1682
Itt lehet beszélni ezekről
  • gercse
    rendben, majd beszámolok ha bármi változás lesz :)
    azt hiszem Isten óriási türelemmel látott el...meglátjuk majd mekkora is ez pontosan...
  • SNAKE01
    hát akkor kitartás... :)
  • gercse
    igen ezt hallottam már pár embertől :)
    hát kössz azért az együttérzést...
    sajna elég reménytelen, eleve nem vagyok egy cassanova, meg nehezen nyílok meg bárkinek is, nem tudom elmondani sem igazán mit érzek, ez utóbbi mondjuk sikerült e hónapban, de hát eredménye nem lett, mind1

várok..., eddig bírtam, bírni fogom ezentúl is..., hátha egyszer fordul a kocka
  • SNAKE01
    hát sajnállak,tényleg!
    tudom hogy ilyenkor más nemlétezik de ha nagyon reménytelen próbáld meg elfeledni...
  • SNAKE01
    nekem nemrég mondta meg egy csaj hogy valaki mással öszejött és hogy haggyuk ez nem fog menni.pedig még délután nagyon bejöttem neki meg minden.aranyosnak tartott ilyesmi.és ő is akart tőlem valamit.nekem azért könyebb mert csak ma ismertem ma és hát jólvan szarul esett de kezdem túltenni magam rajta...
  • gercse
    hát...szerelmes vagyok a csajba már május óta, ebben a hónapban el is mondtam ezt neki(jó hamar, igaz?...:)), persze hiába...
    kb. 5 hónapja nem tudok másra gonolni..., gondolom akkor felejthetném el, ha jönne valaki más, de eleve ezt elképzelhetetlennek tartom, mert senki sem olyan... mint ő[elvakultan szerelmes]
  • Fido4life
    én 1 nyár alatt próbáltam az illetőt, de még mindig libabőrős leszek, csak ha egy kis ideig is a közelében vagyok..:(
  • SNAKE01
    ja és úgy a legkönyebb elfeledni hogy találsz valakit helyette,azt nem mondom hogy ne gondolj rá meg hogy kösd le magad valamivel,mert tudom hogy nem lehet.kitartás elmúlik nehéz de elmúlik...
  • gercse
    sokan vannak így vele, gondolom...
    jelenleg nem úgy érzem, hogy sikerül valaha is elfelejteni...
  • SNAKE01
    hm...barátom ez nehéz ügy.
    ez változó,attól függ mondjuk hogy mennyi ideje tart már ez...
  • Fido4life
    már két ember várja a választ :(
  • gercse
    mennyi ideig tud az ember szerelmes lenni valakibe, aki viszont nem szereti viszont? ergo mire számíthatok? meddig fogok még szenvedni? vagy ez változó? egyszerűen nem megy az, hogy egyik pillanatról a másikra ne gondoljak rá...
  • Királylány
    és megint a kommunikáció csodája...
  • gercse
    #894 :)
  • kulabácsi
    és ez így igaz xD
  • Brigicsaj
    épp az hogy nincs, csak max a te szemedben az mert annyira szereted....de attól még nem tökéletes..:)
  • Brigicsaj
    nem..:D nem vettem be semmi cucct, káros izét sem..:D
  • Királylány
    én ismerek egy tökéletes férfit
  • Mirk
    De van, tökéletes nő és férfi is, mégpedig az akit szeretsz. Mert ha szereted könnyedén megfeledkezel a hibáiról, legyen akármennyi is neki.
  • SNAKE01
    lol! -.-
    de nem oknélkül tettük!
    "a csajt szét szopattuk de olyan az a csaj hogy meg is érdemelte mert kavaros kis gecie szal jól beszopattuk"
  • Hajnalcat
    "a csajt szét szopattuk de olyan az a csaj hogy meg is érdemelte mert kavaros kis gecie szal jól beszopattuk"

"szétbasztunk mindent"

"amúgy elküldtük a picsába"

"haver ott ugatotott vele és fölborította a gecibe.én meg a másik haverom szakadtunk a röhögéstől" <----Nevettetek rajta, ahelyett, hogy megmondtátok volna a haverotoknak, hogy ezt nem kéne tenni=bűnrészesség

• SNAKE01
    mért most mi a baj?
    én semmi rosszat nem csináltam!:|
  • kulabácsi
    hát ja elég szar, dehát ez van!!! majd gyün 1szer vki:)
  • kulabácsi
    hja nagyon nehéz olyat találni sajna!! de ügye nem ettél semmi rossz pirulát amitől fogytál, meg nem kajáltál?:DDDDDDDDDDD
  • gercse
    jaja, ez elég fura érzés...
  • Brigicsaj
    hát jah, ez így van......óóóóóó faszom.....a viszonzatlan szerelem a legrosszabb a földön.....mindennél rosszabb kegyetlen érzés....
    én kajak úgy érzem magam legalább mint szakítás után ugyan annyira, de mégis másképp fáj a dolog.....
  • gercse
    tudom, csak ha szerelmes vagy, akkor tökéletesnek látod...:)
  • Brigicsaj
    nincs tökéletes nő.......mindenkinek vannak hibái ettől különleges mindenki....
  • gercse
    és a legrosszabb, hogy az osztálytársam...
  • gercse
    pedig én egy tökéletes nőbe vagyok szerelmes...:)(sajnos, bár ne lennék)
  • Brigicsaj
    jah sajna,.....pedig nekem nincs sok elvárásom, csak szeressen, tudjak vele beszélgetni és a külsejébe legyen vmi ami megfog.....nem kell nekem szőke herceg fehérlovon meg ilyesmi, mert olyan nincs,.....nincs tökéletes pasi, ugyanúgy ahogy tökéletes nő sincs....:(
  • gercse
    ez már csak így szokott lenni...
  • Brigicsaj
    :DD így van....amíg átéred addig jó, meg amíg meg tod különböztetni a testrészeit..:DDD
    én szombaton-vasárnap úgy kész voltam de kajak egy éjszaka alatt másfélkg csak így le, tök behorpadt a hasam, meg össze szűkült a gyomrom, tegnap alig bírtam enni, meg ma is, bár ma azért már ettem normálisan..:D
    de kajak haza értem tegnap furcsállottam is mondom mintha vékonyabb lennék, hát jah 53kg lettem..:DD ism...:D

nem értem én ezt a világot, de kajak, vagyis inkább a pasikat...
    olyan nehéz olyan párt találni akinek te is bejössz meg neked is bejön....
    nekem folyamatosan mondják hogy ilyan-olyan jó csaj vagyok ,aztán mi van??!, azzal sose jön össze akivel szeretném..:S
  • kulabácsi
    na látod ez egy jó kérdés:DD
    különben nincs semmi rossz abban ha egy nő kicsit husi, és van mit fogni rajta, persze ne legyen egy dagatt állat sem xD
  • Brigicsaj
    ez hogy jön ide? :DDD
  • Fido4life
    csak azér van ennyi elhízott csaj mostanában, mert pl tesi órán lófarknyit se csinálnak..
  • Fido4life
    nem, nem lenne hozzá gusztusom...
  • kulabácsi
    lol
  • sz4bolcs
    megdugnál egy fiút is, mi?
  • Fido4life
    jah lehet hogy alap, de én már alapból ellenzem ezt a megkülömböztetést xD