Személyes és szerelmi probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Na bejöttem vendégeskedni, mert amúgy érdekes a téma, meg Snake pajtás története is tanulságos (hja nosztalgia, tudájátok, hogy van).
Azért örülök, hogy végül nem a gumiba nyitottál topikot, az nagyon beteg hely.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Szomorú, hogy ilyen megtörténhet 😞
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
De hosszú, nem is kezdek bele.
Eléggé komoly téma, h egyes szülõk (és itt jön az a tévedés, h kevesen, vagy általában kevesebben vannak) milyen módokon teszik tönkre a gyerekeiket.
És mivel a kultúránkban már bûnnek számít az is, ha haragot érzünk egy szülõ iránt, a harag elfojtását tartják normálisnak, vagy morálisan helyesnek.
Emiatt pedig a szülõ iránt érzett lojalitás miatt soha be/el nem ismert lelki torzulások épülnek be az emberekbe, ami megmérgezi minden emberi de fõleg a párkapcsolataikat. (Mert kin fogják leverni az egész életüket, na kin?)
Na, de errõl ennyit, nem szándékozom ide írogatni. 😊
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Tudom, hogy nem ok nélkül tette, ezt le is írta. Az apja sem tiszteli õt, õ se tiszteli az apját. Ezt meg kéne beszélni egymás közt, vagy ha úgy nem megy, akkor orvossal. De ki megy manapság orvoshoz? Senki sem. Próbálják rejtegetni az agresszív viselkedésüket addig, ameddig lehet.
Ha ez a gyerek felnõ, szerinted nem pattan el benne egyszer úgy minden, h megfojtogatja, vagy meg is fojtja a szüleit? Ettõl õ lesz az állat?
Nem hejeslem az erõszakot, de nem lehet senkire azt mondani, h állatias, meg ilyen-olyan, h ezt tette anélkül, h tudnánk, addig miben részesült a szüleitõl...
Elég szomorú sajnos, hogy idáig fajult a világ. 😞 Akár hiszed, akár nem, tudom, hogy mik zajlanak manapság a családoknál. Nem vákumban élek. A környezetemben is rengeteg durva dolog történt már... De ugyanúgy fenntartom, hogy az ilyesmik állati viselkedésnek számítanak. Az illetõknek segítségre lenne szükségük, orvosi segítségre.
úgy nézem azért vannak akik ténlyeg normálisan elbeszélgetnek de azt is látom hogy van pár ember aki csak baszakodik és fikázza a topikot!
azoknak üzenem hogy huzzanak el a rákba!<#gonosz2>#gonosz2>
de jó, hogy büntudatod van
ha szerencsés vagy, apádnak is van
mondom, beszéljétek meg, ne légy gyáva
hidd el apádnak is szüksége van erre
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
egyébként meg spec én bírom apámat, ezzel együtt nagyon jókat szoktünk egymással üvöltözni
minden szülõ, nomrláis esetben leesik arról a piedesztáról, ahova a gyermeke kisebb korában állította
a szülõ bizony nem tökéletes
sõt, néha abszolút hülye
nehéz korszak ez neki is, gyereknek is
szal kérdés az, hogy a milyen is volt az a fojtogatás, ki hogy élte át, és ugyan már miért ne lehetne tiszteletlenül beszélni vele, attól még lehet szeretni
a másik ember is vegye észre magát, hogy rá most nem kiváncsiak, és senkit nem érdekel a duruzsolása, a harag kiváltásában legalább annyira benne volt õ is, jelen esetben
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Én sem szeretem apámat, mégsem folytogatnám soha. Sõt, senkit sem. Ez olyan állati dolog...

Aki nem tizsteli az apját, az meg is érdemli, hogy õt se tisztelje senki, és kívánom, hogy majd folytogasson téged is a gyereked.
Hihetetlen..
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
részegen hogy szakícsc a bnõddel báj szelfis : tanujjatok
daomész hozzá részegen:pause vagy game over ? 😄
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
mondjuk nem vert meg
de mondom, nem ismerem apádat, meg téged se
tényleg csak azt tudom mondani, hogy beszéljétek meg
a legtöbb itteni flémnek is az aza oka, hogy nem beszélik meg egymással a félreértéseket a felek