Személyes és szerelmi probléma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
te sem alszol kutya:)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Fido4life
nah azért..

Kontrakcio
<#vigyor3> igaz, nekem is tiltja a vallásom a sok alvást

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Fido4life
aluszni ?

Kontrakcio
nem tudtok aludni? 7vége van ilyenkor aluszni kellene...

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Igen, nagyanyám is mindig azt mondta, hogy amit megtanulok, senki se veheti el tõlem. Tanultam is, van diplomám és mire mentem vele? Nem sokra. Legfeljebb majd hasznosítom a gyerekemnél a megszerzett tudásomat (rajz-tanár).

Köszi.<#smile>

Ide valami frankót kéne írni? Hát azért se! :D

Sné Zsuzsa
A tudásomban lehetek biztos.

Természetesen nem pályázok anyaságra még egy ideig. "szarra nem hozom a gyerekem" - és ahhoz ne szar legyen, ahhoz kell egzisztenia. :)

Gratula a kicsihez :) Imádom a kölköket :))

Canon 450 D

Hát ez egy érdekes kérdés. Kellõ egszisztencia. Ebben a sz@r világban, ahol akármikor kirughatnak...miben lehet biztos az ember? Én 2-ben: a férjemben és a házamban. Nekem ennyi elég. Mellesleg van munkám is, de nem halnánk éhen akkor sem, ha nem lenne. Majd akad másik. Amúgy meg 3 hónapos terhesen már nem a munka az No.1.

Sné Zsuzsa
"Nem dicsõség, de én 15-16 évesen csináltam azt amit a mai 20-24 éves csajok. "

"nem gúnyból, bántásból mondom, meg ne sértõdj, csak nekem kicsit furcsa :) Hát nem vagyunk egyformák ;)"

Canon 450 D

Osztom a nézeted!<#eljen>

Nem is mondtam, hogy dicsõség, egyáltalán nem vagyok büszke erre, de nem is szégyen számomra. Ha újra kezdhetném, így csinálnám megint.:)
Mindenki másként fogja fel.

Sné Zsuzsa
de akkor mégis miért van szükséged erre a szarra? ez is csak egy pszichés dolog...elhiszem, hogy nem döglesz ki a futás alkalmával (bár akkor megkérdõjelezõdik az edzettséged), de mégis hétkökznap minek? Tök jó...leszoktál a dohányzásról, de rászoktál a spanglizásra... Gondolom egy egy vizsga alkalmával nagy rajtad a nyomás és vhogyan át kell vészelned a dolgot...na igen, ez a tipikus magamnak bebeszélem, hogy ez nekem jó szöveg :)
Ha valóban edzel nap mint nap, ha valóban táncolsz egy hónapban akár 4x is, csak hétvégén, na meg kõkeményen tanulsz, akkor nincs rajtad nyomás... A tánccal kivergõdheti magát az ember, egy órás kemény edzésrõl meg nem is beszélek. Figyelj, nem bántani akarlak, de ez egy szegénységi és egyben egy rohadt nagy butasági bizonyítvány, hogy szívsz. Ez csak az agyadnak egy hülye szüleménye, hogy ez neked jó, meg gondolom a köreidben vagány arról beszélgetni, hogy mekkorát szívtatok, éppen mikor mit fantáziáltatok :Ð
Na...komolyra véve a dolgot. Nem sértegetlek, csak sajnálom, hogy része az életednek ez a szar. Kívánom neked, hogy legyen egy ütõs élményed, ami nem halállal jár, de rohadt nagy szívással és nem rossz indulatuságból, csak, hogy észhez térj. A legjobb szándékkal írtam ezt a hsz-t!

Canon 450 D

Kontrakcio
szoktam edzeni és bulizásomba beletartozik a táncolás is...

Sné Zsuzsa
egyben biztos vagyok...személyemnek még kell min 9 év, hogy férjhez menjek...nem azért, mert én még "nem éltem ki magam"...hanem szimplán azért, mert nekem nagyon fontos, hogy megteremtsem a kellõ egzisztenciát...szarra nem hozom a gyerekem....és nekem nem elég, hogy csak a aférjemnek legyen jó munkahelye, jó fizetése....ha két egyenrangú fél áll egymással szemben, akkor sztem nagyobb az esély arra, hogy kellõ tisztelettel bánjanak egymással és társként kezeljék egymást, ne legyen alá-fölé rendelt szerep

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
hát ez tényleg nem dicsõség ... de én nem ugyanazokat az elveket vallom, mint te, szal nem gúnyból, bántásból mondom, meg ne sértõdj, csak nekem kicsit furcsa :) Hát nem vagyunk egyformák ;)

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
hmm...azért elgondolkodtató, hogy van e értelme gyereket szülni...mennyi mocsok vár szegényre...pffff...

bízok benne neki is ott lesz az esze, ahol nekem volt...a helyén

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
te jó ég <#wow2>

tök jó, hogy így kapcsolsz ki és nem egy jó edzéssel vagy egy jó táncolással..

Canon 450 D

The FlashBack
alán jobb benyomást keltett mint a másik lány

Duddits
Nekem most van egy 11 hónapos kapcsolatom. De tegnap/ma voltam egy buliban, megismertem egy csajt, és õ hiányzik, nem a barátnõm. Pedig nem is volt semmi, max mikor már mindenki elment lefeküdni akkor összebújtunk, ruhástól meg minden, szal semmi szex, vagy csók. De most meg olyan furán érzem magam. Ennyit érne az a 11 hónapos kapcsolat? <#szomoru1> A csajom kedves, meg minden, szívesen lenne velem késõbb is...

Kontrakcio
gyerekek vagytok még! pelenkavitézek!<#hehe>

BEAST
lol... nah énis megyek , jót röhögtem , htx

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kontrakcio
senki...

Kontrakcio
sztem ez természetes... a zöld isten ajándéka

Csók, én is lépek!

Nem mondod komolyan, hogy a thc jobb mint a cigi....anyám....Ezt ki etette meg veled már ne haragudj?

SRobert
na, pápá mindenki, kész élvezet volt!

<#wave>

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

SRobert
mindezt a jó neveltetésed ellenére. :)

Kontrakcio
mert egy nehéz vizsga után haza megyek és csévelek 1 cigit majd elszívom...inni is szoktam nem tagadom de épp ez az h fiatalon kibulizom magam és akkor idõsebb koromban nem vonz az alkohol,gyapot és hasonló élvezetek... ugy szoktam le a dohányzásról h azt a mennyiséget thc-val pótolom és sokkal jobb a kondíciom, nem halok bele a futásba 1-2km után!

Az, hogy 4 éve együtt voltam azzal az emberrel akit a világon a legjobban szeretek (még most is) és össze akartam kötni vele az életem <--ez a lényeg
Másrészt elkezdtünk építkezni, és még a beköltözés elõtt meg akartuk tartani az esüvõt, mert utána úgyis elmaradt volna. Még mindig érthetetlen? Mondd már meg pontosan hány éves vagy.

SRobert
mi idézte elõ...

ezt a megfogalmazást, apám. :)))

:D
De igen, de nem hiszem, hogy kitûnök a sorból ezzel a számmal. A 41 csak csók volt. De elég is volt.<#pardon1>

Kontrakcio
az nem sok... sõõt! elhamarkodottan itéltem meg amit irtam! de akkor sem értelek meg... mi idézte benne elõ azt h házasodj?

SRobert
miért, nem? :D
vagy a clintoni orál után már a lefekvés sem számít szexnek? :)))

Akkor minek szívtok? Engem ez sose izgatott. Inkább berugtam, az legalább pár óra múlva elmúlik.

Kissé félreérthetõ voltam: 6 pasival feküdtem le! Nem a 41-gyel! Ekkor is beszexeltem?

Kontrakcio
a barátaim meg normálisak... 1ütt kipróbáltuk a keménydrogokat és le is raktuk... mindenki tanul normálisan de közben szívunk is... ebben nincsen semmi rossz... és nem napi 1g-ok szállnak el... mértéktartás a barátunk...

Szerintem akkor is nevelés kérdése, hogy ki próbálja ki és ki nem. Jó, benne van a környezet is, de ahhoz talaj is kell, hogy akármilyen környezeti dudva megkapaszkodjon benned. (Remélem érthetõ voltam)

SRobert
"szüleim jól neveltek és még is kibróbáltam a drogokat és még most is szívok"

Õt is mégis beszexelt.

:DDDDDD

SRobert
a maghívandó vandégek...

Kontrakcio
és különben is... szüleim jól neveltek és még is kibróbáltam a drogokat és még most is szívok... a keménydrokok meg nem fogják kikerülni a gyerekeinket fõleg mire én oda kerülök sokkal vészesebb lesz a fiatalok körüli éjjszakai élet... persze ezt a baráti társoság is válogatja meg a hely ahol élsz... de legalább tudni fogom h a gyetrekem milyen állapotban jön haza... full be van állva vagy szétesve...

Kíváncsi vagyok, neked mi lesz a listádon az esküvõd napján.

Kontrakcio
de sráccal nem voltam még mielött hiénaként ráugranárok a témára!

Kontrakcio
Én ugy vagyok h mindent ki kell próbálni mig fiatal az ember és ugy házasodjon meg h nincs már semmi ami új kihívást nyujtana neki...

Ez nagy volt!<#nyes>

SRobert
Õ sose nyúlna droghoz...
Nõhöz meg nem jó, csak 25 után. :D

SRobert
drogok, csajok, pasik, minden... :)))

Csajhoz sosem, droghoz meg annyi, hogy 2x elszívtam egy szál füvest. Te?

Engem se. Reggelig meg pláne nem. Szar volt tudomásul venni, de még 15 évesen is csak 2-ig maradhatta. Viszont addig is sokminden belefért...<#bee1>

Kontrakcio
te mikor kezdtél el ugy igazábol bulizni? drogokhoz,csajhoz hozzá nyultál?