1682
Itt lehet beszélni ezekről
-
#399 ahogy gondolod... :)
van aki érti, miért írtam oda, van, aki nem.
de ha tényleg érdekel, a másik szokásainak ilyen jellegű megítéléseit szóltam meg ezzel. Ahogy ugyanígy beszólnék, ha téged k*rváznának, mert szabadosan beszélsz a szexről és a nőket sem veted meg.
így oké? :) -
#398 jajjaj:))) -
#397 csak magadról beszélsz ? -
#396 vigyázz a zsavaidra mert mágján fogod végezni! -
#395 Einstein-féle téregyenletek ? -
#394 Én nem akarok belemenni. ;)
illúziót azért nem írtam, mert kerülöm itt a nagy szavakat. :)
meg azé' nem fogok offolni.
sokat sem akarok írni, mert már nem vagyok net- és gépfüggő.
lejöttem a szerről. :D
asszem mindjárt elkezdem magasabbrendű létformának érezni magam.
csak sajnálni tudom, akinek szüksége van erre a szarra. :D -
#393 a világ csak illúzió, én inkább ezt a szót használnám:) de ha nagyon bele akarunk ebbe menni, akkor beszélgethetünk a húr elméletről, csak az egy másik topik asszem:S:) -
#392 De! Mennyünk el a végletekig!
A világ csak látszat. :)))
meg egyeseknek leesik, egyeseknek nem... így megy ez a fórumos világban.
szaros netfüggők. :D -
#391 azért nem minden!! -
#390 akkor igen, de nem mi gondolkodunk így ugyebár. :) -
#389 végül is ,ha így gondolkodunk akkor minden 1 agyszülemény ...:/ -
#388 Van benne valami de nőknél van 1 olyan dolog ,hogy 1 idő után bepokhálósodnak és a felfogásuk is ,aztán pedig jön az idő ,ami az 1. gyerekkel való teherbe esést és a gyermek egészséges kihordását illeti .Ha mindig csak az egzisztenciádra fogsz gondolni lekésel vmiről és minnél több év van a gyerek és az anya között annál nehezebben fogják -idővel- megtalálni a közös hangot ...Az egzisztencia jó kibúvó és jó indok 1 darabig utána csak azt bizonyítja ,hogy félsz valamiért ill. valakiért is felelőséget vállalni.(sok hapsi nem mondja ezt el de figyelembe veszik ezt is -tudatalatt ) -
#387 hát ez az!! ezek mind az agyunk szüleményei, és igazság szerint nincs rá szükség...de mégis csinállja az ember!! Zsuzsi, neked meg csak annyit h ezt a szöveget sztem kicsit átgondolhatnád, nem hiszem el h te nem voltál még részeg soha stb stb -
#386 alvás?
étkezés?
család?
gyerek?
-
#385 jó propaganda duma volt, köszönjük! :D ;)
A táncra mi szükség? Az is agyszülemény.
Kávé?
Cigi?
Alkohol?
TV?
Fórumozás?
Csetelés? -
#384 de sztem akad jobb téma ami kifilézésre vár...
pl. Zsuzsi! Mi idegesít egy emberben? -
#383 -
#382 dehogynem!!!:) -
#381 jobb az hidd el mert kevesebbet dohányzom és spanglibol nem tolok napi 1 dobozzal :D -
#380 ez az mire jó h leszoksz a cigiről, és rászoksz a spanglira?:) -
#379 te sem alszol kutya:) -
#378 nah azért.. -
#377 igaz, nekem is tiltja a vallásom a sok alvást -
#376 aluszni ? -
#375 nem tudtok aludni? 7vége van ilyenkor aluszni kellene... -
Mirázs #374 Igen, nagyanyám is mindig azt mondta, hogy amit megtanulok, senki se veheti el tőlem. Tanultam is, van diplomám és mire mentem vele? Nem sokra. Legfeljebb majd hasznosítom a gyerekemnél a megszerzett tudásomat (rajz-tanár).
Köszi. -
#373 A tudásomban lehetek biztos.
Természetesen nem pályázok anyaságra még egy ideig. "szarra nem hozom a gyerekem" - és ahhoz ne szar legyen, ahhoz kell egzisztenia. :)
Gratula a kicsihez :) Imádom a kölköket :)) -
Mirázs #372 Hát ez egy érdekes kérdés. Kellő egszisztencia. Ebben a sz@r világban, ahol akármikor kirughatnak...miben lehet biztos az ember? Én 2-ben: a férjemben és a házamban. Nekem ennyi elég. Mellesleg van munkám is, de nem halnánk éhen akkor sem, ha nem lenne. Majd akad másik. Amúgy meg 3 hónapos terhesen már nem a munka az No.1. -
#371 "Nem dicsőség, de én 15-16 évesen csináltam azt amit a mai 20-24 éves csajok. "
"nem gúnyból, bántásból mondom, meg ne sértődj, csak nekem kicsit furcsa :) Hát nem vagyunk egyformák ;)" -
Mirázs #370 Osztom a nézeted! -
Mirázs #369 Nem is mondtam, hogy dicsőség, egyáltalán nem vagyok büszke erre, de nem is szégyen számomra. Ha újra kezdhetném, így csinálnám megint.:)
Mindenki másként fogja fel. -
#368 de akkor mégis miért van szükséged erre a szarra? ez is csak egy pszichés dolog...elhiszem, hogy nem döglesz ki a futás alkalmával (bár akkor megkérdőjeleződik az edzettséged), de mégis hétkökznap minek? Tök jó...leszoktál a dohányzásról, de rászoktál a spanglizásra... Gondolom egy egy vizsga alkalmával nagy rajtad a nyomás és vhogyan át kell vészelned a dolgot...na igen, ez a tipikus magamnak bebeszélem, hogy ez nekem jó szöveg :)
Ha valóban edzel nap mint nap, ha valóban táncolsz egy hónapban akár 4x is, csak hétvégén, na meg kőkeményen tanulsz, akkor nincs rajtad nyomás... A tánccal kivergődheti magát az ember, egy órás kemény edzésről meg nem is beszélek. Figyelj, nem bántani akarlak, de ez egy szegénységi és egyben egy rohadt nagy butasági bizonyítvány, hogy szívsz. Ez csak az agyadnak egy hülye szüleménye, hogy ez neked jó, meg gondolom a köreidben vagány arról beszélgetni, hogy mekkorát szívtatok, éppen mikor mit fantáziáltatok :Ð
Na...komolyra véve a dolgot. Nem sértegetlek, csak sajnálom, hogy része az életednek ez a szar. Kívánom neked, hogy legyen egy ütős élményed, ami nem halállal jár, de rohadt nagy szívással és nem rossz indulatuságból, csak, hogy észhez térj. A legjobb szándékkal írtam ezt a hsz-t! -
#367 szoktam edzeni és bulizásomba beletartozik a táncolás is... -
#366 egyben biztos vagyok...személyemnek még kell min 9 év, hogy férjhez menjek...nem azért, mert én még "nem éltem ki magam"...hanem szimplán azért, mert nekem nagyon fontos, hogy megteremtsem a kellő egzisztenciát...szarra nem hozom a gyerekem....és nekem nem elég, hogy csak a aférjemnek legyen jó munkahelye, jó fizetése....ha két egyenrangú fél áll egymással szemben, akkor sztem nagyobb az esély arra, hogy kellő tisztelettel bánjanak egymással és társként kezeljék egymást, ne legyen alá-fölé rendelt szerep -
#365 hát ez tényleg nem dicsőség ... de én nem ugyanazokat az elveket vallom, mint te, szal nem gúnyból, bántásból mondom, meg ne sértődj, csak nekem kicsit furcsa :) Hát nem vagyunk egyformák ;) -
#364 hmm...azért elgondolkodtató, hogy van e értelme gyereket szülni...mennyi mocsok vár szegényre...pffff...
bízok benne neki is ott lesz az esze, ahol nekem volt...a helyén -
#363 te jó ég
tök jó, hogy így kapcsolsz ki és nem egy jó edzéssel vagy egy jó táncolással.. -
#362 alán jobb benyomást keltett mint a másik lány
-
#361 Nekem most van egy 11 hónapos kapcsolatom. De tegnap/ma voltam egy buliban, megismertem egy csajt, és ő hiányzik, nem a barátnőm. Pedig nem is volt semmi, max mikor már mindenki elment lefeküdni akkor összebújtunk, ruhástól meg minden, szal semmi szex, vagy csók. De most meg olyan furán érzem magam. Ennyit érne az a 11 hónapos kapcsolat? A csajom kedves, meg minden, szívesen lenne velem később is... -
#360 gyerekek vagytok még! pelenkavitézek!