1682
Itt lehet beszélni ezekről
  • Hoz_Hun
    Hűha nem irigyellek, nehéz helyzet.
    Az nagyon gáz ha kettesben mennek bulizni (ha társoság lenne az más, de így).
    Sajnos nem igazán tudok mit tanácsolni. Én a magam részéről nem hiszek a fiú-lány barátságban. Az csak ideig-óráig működik.
  • SRobert
    Mondjuk Szabó Lőrinc élete nem témája a topiknak, u h nem fejtegetem. :)
    De mondom, h nem feltétlen ellentmondás a két vers.
    Ugyanis ha a másik felé követelmény az önmagáról lemondás, akkor a követelő részéről is az, u h akkor el tudja engedni a másikat.
    Ha nem tudja, akkor önző, tehát nem mondott le önmagáról, ergo nem teljesítette a kapcsolat felé támasztott önnön követelményét. ;)
  • Takezó
    Szabó Lőrinc nem ír a saját oldaláról ebben a versben, sőt, az is lehet, hogy ő is hasonlót vár el magától belül.
  • SRobert
    Azon kívül, h nem mond ellent feltétlen a két vers, a birtoklás sosem a másik iránt érzett szeretetről szól. ;)
  • Takezó
    Ez így is lehet szeretet.
  • SRobert
    Szabó Lőrinccel csak az a gond, h saját maga felé ezt valahogy nem várta el. ;)
  • Takezó
    SEMMIÉRT EGÉSZEN

Hogy rettenetes, elhiszem,
    De így igaz.
    Ha szeretsz, életed legyen
    Öngyilkosság, vagy majdnem az.
    /.../
    Nem vagy enyém, míg magadé vagy:
    Még nem szeretsz.
    ...
    (Szabó Lőrinc)
  • SRobert
    A SZERETETRŐL

Kit, mit nem voltál
    képes elengedni, azt
    csupán használod.
    (Fodor Ákos)
  • qper
    persze hogy viszem a párom mindenhova, illetve megyünk közös bulikba is (az egészn nyarunk szinte csak az utazásról és bulikról szól). Általában az Ő baráti társaságával, az enyémet annyira nem kultiválná. A sráccal eddig még nem találkoztam (sajnos), ezért nem tudtam vele beszélni. Bár nagyon szívesen elmagyaráznám neki, hogy ha valaki párkapcsolatban van, ne hívja el már mindenhová csak azért mert ő egyedülálló és unatkozik.
  • CSOCSO
    hat... en se igazan birnam ha a parom masokkal maszkalna...
    Szerintem neked kene Ot elvinni mindenfele es nem a baratjanak.
    elhiszem hogy feltekeny vagy, elhiszem, hogy nem tudsz aludni.
    Velem is megesett majdnem ugyanilyen dolgok miatt.
    Beszeltel mar a csavesszal? Lehet azt kene... lehet konnyebb lenne a helyzet.

Ha soxor latod oket nevetgelni...egymast "megerinteni" megolelni stb.. akkor feltekenykedhetsz joggal.. ha nem akkor beszelj a pasival a problemaidrol hatha o is tud valami okosat
  • qper
    Sziasztok!

Két hónapja vagyok együtt életem eddigi legnagyobb szerelmével. Imádom Őt, de egyszerűen képtelen vagyok megszokni hogy van egy fiúbarátja, akire bevallom féltékeny vagyok.

A srác a kedvesem húgával járt együtt, aki kb. április magasságában kidobta a srácot. A kedvesem azóta rendkívül jóban van a taggal, szinte minden héten eljártak bulizni amíg mi nem ismerkedtünk meg. Azóta egyszer ment el a sráccal valami partyba, aminek én olyan szinten nem örültem hogy egészen egyszerűen azon az éjjel képtelen voltam aludni. Tudom hogy csak barátok a sráccal, meg ismeri már ezer éve, de egyszerűen képtelen vagyok elfogadni azt hogy a kedvesem egy másik faszival járjon el éjszakázni.

Másnap találkoztunk, megmondtam hogy bocsi de ez nekem így nagyon nem lesz jó, próbáljon ezen változtatni, mert ez így nem kóser. Mivel nekem is van egy lány barátom aki csak barát, próbáltam Őt az én helyzetembe képzetetni úgy, hogy én megyek el a barátnőmmel éjszaka valami partyba, amíg Ő otthon van. (ja, persze az én lánybarátom amióta mi összejöttünk, egyszer nem hívott el semmilyen buliba, nem hív telefonon annyit mint régen amíg egyedül voltam, mert tudja hogy ezen egy kapcsolat akár el is hasalhat).

Szóval visszatérve a lényegre az én Kedvesem megígérte kb. egy hónapja hogy nem megy el a sráccal bulizni kettesben, azonban ez az ígéret egészen most csütörtökig áll csak fent, mert a srác megint hívta valahová, Ő pedig igent mondott.

Tegnap ezen elég sokat vitatkoztunk és beszélgettünk, hogy miként lehetne megoldani, én kerek perec megmondtam hogy nekem ez így baromira nem lesz jó, és Ő is beismerte hogy akármennyire is szeretjük egymást, ezen a dolgon el is hasalhat a kapcsolatunk. Ő felajánlotta hogy megszakítja a kapcsolatot a haverjával, és nem talizik vele többet, de én ezt határozottan elutasítottam, hiszen nem áll szándékomban korlátozni az emberi kapcsolatait. Felajánlottam, hogy ha olyan jó barátok, találkozzon a sráccal késő délután v. koraeste, beszélgessenek valahol egy kávéházban vagy mittudomén hol, ahogyan a kapcsolatunk óta én is teszem nőnemű barátommal. (természetesen kedvesem kurv@ féltékeny a lányra, ezt hozzá kell tennem).

A párom szerint ez a dolog totál értelmetlen, mert tökmind1 hogy hol és mikor találkozik két barát (mondjuk én akkor is nyugodtabb lennék ha mondjuk délután bratyizna és nem éjszaka partizna egy másik faszival)

Szóval itt állok totál kérdőjelként, egyszerűen nem tudom hogy mi a helyes út. Arra gondoltam, hogy hagyom az egészet a fenébe s csak annyit mondok mielőtt elmegy vele buliba, hogy ahányszor jól érzi magát majd a partin, annyiszor gondoljon arra hogy én milyen cefetül érzem magam akkor.

Mégegyszer, a félreértések elkerülése végett: Nem korlátozom a páromat abban hogy barátkozzon. Van egy csomó barátnője, felőlem oda megy velük ahová akar. Csak egyszerűen képtelen vagyok feldolgozni hogy egy másik férfival indul bele az éjszakába.

Szerintetek mit lehetne csinálni?

Help!
  • Kontrakcio
    sehogy csak mondtad h vmi bulizó helyen dolgozol és +kérdezném melyikban
  • t0mmy #547
    hmm felcsigáztál! :P:D
  • SRobert
    majd megdumáljuk :)
  • Sné Zsuzsa
    mondd
  • Sné Zsuzsa
    ez hogy jön ide?
  • Kontrakcio
    biztos?
  • krisztike
    ez is megközelítés
  • krisztike
    igaz...
  • SRobert
    nemakarom. ;)
  • BEAST #539
    nyugodtan :D ha sírva fakadok ti úgysem fogjátok látni :D:D
  • SRobert
    #535 :P ;)
  • BEAST #537
    huh jó kérdés , nemtom =) érzékeny ... hmm , talán
  • Fido4life
  • SRobert
    erre is tudok mit mondani, csak inkább nem teszem. ;)
  • Kontrakcio
    hol is dolgozol?
  • SRobert
    minek olvasson az ember egy fórumot, ha nem fűz hozzá semmit?
  • Sné Zsuzsa
    :)
  • Sné Zsuzsa
    eddig 4 partnerem volt...és vcáltozó nagysággal...egy idő után mindenki egyforma abból a szempontból, hogy amikor az ember teljesen elengedi magát, átadja magát az élvezetnek, az érzésnek, már nem is arra figyelsz, ki-mi, hogy-merre, hanem a másik lélegzeteire, a hangjára...szuszogás, nyögdécselés...hmm....szép is az :)
  • Kontrakcio
    neked mindig vmit hozzá kell tenned! :D
  • SRobert
    az érzékenység és a sírás nem szinonim fogalmak. ;)
  • Kontrakcio
    te se vagy piskóta... férfiakban is érzékenyek a rákok? mikor sirtál utoljára?
  • SRobert
    ahol a nő akkor is szeret, ha semmit nem érez belőled?
    persze, h nincs. :D
  • BEAST #526
    ugyan , ilyen szerelem nem is létezik
  • Kontrakcio
    nem muszáj mindig komolynak lenni...
  • Sné Zsuzsa
    :D
  • SRobert
    éretlen? ;)
  • BEAST #522
    te egy nagyon furcsa ember vagy
  • Sné Zsuzsa