Személyes és szerelmi probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
a volt barátnom játszotta ezt el! heh uj osztálytárs LOL
aztán mondtam neki hogy akkor menjen inkább vele tovább! amikor rájött hogy mégis én akkor meg már késõ volt, pedig kurvár* szenvedtem akkor miatta!! 😞
szoval nem vele vagyok most!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Nekem se azzal van elsõsorban bajom, hogy mással megy bulizni (bár ezt én se tettem sosem, és más se tette velem), hanem azzal, hogy nem fogja fel, hogy ez neked mennyira sz*r. Márpedig ha szeretek valakit, akkor a világért se okoznék neki fájdalmat. Pláne nem önzésbõl.
Az éjszaka is ugyanolyan "veszélyes" lehet, mint a délután, mert szerintem mindkettõ csábíthat valami másra.
A délutáni találka egy kávézóban a meghittségével, az éjszakai bulizás pedig magának bulizásnak a fílingjével.
Remélem érted, mit akarok kinyögni.<#vigyor3>#vigyor3>
Ide valami frankót kéne írni? Hát azért se! :D
Az igazság az, hogy ha annyira szeret akkor nem menne el, vagy ha el is menne, tisztába lenne az érzéseiddel, szal mégse menne el.
Egy pár, odafigyel egymás érzéseire, és nem csinákja azt, a ami a másiknak fáj, vagy rosszul esik. Lásd, te sem mész el a haverbarátnõddel.
Szal ez az én véleményem. Lehurrogni nemér:|
Az nekem s fura, ha csak ketten.
De a csaj nem lehet normális....hát én alapból vagy a párommal megyek bulizni vagy senkivel, vagy ha még is akkor nem rendszeresen, mert az neki szarul esik, és ezt anélkül is tudnia kellene hogy mondod neki, kicsit a helyzetedbe kéne képzelnie magát hogy õ mit érezne ha te elmennél a haverbnõddel bulzni õt meg otthon hagynád.....
Nem tom mit lehetne vele csinálni ha már beszéltél vele és nem értette meg....
xD
Háát... mond meg a srácnak h: " ugye nem szeretnéd érezni h mennyire fáj nekem ha este bulizol a bnõmmel ? ! " <#smile>#smile> de elötte beszéld meg a kedveseddel normálisan és ne érezze h irányítani akarod!
én még nem voltam ilyen helyzetbe szal sokat nem tudok segíteni,de vannak öregebb kolegák,kolegínák akik bölcsebbek <#hehe>#hehe> !
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Az nagyon gáz ha kettesben mennek bulizni (ha társoság lenne az más, de így).
Sajnos nem igazán tudok mit tanácsolni. Én a magam részérõl nem hiszek a fiú-lány barátságban. Az csak ideig-óráig mûködik.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
De mondom, h nem feltétlen ellentmondás a két vers.
Ugyanis ha a másik felé követelmény az önmagáról lemondás, akkor a követelõ részérõl is az, u h akkor el tudja engedni a másikat.
Ha nem tudja, akkor önzõ, tehát nem mondott le önmagáról, ergo nem teljesítette a kapcsolat felé támasztott önnön követelményét. 😉
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Hogy rettenetes, elhiszem,
De így igaz.
Ha szeretsz, életed legyen
Öngyilkosság, vagy majdnem az.
/.../
Nem vagy enyém, míg magadé vagy:
Még nem szeretsz.
...
(Szabó Lõrinc)
Kit, mit nem voltál
képes elengedni, azt
csupán használod.
(Fodor Ákos)
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Szerintem neked kene Ot elvinni mindenfele es nem a baratjanak.
elhiszem hogy feltekeny vagy, elhiszem, hogy nem tudsz aludni.
Velem is megesett majdnem ugyanilyen dolgok miatt.
Beszeltel mar a csavesszal? Lehet azt kene... lehet konnyebb lenne a helyzet.
Ha soxor latod oket nevetgelni...egymast "megerinteni" megolelni stb.. akkor feltekenykedhetsz joggal.. ha nem akkor beszelj a pasival a problemaidrol hatha o is tud valami okosat
Két hónapja vagyok együtt életem eddigi legnagyobb szerelmével. Imádom Õt, de egyszerûen képtelen vagyok megszokni hogy van egy fiúbarátja, akire bevallom féltékeny vagyok.
A srác a kedvesem húgával járt együtt, aki kb. április magasságában kidobta a srácot. A kedvesem azóta rendkívül jóban van a taggal, szinte minden héten eljártak bulizni amíg mi nem ismerkedtünk meg. Azóta egyszer ment el a sráccal valami partyba, aminek én olyan szinten nem örültem hogy egészen egyszerûen azon az éjjel képtelen voltam aludni. Tudom hogy csak barátok a sráccal, meg ismeri már ezer éve, de egyszerûen képtelen vagyok elfogadni azt hogy a kedvesem egy másik faszival járjon el éjszakázni.
Másnap találkoztunk, megmondtam hogy bocsi de ez nekem így nagyon nem lesz jó, próbáljon ezen változtatni, mert ez így nem kóser. Mivel nekem is van egy lány barátom aki csak barát, próbáltam Õt az én helyzetembe képzetetni úgy, hogy én megyek el a barátnõmmel éjszaka valami partyba, amíg Õ otthon van. (ja, persze az én lánybarátom amióta mi összejöttünk, egyszer nem hívott el semmilyen buliba, nem hív telefonon annyit mint régen amíg egyedül voltam, mert tudja hogy ezen egy kapcsolat akár el is hasalhat).
Szóval visszatérve a lényegre az én Kedvesem megígérte kb. egy hónapja hogy nem megy el a sráccal bulizni kettesben, azonban ez az ígéret egészen most csütörtökig áll csak fent, mert a srác megint hívta valahová, Õ pedig igent mondott.
Tegnap ezen elég sokat vitatkoztunk és beszélgettünk, hogy miként lehetne megoldani, én kerek perec megmondtam hogy nekem ez így baromira nem lesz jó, és Õ is beismerte hogy akármennyire is szeretjük egymást, ezen a dolgon el is hasalhat a kapcsolatunk. Õ felajánlotta hogy megszakítja a kapcsolatot a haverjával, és nem talizik vele többet, de én ezt határozottan elutasítottam, hiszen nem áll szándékomban korlátozni az emberi kapcsolatait. Felajánlottam, hogy ha olyan jó barátok, találkozzon a sráccal késõ délután v. koraeste, beszélgessenek valahol egy kávéházban vagy mittudomén hol, ahogyan a kapcsolatunk óta én is teszem nõnemû barátommal. (természetesen kedvesem kurv@ féltékeny a lányra, ezt hozzá kell tennem).
A párom szerint ez a dolog totál értelmetlen, mert tökmind1 hogy hol és mikor találkozik két barát (mondjuk én akkor is nyugodtabb lennék ha mondjuk délután bratyizna és nem éjszaka partizna egy másik faszival)
Szóval itt állok totál kérdõjelként, egyszerûen nem tudom hogy mi a helyes út. Arra gondoltam, hogy hagyom az egészet a fenébe s csak annyit mondok mielõtt elmegy vele buliba, hogy ahányszor jól érzi magát majd a partin, annyiszor gondoljon arra hogy én milyen cefetül érzem magam akkor.
Mégegyszer, a félreértések elkerülése végett: Nem korlátozom a páromat abban hogy barátkozzon. Van egy csomó barátnõje, felõlem oda megy velük ahová akar. Csak egyszerûen képtelen vagyok feldolgozni hogy egy másik férfival indul bele az éjszakába.
Szerintetek mit lehetne csinálni?
Help!
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Canon 450 D