1682
Itt lehet beszélni ezekről
-
#880 sztem meg alap dolog h nem ütjük meg a GYENGÉBBIK nemet:DDDDDD -
#879 szerintem ez álszent duma szvsz :) -
Hajnalcat #878 Végre!
Azt hittem, hogy már senki se szól rá, komolyan, Snake, téged nem ilyennek ismertelek meg, azt hittem rendesebb fickó vagy... -
#877 nah azért egy nőt, akármilyen is nem ütünk meg, nem döntünk fel, legalábbis ez nálam alap!!! -
#876 :DDDDDD
de kiakadtál!!!
amúgy elküldtük a picsába,haver ott ugatotott vele és fölborította a gecibe.én meg a másik haverom szakadtunk a röhögéstől!mondtuk neki hogy huzzál haza azt kész,asszed foglalkozunk ilyennel?lol! -
#875 De gusztusos bazeg....rókázik és utána egyből cum-cum....milyen már?! -
#874 :D
akko tartsál xD -
#873 hát ja!pff...gondolod hogy képet tartok egy ilyenről a gépemen?
lál! -
#872 mert olyan ronda???:D
akkor is adjad vazze:D -
#871 neeem,bár lehet hogyha haggyuk de mi nem igazán szerettük volna szóval nem!főleg hogy ott okádott és utána... -
#870 nem járnál jól ha adnék képet!xDDDD -
#869 engem nem:DDDDDD -
#868 mindenkit leszopott? -
#867 képet please:) -
#866 nagyon nagy poén volt!:D
a Loálitás tetőfoka,de mondom látnád mekkora egy n00b-a csaj,pfff...lol!xDDD -
#865 lál!! hát örülök h jól vagy:)) -
#864 sziasztok!
én mostanában kúrva jól érzem magam!:
tegnap is olyat állatkodtunk haverékkal az egyik csajnál,vettünk piát persze és feldobtuk a hangulatot.áááá az kész volt szétbasztunk mindent már majdmeg fulladtam a röhögéstől.a csajt szét szopattuk de olyan az a csaj hogy meg is érdemelte mert kavaros kis gecie szal jól beszopattuk,és amúgy reggel jöttem haza.nameg az a poén hogy még a csaj kért tőlünk bocsánatot...
-
Mirk #863 Csak tudjátok mi a baj ezzel a sok közhellyel... kimondani könnyű:) -
Mirk #862 Az az igazi amelyik beválik.
Ez nem jön össze... lehet hogy egy év mulva találkozok valakivel aki iránt ugyanígy érzek majd, ha összejön ő lesz az igazi, ha nem...:)
akkor várok még egy kicsit:)
-
#861 dettó nekem is....hosszú bonyorult dolog, és leírva nem lehet átlátni a dolgot..:SSS nálam legalább is... -
#860 igazából semmi komoly nincs, csak most vhogy semmi nem jön össze, sokat dolgozom, nem jön össze semmi, meg volt nemrég egy kicsit fájó szerelmi cucc, ami nem jöhetett sajna össze, mert távolság lett közöttünk, azt most így minden kijött, hideg is van, szar az idő is, de ez elmúlik hamar szerencsére... -
#859 azért megpróbálod?
-
#858 áhh korántsem az:(
csak ezt nem lehetne szavakba önteni:D -
#857 Hetek óta mindenki boldog?
Remek! -
Phaemoor #856 hát igen...legfeljebb akkor ezt emberünk nem úgy érzi...
a klasszikus: amíg meg nem találom az igazit, miért ne érezhetném jól magam a lehetségesekkel? :D (fújjj, ezt mindenki ismerte, tudom...:D) -
#855 egyépként sem vagyok ilyen hogy kihasználjak valakit aztán dobom,csak ez a csaj nagyon sokat képzel magáról meg dúrva dolgokat művel és valaki legyen má vele is kicsit gecie!:DDDD -
#854 akkor ebből azt lehet megtanulni, hogyha az ember azt hiszi megtalálta az igazit, aki viszont nem úgy érez viszont, akkor nem kell feladni, jöhet egy másik is ? -
#853 :)
szerencsés vagy akkor! -
Phaemoor #852 nekem is annak idején nem jött össze egy hölggyel, aztán bánatomban elindultam bulizni, és megismertem a kedvesemet, akivel másfél éve járok...
úgyhogy tényleg lehet benne valami...:) -
#851 "Gondolkozzatok el azon hogy minden okkal történik, vmi miatt, lehet hogy történik vmi rossz, de ehhez szükség lesz az elkövetkezendőkben vmi jóhoz aminek talán sokkal jobban örülsz...:)"
Ez tetszik és tényleg lehet benne valami!:) -
#850 mit próbáltam ki?:D
ő indult rám!én meg egy ideig hagytam kicsit megnéztem magamnak és utána hagytam a picsába,mert nem tetszett.nem én vagyok a hibás szvsz... :) -
#849 jaja, még nem régen én is magam alatt voltam mert egy srác nem viszonozta az érzéseimet, és talán így kellett lennie, ez kellett ahhoz hogy megismerhessem a Norbit...
Gondolkozzatok el azon hogy minden okkal történik, vmi miatt, lehet hogy történik vmi rossz, de ehhez szükség lesz az elkövetkezendőkben vmi jóhoz aminek talán sokkal jobban örülsz...:) -
#848 wupsz félreolvastam asszem, ..:D
óóó hát így akkor nehéz lesz ha látod minden nap..:SS -
#847 ismerős érzés, tovább kell keresgélni nyitott szemmel járni és mivel úgy sem látod minden nap könnyebb lesz elfelejtened....hidd el nekem, szr, de túl leszel rajta előbb utóbb és ez a "soha" se biztos még egyáltalán kitudja melyik nap áll elő azzal hogy szakított a barátjával valami miatt és akkor jöhetsz te a képbe (lelkitámasz meg hasonlók) aztán még akár lehet is vmi...
Még mielőtt félre értenéd nem azt mondom hogy használd ki a helyzetet ha olyan adódik mert nem szép, csak.............
na mind1 már tök másra tértem rá..:DDDD -
#846 na szép..:DDD
Kipróbáltad, nemteszik, szevasz...:DD Bravo...:D
Lenne nekem is ehhez kapcsolódóan egy-két sztorim, de őőő én inkább nem írom le....:D -
#845 vagy keressetek magatoknak más csajt, hidd el feledteti a mostanit és majd rájöttök h "bazze de hamar elfeljtettem" sok szerencsét Srácok! -
#844 enyém sem jobb...szoktunk dumálgatni, hangulat függő, hogy épp miről...
de elérhetetlen..., persze azért nem biztos hogy feladom, próbát talán megér, ha kicsit jobban belemélyedek a dologba... -
#843 de sajna eléggé halott ügynek látszik!:| -
#842 akkor ezért is lehet,hogy nem foglalkszik veled! -
Mirk #841 nem mindent megbeszélős... csak suliban találkozunk