1682
Itt lehet beszélni ezekről
  • SNAKE01
    kösz!:\
  • Takezó
    :D egy ideig a Máltai Szeretetszolgálatnak dolgoztam, az felér egy fél lelkisegéllyel?:D
  • bld
    lelkisegély
  • bld
    te is lelkiseélynél dolgozol?:D
  • Takezó
    5en tepernek rád, és rinyálsz? használd ki ezeket arra, hogy növeld az önbecsülésed, és ha azt növeled, máris jobban szarsz a kis pöcsös véleményére, hogy most akarja-e, vagy se -.-
  • Takezó
    büdösdrogos-.-
  • SNAKE01
    szegény brigi!:(
    tudom milyen szar ha valakitől szeretnél valamit de ő meg észre sem veszi!akármit teszel hiába minden.
    és nem tudsz másra gondolni csak rá.kúrva szar az ilyen!
    Erre a célra kiváló a jó öreg gyógynövény!
  • Brigicsaj
    Már semmi fele meg oldódott.....
    De a másik fele....ááá...már nem is érdekel komolyan.....na jó még is de már nem tok mit csinálni..:S
    Az van hogy van egy srác akit kb egy 3 hete elhajtottam, amikor még friss szakításon voltam túl és nem akartam semmit, és ezt mondtam is neki hogy csak ez a gond...és akkor most meg már teljesen minden oké...lenne ha sikerülne vele a dolog...de sztem már ebből nem lesz semmi, amit tudtam megtettem sztem.....holnap teszek még egy utolsó próbálkozást aztán sztem hagyom a fenébe mert nem bírom idegekkel komolyan.....nagyon szeretném de hát nem erőszakolhatom rá magam, csak azt nem vágom hogy azóta mi változott akkor még bejöttem neki meg minden...most 3 hét alatt nem változtam semmit...na mind1....
    És az a legszarabb hogy tepernek értem még vagy 5en aztán én meg csak rá tok gondolni és telljesen kész vagyok hogy nem sikerül sehogy sem....érted még az sincs hogy túl nyomulós lennék mert csak finoman próbálkozok ahogy szoktam, és pont ezért fogom már abba hagyni ha holnap nem sikerül mert nem fogok futni utána örökké....tök szarul leszek....de ...mind1 ááá lese tom írni igazából hogy mi van velem....
  • sz4bolcs
    Pontosan. Nem igényelnek annyi törődést, de ők sem törődnek annyira. Nincs szó semmi megvetésről. Csak a ribanc az ribanc, nem kell szépíteni. :)
  • Kontrakcio
    jó, igaz... nyelvtanilag igen! bár az én szótáramban nem minden kurva prosti de minden prost kurva! és én maradok a szépítésnél mert nem szoktam prostizni de ribizni ahogy te mondod igen! És igy téától eltérően a "ribik" nem igényelnek annyi tőrődést, azért szeretem a "fajtájukat" !
  • sz4bolcs
    tudtommal a prostituált, kurva, örömlány szinonimák, de a ribanccal egyik sem az.
  • Kontrakcio
    az én társoságomban vannak ribancok,kurvák és a 3. ami az én véleményem az előző kettőröl... és a kurva nem azt jeleni h pénzért nyujtja a pináját ezüst tálcán :D sztem te a prostira gondolsz! Nem?
  • sz4bolcs
    A ribanc azt jelenti, hogy több partnere van. A kurva azt jelenti, hogy pénzért sexszel.
    Na most: Miért nem mondhatom arra, akinek több partnere van, hogy ribanc? Az és kész. De nem mint ha utálnám vagy valami.
  • Kontrakcio
    hát, sztem meg sz4bolcs a ribanc durva szó lenne... sztem csak nevezzük alkalmi parteren élő nő 1ed-nek! Ezt azért mondom mert ribancokkal nem kezdek, közelíti a kurva kifejezést ami megint nem szép, mert én nem szoktam kurvázni. De nézőpont kérdése az egész, ha te ribancolni szoktál :D akkor csináld nyugodtan... én maradok simán a kölcsönös vágy kielégítésére szolgáló baráti kapcsolatnál :D!
  • sz4bolcs
    Amúgy meg rohadtul nem mindegy. Én pl. nem örülnék, ha a barátnőm ilyen lenne. :D
  • sz4bolcs
    Én is ezt mondom. Valóban úgy hívják az ilyet, hogy ribanc, mi ezen a kivetnivaló? Van belőle csúnya, meg szép is. :D
  • Sné Zsuzsa
    aha

még jó, hogy nem elítélendő dolog, hisz akkor nem mondanád, hogy az ilyen csaj ribanc :D

neked nem tök mind1, ki mit csinál? Én személy szerint nem tudnék ilyet csinálni, de mindenki másképp gondolokozik, ennyi...
  • sz4bolcs
  • kulabácsi
    de, de:)
  • sz4bolcs
    nem, nem.
  • kulabácsi
    ték
  • sz4bolcs
    Hogy hívjátok azt, amikor valaki nem vesz komoly egy kapcsolatot, és több szeretőt tart? Én mondom, erre is szükség van. Igen, ez is egy szint, és pfffff, de azért nem elítélendő. :D
  • kulabácsi
    pffffff
  • BEAST #697
    ezis egy szint.
  • sz4bolcs
    hát akikkel fent lehet tartani, ilyen hancúrozó kapcsoaltot. :)
  • Sné Zsuzsa
    ?
  • sz4bolcs
    Kellenek az ilyen ribancok.
  • Kontrakcio
    elmondhatod nyugodtan! jobb lesz neked is hidd el! igaz soxor nem azt irjuk amit várna az ember , de ez va!!
  • SNAKE01
    nyugodtan írd le!
  • kulabácsi
    miért gondolod??
  • Brigicsaj
    Én inkább be sem írom a problémám mert vélemény meglenne rólam...:S
  • Kontrakcio
  • SRobert
    egy pali miatt..annyi szemét van, mint a
  • Sné Zsuzsa
    amúgy én személy szerint nem mennék sehova, max kaland miatt, de nem kötném oda az életem egy pali miatt...van annyi, mint a szemét
  • Királylány
    Jó néha, gondolkodás nélkül belepottyanni egy érzésbe.
    Tart, amíg tart.
  • Királylány
    meg már unijó van :)
  • Sné Zsuzsa
    na akkor hajrá...a szerelem nem ismer határokat :)
  • Királylány
    azért az agyamat igyekszem nem eldobni ;)
    de elméletileg jó is lehet
    egyelőre ez így elég, még úgyis tart a nyár
  • bld
    figy szerintem egy hirteln fellángolás miatt nem éri meg teljesen átalakítani az életed, melleslega távkapcsolat meg lehet jó is pl keresztapáméknak kifejezetten jót tesza 240km:) nem cseszegetik egymást folyton, mindíg várják a hétvégét, h találkozhassanak, de fiatalon sztem nem működik ehhez is fel kell nőni sztem
  • Királylány
    Gondoltam, nézek a grazi egyetemen egy ösztöndíjat...
    angolt bárhol tudok tanítani