1913
HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést! Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi! |
-
#1433 sem a Warner, sem Nolan nem nyilatkozott még semmit! minden információ csak pletyka!
állítom ,hogy Nolan még nem is foglalkozott komolyabban a témával, persze azon túl, ami már régóta megfogalmazódott benne. -
#1432 nem Jonny Depp lesz az új Rébusz -
Orionk #1431 Sziasztok!
Van egy-kéy infóm a kövi batman filmről. Spoiler be teszem, mielőtt leharapjátok a fejem. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kövi Batman film cime: ”The Caped Crusader” . Két szereplő tuti benne lesz. A macskanő szerepében: Cher. A másik szereplő Rébusz. Rébuszt is tudom, hogy ki játsza, de most nem ugrik be. Ha érdekel valakit utánnanézhetek, hogy ki szerepli rébuszt.
Persze lehet, hogy ezeket az infókat ti már régen tudtátok. Nem olvastam az utóbbi két hétben ezt a topic-ot.
Miután megnéztem a TDK-t, már csak egy-két hétig olvastam ezt a topic-ot. :( -
#1430 Akkor maszk se kéne :D -
#1429 Manson jó lett volna a madárijesztő szerepére -
#1428 Ez jó (Begins):
While shooting on the streets of Chicago, a person accidentally crashed into the Batmobile. The driver was apparently drunk, and said he hit the car in a state of panic, believing the Dark Knight's vehicle to be an invading alien spacecraft. :D -
#1427 Christian Bale stated in an interview that during the interrogation scene, Heath Ledger wanted him to beat him as hard as he could to get the real feeling of what was required from the scene. -
#1426 tud valamit a csávó -
#1425 elolvastam a Begins triviáját - nagyon jó, tegyétek ezt ti is - és talán ami a legjobban megfogott, az ez volt:
Before the shooting began, Christopher Nolan invited the whole film crew to a private screening of Blade Runner (1982). After the film he said to the whole crew, "This is how we're going to make Batman."
amúgy nagyon sok érdekes, rácsodálkozásra alkalmas infó van benne (legdurvább a 3.), tényleg érdemes elolvasni
na most végigolvasom miket írnak a TDK-nál. ott eddig jutottam:
When asked, "Why Heath Ledger as the Joker?" Christopher Nolan said, "Because he's fearless." -
sandor8206 #1424 joker is csak egy "sima ember" még is szétszívatja batmant ezeknél a karaktereknél nem az erő a lényeg, szerintem meg van lehetőség a karakterben én szeretném ha vinnék tovább, mert nekem így kevés ha ennyi volt, a 2 legjobb főgonosz kapott 12 percet. -
#1423 nem lehetett volna egyből a GT-t linkelni? komolyan mondom, a gémszar nézettségének a 10-15%-t az sg-nek köszönheti...
Two-Face ellen szerintem az szól, hogy ő kevés Batman ellen. legalábbis ez ellen a Batman ellen. az előző filmek esetében még rendben volt egy sima főnök karakter, aki körülvette magát egy-két háromajtós szekrénnyel, meg pár fegyveressel, de itt már ez kevés. láthattuk mit művelt az olasz maffiafőnökkel is ebben a részben :) -
#1422 Láttátok már joker kivégzését a MK vs DC universe-ben?XDXD -
#1421 szerintem ha komolyan akarják venni a filmet, akkor nem hozzák vissza kétarcot..
ill megakartam kérdezni, hogy mi van Morgan Freeman-nel, de most látom, hogy angol wikin már írják, hogy megoperálták és hogy elhagyhatta a korházat... -
sandor8206 #1420 akármi lehet, de azt kijelenteni most, hogy tuti lesz vagy tuti nem lesz, badarság -
#1419 Lehet úgy lesz, hogy a legváratlanabb pillanatban toppan be, pl a következő rész legvégén... de az is lehet h a következő filmben nem is látjuk. -
sandor8206 #1418 ha filmbuzi, akkor ide is bemásolom a kommentem erre reagálva
"...az nem jelent semmit, hogy MEGHALT, akármit meg lehet csinálni egy filmnél, egy forgatókönyv nem szentírás. Pl: Penge 1-2 Whistler. A TDK vége teljesen úgy van megcsinálva, hogy akár vissza is lehet hozni TwoFace-t (ha ott a jelenetnél batman vagy gordon mondja, hogy kitört a nyaka az más, de így). Amúgy olvastam egy-két scriptet és nem nagyon volt sehol így, hogy "MEGHALT", még a Beginsnél sem, sem a Prestige-ben, se Imsonia-ban sem, ha már Nolan bácsi. Szóval én kinézem belőlük, hogy nagy fa..ok :-) tehát nem lepődnék meg ha TW visszajön, de azon se ha nem..." -
#1417 Nem mond semmit róla, csak ennyit:
Gordon: Ezt a fazont még nem ismeri:
fegyveres rablás, gyilkosság...
Született showman, mint maga.
Egy kártyát hagy maga után.
Batman: Utánanézek.
ÁÁÁ, mekkora volt, azóta vártam a Dark Knightot... :o -
#1416 Kétarc nem lesz, meghalt, filmbuzin idéztek a forgatókönyvből, amiből egyértelmű. -
#1415 az alkotó galériája -
-
#1413 A kártyalap,amit a végén a felügyelő odaad neki és mondja,hogy egy ,aki megszökött az elmegyógyintézetből! -
#1412 az első részben milyen utalás volt Jokerre? -
#1411 Már nem emlékszem,hogy a mellbimbós batmanben(klúnisban) hogy volt megoldva kétarc(mármint csicskásai voltak vagy mi?) de Tomy Lee Jones nagyon jól eljátszotta sztem! -
#1410 Szerintem itt ennyi volt 2Face. A TDK -ban nem úgy nézett ki mint aki tele van csicskákkal, max bérelhet, de nemhiszem, hogy sokan csatlakoznának az Ex-Harvey Dent -hez, aki az alvilág felét börtönbe jutatta. -
#1409 a rajzfilmsorozatban olyan volt mint valami keresztapa.
attól még lehetnek csicskásai nem? -
#1408 Én nem örülnék Two-Face -nek, szerintem túl könnyü ellenség lenne. Egy pisztojjal fogja rettegésben tartani Gotham City -t? na neeee.... -
#1407 és így rotálva váltakoznak a gonoszok -
#1406 vagy lehet hogy a következő részben a rendőrség fog rá vadászni és kétarc.
plusz a film vége felé bejön egy gonosz, aki pedig majd a következő filmben kap "főszerepet"...
gondoljatok bele, logikus lenne..hisz az első részben is kaptunk utalást jokerre, hát a dark knightban kicsit nagyobb arcú() az utalás -
#1405 én is így vagyok vele! azon is gondolkodtam már, hogyan lehetne Riddlert nem-Jokeresre csinálni. és szerintem sehogy :)
lehet elővesznek valaki olyat, akire igen kevesen gondoltak. pl. Ra's al Ghul-ról én nem is tudtam, hogy létezik, és lám, Beginsben ő volt a főgonosz -
#1404 amúgy honnan veszitek hogy rébusz lesz a következő részben? szerintem az túlságosan is hasonlít jokerre (ésszel megy és nem erővel)
most szerintem valaki másabb lesz -
-
Quantumleap #1402 Igen, a Macskaember! Es a jelmeze valamennyire hasonlitott Batmanehez. -
Csak77 #1401 Látszik nem ismered batman képregényeket... van olyan, hogy Macskaember!
Thomas Blake a neve. Ő milliomos volt, és profi vadász, de sajnos szerencsejátékos is egyben. Csődbe ment, és így lett bünöző. Amikor vadászként egy őserdőben járt talált egy titogzatos macskaszobrot, ami 9 életett adott neki. -
sandor8206 #1400 -
#1399 Batman legnagyobb ellensége egy nőstény fekete macska, aki éppen tüzel. :D -
#1398 Politikai korrektség:Egy néger(afroamerikai) férfi,kínai és mexikói,valamint afgán felmenőkkel,és szigorúan műbőr ruciban(állatvádelem)-pfújjj:D -
sandor8206 #1397 ja az most a menő, transzfesztita Macskanőtmég menne is hozzá a bőrszerkó. Mindegy csak politikailag korrekt legyen
az lesz a legnagyobb akciójelenet amikor Cher rámegy Batman lábára a tolókocsivalnem hiszem el amikor ilyeneket leírnak az újságírók nem gondolnak bele, mik ezek agymosottak. -
#1396 vagy egy nőstény macska! -
#1395 egy férfi lesz a macskanő, nem is tudtátok? lolll... -
#1394 szvsz egy mégnagyobb fasság, mint az előző :)