Batman : The Dark Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Ezekszerint mégiscsak arra használta a pénzt hogy embereket, fegyvereket szerezzen nemde?? :D

PSN ID.: Beegabor

Dehogyis! Azért lopta a pénzt, hogy ezzel tudja zsarolni a maffiát, és így tudja rávenni õket arra, hogy segítsenek neki. A filmben végig arról beszél, hogy õt rohadtul nem érdekli sem a pénz, sem a hatalomvágy.
Források: Worspreview, IGN Movies, , Movieweb stb stb.

Én is remélem azért hogy ez amolyan Nolan féle félrevezetés lesz. :D És a 3. részben újra megkapjuk 2 arcot. :)
hát ha lehet hinni is itt valaminek?! Tõlem már mindenki nyilatkozhat össze-vissza csak akkor hiszem , ha látom a 3. részt, az a tuti! De ha ez igaz, nálam csak annyit ért el, hogy újabb - a film értékébõl, mert az egyik legfajintosabb gonoszból semmit se láttunk, szerepelt vagy 10 percet és batman könnyebben intézte el mint egy hot-dog árust aki rosszul adott vissza és a batman univerzumban TwoFace a fontos karakter Harvey Dent csak arra jó, hogy ki volt. És tényleg beszarok, ha a leszarozott Raimi majd visszahozza Venomot a Spidi 4, Twoface meg a föld alatt. Csak azt nem értem, ha ki akartak nyírni, miért nem lehetett egyértelmûvé tenni, mert ha az lenne nem indult volna meg a pletyka, nem ilyen ködös dumát. + akkor meg mi értelme van az "életben marad" érme jelenetnek, az batmannak szól.....ja az kb.3 másodperc múlva kiderül. Szóval tõlem még Nolan is nyilatkozhat, hogy ki lesz meg ki nem csak akkor hiszem ha látom a filmet. Még a bejelentett stáblista sem tuti, nyugodtan lehagyhatják (pl.Hetedik-Kevin Spacey), esetleg egy üggyes rajongó lekapja a forgatást, na akkor lesz tuti (pl: TDK-nál Scarecrow cameója, ami persze teljesen felesleges és az elõzõ rész fõgonoszából piti drogdíler lett), hogy depp, Jolie vagy Eckhart stb<#nemtudom>
Molnibalage
"Egyébként néha azért el szoktad engedni magad? A fantáziádat szoktad használni? És nem utolsó sorban, van valami, ami tetszik neked ezen a világon? :D"

Igen, igen, igen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Na most atomnagy baromságot mondtál. SOHA nem kajálok és iszok filmek alatt. Két okból is.

1.Zajjal jár, a hangok miatt lemaradhatok errõl - arról.

2. Drága.

Sebaj..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

:(:( :(

SPOILER SPOILER SPOILER !!!!

No Two-Face in "Dark Knight" Sequel

While many people went to see "The Dark Knight," only a few know exactly what happened at the end of the movie. If you have not seen "Knight" yet, do not keep reading.

SPOILERS AHEAD:

At the end of the film, Harvey Dent/Two-Face apparently fell to his death during a standoff with Batman and Jim Gordon in a warehouse. Some have suggested that Dent is not dead due to rumors that he will appear in the third Batman movie and the fact that there was no blood. Also, no coffin was seen at the Dent memorial. So could Two-Face be locked away in a hospital or a mental institution?

"The Dark Knight" producer Emma Thomas touched on the topic when IGN brought it up. Unfortunately, her reply was not very helpful, stating that fans could interpret it either way they'd like.

But what were the filmmaker going for? In the movie novelization, author Dennis O'Neil wrote, "Dent was sprawled, neck twisted, the mutilated side of his face exposed, his left eye open and staring sightlessly. He was obviously dead."

And the script by Jonathan and Christopher Nolan -- included in "The Dark Knight: Featuring Production Art and Full Shooting Script" -- states, "Dent lies at the bottom of the hole, his neck broken. DEAD."

So there is your answer. Two-Face will not be returning for part 3.
Miután kétszer megnéztem a moziban, elmondom a véleményem az ominózus kompos jelentrõl.

Mivel mégis csak egy Hollywoodi produkcióval van dolgunk, nem zárhatjuk ki azt a giccset hogy a gonosz, vágott néger arc egy érzõ lelket takar, aki feláldozza magát a másik hajó utasainak életéért.
Ámbár én valószínûbbnek tartom azt az alternatívát -mivel a csávónak eléggé életfogytos feje van-, hogy egyszerûen leszarja az egész életet már, és nem nagyon bírta már nézni hogy ott civakodnak, letudta egy mozdulattal, és lesz ami lesz.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Pretorian
Nem errõl van szó, ez hosszú. Ismerem a kollégát más tápigokból, úgyhogy tudom h hogyan viszonyul a világ dolgaihoz. :)

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
korr* "Hanem azt, h a film integritását tekintve milyen szerepe van annak a hajtómûnek, és ennek fényében, ha szükséges, megvizsgája a tárgyalt hajtómû kivitelezésének minõségét."
Az h hogy repül be a repülõ a város felé, és hogy az a jelenet mennyire valós vagy nem valós, az mennyit von le vagy ad hozzó film értékébõl/hez? Semmennyit, ugye?

Grove4
Ok,igazad van,de nem kell lecseszni sztem!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Pretorian
Szerintem meg nem. Ha egy filmértõ ember beül egy sci-fit megnézni, akkor nem azt fogja vizsgálni, hogy a hiperhajtómû mennyire realisztikusan van elkészítve (annak ellenére sem, h a mûfaj nevében hordozza a "tudományos" szót). Ha igen, az már régen rossz. Hanem azt, h a film integritását tekintve milyen szerepe van annak a hajtómûnek.
Ez igaz egyébként az összes többi, szervesen az ember fantáziájára építkezõ mûfajra is.
Az ilyen emberek sosem fognak jól szórakozni semmilyen filmen, nem képesek objektíven értékelni egy-egy filmalkotást.

Grove4
Szerintem!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Attól függ hogy milyen beállítottságú ember.

Pretorian
Jó, nem tetszett, nem tetszett. De azért amikor leül az ember megnézni egy filmet, akkor azt nem árt a mûfajba illeszkedõ reális elvárásokkal tenni.

Grove4
De most nem értem mi bajotok van,nem tetszhet mindenkinek a film(nekem tetszett ,de nem annyira),ha neki nem tetszett,akkor nem,és akkor mi van?

Pretorian
Egyébként néha azért el szoktad engedni magad? A fantáziádat szoktad használni? És nem utolsó sorban, van valami, ami tetszik neked ezen a világon? :D
10-bõl kilenc ember biztosan vágta, hogy mikor mi fog történni, de nem ez a lényeg. Komolyan, mit vártál?
Ez egy tökéletesen összerakott film volt, kiváló sztorival. A mûfaji kötöttségek miatt nyilván nem tehettek olyan fordulatokat a sztoriba, amelyeket más, komolyabbnak tartott (nem általam) mûfajokban megszokhattunk.
Ja, a Batman meg nem tud repülni. Ja, és nem is létezik. Szar a film. :D

Grove4
Azért nem értetted,mert:"nem kell közben ételhordóból enni meg a haverokkal trécselni és akkor valószínû felfogod az egész filmet elejétõl a végéig."

TVelvet
ez nem egy dokumentum film...
TVelvet
uristen nem ultrarealisztikus a batman!!! ez hogylehet istenem??
Prince of Máté
Én ma nézem majd meg , tuti pozitív kritikával térek haza :)
A Begins is 10/10 volt nálam, ebben se fogok csalódni :D

Molnibalage
Nem kerestem, csak úgy beugrottak dolgok ahogy néztem. Kétszer véletlenül majden hangosan felkiálttam, hogy "bazz, az fog történni, hogy..." Nem hagytam volna el élve aztán a termet asszem, ha megteszem. :)

Bucser
Mert logikusan gondolkodsz. HA logikusan gondolkodsz és nem hagyod hogy sodorjanak az események akkor minden pillanatban azt keresed és valószínûsítgeted hol történik váratlan. ergó semmi nem lesz váratlan. A jobb félni mint megijedni meglepetésbe öntött hatása.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Ez nem igazán értem. Ha nem értem meg õket akkor hogyan érezhettem rá, hogy mi fog történni? Különös.

Molnibalage
1. A Halálsoron az nagyon jó film.

Ez az értékelésbõl.

"Ráadásul Gyllenhaal valamennyire hasonlít is Katie Holmes-ra, bár egyikük sem túl szép"

Ezek láttak már nõt valaha? Én nem nagyon fedezek fel semmi hasonlóságot, de nem szépnek nevezni õket erõs túlzás.

Bucser
Nm vártam mást:) Úgy alapvetõen képtelen vagy az emberi motívumokat megérteni bármivel kapcsolatban is:)

(kb a legtöbb mérnök ilyen)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Ma láttam filmet. 3 rövid megyjegyzés.

1. A sztori harmatgyenge csomó helyen elõre éreztem, hogy mi lesz. A fontosabb fordulatnak szánt eseményket elég jó elõre érezte és ez furcsa. Nem szoktam hozzá ehhez (fõleg jó filmek esetén).

2. Az akciójelenetek egész jók.

3. Az zenék közt voltak jók. (Hans Zimmertõl és J.N.H.-tól nem is vártam mást.

4. Egyes technikai dolgok a filmben. A mobiltelefonos technikát sajnos elsõ blikkre nem értettem. Azért ezt újra meghallgatnám, csak hogy lássam mennyire elvetemült dolog ez és mennyi köze lehet a valósághoz. A C-130-as mentés az majdem valós a USAF-nek an egy ehhez hasonló pilótamentési módszere. Az viszont nonszensz, hogy egy C-130 ellenõrzés nélkül berepül a belváros fölé...

Szóval egy jó egyszer nézhetõ, de hogy ez lenne minden idõk legjobb filmje? Röhejes gondoloat. Nálam olyan 6.5/10

Rage47
hát ez tényleg szánalmas. az oldalukon is lehúzták a hozzászólók a kritikát...:)
Grove4
Nyitottam is neki egy topicot!

Jeee. Egy újabb Batman játék bejelentve. (ez nem a másik, mozis adaptációs TDK után játszódó GTA-s game)

Ígéretesnek tûnik, lesz pc-re is Unreal engine 3 és Bioschock hangulat jellemzi!! 2009 re se maradunk bõregér nélkül! :)

http://www.gamestar.hu/batman-arkham-asylum-az-elso-reszletek.html

http://www.gamestar.hu/batman-arkham-asylum-bejelentve.html

SETH: Ott a piros labda és a pont! :) :)
Grove4
OK,kösz!

Seth
Miért lopta? Fegyvereket,embereket venni.PONT

PSN ID.: Beegabor

Grove4
Emlékezni emlékszem,de nem tudom h Joker mért lopta a pénzt? Ez olyan nagy baj,nem mindenki olyan tökéletes mint te,de egybõl le kell ugatni!

Victor1103
Ha már sok mindenki ideírta én is gyarapítom a véleményemmel a topicot.Elõször is a film úgy ahogy van hibátlan.Semmibe nem tudok belekötni.Se a színészi alakítások,se a történet,se a film hossza és a megvalósítás.Minden tökéletes volt számomra.A Ledger alakítása valóban rátesz egy lapáttal a többiekéhez képest de nekem a Eckhart is tetszett ahogy a vásznon Dent szerepét eljátszotta.Nagyon kíváncsi leszek rá hogy a 3.rész ezt az iszonyatosan magas lecet képes lesz-e túlszárnyalni amit a Dark Knight felállított mert jelenleg tényleg ez minden idõk legjobb képregény adaptációja:) 10/10

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

elmennek a gecibe ez nagyon komoly lett<#vigyor4><#worship>
TVelvet
Ami Ledger alakított, az valami fenomenális, kár hogy ez volt az utolsó szerepe, de legalább a szivét lelkét beleadta..
Szolnokboy1
meg kell hagyni, kurva jól megcsinálták! :D

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

Dark knight returns fake poster

Nem semmi kis fake poszter a 3. részhez. Aki csinálta ügyes volt! Nagyon klafa, részletekbe menõ poszter. A hírek az újságon is, a 3. részhez igazodnak már.
Érdekes a Riddler keze és az újsággal való kapcsolatának jelei is . :D
Szánalom ez a kritika :) Amúgy a feliratnál próbálnak minnél tömörebben fogalmazni,ez azért van hogy a nézõ ne fókuszáljon annyi a feliratra elvéve a nézõ figyelmét a történésrõl...jó példa az itteni értetlenkedések arra,hogy igy is egyesek többet olvastak mint néztek.
Sorry! :)

Tatyla
mégse emlékezel jelenetekre hogy mi miért történik...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Pretorian
Ezek nem tudom mit vártak, komolyan. Megkaptuk az évtized legjobb filmjét, ezek meg...áhh.
Kik ezek a bohócok egyáltalán?
A lóláb ott lóg ki igazán, hogy nem kapunk miérteket...miért nem jó ez, miért nem jó az...és ez tesz különbséget a negatív hangvételû kritika, és az egyszerû fikázás között. Szóra sem érdemes. Ez nem egy rivjú, ez pár hülyegyerek idétlen szardobálása. Megnézték ezek egyáltalán a filmet?

Pont akartam linkelni én is. :) Hát sokak szerint azért teszik ezt. mert így nagyobb lesz a látogatottságuk. :))) Remélem csak azért hazudnak maguknak így sokszor. :)

Dynamic
A degenerált cspv brigád csak kiizadott magából egy kritikát, amiben próbálják elmagyarázni miért szar film a TDK(4/10).Aki nem ismeri õket, azoknak elöljáróban annyi, hogy ezek a lények minden bombafilmnél erõs késztetést éreznek, hogy valamiféle különcködéstõl vezérelve rommá gyalázzák a nagy sikerû alkotásokat.
Olvassátok és röhögjetek!
Azért csendben megjegyzem, hogy ez a degenerált brigád a Superhero Movie-ra is több pontot adott, The Happeningnél majd elélveztek, hogy milyen hatalmas film, miközben ugyanez a degenerált brigád a végletekig lefikázta pl. az In Brugest, Halálsoront, Sin Cityt stb.
Grove4
Már bocs,de ki a f*sz eszik szerinted ételhordóból,mert én biztos hogy nem,meg amúgyi nem szoktam enni se a haverokkal dumálni sem film közben.<#mf1><#mf1>

Tatyla
én is csak egyszer láttam még de tudom hogy kinek a pénzét lopta el...
nem kell közben ételhordóból enni meg a haverokkal trécselni és akkor valószínû felfogod az egész filmet elejétõl a végéig...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Grove4
Jó,az is igaz,hogy nem a legjobb példa volt,mert én is megértettem,de voltak olyan dolgok,amit azért ne sajnáljanak már kiírni,szvsz szar(na jó közepes)volt a feilrat.

Istencsászár
A felirat csak útmutatás:) mindent azért nemkell lefordítani szórul szóra... azt megérti az ember amugyis.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Grove4
nemtom(hogy mindenhol ua volt e de sztem is ua volt),de spóroltak sztem.Pl.:ha jól emlékszem akkor volt egy ilyen mondtad,hogy:"Ti már buliztok nélkülem?" a feliratban pedig:"Buliztok?"

Rage47
jahh a felirat elég gáz volt, gondolom minden moziban ugyanaz van
báttyó02
ideje volt -

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -