1682
Itt lehet beszélni ezekről
-
#840 hát neked is ugyanez! -
#839 hát figyu!
ez kellemetlen nagyon,de nincs mit tenni meg kell tőle kérdezni esetlegh érez-e irántad valamit ő is.ha nem akkor felejtős.
egyébként barátok vagytok-e és mindent megbeszéltek-e esetleg és kb mennyit vagytok együtt? -
#838 üdv a klubban..:/
ugyanígy vagyok én is egy lánnyal...(ugyanúgy látom én is mindennap,de barátságnál több nem jöhet össze soha...)és kb. fél éve nem tudok másra gondolni csak rá...
nem tudom nem szeretni...hiába...soha nem fogom elfelejteni... -
Mirk #837 Van egy osztálytársnőm, kb 3 éve kezdtünk el haverkodni, barátok lettünk és most meg már szeretem is...
Volt időm kiismerni, nem vaktában szerettem bele, de biztos vagyok benne hogy ő nem szeret engem, mert van barátja és abszolút nem vonzódik hozzám.
És hát... elég szarul érzem magam mindig, mert minden nap látom és tom hogy nem lesz az enyém soha:/
Tudom szeressek ki belőle, de az nem ugy megy, hogy na akkor 3-ra és hopp meg is van...
wáwáwáwááá -
#836 tegnap este és éjszaka volt ez az egész,amúgy! -
#835 egyébként képzeld mitörtént velem,kavartam kicsit lány haverommal! (ő kezdte) :)
eléggé sokminden volt,mondjuk szex az nem de nem is szerettem volna.
egyébként kicsit piásak voltunk és hát kicsit bátrabb volt.mondta neki haverom hogy smárjon leé,és úgyrámcuppant,én meg kábultan ültem,ránéztem mondom jóvan essünk neki,és hát őőő nem volt valami jó.nameg taperoltam eléégé és nem szólt semmit.mondjuk ő is rákattant a seggemre és markolászta. :)
aztán meg volt olyan is hogy feküdt a fűben és félre húztam a melltartóját hogy megcsodáljam a kebleit.és őőő izé nem nyerte meg a tetszésem és hagytam a picsába.
meghát amúgysem tetszik a csaj csak egy haver és hát eléggé zűrös is.
ja és ha nem piás is rámmozdul néha,de nekem nem jön be. :D -
#834 örülök hogy végre boldog vagy Brigi!:) -
#833 :) -
#832 ha nem viszonozná nem lennék boldog...:D -
#831 főleg ha vissza is érez az illető... -
#830 Húúú én most tök szerelmes vagyok és ez olyan jó....:DD
imádom ezt az érzést és talán még ilyet nem is éreztem de....tök jó...boldog vagyok..:)) -
#829 Üdv -
Trend Boy #828 Szép estét mindenkinek ! -
#827 bármikor bármi megtörténhet:) -
#826 szerintem bármi megtörténhet -
#825 hja..lehet..:D -
#824 Hát ha nem akarod,h barátnak soroljon, mindképp cslekedj úgy.
#823 lehet,h csak nem akarja elengedni a biztost, a "lehetséges"éert -
kék #823 1. Egy három éves kapcsolat kb. ugyanannyi dologtól mehet tönkre, mint egy pár hetes.
2. Ha Te arra vársz, hogy egy kapcsolat véget érjen, és utána lecsapj a csajra, akkor csak várj.
3. Ne haragudj, de miért más barátnője kell? Az rendben van, hogy jól érzed magad a lánnyal, de biztos ők is jól érzik egymást, elvégre 3 éve együtt vannak. -
#822 énis sok iylet láttam már, ellaposodik a kapcsolat az újfijú mindent nyújt amit a jelenlegi nem képes vagy már pl nem olyan figyelmes, gyengéd és a hölgy lelép persze a vége ugyanaz -
#821 :DDDDDDD -
#820 lehet hogy igazad van...:D
mármint remélem...D
-
#819 Az ember soha de a nő simán otthagy akár egy 4-6 éves kapcsolatot is. -
#818 sajna egy 3 éves kapcsolatot nem nagyon hagy ott az ember, nem akarlak elkeseríteni, de sztem az nem elég h sokat taltok, nevettek meg hasonlók!!! szvsz ez egy szép barátság csupán.... -
Hajnalcat #817 "Mitol lesz vege egy ilyen kapcsolatnak?"
Ha mondjuk a lány barátja megtudja, hogy a lány folyamatosan csalja őt, akkor ezer százalék, hogy otthagyja.
-
#816 Sziasztok.Nem akartam uj topicot letrehozni biztos tudtok komoly valaszt adni itt is.Van egy lany akivel nagyon jol elvagyok,eleg sokszor talalkozunk,jokat nevetunk,remelhetoleg meg nem sorolt barat kategoriaba.
Van egy harom eves kapcsolata.Nem tudom mit csinaljak,varjak vagy cselekedjek.
Mi szokott ilyen hosszu kapcsolatoknak a vege lenni?Eskuvo(24 eves szoval ez is siman lehet)?Mitol lesz vege egy ilyen kapcsolatnak? -
#815 nah mostmár tényleg nagyon fontos lenne... -
#814 most nem az a fontos hogy mér, csakhogy van e ? -
#813 miért akarsz elköltözni otthonról??? -
#812 nincs olyan haver -
#811 haverral albérlet?! -
#810 barlang? ;) -
#809 Nem tudtok valami bentlakásos dolgot, ahol nagyjából normális emberek(no kötöszödős)között lehet felnőtt korig kihúzni ? -
#808 Hahaha,fején találtad a szöget. Hogy nem jöttem rá! :-D -
#807 szerintem ez a téma pont az, amikor nincsen semmi sem, ami jellemző -
#806 tudom..lehet hogy bejön..de jellemző?
sztem nem.
-
#805 szerintem ott is lehet tartós kapcsolatot találni
én számos példát ismerek -
#804 én nem vágyom kocsira, meg sok pénzre
-
#803 áz:DDD -
#802 hi!
hát igen..Kulabácsi fején találta ...:D
azt hát!! :D
jó mi?? :D
(biztos nem simit a fejére..lagalábbis nem a szeme felettire..:D) -