetem...:/ Láttam moziban tegnap, de ez mindenképp többször nézõs film.😊)
Tatyla
Batman menü 1
Batman menü 2

telefonnal csináltam hirtelen...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

az nem hiba, hogy ki milyen csak megjegyezzük, hogy amit ott leadott a filmben a karakter bárki jó lett volna, nem egy frenetikus színészi alakítás kellett, és akkor már olyat aki valahogy is kinéz.És persze ízlések és pofonok, valakinek bejön valakinek nem, megjegyezném a többségnek nem.

SPOLIER

volt olyan megjegyzés amikor meghal, hogy "de király legalább nem lesz benne a folytatásban"<#hehe>

amúgy meg amit felsorolsz azok se hibák, csak felsorolják mik nem tetszettek.
DE a kompos jelenetet lehet védeni, de szerintem felesleges, valakinek bejön valakinek nem, de általában tényleg sokan leírják, hogy nem realisztikus, és magyarázhatod mit akart elérni vele Nolan bácsi+mi szerepe van a filmben,DE akkor is egy ilyen darkos akció-krimi-stb.."realisztikus" filmbe, ilyet berakni. Hol van ilyen a Heatbe...Val Kilmer összejön a csajjal? NEM...De Niro,összejön a csajjal, megmenekül?NEM....Szóval teljesen unrealisztikus, a néger jelenettel pedig már tipikus Halivúdi maszlag jelenet.
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Punker
Joker-t sokszor elkapja aztán diliházba vágják hogy új cimbikkel jöjjön ki 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nagyon gáz, ha elsõbbséget élvez egy mûvészeti alkotásban az, ha valaki "jobban néz ki". Ez egy film, nem valami divatbemutató kifutója.

Egyébként szerintem Maggie sem ronda, sõt. Teljesen megállta a helyét.

Azért azt észrevettem, hogy van néhány panel a TDK-val kapcsolatban, amelyeket kötelességszerüen illik emlegetni, ha a hibákról van szó:

- Maggie mint ronda nõ. (hülyeség)
- Bamtan és Maggie zuhanása x. emeletrõl. (Batman esett ennél már jóval nagyobbakat is, képregényeket elõ urak...)
- Hajós jelenet (no comment, megvédeni pár sorban nem tudnám, de azért nem lehetetlen)
- Batman új járgyányai (szerintem atomjó lett a motor pl.)
- Joker nem hal meg. (megint csak a képregények tüzetesebb átvizsgálását ajánlanám)

Azt hiszem ezek a mindenki által mindig átvett, most már igen sablonos megjegyzések.

www.gamedroid.hu

Pretorian
Szerintem inkább az utóbbi. Nem hinném, hogy a warez miatt csúszik majd el a film. Aki igazi élményre vágyik, az úgyis megnézi a filmet moziban, hiába nézte meg elõtte a kalózverziót.
Tudok olyan emberrõl, aki már négyszer látta a kamerásat, de mégis megy és megnézi moziban is.
Valószínûleg inkább arról van szó, h itthon ótvar szar a közízlés.
Mr. és Mrs. Smith pl. felfoghatatlan számomra h hogyan lett itthon akkora siker...jah...benne van Angelina Jolie és Brad Pitt, áh, értem.
Ótvar egy szar film egyébként.
Szal ennyi. Egyébként soxor hallottam már olyat pl. moziban az elõzetesek vetítése közben, h "ezt a filmet tuti megnézem, benne van Colin Farrell, nagyon jó pasi", meg "Vin Diesel miatt 3-szor is megnéztem az XXX-et." Ennyi az egész, ez mindent megmagyaráz.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Remélem lesz soklemezes extra változat rengeteg kihagyott jelenettel, interjúkkal, "making of" videókkal, concept artokkal, a harmadik rész elõzetesével (aha) 😄

Pretorian
Hát azért a Miami Vice elég csúnya mellényúlás volt szerintem...

Nos,a dvd megjelenése november hónap vége felé várható magyarországon. Katie Holmes egyszerûen nem válalta el,helyette ezt kezdte el forgatni: Mad Money

Rage47
dvd megjelenés mikor szokott lenni? tud vki esetleg dátumot ehhez a filmhez?
Forgalmazó vagy nagyot hibázott, hogy késõn hozta a TDK-t, vagy tudta hogy ez lesz, a "magyarnak nem kell a denevérember".

"Bár a nyitónapi országos nézettsége jó volt, Budapesten nem szakította be az asztalt teljesítményével A sötét lovag. A hétvégén a fõvárosban 37 444-en nézték csak meg a filmet, azaz árnyalatnyival kevesebb nézõt vonzott, mint múlt hétvégén A Múmia harmadik része (37 650) és sokkal kevesebbet, mint május végén Indiana Jones (51 439). Az új Batman-filmet legfeljebb az elõzõhöz képest lehet átütõ sikerként értékelni, amely mindössze 9918 nézõvel indult útjára három éve. Hozzá kell tennünk, hogy a film országos eredménye valószínûleg szebb képet mutat, amint megérkeznek ezek az adatok is, közöljük õket."
amúgy nem az 1 szaporodtak meg mióta néztem, hanem a többi köztes, fõleg 9 és 8 értékelés.
Blacksheep333
multkor még elsõ volt. 😞

Az operációs rendszeren is túl...

TOP 250 IMDB
1. 9.1 The Shawshank Redemption (1994) 360,131
2. 9.1 The Godfather (1972) 308,675
3. 9.1 The Dark Knight (2008) 222,220
hát az biztos, hogy színésznek trágya de legalább jó néz ki, nem úgy mint ez a vénasszony<#wink>

SPOILER

Arra meg tökéletesen megfelelt volna, hogy kinyírják<#hehe>
Nagyon jó volt a film zenék látvány minden de nemtudom 2.5óra helyett lehetett volna 2órás mert a vége felé már untam magam picit

II Rocky II
egy gif az egész amihez csatoltak egy kicsike kis zenedarabot😄

24 - Exile -Nov.23

Punker
Komoly volt nagyon!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

"Nomeg még egy óriási negatívum amitõl a mai napig nemtudom napirendre térni, hogy miként követhettek el akkora bakit, hogy nem Katie Holmes játszotta Rachelt..."

Esetleg azért, mert színésznek egy nagy rakat trágya. Eklatáns bizonyíték erre a Begins.

www.gamedroid.hu

Jrex
Sziasztok,én még nem láttam a filmet és szeretnék kérdezni,igaz az egyik nem a filmmel kapcsolatos,hanem a képregénnyekkel,de remélem valaki tudja.
-Hány Dark Horse kiadású képregény-történetben harcolt eddig Batman az Alien-ek ellen?

-Hová tûnik Harvey Dent, amikor Joker megérkezik Bruce Wayne partijára?
Remélem tudtok segíteni és elõre is köszi.

Istencsászár
Hangulatileg igencsak más a két alkotás. A kezdetek szuperhõsösebb és logikusabb vagyis sodor az árral nincsenek benne fordulatok... eza rész pedig kiszámíthatalan, és a Batman jelkép sem annyira erõs benne ( habár sokat szerepel, mégis a háttérban mozog )...

Össszességében nekem a Kezdetek jobban tetszett, de ez meg komolyabb fordulatosabb, Joker isteni Batman büntet, jók a poénok durávv a hangulata, még sötétebb...

Nomeg még egy óriási negatívum amitõl a mai napig nemtudom napirendre térni, hogy miként követhettek el akkora bakit, hogy nem Katie Holmes játszotta Rachelt...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Pretorian
Jól érzik magukat a srácok.

II Rocky II
elég jó lett a film 😄
azért túlzás nagyon jónak tekinteni,de jó lett 😄
a kezdõdikkel kb egy színvonalon van,legalábbis az én véleményem szerint.
a vége volt az igazán izgalmas 😄
Joker meg lol XD

24 - Exile -Nov.23

artschiatwork
nekem megvolt az elsõ jópár Batman képregény, de egy felújításkor sajnos a kukában landolt a tudtom nélkül 😞

Természetesen imádtam õket... 😞

Grove4
Lassan megyek Batman-t nézni srácok,remélem nem fogok csalódni!

Viszont akinek megfelel a letoltes, es aztan a nyomtatas...😊
Nem nyirja ki, csak toloszekbe kenyszeriti.
Igen de tervbe van véve az újrakiadása itthon.
Blacksheep333
igaz

zaki
Gordon fiát mentette meg esés közben.

Hülyeség!

Blacksheep333
Elgondolkodtam azon, hogyha TwoFace meghalt (aminek szerintem 75% az esélye) akkor Joker elérte azt a célját, hogy Batman embert öljön. 😊 Hiszen meg is védhette volna az eséstõl, mint Rachel -t, aki még magasabbról is esett.

Hihetetlen, hogy 3 napja láttam és még mindig kattogok rajta. Alig várom, hogy mégegyszer lássam. 😊

Mellesleg szinte beszerezhetetlen füzet.

Micsoda ellenségek! Amúgy ez a Batman gyilkos tréfa 1990-es száma, amiben Joker kinyirja Gordon lányát!

Szerintem Kétarc meghalt. Egyszerûen benne volt a teljes története a filmben. Harvey Dent, ahogy harcol a bûn ellen, az átváltozás, valamint az ámokfutása. Oké utóbbi egy kicsit rövid idõ alatt, de minden benne volt amit ki lehetett hozni belõle. Aztán meg a végén Batman lelökte. Szerintem nem kéne tovább erõltetni, mint mondtam Kétarc története megvolt végig.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

nagyon kemény lista, 1977 -es Star Warson meglepõdtem:-) ,hogy Nolan bácsi kedvence (a régiek nekem is)!
hát kíváncsi lennék, ha rábízna Lucas egy új trilógiát, biztos ölre mennének mûvészi nézeteltérés miatt:-)