1682
Itt lehet beszélni ezekről
  • sz4bolcs
    "Egy sör mindig belefér" :D
  • bld
    "A felhők fölöt mindíg kék az ég":D
  • sz4bolcs
    "Örökké nem eshet" - Holló :D
  • Mirk
    "Egyszer úgyis kisüt a nap, legyen bármily felhős is az ég."
  • sz4bolcs
    Általában.. Vajszlón, és Pécsen. :D

geci lennék?

"Hogyan lehetne valóságos a világ, amely múltat,
    Jövőt s jelent meghaladó természetével
    Nem múlik el, nem jön el,
    S egy pillanatra sem áll?"
  • kulabácsi
    de geci vagy xDDDD
  • kulabácsi
    pff te pécsen vagy??:D
  • sz4bolcs
    Várjátok azt, ami sokha nem jön el. :D
  • sz4bolcs
    Mit akarsz itt pécsen? :D
  • Mirk
    ez se tart örökké, egyszer te is boldog leszel hidd el. csak bírd ki addig:)
  • kulabácsi
    vagy le kéne költöznöm pécsre xDDD
  • kulabácsi
    hja énis így vok vele, nincs mit tenni sajna:(
  • gercse
    én már beletörődtem a sorsomba, és lesz ami lesz alapon nem érdekel már semmi...
  • Brigicsaj
    hát nekem is napról-napra nehezebb..:(
  • gercse
    ház ez tényleg jó kérdés :), de még megy, bár mostanában már egyre nehezebben
  • Brigicsaj
    na jah...én már türelmetlen vagyok....pedig csak pár hónapja vok egyedül nem úgy mint te...én nem is tom hogy te hogy bírod..:S
  • gercse
    én is ebben hiszek :)
    egyszer eljön mindenkinek az ideje :) kérdés, mikor :)
  • Brigicsaj
    fantasztikus, ma kibékültem hajdani legjobb bnőmmel, és remélem ismét a régi lesz ..:)
    csak kicsit irígy vagyok látván hogy ő mennyire boldog kapcsolatban él..:) és hogy én meg nem..:S na nem baj eljön majd az én időm is.-..:)
  • sz4bolcs
    korán van még..
  • kulabácsi
    hát ha ismerted élőben akkor nem lehet hasonló a szitu, vagy ezt most nemértem, lehet túl korán van még xD
  • sz4bolcs
    Kicsit más, én ismertem élőben is. De gyakorlatilag hasonló szitu. :)
  • kulabácsi
    mármint neked is volt legjobb barátod a neten???:D
  • sz4bolcs
    Pedig megértem, én is megjártam ezt. :)
  • Mirk
    mindenkinek megvan a véleménye
  • Mirk
    nem számít
  • Brigicsaj
    na jah...:)
  • kulabácsi
    csak szegény mirkel nem ért egyet senki:DDDDDDDDD
  • Brigicsaj
  • kulabácsi
    hja:D
    fontos az
  • Brigicsaj
    Milyen jó hogy ilyen nagy az egyetértés...:))
  • kulabácsi
    lehet xDDD
    de a lényeg az h egyetértünk:D
  • sz4bolcs
    biztos megmozgattad a fantáziám. :D
  • kulabácsi
    gondoltam:D
    te részletesebben is írtad le mint én:)))))
  • sz4bolcs
    Nagyon helyes. Haragudnék is, ha más lenne a véleményed, mint az enyém. :D
    viccet félretéve nem akartalak copyzni.
  • kulabácsi
    igen, énis ezt mondtam kb:)
  • Brigicsaj
    hát jah, ha ez így nekik jó akkor legyen...:)
  • sz4bolcs
    Érdemes elgondolkodni azon, hogy a felületesség még ugyanúgy jelen van, hogy a legintimebb témát hosszan, apró darabokra szedve elemzi valaki.
  • sz4bolcs
    Tévedés. Vigyázz ezzel, mert az ilyen netes barátság nagyon csalóka.
    Neten, vagy levelezve nem megismerhető a másik olyan szinten, amit barátságnak hívunk. Nem jönnek ki az értékei, sem a hátrányos tulajdonságok, sem ami az életben barátnak valóvá teszi.

Nem kell elviselni, elnézőnek lenni, megbocsátani sem.
    Virtuális kapcsolatban még csak azt sem látják az emberek hol tudnának egymásnak segíteni, bár nem is kell, mert mindkét fél a saját dolgait intézi a saját életében.
    Nincsenek közösen megélt dolgok, közös élmények, kötődések, amik egy kapcsolatot barátsággá tesznek.
    Ezért is lehet nyitottan megbeszélni chaten a legintimebb problémákat. Következmény nélkül.

"...- Nem - mondta a kis herceg. - Barátokat keresek. Mit jelent az, hogy "megszelídíteni"?
    - Olyasmi, amit nagyon is elfelejtettek - mondta a róka. - Azt jelenti: kapcsolatokat teremteni.
    - Kapcsolatokat teremteni?
    - Úgy bizony - mondta a róka. - Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szükségem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelídítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra...
    ...-Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan - ismételte a kis herceg, hogy jól az emlékezetébe vésse.
    - Az idõ, amit a rózsádra vesztegettél: az teszi olyan fontossá a rózsádat.
    - Az idõ, amit a rózsámra vesztegettem... - ismételte a kis herceg, hogy jól az emlékezetébe vésse.
    - Az emberek elfelejtették ezt az igazságot - mondta a róka. - Neked azonban nem szabad elfelejtened. Te egyszer s mindenkorra felelõs lettél azért, amit megszelídítettél. Felelõs vagy a rózsádért...
    - Felelõs vagyok a rózsámért - ismételte a kis herceg, hogy jól az emlékezetébe vésse.

• kulabácsi
    van ilyen, nemtom nekem aki a legjobb barátom, azt ismerem vagy 4 éve, ezért is ő az, mert nagyon sok mindent megéltünk együtt, és nem csak elmondta pár dologról a véleményét....:D
  • Mirk
    hát, én igen:)