1682
Itt lehet beszélni ezekről
  • Királylány
    Tyű!
    Mik mennek itt...
  • Sné Zsuzsa
    ok
  • sz4bolcs
    Kihagytad a felsorolásból a szülést. ;]

Amúgy ja.. ha egy férfi jobban főz, azt jelenti, hogy ügyesebb. :)
  • sz4bolcs
    Ha valakinek nem tetszik, az tudomást vesz róla. :)
  • Kontrakcio
    elég sok problémát elfolytotok magatokban, főleg a zsuszika aki nem akarja bevallani h lezbi a lelke mélyén...
  • BEAST #755
  • Mr Csé
    anyu ha mos porbléma nincsen..........
  • SRobert
    "szal az én szememben ennyit jelent egy férfi....sőt örüljön, ha még egyenrangúnak tekintem egyáltalán..."

Lehet, h ezt egyesek félreértették és aszitték, lenézed a férfiakat? :DDD
  • Botond #752
    Férfi = stratégiai tervezési főosztály
    Nő= operatív csoport

:-PPPPP
  • Sné Zsuzsa
    A barátom sem olyan, mint apám..sőt a tesóm sem

"nem általánosítok, mindig figyelem, hogy másoknál hogy megy"

• Takezó
    te vagy a korlátolt, ha a férfiakat egyenlőnek tekinted apáddal -.-
  • Brigicsaj
    2őt kihasználtam rá...:D de hiába, mert oké jó volt meg minden, de.....na mind1..
  • Brigicsaj
    jó csak pénzx, meg káros.....meg amúgyis most kihalt a környék gyógynövény ügyileg....senkisem tud szerezni, mindenki fél mert egy pár emberkét lekapcsoltak.....
  • Sné Zsuzsa
    jó, ok
  • Sné Zsuzsa
    nem általánosítok, mindig figyelem, hogy másoknál hogy megy...de nagyon kevés családnál látom ennek ellenkezőjét....

sajnos csak saját családból tudok kiindulni...
  • Botond #745
    Ez tény jelenleg. Törvényeket végképp nem én csinálom. :-D
  • Sné Zsuzsa
    Ez pontosan így van...nem egyformák...és ennyi...nem is tudom melyik részét nem érted...hogy melyik részén akadt fent a szemem... :

"a kettő nem ugyanaz, sem igényeiben sem jogaiban"
  • Kontrakcio
    hát, nem kell általánosítani sztem... igaz, nállam is kb hasonló a helyzet annyi különbséggel h apukám jött éertem a suliba meg a kertet ő gondozza stbstb a ház körüli melót ő végzi!
  • Sné Zsuzsa
    hát nem tudom...nagyanyám sztem jobban főz, mint egy férfi

Ha egy férfi jobban főz, az nem azért van, mert ügyesebb...szimplán azért, mert férfinak max ezzel kell foglalkozni, míg egy nőnek számlákat befizetni, rendezni a családi dolgokat...vagy csak én találkoztam eddig béna férfiakkal? Anyu fizeti a számlát, ő csinálja meg az adóbevallást, ő vitt minket dokihoz anno, suliba, ő takaritott stb...apám meg "dolgozott"....csak az a szép, hogy anyu mindezek mellett ugyanúgy dolgozott tanárként általánosban.
    Anyu 1 napja milyen olt míg kicsik voltunk...felkeltett minket, csinált reggelit, elvitt oviba/suliba, elment dolgozni, általában 3-4-re ért haza, utána értünk jött, takaritott, vacsit csinált, lefektetett minket....mindeddig apám: nagy nehezen kimászott az ágyból, miután anyámtól megkapta a kv-t, elment dolgozni, hazajött, tv-zett....sosem emlékszem olyanra, hogyha vmi nem ment a suliban akkor apám segített volna, vagy, ha segített is, akkor csak durva volt és ingerült....a férfinak a gyerek csak egy nyűg...amíg megcsinálja addig jó, utána meg le van kakázva....csak anyámtól és a tesómtól kaptam igazi szeretetet, megértést....szal az én szememben ennyit jelent egy férfi....sőt örüljön, ha még egyenrangúnak tekintem egyáltalán...
  • Kontrakcio
    engem nem zavarnak a "ribik", jó hogy vannak olyan felfogású nők akik olyan szexorientáltak mint a férfiak többsége... nincs ezzel semmi gnd, ha vkinek nem tetszik ne vagyen tudomást róluk és a probléma +van oldva!
  • Botond #740
    Te mi a francról beszélsz? A jégkocka és egy pohár víz közül melyik a jobb? Valamelyik felsőbbrendűbb, csak azért mert nem ugyanaz? És képzeld egyiknek a plusz celsius a jó a másiknak a mínusz. A férfi nem egyenlő a nővel,és még csak nem is ugyanaz jó nekik. Vagy belátod vagy nem, de ettől még így van.
  • SRobert
    nem véletlenül mulatozom mámeg. :)
  • SRobert
    jó-jó, belátom. :)
  • sz4bolcs
    A férfiak jobban főznek, ezt be kell látnotok...
  • sz4bolcs
    Nem. Semmi bajom a ribancokkal. :)
  • Takezó
    "Ezt be kell látnod." -> Ez csak egy vita-elem volt. Olyan hatást kelt, mintha ez bizonyítva lenne, és ezáltal a partnernek el kéne fogadnia. :D
  • SRobert
    a férfiaknak általában jobb a térlátásuk, a nők viszont többfelé tudnak koncentrálni. Ezt be kell látnod. :DDDD
  • Takezó
    hm, egyébként belátom, hogy ez lehet, hogy a különböző nevelésetek miatt is így van, hiszen a "a kislánynak csak jó férjet kell találnia, nem kell okosnak lennie"
  • Sné Zsuzsa
    aha

vegyük úgy, hogy elfogadom....ami persze nem igaz, csak rádhagyom :)
  • Sné Zsuzsa
    de-de, minden ok

értelek most már :)
  • Takezó
    hát mondjuk a nők általában picit szorgalmasabbak, a férfiak pedig általában picit hamarabb fogják fel a dolgokat... ezt sajnos el kell fogadnod -.-
  • Takezó
    Miért, benned nem?:D
  • Sné Zsuzsa
    kiváncsi lennék mikor mentek ti bányába....asszem te sem rohadsz lent, hanem a klímás munkahelyeden mereszted a segged

nincs különbség, nem vagytok többek....nem vagytok felsőbbrendűek, nem értek egy picivel sem többet, mint egy nő.....sőt, ha ilyen a felfogásod, akkor te vagy durván korlátolt

• sz4bolcs
    Ilyren mély ellenérzést vált ki az a szó, hogy ribanc? Valami nem okés. :D
  • sz4bolcs
    A ribanc és a himiringyó nem rossz, nem jó... Csak így hívják, ez a cimkéje, hogy ribanc, ..és hímringyó. Nem rohadt, ahogy írtad. :D
  • Takezó
    igen, igen ^^
  • SRobert
    rohattt hímsovoniszta szexizmus? :D
  • Takezó
    [egyetért] szánalmas ez a szexizmus -.-
  • Botond #722
    Korlátoltság egyenlőség jelet tenni férfi és nő közé. Majd amikor nők levonulnak a bányákba szenet fejteni és férfiak gyerekeket hoznak a világra akkor lesz itt azonos elbírálás, addig tudomásul kell venni, hogy a kettő nem ugyanaz, sem igényeiben sem jogaiban. Aki nem vesz tudomást az alapvető különbségekről az homokba dugja a fejét és ő nevezhető igazán korlátoltnak.
  • Sné Zsuzsa
    Hát én annyit mondok, ha ugyanezt csinálja egy srác, akkor arra nem mondanak semmit...mármint úgy általában...sztem, ha egy srác egyszerre több nőt tart...az egy rohadt hímringyó

akkor benne vagyok...az ilyen csaj egy ribanc, az ilyen pasi egy hímringyó, aki ilyet csinál...egyik sem jobb

ja és azzal ne gyertek, hogy a férfinak szabad.....az nagy korlátoltságra vallana