Személyes és szerelmi probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs különbség, nem vagytok többek....nem vagytok felsõbbrendûek, nem értek egy picivel sem többet, mint egy nõ.....sõt, ha ilyen a felfogásod, akkor te vagy durván korlátolt
Canon 450 D
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
akkor benne vagyok...az ilyen csaj egy ribanc, az ilyen pasi egy hímringyó, aki ilyet csinál...egyik sem jobb
ja és azzal ne gyertek, hogy a férfinak szabad.....az nagy korlátoltságra vallana
Canon 450 D
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
tudom milyen szar ha valakitõl szeretnél valamit de õ meg észre sem veszi!akármit teszel hiába minden.
és nem tudsz másra gondolni csak rá.kúrva szar az ilyen!
Erre a célra kiváló a jó öreg gyógynövény!

De a másik fele....ááá...már nem is érdekel komolyan.....na jó még is de már nem tok mit csinálni..:S
Az van hogy van egy srác akit kb egy 3 hete elhajtottam, amikor még friss szakításon voltam túl és nem akartam semmit, és ezt mondtam is neki hogy csak ez a gond...és akkor most meg már teljesen minden oké...lenne ha sikerülne vele a dolog...de sztem már ebbõl nem lesz semmi, amit tudtam megtettem sztem.....holnap teszek még egy utolsó próbálkozást aztán sztem hagyom a fenébe mert nem bírom idegekkel komolyan.....nagyon szeretném de hát nem erõszakolhatom rá magam, csak azt nem vágom hogy azóta mi változott akkor még bejöttem neki meg minden...most 3 hét alatt nem változtam semmit...na mind1....
És az a legszarabb hogy tepernek értem még vagy 5en aztán én meg csak rá tok gondolni és telljesen kész vagyok hogy nem sikerül sehogy sem....érted még az sincs hogy túl nyomulós lennék mert csak finoman próbálkozok ahogy szoktam, és pont ezért fogom már abba hagyni ha holnap nem sikerül mert nem fogok futni utána örökké....tök szarul leszek....de ...mind1 ááá lese tom írni igazából hogy mi van velem....
xD
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Na most: Miért nem mondhatom arra, akinek több partnere van, hogy ribanc? Az és kész. De nem mint ha utálnám vagy valami.
még jó, hogy nem elítélendõ dolog, hisz akkor nem mondanád, hogy az ilyen csaj ribanc 😄
neked nem tök mind1, ki mit csinál? Én személy szerint nem tudnék ilyet csinálni, de mindenki másképp gondolokozik, ennyi...
Canon 450 D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Canon 450 D
de elméletileg jó is lehet
egyelõre ez így elég, még úgyis tart a nyár