Személyes és szerelmi probléma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bld
azzal reklámozzák az oldalt tudod h kétségbeesetten keresel és akkor így akadhatsz majd rá te is egy iyeln gyönyörû lányra kivel boldogan éltek míg meg nem haltok stb stb, azokat nem kell komolyan venni sztem, esetelg azért csinálnak valóban ilyet -ha mégis csinálnak-, mert imádnak s*ggnyal* üzeneteket kapni tucatszámra egy nap

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

kulabácsi
és tényleg, nem figyeltem😊)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Fido4life
hát az már megjött, de nem viszonozzák..<#nezze> Amúgy grat a tékhez..

kulabácsi
fidon nem akarok belédkötni, de 15 évesen minek jársz társkeresõ oldalakra?? alapból nem értem nagyon ezeket az embereket (sorry ha vkit ez sért) de 15 évesen én még örûltem h luk van a seggemen, és nem azon járt az eszem h másnak a lukát mikor látom meg😊)) úgyis jön a szerelem ha jönnie kell!!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Fido4life
Hát sokat nem lehet mesélni róla.. Regizel azt megpróbálz dumcsizni valami szimpatikus csajjal.. Mondanom se kell hogy kép nélkül hülyeség bármit is kezdeni, mert anélkól szóba se álnak veled.. Majd tervezek hogy felrakok, aztán meglátjuk..
Mondjuk nekem csak az a furcsa hogy egy két elég "hú de jó 😄" csaj is fent van, akik akár 5 perc alatt is összetudnának szedni egy pasit, szal azok nem értem hogy elehetnek fön, na de mind1...

bld
akkor mesélj errõl
engme érdekelne, mondjuk engem soha nem vinne rá a lélek többféle okból de érdekelne

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Fido4life
aha

Királylány
komolyan kérdeztem

bld
jársz társkeresõ oldalakra?

Fido4life
Ezek a társkeresõk, kicseszések...

tysonbaba
<#nyes>ez tök jó beszólás volt...😄😄😄😄😄😄

\"És most evezzünk szárazabb vizekre.\"

Királylány
Tud valaki egy jó online héber tanfolyamot?

sz4bolcs
:-)))

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Sné Zsuzsa
:o))

Na jól van. Akkor most mondom :o))

Aput szeretem, csak szar napom volt, de tény, hogy több szeretetre vágyotam/ok :o))

A barátomat imádom, szeretem minden kis porcikáját és életem értelmét családban látom, férjjel, gyerekekkel :o)

Szal bocsi a kirohanásért, csak felszínre kerültek a belsõ sérelmek <#vigyor4>

Canon 450 D

Mike
azért értelmezték így, mert Zsuzsa ezt mondta. Apja révén általánosított

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
szerintem a férfi és a nõ kiegészíti egymást így lesz meg az egész
feminista alapon, én mint férfi azt is mondthatom, minek nõ, gyárilag is lehetne a fiúkat szaporítani, meg keltetni
és az ivaros szaporodás is elavult szerintük, térjünk vissza az ivartalanra?
még ma is csak barnamoszatok lennénk

A feministák nagyon irritálnak. Azok azt vallják, hogy egy férfi csak teher, és nélküle is lehet élni. Hát nem. Én nem tudnám az életemet férfiak nélkül elképzelni, igenis szükségünk van rájuk, minden értelemben.

Viszont tényleg sokan úgy értelmezték, hogy Zsuzsa minden férfit utál, pedig csak az apját nem kedveli. Ezzel a mondattal én is így vagyok:
"akkor csak durva volt és ingerült....a férfinak a gyerek csak egy nyûg...amíg megcsinálja addig jó, utána meg le van kakázva...."
Apám is ilyen sajnos, aztán vannak a veszekedések, de errõl inkább nem írnék...

Mike
te valszeg férfigyülölõ vagy úgy látom, belõled lesz harcos feminista, aki szerint a nõ a férfi köpõcsészéje (by Robert Merle)

Mike
kár hogy számodra csak ennyi egy férfi

az én apám spec nem ilyen volt amikor kicsi gyerek voltam, és most sem ilyen

BEAST
<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Királylány
Tyû!
Mik mennek itt...

Sné Zsuzsa
ok

Canon 450 D

sz4bolcs
Kihagytad a felsorolásból a szülést. ;]

Amúgy ja.. ha egy férfi jobban fõz, azt jelenti, hogy ügyesebb. 😊

sz4bolcs
Ha valakinek nem tetszik, az tudomást vesz róla. 😊

Kontrakcio
elég sok problémát elfolytotok magatokban, fõleg a zsuszika aki nem akarja bevallani h lezbi a lelke mélyén... <#smile>

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

BEAST
<#wow2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mr Csé
anyu ha mos porbléma nincsen..........

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

SRobert
"szal az én szememben ennyit jelent egy férfi....sõt örüljön, ha még egyenrangúnak tekintem egyáltalán..."

Lehet, h ezt egyesek félreértették és aszitték, lenézed a férfiakat? 😄DD

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Botond
Férfi = stratégiai tervezési fõosztály
Nõ= operatív csoport

:-PPPPP
Sné Zsuzsa
A barátom sem olyan, mint apám..sõt a tesóm sem

"nem általánosítok, mindig figyelem, hogy másoknál hogy megy"

Canon 450 D

te vagy a korlátolt, ha a férfiakat egyenlõnek tekinted apáddal -.-
Brigicsaj
2õt kihasználtam rá...😄 de hiába, mert oké jó volt meg minden, de.....na mind1..

xD

Brigicsaj
jó csak pénzx, meg káros.....meg amúgyis most kihalt a környék gyógynövény ügyileg....senkisem tud szerezni, mindenki fél mert egy pár emberkét lekapcsoltak.....

xD

Sné Zsuzsa
jó, ok

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
nem általánosítok, mindig figyelem, hogy másoknál hogy megy...de nagyon kevés családnál látom ennek ellenkezõjét....

sajnos csak saját családból tudok kiindulni...

Canon 450 D

Botond
Ez tény jelenleg. Törvényeket végképp nem én csinálom. :-D
Sné Zsuzsa
Ez pontosan így van...nem egyformák...és ennyi...nem is tudom melyik részét nem érted...hogy melyik részén akadt fent a szemem... :

"a kettõ nem ugyanaz, sem igényeiben sem jogaiban"

Canon 450 D

Kontrakcio
hát, nem kell általánosítani sztem... igaz, nállam is kb hasonló a helyzet annyi különbséggel h apukám jött éertem a suliba meg a kertet õ gondozza stbstb a ház körüli melót õ végzi!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Sné Zsuzsa
hát nem tudom...nagyanyám sztem jobban fõz, mint egy férfi

Ha egy férfi jobban fõz, az nem azért van, mert ügyesebb...szimplán azért, mert férfinak max ezzel kell foglalkozni, míg egy nõnek számlákat befizetni, rendezni a családi dolgokat...vagy csak én találkoztam eddig béna férfiakkal? Anyu fizeti a számlát, õ csinálja meg az adóbevallást, õ vitt minket dokihoz anno, suliba, õ takaritott stb...apám meg "dolgozott"....csak az a szép, hogy anyu mindezek mellett ugyanúgy dolgozott tanárként általánosban.
Anyu 1 napja milyen olt míg kicsik voltunk...felkeltett minket, csinált reggelit, elvitt oviba/suliba, elment dolgozni, általában 3-4-re ért haza, utána értünk jött, takaritott, vacsit csinált, lefektetett minket....mindeddig apám: nagy nehezen kimászott az ágyból, miután anyámtól megkapta a kv-t, elment dolgozni, hazajött, tv-zett....sosem emlékszem olyanra, hogyha vmi nem ment a suliban akkor apám segített volna, vagy, ha segített is, akkor csak durva volt és ingerült....a férfinak a gyerek csak egy nyûg...amíg megcsinálja addig jó, utána meg le van kakázva....csak anyámtól és a tesómtól kaptam igazi szeretetet, megértést....szal az én szememben ennyit jelent egy férfi....sõt örüljön, ha még egyenrangúnak tekintem egyáltalán...

Canon 450 D

Kontrakcio
engem nem zavarnak a "ribik", jó hogy vannak olyan felfogású nõk akik olyan szexorientáltak mint a férfiak többsége... nincs ezzel semmi gnd, ha vkinek nem tetszik ne vagyen tudomást róluk és a probléma +van oldva!

Botond
Te mi a francról beszélsz? A jégkocka és egy pohár víz közül melyik a jobb? Valamelyik felsõbbrendûbb, csak azért mert nem ugyanaz? És képzeld egyiknek a plusz celsius a jó a másiknak a mínusz. A férfi nem egyenlõ a nõvel,és még csak nem is ugyanaz jó nekik. Vagy belátod vagy nem, de ettõl még így van.
SRobert
nem véletlenül mulatozom mámeg. 😊

SRobert
jó-jó, belátom. 😊

sz4bolcs
A férfiak jobban fõznek, ezt be kell látnotok...

sz4bolcs
Nem. Semmi bajom a ribancokkal. 😊

"Ezt be kell látnod." -> Ez csak egy vita-elem volt. Olyan hatást kelt, mintha ez bizonyítva lenne, és ezáltal a partnernek el kéne fogadnia. 😄
SRobert
a férfiaknak általában jobb a térlátásuk, a nõk viszont többfelé tudnak koncentrálni. Ezt be kell látnod. 😄DDD

hm, egyébként belátom, hogy ez lehet, hogy a különbözõ nevelésetek miatt is így van, hiszen a "a kislánynak csak jó férjet kell találnia, nem kell okosnak lennie"
Sné Zsuzsa
aha

vegyük úgy, hogy elfogadom....ami persze nem igaz, csak rádhagyom 😊

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
de-de, minden ok

értelek most már 😊

Canon 450 D