Személyes és szerelmi probléma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brigicsaj
Húúú én most tök szerelmes vagyok és ez olyan jó....:DD
imádom ezt az érzést és talán még ilyet nem is éreztem de....tök jó...boldog vagyok..:))

xD

Fido4life
Üdv

Szép estét mindenkinek ! <#vigyor2>

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

kulabácsi
bármikor bármi megtörténhet:)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Királylány
szerintem bármi megtörténhet

tysonbaba
hja..lehet..:D

\"És most evezzünk szárazabb vizekre.\"

awak3n
Hát ha nem akarod,h barátnak soroljon, mindképp cslekedj úgy.
#823 lehet,h csak nem akarja elengedni a biztost, a "lehetséges"éert

1. Egy három éves kapcsolat kb. ugyanannyi dologtól mehet tönkre, mint egy pár hetes.

2. Ha Te arra vársz, hogy egy kapcsolat véget érjen, és utána lecsapj a csajra, akkor csak várj.

3. Ne haragudj, de miért más barátnõje kell? Az rendben van, hogy jól érzed magad a lánnyal, de biztos õk is jól érzik egymást, elvégre 3 éve együtt vannak.
bld
énis sok iylet láttam már, ellaposodik a kapcsolat az újfijú mindent nyújt amit a jelenlegi nem képes vagy már pl nem olyan figyelmes, gyengéd és a hölgy lelép persze a vége ugyanaz

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

kulabácsi
:DDDDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tysonbaba
lehet hogy igazad van...:D
mármint remélem...D

mozesapo
Az ember soha de a nõ simán otthagy akár egy 4-6 éves kapcsolatot is.

kulabácsi
sajna egy 3 éves kapcsolatot nem nagyon hagy ott az ember, nem akarlak elkeseríteni, de sztem az nem elég h sokat taltok, nevettek meg hasonlók!!! szvsz ez egy szép barátság csupán....

"Mitol lesz vege egy ilyen kapcsolatnak?"

Ha mondjuk a lány barátja megtudja, hogy a lány folyamatosan csalja õt, akkor ezer százalék, hogy otthagyja.

Trade
Sziasztok.Nem akartam uj topicot letrehozni biztos tudtok komoly valaszt adni itt is.Van egy lany akivel nagyon jol elvagyok,eleg sokszor talalkozunk,jokat nevetunk,remelhetoleg meg nem sorolt barat kategoriaba.
Van egy harom eves kapcsolata.Nem tudom mit csinaljak,varjak vagy cselekedjek.
Mi szokott ilyen hosszu kapcsolatoknak a vege lenni?Eskuvo(24 eves szoval ez is siman lehet)?Mitol lesz vege egy ilyen kapcsolatnak?

Fido4life
nah mostmár tényleg nagyon fontos lenne...

Fido4life
most nem az a fontos hogy mér, csakhogy van e ?

kulabácsi
miért akarsz elköltözni otthonról???

Fido4life
nincs olyan haver <#schmoll2>

t0mmy
haverral albérlet?!

Királylány
barlang? ;)

Fido4life
Nem tudtok valami bentlakásos dolgot, ahol nagyjából normális emberek(no kötöszödõs)között lehet felnõtt korig kihúzni ?

Botond
Hahaha,fején találtad a szöget. Hogy nem jöttem rá! :-D
Királylány
szerintem ez a téma pont az, amikor nincsen semmi sem, ami jellemzõ

tysonbaba
tudom..lehet hogy bejön..de jellemzõ?
sztem nem.

Királylány
szerintem ott is lehet tartós kapcsolatot találni
én számos példát ismerek

Királylány
én nem vágyom kocsira, meg sok pénzre

kulabácsi
áz:DDD

tysonbaba
hi!
hát igen..Kulabácsi fején találta ...:D
azt hát!! :D
jó mi?? :D
(biztos nem simit a fejére..lagalábbis nem a szeme felettire..:D)

Fido4life
ték :D

kulabácsi
kúrni:D

wow..mit akar egy 17 éves srác 35-40 nõvel ? <#wow1><#nevetes1>

sz4bolcs
transpotting? :)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

tysonbaba
Társkeresõ...hm..
gondoljátok bejön vkinek hosszan tartó kapcsolat abból, még ha összejön is valaki ott?
a netes társkeresõn alig na ki tényleg társat keres..legintkább átbillen csak alkalmi sexpartner keresõbe..:D talál ott az ember mindent...17 éves srác keres 35-40 nõt szabadidõ eltöltése céljából..:D

kulabácsi
annyi a legjobb szöveg, imádom én is azt a filmet!!!
"persze az utána lévõ dolgokat érdemes kihagyni" hja én a .... választottam:DDD

gercse
errõl a logómban lévõ film jutott az eszembe :)
amely így kezdõdik...Válaszd az életet, válaszd a munkát, válaszd a karriert, válaszd a rohadt nagy TV-t! Válaszd a mosógépeket, kocsikat, CD-lejátszókat és elemes konzervnyitókat! Válaszd az egészséget, az alacsony koleszterin szintet és a fogászati ellátást, válaszd a fix kamatozású jelzálogkölcsönt, válassz elsõ otthont, válaszd meg a barátaidat...

persze az utána lévõ dolgokat érdemes kihagyni :)

az életben minden okkal történik, véletlenek nincsenek és az ember mindig ott van, ahol épp lennie kell ;-)

kulabácsi
nah ezt most jólmegaszontad:)))
azért vannak dolgok amire mindenki vágyik, szerelem, pénz, szép kocsi, nagy tv stb stb, és ezek nem mindenkinek jutnak, de ha bekapcsolsz vmi szar csatornát ott csak ezt látod, vagy gyilkolják egymást:))

Sné Zsuzsa
Öööö... :o))))

Társkeresõk...hülyeség. Én is felmentem egyre, de csak poénból, hajtott a kiváncsiság. Ha a sors úgy akarja úgyis betoppan majd egy srác az életemben :o) Jelenleg van barátom, de, ha már majd nincs semmi, amit tanulhatnék tõle, hogy minél jobb, erõsebb, életrevalóbb anya/feleség lehessek, akkor majd a sors úgy alakítja, hogy jöjjön egy másik.
Általában az összes kapcsolatomban (családi, baráti, egyéb) azt nézem, hogy mit lehet tanulni az életrõl, és érdekes, de véletlenül vagy sem (na ez a sors) mindig olyan emberekkel találkozok, akik révén az aktuális elmélkedéseimre, problémáimra megoldást találok. Szal nem te vagy a környezetedért, az életért, hanem õk vannak érted!
Tv...utálom a tv-t...és én is pont azért, mert egy jó kis kártya party helyett fárasztja a szemem és nem erõsíti a kapcsolatokat...ami8kor csak lehet távol tartom magam, családom a tv-tõl :)

Canon 450 D

dzsonesz
jáj ezt felrepostoltam elore is szives elnezest kerek magamtol :)

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

dzsonesz
bajis baszna ha az ember csak alomvilagot letna a szaros tv ben nem vetit a sajat alomvilagodat magafdban keresd mert azt senki sem ismeheti vagy igen?:)....

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

dzsonesz
álomvilágot?? a tv ben mond a csatornat bazze, kula te megintcsak vetitesz<#vigyor3>

Fido4life
Nektek is szokott olyan lenni, hogyha ha egyszerre többször vagy annak tanúja hogy egy ismerõsöd örül, attól te is jó kedve derülsz ?

kulabácsi
kicsit sztem félreértetted, nem azt mondtam h ha nem nézel tv-t akkor tökéletesnek érzed magad, csak annyit h nem álomvilágot látsz minden nap....

Fido4life
De jó lehet nektek..

PíszLávJuniti
De nem, mert nem vagyok király :/

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Királylány
Lehet, hogy te tényleg az vagy.

én nem tökéletesnek érzem magam

PíszLávJuniti
akkor énis ezért érzem magam tökéletesnek ?!

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Királylány
én nem nézek tévét
lehet, hogy ezért érzem, hogy szép vagyok, okos és nekem nagyon jó?

kulabácsi
jah ebben lehet vmi!! tipikus butítás, ezért lesznek depisek az emberek mert mindenhol azt látják a reklámokban, filmekben h milyen tökéletes és szép és rohatt jó mindenkinek, majd magára néz, rájön h vazz ez neki nem jött össze azt öngyilkos lesz...ezért nem nézek tv-t!!!