Személyes és szerelmi probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mondjuk nekem csak az a furcsa hogy egy két elég "hú de jó 😄" csaj is fent van, akik akár 5 perc alatt is összetudnának szedni egy pasit, szal azok nem értem hogy elehetnek fön, na de mind1...
engme érdekelne, mondjuk engem soha nem vinne rá a lélek többféle okból de érdekelne
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Na jól van. Akkor most mondom :o))
Aput szeretem, csak szar napom volt, de tény, hogy több szeretetre vágyotam/ok :o))
A barátomat imádom, szeretem minden kis porcikáját és életem értelmét családban látom, férjjel, gyerekekkel :o)
Szal bocsi a kirohanásért, csak felszínre kerültek a belsõ sérelmek <#vigyor4>#vigyor4>
Canon 450 D
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
feminista alapon, én mint férfi azt is mondthatom, minek nõ, gyárilag is lehetne a fiúkat szaporítani, meg keltetni
és az ivaros szaporodás is elavult szerintük, térjünk vissza az ivartalanra?
még ma is csak barnamoszatok lennénk
Viszont tényleg sokan úgy értelmezték, hogy Zsuzsa minden férfit utál, pedig csak az apját nem kedveli. Ezzel a mondattal én is így vagyok:
"akkor csak durva volt és ingerült....a férfinak a gyerek csak egy nyûg...amíg megcsinálja addig jó, utána meg le van kakázva...."
Apám is ilyen sajnos, aztán vannak a veszekedések, de errõl inkább nem írnék...
az én apám spec nem ilyen volt amikor kicsi gyerek voltam, és most sem ilyen
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amúgy ja.. ha egy férfi jobban fõz, azt jelenti, hogy ügyesebb. 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Lehet, h ezt egyesek félreértették és aszitték, lenézed a férfiakat? 😄DD
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
"nem általánosítok, mindig figyelem, hogy másoknál hogy megy"
Canon 450 D
xD
sajnos csak saját családból tudok kiindulni...
Canon 450 D
"a kettõ nem ugyanaz, sem igényeiben sem jogaiban"
Canon 450 D
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Ha egy férfi jobban fõz, az nem azért van, mert ügyesebb...szimplán azért, mert férfinak max ezzel kell foglalkozni, míg egy nõnek számlákat befizetni, rendezni a családi dolgokat...vagy csak én találkoztam eddig béna férfiakkal? Anyu fizeti a számlát, õ csinálja meg az adóbevallást, õ vitt minket dokihoz anno, suliba, õ takaritott stb...apám meg "dolgozott"....csak az a szép, hogy anyu mindezek mellett ugyanúgy dolgozott tanárként általánosban.
Anyu 1 napja milyen olt míg kicsik voltunk...felkeltett minket, csinált reggelit, elvitt oviba/suliba, elment dolgozni, általában 3-4-re ért haza, utána értünk jött, takaritott, vacsit csinált, lefektetett minket....mindeddig apám: nagy nehezen kimászott az ágyból, miután anyámtól megkapta a kv-t, elment dolgozni, hazajött, tv-zett....sosem emlékszem olyanra, hogyha vmi nem ment a suliban akkor apám segített volna, vagy, ha segített is, akkor csak durva volt és ingerült....a férfinak a gyerek csak egy nyûg...amíg megcsinálja addig jó, utána meg le van kakázva....csak anyámtól és a tesómtól kaptam igazi szeretetet, megértést....szal az én szememben ennyit jelent egy férfi....sõt örüljön, ha még egyenrangúnak tekintem egyáltalán...
Canon 450 D
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...