Személyes és szerelmi probléma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Királylány
ha 25 évesen kezded, gyakorlatilag nulla párkapcsolati tapasztalattal, akkor nehéz lesz megtartanod azt, akit választasz

Kontrakcio
fiataloké a világ és nehogy már egy kapcsolat miatt ne legyen mire visszaemlékezni!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
fiatalon felejcsétek el azt a szót h kapcsolat,járás,pár stbstb... nekem is volt egy kapcsolatom 2.5 évig és arra jöttem rá h sokkal jobb szinglinek lenni (szabadság,nyugalom stbstb) elég ha az ember 25 éves korában kezd el keresni magának párt! Addig meg rombolja magát ahogy csak tudja majd a bizonyos kor után éljen normális életet ami megfelel a társadalmi normának de addig próbáljon ki mindent!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Fido4life
jaja, talán igazad van.. úgyis állandóan álomvilágban élek..<#vigyor5><#zavart2>

desigo
Lehet,hogy nem is veled akart lenni hanem csak kijutni a szigetre.
Ha szeretne veled találkozni akkor mindegy lenne neki a helyszín.
Felejtõs a csaj szvsz
Fido4life
AZ élet szar, nem volt pénzem, így nem tudtam elmenni arra a Magyar Szigetre (mondjuk csak 1 dolog miatt kellet volna mennem, de amiatt nagyon)

kulabácsi
hát én is kb másfelet, és tényleg nem kellemes:S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ó, ezért nagyon sajnállak, ez a halál..
ne barátkozz vele, hagyd a faszba, én egyszer másfél évet szívtam egy ilyen lány miatt:\
SNAKE01
:DDDDDDDD

Csabesz6
-.-<#idiota>kösz a helpet

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Mike
mond meg neki, hogy barátilag segíthetne gyakorlatot szerezni a szexben :D

na jó, nem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

The FlashBack
szeretem is:D

Érti a viccet, csak nem szerti!

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

The FlashBack
értem a viccet Sky!:)

t0mmy
nekem nincs senkivel
[ mindenkit leszar! :) ]

Csabesz6
nekem vanveled<#idiota><#hehe>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

DJ Skyline
csak hülyéskedek...ha a szöveg alá [] közé bebiggyesztem,hogy hülyül,nem komoly,baromkodik,stb,akkor nem kell komolyan venni...nincs senkivel semmi bajom az sg-n...

t0mmy
Csabesz6
aham:)

t0mmy
én nem azt irtam hogy utáljuk hanem azt hogy "utálnak" ami azért nem ugyanaz :)

Csabesz6
dehogy utálunk flesbekk<#smile>

t0mmy
most miért õ irta!
lehet rám számítani... megvigasztaljalak Flashback? :P:D

na látod, mire valók a barátok... <#idiota>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

The FlashBack
köszi

t0mmy
útálnak <#idiota>

The FlashBack
akkor mondd

t0mmy
én nagyon szeretek vigasztlani... :P:):D

Ja, vigasztalás rulez. <#hehe>

t0mmy
nekem szerenscém volt mindig ilyenekbe! szerencsére meg tudtam vigasztalni mindig oket ha jöttek... :P

DJ Skyline
de senki nem mondja a szemedbe,hogy mennyire útálnak!<#eplus2>

t0mmy
hjajj istenem! :)

Középsuliban nekem is sok barát(nõm) volt, aztán sokra mentem vele. Hamar rá kellet jönnöm, hogy írtó nagy a külömbség a kettõ között.
Az hogy a csaj hozzád fordul a problémájával, vagy TE vagy a problémája, nagyon nemmindegy. Hehehehe

u.i.: hogy is szokták, mondani: "Nem mindegy, hogy párbajban vérezni, vagy vérbajban pározni." <#vigyor>

Csabesz6
marha flesbekk<#idiota>

The FlashBack
barátként engem is sokan szeretnek:)

Vidd ki! Még jó hogy!

Szereti a csaj, csak mint barátot.
Azt szeretné upgradelni barátról-barátnõre.

Fido4life
nincs pénzem... de majd lesz :)

The FlashBack
menj ki vele:)

The FlashBack
huh. ez elég meredek.
Ha téged szeretne a lány akkor nem járna mással, ha meg nem szeret... akkor...

Fido4life
17

Hát ez xar ügy.
1. lépés: áskálódj a hapekja ellen! Szerelemben háborúban mindent szabad, úgy hogy haverkodj össze a sráccal aztán verd át a palánkon, hogy a csaj kidobja.
2. lépés: vegyél pár mély lélegzetet, a nehezén túl vagy!
3. lépés: hívd el randizni... (na ezt a lépést még csiszolgatni kell... elõször juss át az 1. lépésen... élve).

The FlashBack
Hány éves?

Fido4life
<#zavart2>

Fido4life
én kaptam egy sms-t, egy csajtól, hogy menjünk ki a szigetre...

t0mmy
Ne keresd és ha majd hiányzol neki megkeres és ebbol már ki lehet indulni! ha meg nem keres akkor ugyis tökmindegy max te is elfelejted és az cak jó lehet neked...

Csabesz6
van 1 csaj akibe bele vok zugva kb 1 fél éve és ö is szeretde CSAK MINT BARÁT-.-
+asszem most van hapekja
nos?

t0mmy
akkor mesélj csak itt meghallgatnak :P

Csabesz6
télleg<#idiota>

t0mmy
ha már ez a topik neve... :S

Csabesz6
lehet van de minek ideirni-.-