Személyes és szerelmi probléma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

t0mmy
esetleg valami szerelmi problémûd van?? :😛

Csabesz6
gondótamxD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

t0mmy
AHA! nem

és te hogy vagy?

Csabesz6
jóvagy?<#idiota>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

t0mmy
kedves vagy köszönöm! <#idiota>

Csabesz6
boldog szülinapot snake!😊

Adj neki idõpontot, milyen intervallumokban takaríthatja a szobádat, és hívd fel a figyelmét a szelektív hulladékgyûjtés jelentõségére. <#eljen>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

t0mmy
ja az se rossz 😛 C:

kulabácsi
vagy a muterodat!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

t0mmy
nagyon kemény!! zárdd be a szobád...

SNAKE01
hát eléggé idegesítõ lehet!:|

SRobert
Pszichológus... Neki...

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

figyelj , székemen van egy nadrág erre lekezzd ordítanui mekkora rendetlenség van. moondom neki levettem emrt melegem vna hola rendetlenség ?! erre kipakol a zsebébõl egy zsebkendõt

The FlashBack
pakolj el.

anyám rendmániás és már kurvára idegesít. ötletek?

Herr Lehrer
golyót nekik

Your suffers will be legendary even in hell!

SNAKE01
üdv!😊

SRobert
annak ellenére, h nem használtam ilyen formában? 😉

Királylány
a "Mérgezõ szülõk" kifejezés ismerõs.

Üdv <#integet2>

Na bejöttem vendégeskedni, mert amúgy érdekes a téma, meg Snake pajtás története is tanulságos (hja nosztalgia, tudájátok, hogy van).

Azért örülök, hogy végül nem a gumiba nyitottál topikot, az nagyon beteg hely.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

SNAKE01
hát igen!
elég sok szomorú dolog van a világon. :|

Azt kell mondjam, hálás vagyok a szüleimnek, hogy olyanok amilyenek és úgy neveltek engem, ahogy.

Szomorú, hogy ilyen megtörténhet 😞

Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!

SRobert
Ez a szokásos és nem csak ma...

De hosszú, nem is kezdek bele.
Eléggé komoly téma, h egyes szülõk (és itt jön az a tévedés, h kevesen, vagy általában kevesebben vannak) milyen módokon teszik tönkre a gyerekeiket.
És mivel a kultúránkban már bûnnek számít az is, ha haragot érzünk egy szülõ iránt, a harag elfojtását tartják normálisnak, vagy morálisan helyesnek.
Emiatt pedig a szülõ iránt érzett lojalitás miatt soha be/el nem ismert lelki torzulások épülnek be az emberekbe, ami megmérgezi minden emberi de fõleg a párkapcsolataikat. (Mert kin fogják leverni az egész életüket, na kin?)

Na, de errõl ennyit, nem szándékozom ide írogatni. 😊

Láttad az Összeomlás címû filmet? Én igen. Tudom, hogy egyszer mindenkiben felmegy a pumpa, és azt mondja, elég volt. Én is sokszor éreztem ilyesmit, de próbálom még tûrtõztetni magam...magyarul próbálok nem állatiasan viselkedni.
Tudom, hogy nem ok nélkül tette, ezt le is írta. Az apja sem tiszteli õt, õ se tiszteli az apját. Ezt meg kéne beszélni egymás közt, vagy ha úgy nem megy, akkor orvossal. De ki megy manapság orvoshoz? Senki sem. Próbálják rejtegetni az agresszív viselkedésüket addig, ameddig lehet.

SRobert
csak azért linkeltem be, mert EZ állatias.

Ha ez a gyerek felnõ, szerinted nem pattan el benne egyszer úgy minden, h megfojtogatja, vagy meg is fojtja a szüleit? Ettõl õ lesz az állat?

Nem hejeslem az erõszakot, de nem lehet senkire azt mondani, h állatias, meg ilyen-olyan, h ezt tette anélkül, h tudnánk, addig miben részesült a szüleitõl...

Egy újabb áldozat...
Elég szomorú sajnos, hogy idáig fajult a világ. 😞 Akár hiszed, akár nem, tudom, hogy mik zajlanak manapság a családoknál. Nem vákumban élek. A környezetemben is rengeteg durva dolog történt már... De ugyanúgy fenntartom, hogy az ilyesmik állati viselkedésnek számítanak. Az illetõknek segítségre lenne szükségük, orvosi segítségre.

Fido4life
TÉK

Fido4life
Rendben, megpróbálok vele valami normális hangulatot kihozni, csak a kérdés az hogy meddig tart...

SNAKE01
Reggelt!😊
úgy nézem azért vannak akik ténlyeg normálisan elbeszélgetnek de azt is látom hogy van pár ember aki csak baszakodik és fikázza a topikot!
azoknak üzenem hogy huzzanak el a rákba!<#gonosz2>

Mike
mint irtam, szerintem nem
de jó, hogy büntudatod van
ha szerencsés vagy, apádnak is van

mondom, beszéljétek meg, ne légy gyáva
hidd el apádnak is szüksége van erre

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Fido4life
pontosan..

Fido4life
Nah végre valaki el is gondolkozik a dolgokon.. Ebben az esetben tényleg én voltam hülye, de ha visszatekintek a nem is olyan messzi múltba, nem tûnik akkora elmebetegségnek, mint amiket õ csinált (félre értés ne tessék.. amit tegnap csináltam az tényleg baromság volt)

Mike
NEM

Mike
ja és mellékesen a megszorítottam a nyakát, az bizony nem fojtogattam

egyébként meg spec én bírom apámat, ezzel együtt nagyon jókat szoktünk egymással üvöltözni

Mike
na azért ne essünk át a ló túloldalára
minden szülõ, nomrláis esetben leesik arról a piedesztáról, ahova a gyermeke kisebb korában állította
a szülõ bizony nem tökéletes
sõt, néha abszolút hülye
nehéz korszak ez neki is, gyereknek is

szal kérdés az, hogy a milyen is volt az a fojtogatás, ki hogy élte át, és ugyan már miért ne lehetne tiszteletlenül beszélni vele, attól még lehet szeretni
a másik ember is vegye észre magát, hogy rá most nem kiváncsiak, és senkit nem érdekel a duruzsolása, a harag kiváltásában legalább annyira benne volt õ is, jelen esetben

Fido4life
Stop Flame...plse

Na, kb ezt akartam énis leírni, csak képtelen vagyok ilyen emberi hangot megütni, ha felhuzom magam 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Te eszednél vagy? Buszon elkezded szorongatni apád nyakát? Ezt a sztorit nem ebbe a topikba, inkább egy szakorvosnak kéne elmesélned, hogy kikezelje a túlérzékeny arcodat... Tartsd már észben, hogy az az apád volt. És én ebben a helyzetben tökre igazat adok neki.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Fido4life
Jó biztos hogy túlõttem a célon, de egyszerûen megamagyarázhatatlan néhány dolog, amiket csinál.. Ennél az esetnél, beismerem én voltam a hibás, az állat...

Ja, õ le merte írni, amit mi nem.

Én sem szeretem apámat, mégsem folytogatnám soha. Sõt, senkit sem. Ez olyan állati dolog...

t0mmy
igazad van!! szépen megfogalmaztad a bennem kavargó érzéseket!

Csacsi
Azért ez kemény. Én soha nem fojtogatnám fateromat, de még csak tiszteletlenül sem beszélnék vele. Hová fajul a mai világ. Én tisztelem õt azért, aki, és ha mondani akar vmit, nem azt mondom, hogy térj a lényegre fater, hanem meghallgatom. Vagy ha esetleg nem érdekel, vagy problémám van, és nem tudok figyelni, akkor megkérem, hogy beszéljük meg máskor, mert most millió más dolog gond jár a fejemben. És akkor lehet, hogy azt beszéljük ki.

Aki nem tizsteli az apját, az meg is érdemli, hogy õt se tisztelje senki, és kívánom, hogy majd folytogasson téged is a gyereked.

Hihetetlen..

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

azaz
részegen hogy szakícsc a bnõddel báj szelfis : tanujjatok
daomész hozzá részegen:pause vagy game over ? 😄

Slayerboy
omfg, wtf, broáf <#wilting>

Voltam zárás előtt. _______________

lol +fav... mozitopig😊

Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!

Kontrakcio
<#eljen>na végre vmiben 1et értünk!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Mike
miért, egy jó kis szexhez nem kell mindig szerelem, csak libidó

Mike
ha az ember mérges, olyanokat próbál mondani, amivel fájdalmat okozhat a másiknak
mondjuk nem vert meg

de mondom, nem ismerem apádat, meg téged se

tényleg csak azt tudom mondani, hogy beszéljétek meg
a legtöbb itteni flémnek is az aza oka, hogy nem beszélik meg egymással a félreértéseket a felek

Mike
mindketten elfojtjátok a haragotokat
nemtom milyen az apád, de próbáld vele nem üvöltve megbeszélni, hogy mi baja veled, meg te is mond el, õ miért idegesít