Személyes és szerelmi probléma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

t0mmy
bah 😄😄

desigo
Nem csak lendülni de fel is tud állni <#nyes>
t0mmy
dejó hogy fel tud lendülni valami mert sok hulye picsa van! :S :C

RaZoK
amúgy én is írok a közeljövõben.. :]

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

RaZoK
<#hehe>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Zadeus

asszem ide is kell majd irnom..

+fav

Fido4life
<#zavart2>

The FlashBack
te beteg vagy😄
Majd kivágnak otthonról azt szevasz.

kulabácsi
ne árts félre nem akarlak bántani, csak magadnak csinálod a feszkót, én is hasonlókat csinálltam, de egy idõ után rá fogsz te is jönni, h rájuk kell hagyni, azzal még jobban idegesíted õket, ha annyit mondasz h ahha persze, igazad van....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

desigo
Az elmúlt két év hozzászólásai nem ezt tükrözik...
Kontrakcio
Catti drága! Álmaim nõje lehtsz... nem szeretnél vacsizni 1et? <#smile><#vigyor3>

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
dúrva egy sztori! elég cérnaidegzetû lehetsz... próbáld meg nem +hallani apád beszólásaid és higgadtan +beszélni vele a problémádat! és szarjál a világra ha már õ is szarik rának!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

CattiBrie
mibõl gondolod, hogy kedves a hangom??? 😊

lehet, hogy bukó vagyok és bunkó hangom van 😄

[/spam]&#8482;

Fido4life
Nah mind1, ezentúl lejegyzetelem a dolgokat, hogy tisztán lássak mindent...

desigo
Az a baj,hogyha irritálod és beszólogatsz csak magad alatt vágod a fát.
Most még fiatal vagy csak te veszíthetsz vele.
Fog õ még sírni hogy láthassa az unokáját...
Frosty01
most viccelsz ugye? 😄

practitioner of the forbidden arts of death

desigo
ááá
az túl személytelen

(nem hallanám a kedves hangod)
kulabácsi
hát figy!! én 15évesen ilyet nem csinállnék azért, õ tart el, szal sztem ne folytogasd, örûlj h nem b@szott úgy pofán h még mindíg sajog.....engem tuti elláttak volna...

CattiBrie
privi már nem is jó??? .)

[/spam]&#8482;

Fido4life
Ma a buszon ülve, apám felesleges dolgokat mondott, amire azt mondtam hogy térjen a lényegre.. Az oldalamat megbökve, azt mondta hogy elvárja a minimális tiszteletet, mire én azt mondtam hogy mintha õ akkora ember lenne.. Folytatta mondani valóját, majd hirtelen az oldalamt bökdösve, lábamat rúgdosva vicsorítva mondott valamit, amire én viszza bökdöstem, és megszorítottam a nyakát, majd feláltam a buszon, és elsétáltam egy másik helyre... Leszálva, közölte velem, hogy szülinapomra szart se kapok, és hogy felõle agyon verhetnek a patkányok, megemészthetnek a zsaruk, levagyok szarva... Én vagyok a hibás vagy mi van ?

Crem
😄
20 éves koromban volt igaz az elõzõ állítás!😊 Vagyis úgy rémlik, hogy akkor igaznak tûnt!😄

Mostanra azaz állapot, hogy:nézegetem az étlapot, de mindig otthon eszek!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

desigo
Igen

(küldheted priviben a tel.számod)
CattiBrie
ez itt a társkeresõ, kérem?

[/spam]&#8482;

Aquir
sajna nem vagy jó az emelésre, mert nem most regeltél😛 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

desigo
Jöttem emelni az átlag életkort<#papakacsint>
Flórika
LOL <#nyes>

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Shiwo
amelyik meg mindenkivel, csak veled nem, az a büdös qrva..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Flórika
"Amelyik csaj nem prütyköl velem az biztos qrva!😄DDDDDD"

Nem, nem... amelyik nem dug veled az frigid, aki meg dug, na AZ a kurva! :"DDDDD

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Shiwo
amig az átlagos életkor: 24.3 év és nem 30-40 között, sztem Llehet felejteni, hogy ilyen témában komoly kommentek érkezzenek..

nyamiag
<#wilting><#zavart2>

ez a topik lenne az elsõ hely, ahol beszéNÁk errõl -.-

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

CattiBrie
dugnak a kutyák.. de fáj 😄

[/spam]&#8482;

Kontrakcio
<#smile>

És azt sem értem h miért volt velem kicsit faragatlan a közös ismerõsünk szülinapján /balatonon volt.../ ezért elmentem csajozni siófokra miután kidõlt mindenki és reggel 9h-ra értem haza fullosan/ (most volt szerdán)... akkor lettünk volna 4 évesek aszem már nem tom pontosan... és a névnapja is akkora esik és vittem neki fehéres-zöld rózsát... kicsit elvörösödött... nem tom de én szerettem volna vele beszélgetni (mi van a családdal?,hogy telik a nyár? stbstb) de 1xûen nem tudtam mert csöndben volt végig, +se mukkant! Ez nem természetes amit csinál...

Van vkinek 5lete h ezt miért csinálja? lehet h erre csak egy nõ tudna válaszolni! <#pias>

Crem
Ez érdekes... Ebben a korban nekem is ez volt a hozzáálásom. Amelyik csaj nem prütyköl velem az biztos qrva!😄DDDDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Kontrakcio
én ugy vagyok vele ha nincs barátja s nekem sincs bnõm akkor semmi akadája annak h ágyba bújjunk... csak hát más a szexhez való viszonya mint nekem... ha +tenné akkor azt hinné magárol h kurva, pedig sztem ez 1általán nem igy van!

Esrohnoil
Pedig ha elvárod egy csajtól h. szakítás után is ágyba bújjon veled, és õ ezt megtenné, akkor az jó benyomást tenne rá? 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sadist
Támad az im-net o_O

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Kontrakcio
hát... kurvákkal nem kezdek ki 😄

Szívás.

Mondjuk csak akkor járna vissza, ha nem tudnád megadni neki ugyanazt a testi örömöt, mint amit régebben is kapott.

Fido4life
komolyodjunk plse...

Esrohnoil
Mit szólnál ha az új csajod, akibe mondjuk belezúgsz, rendszeresen visszajárna a volt pasijaihoz "qurni" - ahogy te mondanád? 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Truck Driver001
"Baszkodd földhöz a poharakat" <#idiota><#szomoru1>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Kontrakcio
na jóó... bocsi! nem ferdítem , rontom el a topic lényegét!

acsati
kösz 😄
nem ilyenre gondoltam 😄
pedig az elején komolynak látszott a topic... irány a gumiszoba 😄
Kontrakcio
<#smile>

szerencsére nem... de sztem ez normális h régi kapcsolatok összejárnak qurni! vagy csak én vok ezen a véleményen?

Shiwo
lál.. ezek után nem csodálom, hogy ellenséges 😄

" - legyünk barátok
- jó
- ok, megbeszéltük
- de azért qrunk ?"

😄DD

pofon nem vágott ? 😛

Kontrakcio
nekem csak az a problémám h a bnõmmel kb. 1.5 éve szakítottam és full ellenséges közbe +beszéltük h szakítás után maradjunk jó barátok és én tök normális voltam vele 2.5 évig... ráadásul még qurni sem akar velem 😄 (igaz kicsit prüd a csaj)

Shiwo
Csernus doki ecce szabadulna be ide 😄

gordon 24
Most nem kötöszködni akarok... De te egyébként pszchiologus vagy?
Csak azért kérdem mert õk foglalkoznak ilyen dolgokkal..
Ja egyébként ez egy hiper szuper ultra LOOOOOOOOOOOOOOOL...

Downhill!!

gordon 24
<#hehe>

Downhill!!