Batman : The Dark Knight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Yo, Bitch!
"nézd meg harmadjára is..."
Ha elolvastad volna az üzimet akkor rájöhetnél,hogy még csak egyszer láttam!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"-Mi volt az elején a bankrablás,kinek a pénzét lopták el és miért?"
nézd meg harmadjára is...
Yo, Bitch!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-szerintetek Joker meghalt?És Harwey? - Joker nem, Batman elkapta kilógatta, és az volt az utolsó jelenete, a rendõrök elkapták valszeg. Two-Face meghalt a zuhanásban feltehetõleg.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Na és akkor a többit SPOILERBE.
Egy pár dolog amit nem nagyon értettem meg:
-Mi volt az elején a bankrablás,kinek a pénzét lopták el és miért?
-Joker háttértörténete(asszem az elmegyógyintézetbõl szabadult ki az elsõ rész után,de ebben nem vagyok biztos)
-szerintetek Joker meghalt?És Harwey?
-van még de az most nem jut eszembe😊
Szóval számomra a film 8/10,de ez a második végignézés után változhat
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
SPOLIER
volt olyan megjegyzés amikor meghal, hogy "de király legalább nem lesz benne a folytatásban"<#hehe>#hehe>
amúgy meg amit felsorolsz azok se hibák, csak felsorolják mik nem tetszettek.
DE a kompos jelenetet lehet védeni, de szerintem felesleges, valakinek bejön valakinek nem, de általában tényleg sokan leírják, hogy nem realisztikus, és magyarázhatod mit akart elérni vele Nolan bácsi+mi szerepe van a filmben,DE akkor is egy ilyen darkos akció-krimi-stb.."realisztikus" filmbe, ilyet berakni. Hol van ilyen a Heatbe...Val Kilmer összejön a csajjal? NEM...De Niro,összejön a csajjal, megmenekül?NEM....Szóval teljesen unrealisztikus, a néger jelenettel pedig már tipikus Halivúdi maszlag jelenet.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egyébként szerintem Maggie sem ronda, sõt. Teljesen megállta a helyét.
Azért azt észrevettem, hogy van néhány panel a TDK-val kapcsolatban, amelyeket kötelességszerüen illik emlegetni, ha a hibákról van szó:
- Maggie mint ronda nõ. (hülyeség)
- Bamtan és Maggie zuhanása x. emeletrõl. (Batman esett ennél már jóval nagyobbakat is, képregényeket elõ urak...)
- Hajós jelenet (no comment, megvédeni pár sorban nem tudnám, de azért nem lehetetlen)
- Batman új járgyányai (szerintem atomjó lett a motor pl.)
- Joker nem hal meg. (megint csak a képregények tüzetesebb átvizsgálását ajánlanám)
Azt hiszem ezek a mindenki által mindig átvett, most már igen sablonos megjegyzések.
www.gamedroid.hu
Tudok olyan emberrõl, aki már négyszer látta a kamerásat, de mégis megy és megnézi moziban is.
Valószínûleg inkább arról van szó, h itthon ótvar szar a közízlés.
Mr. és Mrs. Smith pl. felfoghatatlan számomra h hogyan lett itthon akkora siker...jah...benne van Angelina Jolie és Brad Pitt, áh, értem.
Ótvar egy szar film egyébként.
Szal ennyi. Egyébként soxor hallottam már olyat pl. moziban az elõzetesek vetítése közben, h "ezt a filmet tuti megnézem, benne van Colin Farrell, nagyon jó pasi", meg "Vin Diesel miatt 3-szor is megnéztem az XXX-et." Ennyi az egész, ez mindent megmagyaráz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"Bár a nyitónapi országos nézettsége jó volt, Budapesten nem szakította be az asztalt teljesítményével A sötét lovag. A hétvégén a fõvárosban 37 444-en nézték csak meg a filmet, azaz árnyalatnyival kevesebb nézõt vonzott, mint múlt hétvégén A Múmia harmadik része (37 650) és sokkal kevesebbet, mint május végén Indiana Jones (51 439). Az új Batman-filmet legfeljebb az elõzõhöz képest lehet átütõ sikerként értékelni, amely mindössze 9918 nézõvel indult útjára három éve. Hozzá kell tennünk, hogy a film országos eredménye valószínûleg szebb képet mutat, amint megérkeznek ezek az adatok is, közöljük õket."
1. 9.1 The Shawshank Redemption (1994) 360,131
2. 9.1 The Godfather (1972) 308,675
3. 9.1 The Dark Knight (2008) 222,220
SPOILER
Arra meg tökéletesen megfelelt volna, hogy kinyírják<#hehe>#hehe>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Esetleg azért, mert színésznek egy nagy rakat trágya. Eklatáns bizonyíték erre a Begins.
www.gamedroid.hu
-Hány Dark Horse kiadású képregény-történetben harcolt eddig Batman az Alien-ek ellen?
-Hová tûnik Harvey Dent, amikor Joker megérkezik Bruce Wayne partijára?
Remélem tudtok segíteni és elõre is köszi.
Össszességében nekem a Kezdetek jobban tetszett, de ez meg komolyabb fordulatosabb, Joker isteni Batman büntet, jók a poénok durávv a hangulata, még sötétebb...
Nomeg még egy óriási negatívum amitõl a mai napig nemtudom napirendre térni, hogy miként követhettek el akkora bakit, hogy nem Katie Holmes játszotta Rachelt...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
azért túlzás nagyon jónak tekinteni,de jó lett 😄
a kezdõdikkel kb egy színvonalon van,legalábbis az én véleményem szerint.
a vége volt az igazán izgalmas 😄
Joker meg lol XD
24 - Exile -Nov.23
Természetesen imádtam õket... 😞
Hihetetlen, hogy 3 napja láttam és még mindig kattogok rajta. Alig várom, hogy mégegyszer lássam. 😊
Az operációs rendszeren is túl...

http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2008/08/09/kritika_the_dark_knight_2008_4/
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
hát kíváncsi lennék, ha rábízna Lucas egy új trilógiát, biztos ölre mennének mûvészi nézeteltérés miatt:-)