1682
Itt lehet beszélni ezekről
  • Királylány
    és az jó hosszú távon?
  • CSOCSO
    hat hja.. amugy nem tudom hogy tudnek jarni a mostani parommal ha lenne egy pasi akivel maszkal ide oda.
    soot nagy valoszinuseggel szakitanek vele!!!
    tul paranoias vagyok ilyen dolgokhoz:D meg szerencse hogy nincs mas kivel mehetne!
  • CSOCSO
    nah ezert jo hogy a baratnom egyetlen baratnoje az anyam:D:D:D
    ha valami lenne legalabb az anyam szolna hogy te... a csajod nem ugy all ahogy kene:)

amugy engem is zavarna ha a volt ferjevel talizna.

es ezt tudja o is hogy nekem mennyire rosszul esik ha a volt ferjerol van szo.
    bar nalam ez csak azert fika mert a volt ferje non stop ettermekbe vitte vacsizni meg bulizni meg ilyenek...
    mi meg itt vagyunk sosem megyunk bulizni foleg nem ettermekbe es mindezt mert manit kell savingelni neki is es nekem is.
    csakhat kepzeljetek magatokat a helyembe.. mikor megyunk valami hely mellett es mondja: jajj itt is voltunk es ilyen meg olyan a kaja... es ilyenkor nem is a kaja restz hallom hanem az "ide is elhozott a volt parom"

arghh... szar erzes neha:D
  • Hoz_Hun
    Hát lehet. Még nem tudtuk meg mennyire friss a kapcsolat.
  • Királylány
    lehet, hogy még tesztelési időszak van...
  • Hoz_Hun
    Ezt nem hiszem. Már miért kéne folyamatossan bizonytalanságban vagy féltékenységben tartani? Az hosszútávon egy lánynak sem jó (meg férfiaknak sem).
    (Ja és nem hazudok, + nős vagyok már jó ideje.)
  • Hoz_Hun
    Szerintem abszolút jogos az elvárásod. Véleményem szerint, meg nem korlátozod a kapcsolatait, mert nem azt mondtad, hogy nem találkozhatnak többet, hanem azt kérted ne kettesben/együtt bulizzanak (nélküled).

Egyébként szerintem helytáló a meglátásod, és te szerintem jobban szereted őt mint fordítva. Ha igazán szeret nem akarna nélküled bulizni és jólérezni magát. Ha már a kapcsolat elején ilyeneket produkál, mi lesz késöbb, amikor kihül a szerelem és szeretetté kéne válnia?
  • Királylány
    vagy lesz@rja a kliséket...
  • Denniske
    Egy nőnek _mindig_ szuksege van arra az erzesre, h a ferfi aki vele van, nem teljesen az övé és harcolnia kell érte. Aki ezt tagadja, az hazudik, vagy még nem volt hosszu kapcsolata:)
  • sz4bolcs
    Én csak együttérezni tudok veled, és azt kívánom, hogy legyen meg az elfogadásod, és a bölcsességed. Nekem ez túl sok, hogy más életébe tanácsot tudjak adni.
  • Kontrakcio
    mennyi ideje vagy vele párkapcsolatban?
  • qper
    Köszönöm mindnekinek a válaszokat és a tanácsokat.

Tegnap délelőtt egy kávézóban ültünk, és kibukott megint belőlem a téma, amit aztán még órákig "vitattunk" a lakásában is. Elmondtam megint hogy nem az a probléma hogy elmegy bulizni, hanem az hogy kivel illetve kikkel megy el.

A mostani partyra is ketten mentek volna, ahol mondjiuk ott volt a párom régi pasija is igaz ő már két éve boldog párkapcsolatban él (vagy nem), de ez engem akkor is zavar.

Azért érdekes az utóbbi momentum mert pár hete megemlítettem hogy valamiért felhívott egy régi barátnőm, amitől Ő baromira kiakadt és aggódni kezdett, hogy ugye nem talizok vele? Ő pedig lazán mondja nekem hogy sok barátjával máig tartja a kapcsolatot, néha beülnek napközben csevegni ide-oda amoda. Én miért nem akadhatok ki ezen ha a barátja elviszi egy olyan haverja olyan buliba viszi el ahol Neki ott van a régi párja?

Nomind1. Sokat beszéltem Neki tegnap délután erről a dologról. A tényt megértette, de azt első blikkre nem akarta megérteni, hogy nem a megcsalástól félek (azért az érzéseivel reményeim szerint tisztában vagyok), hanem maga az érzés fáj kegyetlenül. Ő tegnap azt mondta nekem, hogy Ő nagyon örülne ha én is elmennék a barátnőmmel éjszakázni, ha ez hiányzik nekem, és nem zavarja. Ez mondjuk nem lenne igaz, mert pár hetet pont az ellenkezőjét állította, nevezetesen azt hogy Őt is baromira zavarná a dolog.

Amit felajánlottam hogy talizzanak késődélután vagy koraeste, nme tetszett Neki, mert a srác -szerinte- estig dolgozik. Oké, de szombat vasárnap csak nem??

Azt mondjuk belátja hogy engem ez nagyon zavar, és látja azt is hogy ezen simán elhasalhata kapcsolatunk. Többször mondta, hogy mindennél jobban szeret engem, ls ezért inkább felhvja a srácot hogy ne talizzanak többet. Mondjuk én ennek örülök, de azt hiszem ez a fagyi a későbbiekben erőteljesen "visszanyalhat", nomeg nem szeretném korlátozni a kapcsolatait sem.

tegnap este azt mondta hogy minden rendben lesz, mert én vagyok Neki a legfontosabb ezen a világon. Mondjuk szép szavak ezek, de remélem nem csak ezt mondja, hanem így is gondolja.

Kérdezte hogy az pl. nem zavarna-e, ha barátnőivel lemenne szeptemberben pár napra bulizni? Ez mondjuk nem zavar, csak én pl. nélküle már nem szeretnék egy hétre elmenni jólérezni magam. Vagy csak én lennék egy önző állat, aki kisajátítja a barátnőjét, és despota módon uralkodik rajta? Nekem mondjuk meg sem fordulna a fejemben hogy elmegyek egy hétre nélküle a haverjaimmal a balcsira, ahol esténként koktélbárban múlatnánk az időt...

Attól félek picikét, hogy Ő tényleg szeret, de nem annyira mint én Őt. Vagy egyszerűen őnző lenne, és nem rendelkezik kellő empatikus képességgel?

• sz4bolcs
    Én sem a fizikai értelemben gondoltam az elengedést. Ráadásul nem is elméletiként.
  • t0mmy #586
    elengedés alatt nem a fizikait értem mert abba nem sok beleszolásodvan jobb esetben, hanem arra mondom hogy el tudsz szakadni tőle ha ugyadódik...
  • sz4bolcs
    Elengedem, nem engedem, úgyis elmegy ha akar. Amúgy az elengedés nem elméleti téma.
  • t0mmy #584
    nem szar mert most "jobb" lánnyal vagyok
    teljesen más a kapcsolat... :)
  • krisztike
    szar dolog ...
  • t0mmy #582
    én az össznépi véleménnyel nem értettem egyet nem kifejezettem a te személyreszabottaddal
  • Mirázs
    Oper=Qper
  • Mirázs
    Nem azt mondtam, hogy félrecsinál, de -lehet hogy korlátolt vagyok- nálam mindig akkora lángolás volt az első pár hónapban, hogy azt se tudtam, hogy más pasi is van a világon.
    Mindenesetre Oper is azt csinál, amit akar. ÉTanácsot kért, és kapott többfélét. Ezt akarta, nem?
  • kulabácsi
    :S jah ha szeret akkor úgysem megy el, ha meg nem, akkor had menjen, késő bánat, eb gondolat....
  • t0mmy #578
    erről van szó... vagy legyél te olyan hogy ne tudjon elszakadni tőled vagy hagy menjen ha el akar... ha szereted ugyis elengeded mert fontosabb a boldogsága...

a volt barátnom játszotta ezt el! heh uj osztálytárs LOL
    aztán mondtam neki hogy akkor menjen inkább vele tovább! amikor rájött hogy mégis én akkor meg már késő volt, pedig kurvár* szenvedtem akkor miatta!! :(
    szoval nem vele vagyok most!
  • kulabácsi
    így már értem:D
  • sz4bolcs
    valahogy így mondják... de én nem, mert önző vagyok. :)
  • sz4bolcs
    ha talál nálam jobbat, menjen.
  • kulabácsi
    egyetértek!! a bizalom nagyon fontos dolog!! ha eléggé szeret, akkor úgysem lesz semmi, hameg igen, akkor már ott megbukott a dolog, és egyébként sem lenne hosszúéletű...
  • t0mmy #573
    ezzel én nem értek egyet... itt nem arra kéne gondolni elsőkörben hogyha elmegye valahova a csaj hogy azonnal félrecsinál! miért tenné??? te megtennéd forditva ha tényleg szereted ahogy elvileg ő is téged?? és hol van a bizalom? ennyire nem vagy biztos magadban?
  • Mirázs
    Nekem az a véleményem, hogy még a délutáni találka is lehet olyan, hogy akár féltékeny is lehetnél rá.
    Nekem se azzal van elsősorban bajom, hogy mással megy bulizni (bár ezt én se tettem sosem, és más se tette velem), hanem azzal, hogy nem fogja fel, hogy ez neked mennyira sz*r. Márpedig ha szeretek valakit, akkor a világért se okoznék neki fájdalmat. Pláne nem önzésből.
    Az éjszaka is ugyanolyan "veszélyes" lehet, mint a délután, mert szerintem mindkettő csábíthat valami másra.
    A délutáni találka egy kávézóban a meghittségével, az éjszakai bulizás pedig magának bulizásnak a fílingjével.
    Remélem érted, mit akarok kinyögni.
  • SRobert
    hurr, hurr!
    |mindezt lefelé teszi|

;)
  • The FlashBack
    Azt kell mondjam teljesen igazad van, és akkor sem lepődnék meg, ha azt mondtad neki, hogy vagy te, vagy ő. Akkor sem szólhatott volna semmit.
    Az igazság az, hogy ha annyira szeret akkor nem menne el, vagy ha el is menne, tisztába lenne az érzéseiddel, szal mégse menne el.
    Egy pár, odafigyel egymás érzéseire, és nem csinákja azt, a ami a másiknak fáj, vagy rosszul esik. Lásd, te sem mész el a haverbarátnőddel.
    Szal ez az én véleményem. Lehurrogni nemér:|
  • Királylány
    Szerintem normális dolog, ha két ellenkező nemű barát eljár együtt mulatni.
    Az nekem s fura, ha csak ketten.
  • Brigicsaj
    Hát ez nehéz ügy tényleg.....
    De a csaj nem lehet normális....hát én alapból vagy a párommal megyek bulizni vagy senkivel, vagy ha még is akkor nem rendszeresen, mert az neki szarul esik, és ezt anélkül is tudnia kellene hogy mondod neki, kicsit a helyzetedbe kéne képzelnie magát hogy ő mit érezne ha te elmennél a haverbnőddel bulzni őt meg otthon hagynád.....
    Nem tom mit lehetne vele csinálni ha már beszéltél vele és nem értette meg....
  • Kontrakcio
    elég komoly ügynek látszik! Szinte ez az első komolyabb ügy...

Háát... mond meg a srácnak h: " ugye nem szeretnéd érezni h mennyire fáj nekem ha este bulizol a bnőmmel ? ! " de elötte beszéld meg a kedveseddel normálisan és ne érezze h irányítani akarod!

én még nem voltam ilyen helyzetbe szal sokat nem tudok segíteni,de vannak öregebb kolegák,kolegínák akik bölcsebbek !
  • Kontrakcio
    akkor inkább unicum+sör :D
  • Sné Zsuzsa
    :) ott nincs mixer...de ihatsz egy vodka-martinit :D
  • Fido4life
    mér nem ?
  • Kontrakcio
    az nem létezik h te unatkozhass...
  • Kontrakcio
    1x lemegyek +inni egy Long Island-ot? jó a mixer? és ott mennyibe van?
  • Fido4life
    unatkozok
  • Sné Zsuzsa
    akropolisz 2000 - ajak