Alakot ölt az új szuperszonikus utasszállító

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Valószinüleg új légifolyósokat jelölnek ki a szuperszonikus repülésre (ami amúgy is szükségszerû lenne, hiszen lehetettlen, hogy egy folyosóban közlekedjenek Mach 0.85-el és Mach 1.8-al a repülõgépek).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Elektromos jeleknél szoktak 20*lg(x)-szel számolni, akusztikában 10*lg(x)

Egy 10db-es különbséget a fül 2x olyan hangosnak hall, teljesítményben viszont 10x-es ugrás. Tehát 3 db-en inkább a teljesítmény felezõdik, mint a hangerõ.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Ez, a tervek szerint "csak" 1,8 Mach sebességgel fog repülni. Azaz a menetidõ inkább három és fél, négy óra körül fog járni. De még mindig kb. a fele a normál utasszállítókénak.
A Concorde utazósebessége két Mach fölött volt.

new york - budapest 1,8 mach-al olyan cirka 3 és fél óra,szerintem, bár lehet hülyeséget írok.
A baleset csak a végén jött, bár nagyon látványosra sikerült. A gazdaságossággal volt a gond, egész egyszerûen sok üzemanyagot zabált, és nagyon sok karbantartást igényelt. Ja és pokolian lármás volt a régi tervezésû hajtómûve, ezért is tiltották ki több reptérrõl.

Vezéli, mert õ dönti el, hogy merre kell menni. A pilóta ebben az esetben "csak" végrehajtja az utasításait.

Én úgy tudom hogy a Concorde-nak másfél, 2 órába tellt, szak kb ennyi lehet😊
Samanó
A Concorde-nál is megoldották valahogy, hogy tudjun nagy sebességnél az irányán változtatni!....inkább a biztonság az ami szóbajöhet, hisz emlékezzünk vissza! A Concorde esetében a kevés utas és balesetek voltak a problémák! És inkább a balesetek miatt lett vége a projectnek😞.

A légiirányító nem vezérli a gépet, csak utasításokat ad. Ezért ül a pilóta a gépben. Nade 2000km/h-nál ember legyen a talpán aki így tudja irányítani a gépet.

Egy: az élet más mint a játék. Ha nem találod el elsõre az irányt, késõbb korrigálod. Nem köröznek, inkább a légiirányító vezérli helyes irányba.

Kettõ: a hangerõdecibel, az egy logaritmikus skála, mert így illeszkedik az átlagos fül érzékenységének karakterisztikájához. A normál viszonyítási érték 20xlog át kell venni, azaz 20 Db -es hangerõcsökkenés azt jelenti, hogy a hangerõ tul. a tizedére csökkent.

4-5 óra szerintem

Azért az érdekelne, hogy 2000km/h sebességgel hogyan cikáznak a levegõben az elõre meghatározott légifolyosókon... szerintem lehetetlen ilyen sebességgel befordulni minden új irányra...
FS2004 élményekre gondolok konkrétan, amikor a Boeing 747/400 gép sem tud mindíg megfelelõen ráfordulni a folyosóra, ezért az autópilóta addíg próbál körözni a levegõben, míg el nem találja a megfelelõ irányt <#bohoc>

Nameg: "tudni kell, hogy minden 3 decibel felezi a hallható hang erejét." én úgy tudtam, hogy 10 decibelenként duplázódik a hang ereje... biztos 3 decibel az??

Megint Concorde - szerû privilégium lesz ilyen gépeken utazni.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

sz4bolcs
Nem semmi lehet egy ilyen pilótájának lenni. 😊

Mennyi idõ alatt érne át amerikából európába ez a gép?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Ezeket én inkább az elsõ csoportba sorolom. Minden prosztóságuk és beképzeltségükkel együtt.

Kifelejtetted az amerikai hip hop sztárokat, akik rock sztároknak mondják magukat, és minden olyan dolgot megvesznek amivel megmutathatjak hogy kicsodak is ök. Szerintem az sem zavarná öket hogy nem mehetnének a szárazföld fölött hangsebesseggel.

Szóval én két csoportot gondolok, akik megvennék ezt a gépet: a nagyon tehetõs üzletmemberek, akik gyakran utaznak Európa és Amerika között, illetve azok a légitársaságok, amelyek ilyen kis gépek kölcsönzésébõl élnek.

sz4bolcs
ujjujujuj 😄😄:😄😄😄😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

egér

ez pontot ért... lol
Adam II
Ráadásul megölt egy alakot<#banplz>

Killgore
Állatul néz ki!

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

← ElőzőOldal 2 / 2