1913
HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést! Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi! |
-
#1393 Nem úgy volt hogy Angelina Jolie lesz a macskanő a batman 3-dik részében? -
#1392 Halle Berry, az a minimum :)
ő volt x évvel ezelőtt, szóval ha most nem ő lenne, akkor még fiatalabb lenne szerintem, nem Cher-kategóriájú játékos :) -
#1391 faszság. cher helyett meg tutivalami "cicababa" lesz inkább.
ha egyáltalán lesz macskanő:) -
sandor8206 #1390 "Christopher Nolan a brit Telegraph értesülései szerint azt szeretné, ha a The Caped Crusader munkacímen futó harmadik Batman-filmben Cher lenne a Macskanő, Johny Depp pedig Rébusz. A 62 éves, Oscar díjas színésznő egyébként utoljára 1999-ben vállalt főszerepet (Tea Mussolinivel), 2003-ban pedig saját magát játszotta a Túl közeli rokonban. Christopher Nolan a harmadik Batman-filmet már 2009 elején elkezdené forgatni Vancouverben, de erről még nem állapodott meg hivatalosan a Warnerrel."
De most komolyan, külön osztály van ezeknél az újságoknál akik kitalálják ezeket a kacsákat, kapnak valami fél soros ki faszság értesülést és na akkor ebből kell egy félodalas cikket, hírt csinálni. Jó munka lehet. Még a warner vezetők, producerek nyilatkozták semmit nem beszéltek Nolan bácsival a 3. batman filmről. Meg komolyan cher kit játszana Macskanő anyját és a filmben összejönne lucius Foxxal, de Alfred is szerelmes lenne belé és ebből milyen konfliktus lenne és Bruce-nak kéne megoldani, ha belegondolok nagyon jó film anyag.
Ettől már csak az "jobb" hír itt az sg-n is leadott "mit tudom én ki " lesz rébusz, valami kis takony az mtv-nek áradozott, hogy egész életében rébusz-ra készült stb........mindenki a 3. batman filmmel akar hírt csapni magának? -
#1389 geci nagy :DDDDDDDDD -
#1388 -
#1387 -
Andrews2007 #1386 Fan Macsakanő és Harley Queen poszterek állatiak -
#1385 -
Andrews2007 #1383
SPOILER SPOILER SPOILER:
A forg. könyvben van pár hosszabb és új jelenet is. Hosszabb pl. a ceruza trükkös rész, a pénzégetéses rész, az autós üldözéses rész is.
Új részek pl. a 2 autós rész Jokerrel, az egyik a party utáni elmenekülését pótolná be ha berakták volna moziba. Így ugye kicsit hülyén hatott a dolog hogy mi lett Jokerrel miután Batman ugrott egy triplaszaltóst lefele. :D A másik pedig a kórház fele menet asszem.
Emellett ahogy a trailerekben itt is volt jó pár átírt szöveg mint ami a kész filmben volt. -
#1382 The Dark Knight- Joker Interrogation Scene Spoof -
Andrews2007 #1381
TDK forgatókönyve legálisan szedhető innen ! -
Hát igen azért ott a pont náluk. Sokat nőttek a szememben. -
Andrews2007 #1379
Ez a szép cselekedet -
Csak77 #1378 Azt te csak hiszed! -
#1377 De az csak minta mert még nincs kész még csak most törik a fejüket a kiadok mi legyen rajta -
#1376 hát remélem Joker borítós lesz, csak azt vagyok hajlandó megvenni:) xpresen az van kinnt... -
#1375 Téves!
Már biztos lesz limited edition DVD mert jött levél hogy már sokan rendeltek és ezért lesz.
Tehát 3 verzio lesz valszeg:
A sima 2DVD verzio
batman motorjával egybecsomagolt
batman maszkjával egybecsomagolt
Valamilyen Limited lesz ez már fix.
-
#1374 DVD-borítóról van már kép?
Gondolom, hogy a sima változat borítója (és a tartalma is..:) jóval szegényesebb lesz, mint a gyűjtői változaté! -
#1373 November 25. a DVD-premier napja. Lesz háromféle gyűjtői változat is, ha elegen rendelik elő. -
#1372 december asszem, HD-ben is. -
#1371 Hello!
Tudja valaki mikor kerül ki DVD-formátumban?
Moziban láttam de meg kéne néznem még 1x mert nagyon tetszet! -
Helomas #1370 Nem volt még róla szó,de a külföldi filmek magyar trailerjét ritkán szokták az adott film szinkronszinészei leszinkronizálni,ergo szerintem azok nem az eredeti hangok lesznek! -
#1369 Láttam egy magyar szinkronos reklámot, ami ultra gagyi lett:D Ki lett Joker szinkronhangja? (biztos volt már róla szó,sry) -
#1368 fóti (vagy foti?) -
#1367 "pószter"
pesti-e vagy? -
#1366 a gonosz, vágott néger arc elég sok filmben szerepel
Tommy 'Tiny' Lister a neve -
spike0007 #1365 Ma néztem meg ez a film fantasztikus! 10/10!!! Persze Heath alakított a legjobban de Bale és Eckhart meg mindenki nagyon jó volt! Sok csavarral megáldott remek történet! Nem gondoltam voln hogy a Beginst fel lehet múlni, de bizony ez még annál is ezerszer jobban sikerült! Zseniális! Remélem Heath Oscart kap! Életem egyik legnagyobb filmje és moziélménye!:) -
NZiM #1364 Hali. Most néztem meg moziban, nagyon tetszett. Én úgy voltam vele hogy anno Jack Nicholson hatalmas volt Joker szerepében, nehéz lesz azt túlszárnyalni... aztán az államat keresgéltem a földön, hogy ez a fajta Joker bizony hatalmas lett. Nem találok rá szavakat, tényleg olyan volt, hogy nem tudtam mit fog csinálni a következő percben. Meg, látszott rajta, hogy egyszerűen nem normális. Jól meg lett csinálva a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Harvey Dent - Joker jellem átalakulás.
Egy utolsó gondolat:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kíváncsi vagyok hogyan fogják megoldani Heath Ledger nélkül a további részeket :(
Nyugodj békében Heath Ledger
-
sandor8206 #1363 + egy újabb a JL-ról és a Nolan batman folytatásáról (semmi infó:-))
One high-profile property is "Justice League," which Warner Bros. had hoped would start production before the writers strike.
But given that it unites Batman, Superman, Wonder Woman, the Flash, Green Arrow, Aquaman and Martian Manhunter, the studio is trying to figure out how such the pic (cast with younger actors) would affect its existing Batman and Superman franchises -- and whether the script respects how the characters play off each other in the DC universe.
To put it simply: the studio doesn't want to piss off the Comic-Con contingent.
"We're not off the notion of a Justice League," Robinov says. "There's a massive interest and knowledge in the comicbook industry and it takes time to sort of catch up and understand the characters and the history, where they've intersected with each other and what their worlds are. That's part of the education that we're going through."
When it comes to Batman, the future of the franchise is in Christopher Nolan's hands. That's what a successful reboot with "Batman Begins" and breaking records with "The Dark Knight" will do.
There's a deal for the director to helm a third pic, but he has yet to decide on whether to tackle it yet.
"We have no idea where Chris is going with this," Horn says. "We haven't had any conversations with him about it."
Either way, there's no question Warner Bros. will produce more superhero pics. The question is when.
"These are big, iconic characters," Noveck says. "So when you make them into a movie, you'd better be shooting for a pretty high standard. You're not always going to reach it, but you have to be shooting for it. We're going to make a Justice League movie, whether it's now or 10 years from now. But we're not going to do it and Warners is not going to do it until we know it's right." -
sandor8206 #1362 volt egy kósza nyilatkozat, hogy jövő évben kezdik forgatni az Igazság Ligáját. -
#1361 ez mind nyomiság...
egy Batman vs Superman filmet még el tudnék képzelni de szerintem az se lenne nyerő ha csak visszagondolok a Superman Returns -re... -
#1360 nálam batman a nyerő -
#1359 batman és superman . legalábbis az én a legendába ilyen pószter van a mozi fölött :D -
#1358 Én nem vagyok nagy batman fan.Amikor le lehetet szedni én leszedtem és megnéztem szerintem jó film.
Amugy a következők közül szerintetek ki nyerne?
Batman vs Daredevil
Batman vs Spiderman
Batman vs alien
Batman vs Penge -
#1357 szerintem most a stáb most ünnepel + nyaral valahol:)
majd pár honap mulva bejelentik , de fél évig ne várjunk semmi extra infót sztem -
#1356 Hali!
Tud vki vmit a 3. részről eg ykósza hírt vagy valamit,hogy mégis mi várható?? -
#1355 szerintem vannak ennél jobb filmek is. De ha azt nézem h évek óta nem kaptam az arcomba ilyen kidolgozást és színészgárdát, nameg színészi játékot akkkor viszont top1 nállam. A batman kezdődik! nem tett rám különösebb hatást. Megnéztem tetszett, ennyi. É s lám ezt lehet fokozni. Bár akcióban nincs hiány, mégis valahogy emberközeliek a szereplők számomra. Hárví dent kifejezetten jól esett.
kösz: Nolan bácsi -
#1354 Kis manival biztos le akarták húzni :c -
#1353 Jó hírek: Bale ellen ejtettek minden vádat, miszerint megverte anyját és nővérét.
Hivatalosan azért mert nincs elég bizonyíték ellene...és még szép hogy nincs, mikor az anyja meg a nővére szava volt csak ellene semmi más...jó kis család
Sajnálom, hogy Bale ilyen anyával meg nővérrel van megáldva.... :(