1682
Itt lehet beszélni ezekről
-
#800 kúrni:D -
Phat Smoker #799 wow..mit akar egy 17 éves srác 35-40 nővel ? -
#798 transpotting? :) -
#797 Társkereső...hm..
gondoljátok bejön vkinek hosszan tartó kapcsolat abból, még ha összejön is valaki ott?
a netes társkeresőn alig na ki tényleg társat keres..legintkább átbillen csak alkalmi sexpartner keresőbe..:D talál ott az ember mindent...17 éves srác keres 35-40 nőt szabadidő eltöltése céljából..:D -
#796 annyi a legjobb szöveg, imádom én is azt a filmet!!!
"persze az utána lévő dolgokat érdemes kihagyni" hja én a .... választottam:DDD -
#795 erről a logómban lévő film jutott az eszembe :)
amely így kezdődik...Válaszd az életet, válaszd a munkát, válaszd a karriert, válaszd a rohadt nagy TV-t! Válaszd a mosógépeket, kocsikat, CD-lejátszókat és elemes konzervnyitókat! Válaszd az egészséget, az alacsony koleszterin szintet és a fogászati ellátást, válaszd a fix kamatozású jelzálogkölcsönt, válassz első otthont, válaszd meg a barátaidat...
persze az utána lévő dolgokat érdemes kihagyni :) -
Phat Smoker #794 az életben minden okkal történik, véletlenek nincsenek és az ember mindig ott van, ahol épp lennie kell ;-)
-
#793 nah ezt most jólmegaszontad:)))
azért vannak dolgok amire mindenki vágyik, szerelem, pénz, szép kocsi, nagy tv stb stb, és ezek nem mindenkinek jutnak, de ha bekapcsolsz vmi szar csatornát ott csak ezt látod, vagy gyilkolják egymást:)) -
#792 Öööö... :o))))
Társkeresők...hülyeség. Én is felmentem egyre, de csak poénból, hajtott a kiváncsiság. Ha a sors úgy akarja úgyis betoppan majd egy srác az életemben :o) Jelenleg van barátom, de, ha már majd nincs semmi, amit tanulhatnék tőle, hogy minél jobb, erősebb, életrevalóbb anya/feleség lehessek, akkor majd a sors úgy alakítja, hogy jöjjön egy másik.
Általában az összes kapcsolatomban (családi, baráti, egyéb) azt nézem, hogy mit lehet tanulni az életről, és érdekes, de véletlenül vagy sem (na ez a sors) mindig olyan emberekkel találkozok, akik révén az aktuális elmélkedéseimre, problémáimra megoldást találok. Szal nem te vagy a környezetedért, az életért, hanem ők vannak érted!
Tv...utálom a tv-t...és én is pont azért, mert egy jó kis kártya party helyett fárasztja a szemem és nem erősíti a kapcsolatokat...ami8kor csak lehet távol tartom magam, családom a tv-től :) -
#791 jáj ezt felrepostoltam elore is szives elnezest kerek magamtol :) -
#790 bajis baszna ha az ember csak alomvilagot letna a szaros tv ben nem vetit a sajat alomvilagodat magafdban keresd mert azt senki sem ismeheti vagy igen?:).... -
#789 álomvilágot?? a tv ben mond a csatornat bazze, kula te megintcsak vetitesz -
#788 Nektek is szokott olyan lenni, hogyha ha egyszerre többször vagy annak tanúja hogy egy ismerősöd örül, attól te is jó kedve derülsz ? -
#787 kicsit sztem félreértetted, nem azt mondtam h ha nem nézel tv-t akkor tökéletesnek érzed magad, csak annyit h nem álomvilágot látsz minden nap.... -
#786 De jó lehet nektek.. -
#785 De nem, mert nem vagyok király :/ -
#784 Lehet, hogy te tényleg az vagy.
én nem tökéletesnek érzem magam -
#783 akkor énis ezért érzem magam tökéletesnek ?! -
#782 én nem nézek tévét
lehet, hogy ezért érzem, hogy szép vagyok, okos és nekem nagyon jó? -
#781 jah ebben lehet vmi!! tipikus butítás, ezért lesznek depisek az emberek mert mindenhol azt látják a reklámokban, filmekben h milyen tökéletes és szép és rohatt jó mindenkinek, majd magára néz, rájön h vazz ez neki nem jött össze azt öngyilkos lesz...ezért nem nézek tv-t!!! -
#780 azzal reklámozzák az oldalt tudod h kétségbeesetten keresel és akkor így akadhatsz majd rá te is egy iyeln gyönyörű lányra kivel boldogan éltek míg meg nem haltok stb stb, azokat nem kell komolyan venni sztem, esetelg azért csinálnak valóban ilyet -ha mégis csinálnak-, mert imádnak s*ggnyal* üzeneteket kapni tucatszámra egy nap -
#779 és tényleg, nem figyeltem:)) -
#778 hát az már megjött, de nem viszonozzák.. Amúgy grat a tékhez.. -
#777 fidon nem akarok belédkötni, de 15 évesen minek jársz társkereső oldalakra?? alapból nem értem nagyon ezeket az embereket (sorry ha vkit ez sért) de 15 évesen én még örűltem h luk van a seggemen, és nem azon járt az eszem h másnak a lukát mikor látom meg:))) úgyis jön a szerelem ha jönnie kell!!! -
#776 Hát sokat nem lehet mesélni róla.. Regizel azt megpróbálz dumcsizni valami szimpatikus csajjal.. Mondanom se kell hogy kép nélkül hülyeség bármit is kezdeni, mert anélkól szóba se álnak veled.. Majd tervezek hogy felrakok, aztán meglátjuk..
Mondjuk nekem csak az a furcsa hogy egy két elég "hú de jó :D" csaj is fent van, akik akár 5 perc alatt is összetudnának szedni egy pasit, szal azok nem értem hogy elehetnek fön, na de mind1... -
#775 akkor mesélj erről
engme érdekelne, mondjuk engem soha nem vinne rá a lélek többféle okból de érdekelne -
#774 aha -
#773 komolyan kérdeztem -
#772 jársz társkereső oldalakra? -
#771 Ezek a társkeresők, kicseszések... -
#770 ez tök jó beszólás volt...:D:D:D:D:D:D -
#769 Tud valaki egy jó online héber tanfolyamot? -
#768 :-))) -
#767 :o))
Na jól van. Akkor most mondom :o))
Aput szeretem, csak szar napom volt, de tény, hogy több szeretetre vágyotam/ok :o))
A barátomat imádom, szeretem minden kis porcikáját és életem értelmét családban látom, férjjel, gyerekekkel :o)
Szal bocsi a kirohanásért, csak felszínre kerültek a belső sérelmek -
#766 azért értelmezték így, mert Zsuzsa ezt mondta. Apja révén általánosított -
#765 szerintem a férfi és a nő kiegészíti egymást így lesz meg az egész
feminista alapon, én mint férfi azt is mondthatom, minek nő, gyárilag is lehetne a fiúkat szaporítani, meg keltetni
és az ivaros szaporodás is elavult szerintük, térjünk vissza az ivartalanra?
még ma is csak barnamoszatok lennénk -
Hajnalcat #764 A feministák nagyon irritálnak. Azok azt vallják, hogy egy férfi csak teher, és nélküle is lehet élni. Hát nem. Én nem tudnám az életemet férfiak nélkül elképzelni, igenis szükségünk van rájuk, minden értelemben.
Viszont tényleg sokan úgy értelmezték, hogy Zsuzsa minden férfit utál, pedig csak az apját nem kedveli. Ezzel a mondattal én is így vagyok:
"akkor csak durva volt és ingerült....a férfinak a gyerek csak egy nyűg...amíg megcsinálja addig jó, utána meg le van kakázva...."
Apám is ilyen sajnos, aztán vannak a veszekedések, de erről inkább nem írnék... -
#763 te valszeg férfigyülölő vagy úgy látom, belőled lesz harcos feminista, aki szerint a nő a férfi köpőcsészéje (by Robert Merle) -
#762 kár hogy számodra csak ennyi egy férfi
az én apám spec nem ilyen volt amikor kicsi gyerek voltam, és most sem ilyen -