1682
Itt lehet beszélni ezekről
  • Sné Zsuzsa
    izé...ha magamat elemzem, akkor így tudom leírni :))
  • Sné Zsuzsa
    nekem igen...majd, ha egyszer lesz családom, arra értem
  • Sné Zsuzsa
    ez hülyeség...a szerelem ellen nem tudsz mit tenni
  • Brigicsaj
    az egy dolog, az a sima fellángolás vagy vonzalom, aztán ha jobban megismered az illetőt akkor lehet belőle szerelem.....sztem...:)
  • Brigicsaj
    jaja sajna, egyszer mindennek vége...:(
  • Brigicsaj
    sztem a család előtt is...:DD legalább is nálam...nem tom amikor szerelmes vok akkor a család az csak a második...:S
    Vagy egyszinten vannak ?! Hm...már nem tom..:D
  • Brigicsaj
    azaz,....velem is így van....
    Meg előző kapcsolatom is így volt teljesen ahogyan leírtad.....
    csak a végén...na mind1....akkor már szar volt nekem....:(
  • krisztike
    ja
  • krisztike
    és ezt így fejezetenként ill. pontokba szedve írtad fel ,mint szexuálpszihológiai feljegyzés ? :)
  • Királylány
    valami csak kell az elején, amitől újra akarod látni, meg tudod, hogy nem barátkozni szeretnél...
  • bld
    hát biztos igazad van én mindensetre nem tudok róla, zsuzsa meglátásával értek inkább egyet nállam is így működik a dolog. Ez a vakon belezúgós vhogy nem az én műfajom, túl racionális és szkeptikus vok hozzá..
  • Fido4life
    Sztem nem a család után..
  • Phat Smoker
    aminek kezdete van, annak vége is ;-)
    [#bölcs smiley]
  • Királylány
    a jóllakottság sem tart örökké, akkor minek eszel? ;)
  • Kontrakcio
    gondolod? én ugy vagyok vele h múlandó dolog szal minek legyek szerelmes ha nem tart örökké... inkább csak maradok a "szeret" szónál mint érzelem!
  • Királylány
    azért van átfedés :)
    jobb esetben
  • Sné Zsuzsa
    a legszebb dolog a világon (persze család után :) )
  • Kontrakcio
    szerelem... betegség
  • Sné Zsuzsa
    Sztem az elején nem szerelem van, hanem egy fellángolás. Nekem min. 2 hónap kell, hogy igazán, mélyen szerelmes legyek...az elején mindenki kicsit ájult, kicsit szárnyalós, de olyankor még sztem hiányzik a biztonság teljessége....én nem tudok mélyen szerelmes lenni a másikba, ha nem látom viszonzottnak az érzelmeket, mert akkor állandó kétség gyötör...akkor tudom igazán elengedni magam, ha viszonzott a szerelem, ha ő is ugyanúgy ölel, mint én őt.

Nekem korszakokra bontható a kapcsolat, a szerelem:
    I. Testi vonzalom, elvi-gondolkodási hasonlóságok (ugyebár ezzel indul az egész)
    II. Ájultság, szárnyalás (itt még kicsit bizalmatlanul)
    III. Feleszmélés, hogy ez tényleg szerelem...meghitt, biztonságot nyújtó szerelem :)))

Hát nálam így :)
  • Hajnalcat
    Már voltam.
  • Brigicsaj
    én még nem..:D
  • Királylány
    én is?
  • krisztike
    Te is voltál már szerelmes első látásra ...:)
  • bld
    az egészre
  • krisztike
    melyik részére gondolsz ?
  • bld
    ?ezt most nem vágom
  • Brigicsaj
    persze hogy normális, ha nem foglalt a másik...én is pl holnap fiú barátommal meg bulizni, de nekem nincs barátom.....erről ennyit, meg egyszer-egyszer elmeg ha párodnélkül mész, de ha folyamatosan akkor már ott vmi nem stimmel akárhogy nézzük.....nem tom de párommal jobban szerettem bulizni menni mint nélküle.....de lehet hogy csak én vok a hülye...bocs...:S
  • krisztike
    azt nem tudod szabályozni ,hogy szerelembe ne ess első látásra valakibe ...
    és ezt pont Te mondod ?:)
  • sz4bolcs
    Huhh.. hogy is lehetne megismerni valakit úgy, ahogy van?
  • krisztike
    ebben van valami igazság
  • Mirázs
    Sztemmeg az a gáz, ha nem vagy szerelmes. Akkor minek vagy vele? Hogy ne légy egyedül?

És kék ötlete nekem is tetszik, én megcsinálnám.
  • bld
    Sztem a probléma már ott kezdődik, h vki szerelmes már a kapcsolat legelején. Ez több okból is hibás, de legjobban az a gáz h nem is ismered igazán a másikat, ergo valójában nem is azt az embert szereted, hanem vki egészen mást aki csak fejedben létezik, ebből vannak a nagy pofáraesések...
  • Hoz_Hun
    Azt hiszem ez egy nagyon korrek meglátás. :)
  • Hoz_Hun
    Lehet hogy igazad van (nekem meg nem). :)
    Én valószínüleg ezt tenném, de lehet rosszul döntenék. Mindenesetre, biztos nem kisérleteznék, hogy féltékennyé tegyem. Ha már ilyen trükkök kellenek... hát...
  • Sné Zsuzsa
    Hmm...hát igen, ez gáz :(

Nem régiben volt úgy velem is, hogy a barátom azt mondta megy el nélkülem bulizni Ugornyára (miközben én dolgoztam a discoban)...gondoltam nem baj, hagy menjen, nem akarom, hogy elszakadjon a barátaitól miattam, jár neki egy kis szórakozás....aztán este éppen szolgáltam kifele mikor megjelent a kedvesem....vigyorogtam, mint a vadalma ő meg annyit mondott, hogy minden "ugornyai puncinál" többet érek :) Mi nem akarunk egymás nélkül bulizni....megtehetnénk, de jobban örölünk egymás társaságának, hiába találkozunk nap, mint nap. Annyit tudok neked tanácsolni, ha szereted a párod, hogy hagyd, menjen, bulizzon nyugodtan, mert, ha neki erre van szüksége és a te kérésedre nem megy akkor lesz benne egy hiányérzet...ha meg akar csalni, akkor így is-úgy is meg fog csalni, ha meg nem akar, akkor nem fog. Hagyni kell, hogy magától érezze te többet érsz neki, ha meg nem így érez, akkor vagy szakitasz vele, vagy leépíted az érzelmeidet....aminek, hogy bevalljam nem sok értelme van....ha már eröltetni kell, hogy a másik melletted legyen, ugyanúgy szeressen, ahogyan te őt, egyrészt azt nem lehet, másrészt az már rég rossz.
    A párom elméletileg ma este megy majd bulizni nélkülem, de nem foglalkozok vele, mert nem várhatom el, hogy egész este ott üljön a discoban, ameddig én dolgozok....persze nem rajongok az ötletért, de, ha menni akar, akkor nem tartom vissza, ha meg esetleg megcsalna, az idő után kiderül és úgyis vége a kapcsolatnak.

Nehéz dolog szabadjára engedni a másikat, de hagyni kell. Sok sikert és türelmet!
  • SRobert
    nem tudhatod. :)

és kék tanácsa nem olyan rossz.
  • Hoz_Hun
    Igaz de ha lány ha ennyire toleranciaképtelen, nem érdemes tovább foglalkozni vele, a srácnak meg fáj, de muszáj döntést hoznia, hisz a lány nem fog változni.
  • SRobert
    "Ha legközelebb a kérésed ellenére is buliznak, útilaput kell rá kötni."

Gondolom ez itt az a rész, ahol Te figyelembe veszed az ő érzéseit. ;)
  • Hoz_Hun
    Hát szerintem ez a szemet-szemért dolog nem működne. Az milyen, hogy ha ő elmegy a barát-barátjával akkor én elmegyek a barát-barátnőmmel?

Ha legközelebb a kérésed ellenére is buliznak, útilaput kell rá kötni. Ez most durván hangzik, de legyen benned méltóság. Ha ennyire nem veszi figyelembe az érzéseidet, akkor ez csak rosszab lesz.
  • kék
    Elég rossz érzés lehet ez Neked, de fel a fejjel, nincs veszve semmi!
    Jólt tetted, hogy megmondtad a párodnak, nem tetszik Neked, amit csinál. Szerintem, ha az ember normálisan megbeszéli-közli a problémáját a másikkal, az mindig jobb, mintha magában tartaná.
    Kicsit furcsa, hogy ennek ellenére mégsem tesz le a másik pasival való partizásról, de volt valami az írásodban, amit fel lehet használni:

"Ő tegnap azt mondta nekem, hogy Ő nagyon örülne ha én is elmennék a barátnőmmel éjszakázni, ha ez hiányzik nekem, és nem zavarja. Ez mondjuk nem lenne igaz, mert pár hetet pont az ellenkezőjét állította, nevezetesen azt hogy Őt is baromira zavarná a dolog."

Na pajtás, itt a nagy lehetőség! Tedd a következőt: beszélj a pároddal teljesen hétköznapi dolgokról. Majd kérdezd meg, hogy elmegy-e a pasival bulizni. Ha azt mondja igen, uralkodj magadon, mintha nem is érdekelne téged. Azonban említsd meg, hogy Te is elmész egy másik lánnyal, valahova máshová. Biztos van pár csaj ismerősöd, akivel el tudsz menni bulizni. Figyeld a reakcióit, és este menj el szépen a buliba.

Miért?
    1. A párod vegye észre, hogy nem egy mindent lenyelő nyuszi vagy, aki otthon várja a kedvesét, mire az lesz szíves hazajönni 1 partiról.
    2. Ha ő elmegy a buliba, Te pedig otthon leszel, csak az jár majd az eszedben, hogy mi történhet ott a partin a barátnőddel. A féltékenység pedig úgy fog felzabálni, mint a rák.
    3. Ha mással vagy, könnyebb ezt elviselni. Ne haverokkal idd csontrészegig magad. Mutasd meg, hogy kellenél Te másnak is, és nem vagy egy túlzottan ragaszkodó idióta. Különben életed végéig csak nyelhetsz, és előbb-utóbb kész idegroncs leszel. Ne érts félre, ne flörtölj a másik lánnyal, csak érezzétek jól magatokat, beszélgessetek stb.

Sok sikert, és ne feledd: Te itt csak nyerhetsz.