Személyes és szerelmi probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
imádom ezt az érzést és talán még ilyet nem is éreztem de....tök jó...boldog vagyok..:))
xD
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
#823 lehet,h csak nem akarja elengedni a biztost, a "lehetséges"éert
2. Ha Te arra vársz, hogy egy kapcsolat véget érjen, és utána lecsapj a csajra, akkor csak várj.
3. Ne haragudj, de miért más barátnõje kell? Az rendben van, hogy jól érzed magad a lánnyal, de biztos õk is jól érzik egymást, elvégre 3 éve együtt vannak.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha mondjuk a lány barátja megtudja, hogy a lány folyamatosan csalja õt, akkor ezer százalék, hogy otthagyja.
Van egy harom eves kapcsolata.Nem tudom mit csinaljak,varjak vagy cselekedjek.
Mi szokott ilyen hosszu kapcsolatoknak a vege lenni?Eskuvo(24 eves szoval ez is siman lehet)?Mitol lesz vege egy ilyen kapcsolatnak?
sztem nem.
\"És most evezzünk szárazabb vizekre.\"
hát igen..Kulabácsi fején találta ...:D
azt hát!! :D
jó mi?? :D
(biztos nem simit a fejére..lagalábbis nem a szeme felettire..:D)
gondoljátok bejön vkinek hosszan tartó kapcsolat abból, még ha összejön is valaki ott?
a netes társkeresõn alig na ki tényleg társat keres..legintkább átbillen csak alkalmi sexpartner keresõbe..:D talál ott az ember mindent...17 éves srác keres 35-40 nõt szabadidõ eltöltése céljából..:D
"persze az utána lévõ dolgokat érdemes kihagyni" hja én a .... választottam:DDD
amely így kezdõdik...Válaszd az életet, válaszd a munkát, válaszd a karriert, válaszd a rohadt nagy TV-t! Válaszd a mosógépeket, kocsikat, CD-lejátszókat és elemes konzervnyitókat! Válaszd az egészséget, az alacsony koleszterin szintet és a fogászati ellátást, válaszd a fix kamatozású jelzálogkölcsönt, válassz elsõ otthont, válaszd meg a barátaidat...
persze az utána lévõ dolgokat érdemes kihagyni :)
azért vannak dolgok amire mindenki vágyik, szerelem, pénz, szép kocsi, nagy tv stb stb, és ezek nem mindenkinek jutnak, de ha bekapcsolsz vmi szar csatornát ott csak ezt látod, vagy gyilkolják egymást:))
Társkeresõk...hülyeség. Én is felmentem egyre, de csak poénból, hajtott a kiváncsiság. Ha a sors úgy akarja úgyis betoppan majd egy srác az életemben :o) Jelenleg van barátom, de, ha már majd nincs semmi, amit tanulhatnék tõle, hogy minél jobb, erõsebb, életrevalóbb anya/feleség lehessek, akkor majd a sors úgy alakítja, hogy jöjjön egy másik.
Általában az összes kapcsolatomban (családi, baráti, egyéb) azt nézem, hogy mit lehet tanulni az életrõl, és érdekes, de véletlenül vagy sem (na ez a sors) mindig olyan emberekkel találkozok, akik révén az aktuális elmélkedéseimre, problémáimra megoldást találok. Szal nem te vagy a környezetedért, az életért, hanem õk vannak érted!
Tv...utálom a tv-t...és én is pont azért, mert egy jó kis kártya party helyett fárasztja a szemem és nem erõsíti a kapcsolatokat...ami8kor csak lehet távol tartom magam, családom a tv-tõl :)
Canon 450 D
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
lehet, hogy ezért érzem, hogy szép vagyok, okos és nekem nagyon jó?