1682
Itt lehet beszélni ezekről
-
#960 nem is kinézetre gondoltam énsem!!! hanem h azért nem neveznék legjobb barátomnak egy olyan vkit, akivel 3 hónapja eten beszélgetek, ennyi -
Mirk #959 nem a kinézetük alapján ítélem meg az embereket:)
eleget beszéltem vele ahhoz hogy tudjam, milyen ember is valójában -
#958 :D na ezaz!!
hogy lehettek a legjobb barátok, ha mégcsak nem is taltatok?? -
Mirk #957 nem -
#956 találkoztatok is??? -
Mirk #955 ez meg gratjó hozzáállás -
Mirk #954 a Föld legjobb legkedvesebb emberével(lány) a neten ismerkedtem meg egy játékban 3 hónappal ezelőtt. Már legjobb barátok vagyunk -
Mirk #953 jól kell választani:P -
#952 helyes, jó ezt hallani, mert a mai 14-15 éves csajok, hááát izé, eléggé szétvannak már sajna....:S dehát ezt ők tudják!!! -
#951 hát jah, pont ezért vok még az...:D tartogatom magam egy rá alkalmas srácnak..:) nem állok én le fűvel-fával..:) -
#950 nem is baj az, ráérsz még bőven..... -
#949 jah...hm...őszíntén? nem...:DDDD
meg amúgy is még szűz vok..:P
bááááár, nagyon kicsin múlt a dolog mindig már nem lennék az, ha .....:D na jó nem folytatom..:D
szal nem..:D -
#948 hja ez is igaz!!! de 1 kérdése,mre nem válaszoltál:D
mégpedig h voltál e már 2 pasival:DDDDDDDD -
#947 dede....esély mindenre van, csak nem mind1 mennyi....:) -
#946 de van rá esély, és ez a lényeg nem???:D -
#945 ja csak, az ilyen nagyon ritka....:S az a baj, kicsi az esély hogy kifogsz te is egy olyat akivel sokáig boldog vagy....:S -
#944 jah izé nagyon, sztem is, de hát ki tudja..:D
van nekem is képem, igaz már kicsit régi, esetleg gólyaportyásat tok mutatni de azon meg jó hülyén nézek ki mivel ovisnak kellett beöltözni..:D de sztem dumáljunk msn-en..:) -
#943 azért láttam én már olyan kapcsolatot is ahol minden zsír, imádják egymást a mai napig, veszekedés mindenhol van, dehát mindenben nem lehet egyetérteni, meg így izgalmasabb legalább:D -
#942 próbáltad már?? ha nem akkor honnan tudod h milyen?:D -
#941 bp-n lakom, képem van, de nagyon hülye fejem van xDDDD
de rólad nem látok képet drága:DDD
kérek énis:DDD
egyébként nemtom sztem neten ismerkedni elég izé lenne, vhogy nekem nagyon személytelen a dolog... -
#940 hát jah ötletnek nem...:DD
de én spec nem szeretem 3-asban..:D:P még akkor sem ha 2 pasival lennék..:P:D -
#939 jaja, pont ezt tárgyaltuk ma 2 bnőmmel, hogy nem szeretünk szerelmesek lenni, mert vagy azért szenvedünk mert nem viszonozzák, vagy közbe vagy egy idő után átbasznak.....és ez szar...:S -
#938 jaja ez így van! :))
Felőlem találkozhatunk..:DDD:P
Hol lax? kép? :P:D -
#937 hát, ötletnek, gondolatnak, :) -
#936 most miért?? ötletnek sztem nem rossz:DDDDDDDD -
#935 erre csak ennyit tudok reagálni: :DDD -
#934 sztem mindenki utál, ha már túl van rajta -
Ben C #933 Két és fél hónap nagyoncsunya szenvedésen vagyok tul, és van egy olyan érzésem h még mindig nincs vége.
Utálok szerelmes lenni. -
#932 döntsd meg a hugit, aki majd elmondja h miket tudsz a nővérkének, és tiszta a pálya!! esetleg 3asban is csinálhatjátok majd:DDDDDDDDDDDDDDD -
#931 találkozunk?? [csak viccel]
igen nálam is így volt, amit írtam is ügye, és sztem ez nagyon jó h tényleg mindent meg tudunk beszélni, sőt voltunk 2esben nyaralni is, és egyikünknek sem jutott eszébe h bármi is történjen!! viszont nemtom egy másik nemű emberrel sokkal jobban meg lehet beszélni a nőügyeket is, meg úgy mindent, és ezért imádom a csajt!!! -
#930 ja , érdekes, ezért nem tudom én sem, mit csináljak... -
#929 wupsz, hát az gáz helyzet....:S -
#928 nem tudom...az a baj hogy tudja hogy a növérébe vagyok szerelmes, ő volt aki bíztatott hogy legalább mondjam el mit érzek -
#927 na...látom már benned is dolgoznak a hormonok..:DDD
Próbálkozz be hugicánál is hátha ő nem hajt el..:DD:P -
#926 hm érdekes amit mondasz....nekem akikel srácokkal dolgom volt, egyikkel se maradt meg a barátság, vagyis egyel úgy ahogy az is inkább csak haverság mert elhülyülünk, de a többivel nem is beszélek......főleg azért mert jól kibasztak velem és ilyen emberrel még csak nem is haverkodom...
de viszont van olyan hogy akibe szerelmes voltam hosszú ideig de nem volt semmi, nagyon jó barátok lettünk és mindent megbeszélünk, ő is elmond nekem mindent meg én is neki, és tényleg csak barátság mert már én se akarok tőle semmit, meg neki is van bnője...
Hm....már nekem is kéne pasi....már kezdek nagyon nem bírni magammal.....:D -
#925 hát nem tom figyelj, ebből talán csak egy másik csaj tudna kirángatni...:S -
#924 nah ez már kezd beteges lenni:D (ne vedd komolyan)
hajts a nővérére, hátha összejön helyette a csaj xDDD -
#923 bonyolódik a helyzet...van a lánynak egy húga :D(2 évvel fiatalabb nálam)
és valamit érzek belül, de nem tudom mit...lehet csak azért mert hasonlít a nővérére, vagy nem tudom...totál nem tudom mi van velem... -
#922 igen ez a legfőbb rpobléma, hogy ha még kicsit el is tudod felejteni, és nézelődsz más lányok után, még akkor is sokszor olyan lányt keresen önkénytelenűl mint üő volt, de olyat nem nagyon lehet találni, hisz minden ember más! sajna ez el fog tartani egy darabig, de pl nekem amikor sikerűlt "elfelejtenem" mert volt vki mássan is egy csalódásom (csalódással a csalódást, lál:D) azok után annyira jóban lettünk, h mostis az egyik legjobb barátom, és nem is gondolok már rá úgy....mondjuk ez ígyvan a másik csajjal is, szal van 2 nagyon jó lány barátom, de barátnőm 1se:S bár most elvok így, na a lényeg h kitartás, nem tart ez örökké...... -
#921 én 2 éve