1682
Itt lehet beszélni ezekről
  • Sné Zsuzsa
    csak vicckelődök, ne vedd fel ;)
  • t0mmy #438
    mia bajod a dugással?? :P:D
  • Sné Zsuzsa
    ja, azt elfelejtettem odaírni, hogy a férfiaké meg (ha már általánosítunk):

1/3+1/3+1/3= dugás+gyúrás+dugás :P --> ezt én nem így látom, mert mindenki más, de ha már általánosítunk :Ð
  • t0mmy #436
    na még egy ellenkezőNEM :P:D
    oks körülnézek egy kicsit és igyekszem kevésbé hiteltelen megállapításokat tenni =)
  • Sné Zsuzsa
    na ezért nem szeretek nőkkel haverkodni, mert sajnos min. a nők 60%-ának valóban ebből áll a lelkivilága/érdeklődését ez teszi ki, ugyanakkor ott van a maradék 40% ;) Szal nézz jobban körül :)
  • Sné Zsuzsa
    :DDDD
  • krisztike
    nagyon sok apró darabból úgy ,mint a férfiaké csak vannak benne nagyobbak és fontosabbak ill. elsődlesebbek is - ja ,ez minden nőnél változó darabka ...:)))
  • krisztike
    Kiskunhalasi vagyok és amikor férjhez mentem Pestre költöztem .
  • t0mmy #431
    a címzés annyiban ki is merült hogy a témát kövesse és ne a levegőben lógjon! de kellőképpen magadra vetted ahogy látom, akkor lehet benne valami???!
  • Hajnalcat
    Ha jól láttam, akkor nekem címezted az üzenetedet, nem a Juliskának a szomszédból. Most eléggé lefáradtam...
  • t0mmy #429
    nem vitatkozni szeretnék de inább én sajnállak hogy ezt a marhaságot magadra vetted és a hiszti akkor jogos...
  • Hajnalcat
    Nem szoktam vásárolni, nem az teszi ki a lelkivilágomat. Sajnálni tudlak, ha csak ilyen lányokat ismersz...
  • t0mmy #427
    1/3+1/3+1/3= hiszti+vásárlás+hiszti :P
  • Hajnalcat
    Nagyon sokból. :D
  • Kontrakcio
    hmm... nőknek a lelkivilága hány darabból áll?
  • Kontrakcio
    hova valósi vagy krisztike?
  • sz4bolcs
    na mire? :D
  • Kontrakcio
    ahha,egész jól alakult csak nem tudok visszafeküdni... most h nézem már itt is esik!

• krisztike
    bulizni vótá ?
  • krisztike
    itt viszont esik az eső ... :(
  • krisztike
    eltudom képzelni ,hogy most mire gondoltál ...:DDD
  • sz4bolcs
    Hehe, pedig gondolj bele, milyen jó lehet egy gyereket szoptatni.
  • Kontrakcio
    jó reggelt/estét ! ismét komoly témák kiboncolása értem haza! :D

egész jó az időőő...
  • krisztike
    Van 1 jó mondás 1 férfi szemében minden nő k*rva ,az egyik mert megvolt neki a másik pedig azért mert nem volt meg .
    Aki ilyen dolog miatt lek*rváz azt csak sajnálni tudom ... hisztizni nem fogok és veszekedni sem fogok ez miatt ,a férjem tudja ,hogy mi is a tény és Ő ilyennek fogad el és ilyennek szeret ,amilyen vagyok . (és nem tart álszent k*rvának - és ez a fontos )
  • krisztike
    oké ,ha így nézzük akkor igazad van
  • kulabácsi
    én az életből tanulok, nem a könyvekből
  • Kontrakcio
    nem szeretem a novellákat... csak regényeket szoktam olvasni!:D
  • Sné Zsuzsa
    "Az ivás meg addig volt menő nálam, ameddig 15-16 évesen azt hittem így leszek jó fej"

neked meg szimplán olvasnod kellett volna :Ð
  • Kontrakcio
    én meg popeye rumot szoktam inni
  • Kontrakcio
    még hogy az ivászat vagányság... nem kellett volna ezt irnod
  • kulabácsi
    :) értem
  • Sné Zsuzsa
    én nagyon szeretnék családot magamnak, csak még most sehol nem állok és valóban félek egy kicsit...félek, mert szeretnék nagyon jó anya, mert számomra az élet értelme a család...viszopnt, ha tanulatlanság miatt egy olyan munkahelyen vagyok, ahol állandóan dolgozni kell, akkor nem jut időre a kicsikre ....és ezt nem akarom
  • Sné Zsuzsa
    neked is :))
  • Sné Zsuzsa
    ki mondta, hogy nem voltam? Már szívtam is. Nem vagyok én szent ember héj, ez kifejezetten sértés :D Csak annyi, hogy kipróbáltam a szívást és ennyi, nem szoktam bulikban. Az ivás meg addig volt menő nálam, ameddig 15-16 évesen azt hittem így leszek jó fej, hisz a tesóm vezetett bele és akkor az olyan vagány volt...most már nem vagány számomra :) Nagyon ritkán iszok, akkor aránylag sokat, de akkor is csak Martinit, ha "adni akarok az érzésnek" akkor meg vodka-martinizek, de attól 2 pohár már bőven sok :)
  • Sné Zsuzsa
    :DDD

Mi idegesít..egyedül az akaratosság tudja felvágni az agyam a magaslatokba :)
    Meg, ha irányítani akarnak, de az is vhol az akaratossághoz kapcsolható :)
  • kulabácsi
    akkor jóreggelt:)
  • Sné Zsuzsa
    nos...én szombat hajnali 4-kor még discoban voltam, mert dolgoztam :) Utána a macskám akaratos nyávogása ébresztett :)) és utána visszafeküdtem...most keltem
  • Csabesz6
    ecsém mik vannak itt
  • SRobert
    Elég rég rájöttem, h egy fórumon teljesen mindegy, h mit és hogyan mond az ember.
    A legtöbben azt fogják benne látni, amit akarnak és arra reagálnak.
    Tehát a világ látszat/illúzió. :)

na, de ennyit az offról. :)
  • kulabácsi
    LOL