1682
Itt lehet beszélni ezekről
-
#439 csak vicckelődök, ne vedd fel ;) -
#438 mia bajod a dugással?? :P:D -
#437 ja, azt elfelejtettem odaírni, hogy a férfiaké meg (ha már általánosítunk):
1/3+1/3+1/3= dugás+gyúrás+dugás :P --> ezt én nem így látom, mert mindenki más, de ha már általánosítunk :Ð -
#436 na még egy ellenkezőNEM :P:D
oks körülnézek egy kicsit és igyekszem kevésbé hiteltelen megállapításokat tenni =) -
#435 na ezért nem szeretek nőkkel haverkodni, mert sajnos min. a nők 60%-ának valóban ebből áll a lelkivilága/érdeklődését ez teszi ki, ugyanakkor ott van a maradék 40% ;) Szal nézz jobban körül :) -
#434 :DDDD -
#433 nagyon sok apró darabból úgy ,mint a férfiaké csak vannak benne nagyobbak és fontosabbak ill. elsődlesebbek is - ja ,ez minden nőnél változó darabka ...:))) -
#432 Kiskunhalasi vagyok és amikor férjhez mentem Pestre költöztem . -
#431 a címzés annyiban ki is merült hogy a témát kövesse és ne a levegőben lógjon! de kellőképpen magadra vetted ahogy látom, akkor lehet benne valami???! -
Hajnalcat #430 Ha jól láttam, akkor nekem címezted az üzenetedet, nem a Juliskának a szomszédból. Most eléggé lefáradtam... -
#429 nem vitatkozni szeretnék de inább én sajnállak hogy ezt a marhaságot magadra vetted és a hiszti akkor jogos... -
Hajnalcat #428 Nem szoktam vásárolni, nem az teszi ki a lelkivilágomat. Sajnálni tudlak, ha csak ilyen lányokat ismersz... -
#427 1/3+1/3+1/3= hiszti+vásárlás+hiszti :P -
Hajnalcat #426 Nagyon sokból. :D -
#425 hmm... nőknek a lelkivilága hány darabból áll? -
#424 hova valósi vagy krisztike? -
#423 na mire? :D -
#422 ahha,egész jól alakult csak nem tudok visszafeküdni... most h nézem már itt is esik!
-
#421 bulizni vótá ? -
#420 itt viszont esik az eső ... :( -
#419 eltudom képzelni ,hogy most mire gondoltál ...:DDD -
#418 Hehe, pedig gondolj bele, milyen jó lehet egy gyereket szoptatni. -
#417 jó reggelt/estét ! ismét komoly témák kiboncolása értem haza! :D
egész jó az időőő... -
#416 Van 1 jó mondás 1 férfi szemében minden nő k*rva ,az egyik mert megvolt neki a másik pedig azért mert nem volt meg .
Aki ilyen dolog miatt lek*rváz azt csak sajnálni tudom ... hisztizni nem fogok és veszekedni sem fogok ez miatt ,a férjem tudja ,hogy mi is a tény és Ő ilyennek fogad el és ilyennek szeret ,amilyen vagyok . (és nem tart álszent k*rvának - és ez a fontos ) -
#415 oké ,ha így nézzük akkor igazad van -
#414 én az életből tanulok, nem a könyvekből -
#413 nem szeretem a novellákat... csak regényeket szoktam olvasni!:D -
#412 "Az ivás meg addig volt menő nálam, ameddig 15-16 évesen azt hittem így leszek jó fej"
neked meg szimplán olvasnod kellett volna :Ð -
#411 én meg popeye rumot szoktam inni -
#410 még hogy az ivászat vagányság... nem kellett volna ezt irnod -
#409 :) értem -
#408 én nagyon szeretnék családot magamnak, csak még most sehol nem állok és valóban félek egy kicsit...félek, mert szeretnék nagyon jó anya, mert számomra az élet értelme a család...viszopnt, ha tanulatlanság miatt egy olyan munkahelyen vagyok, ahol állandóan dolgozni kell, akkor nem jut időre a kicsikre ....és ezt nem akarom -
#407 neked is :)) -
#406 ki mondta, hogy nem voltam? Már szívtam is. Nem vagyok én szent ember héj, ez kifejezetten sértés :D Csak annyi, hogy kipróbáltam a szívást és ennyi, nem szoktam bulikban. Az ivás meg addig volt menő nálam, ameddig 15-16 évesen azt hittem így leszek jó fej, hisz a tesóm vezetett bele és akkor az olyan vagány volt...most már nem vagány számomra :) Nagyon ritkán iszok, akkor aránylag sokat, de akkor is csak Martinit, ha "adni akarok az érzésnek" akkor meg vodka-martinizek, de attól 2 pohár már bőven sok :) -
#405 :DDD
Mi idegesít..egyedül az akaratosság tudja felvágni az agyam a magaslatokba :)
Meg, ha irányítani akarnak, de az is vhol az akaratossághoz kapcsolható :) -
#404 akkor jóreggelt:) -
#403 nos...én szombat hajnali 4-kor még discoban voltam, mert dolgoztam :) Utána a macskám akaratos nyávogása ébresztett :)) és utána visszafeküdtem...most keltem -
#402 ecsém mik vannak itt -
#401 Elég rég rájöttem, h egy fórumon teljesen mindegy, h mit és hogyan mond az ember.
A legtöbben azt fogják benne látni, amit akarnak és arra reagálnak.
Tehát a világ látszat/illúzió. :)
na, de ennyit az offról. :) -
#400 LOL