63
  • priluki
    Na,látom megint Bf vs Ro van.. Annyit mondok nézdmeg mindkét játéknál az átlagéletkort,mindent elárul!
  • Alkarcsont
    25$
  • Alwares
    Mennyibe fog kerülni ez? Mert én ár letöltöttem
  • Alkarcsont
    Mert sokat változtattak rajta és mert a mod szerverek átálltak a full game-re így kenheted a hajadra a modot!
  • Mardel
    Értem. Köszi a kisegítő választ. Pontosannemtudtam, mik a résletek, meg annyira nem is érdekelt. Mint olvashattad a kérdésem arra irányult, hogy ez egy UT2k4 mod volt. És ha nemsokat változtattak rajta akkor minek vegyem meg, ha le tudom tölteni UT2k4hez ami megvan eredetiben?
  • Alkarcsont
    Úgy értettem, hogy az Ro-nál eddig még semmi nem adta át jobban a háború hangulatát, itt félsz a golyótól
  • fflx
    azert a BF2-nek is vannak aprocska idegesito dolgai (gondolok itt az ugralo-beka effektre es az iranyitas tobbi finomsagara)

persze osszesegeben (szamomra) a BF2 jobb szorakozas mint az RO, de azert azzal is szoktam jatszani olykor-olykor. (meg a DOD-dal is de az megint egy mas tema)
  • schrank
    a bf2 -ben nem jön át a hangulat minden golyó robbanás lépés járműrepesz külön-külön hallatszik felületektől függően beton-fa-fém-föld-üveg-víz-stb. szerintem vakok is tudnának vele játszani olyanok benne a hangok kicsit túldicséred a RO-t
  • Alkarcsont
    Most nem EAX-ról beszéltem, gondolom nem jött át a hangulat...
  • schrank
    EAX van a bf2-ben is de hamar hozzászokik az ember füle és ha meghall egy sokkal szarabb hangtechnikával rendelkező gammát egyből elkezd fintorogni
  • Alkarcsont
    Azt még 1 játék sem adta vissza, mint az RO. Az egyik pályán gyalogosként haladtam egy búzamezőn megjelent egy orosz T-40-es (ez egy könnyen páncélozott harckocsi) és elkezdett rám lőni a 20 milliméteres TNSh-20 gépágyújával! Én lehasaltam, kúsztam búzamezőn és közben a lő rám tam-tam-tam-tam-tam-tam és mennek el fejem felett a lövedékek uh...
  • schrank
    aki meg élvezetes játékra vágyik az meg messze kerüli a RO-t
  • Indigo
    Gondolom azért, mert aki realisztikus játékra vágyik az messze elkerüli a BF-t.
  • schrank
    1.6%-nál tartok reszkessetek
    a bf-eket nem kéne fikázni mert ilyen beállításokat összerakni hozzá két perc jöttek is ki ilyen real mod-ok csak nem kellett a kutyának sem vajon miért
  • Alkarcsont
    Sajna ilyen hibával még nem találkoztam, próbáld meg, hogy nem csak rátelepíted, hanem uninstallod és újrarakod!
  • negro
    hy!

nekem nem indul ell a team... leszedtem, es fell installaltam... azt amikor ra klikkelek akkor csak update steam es ez az ablak van 1 darabig és utana kiirja, hogy hianyzik a Steam.dll ...

mi a baja... ?

http://www.steampowered.com/ innen jott le a steam... de mar mashonnan is leszedtem...

a tüzfallam ki engedi a steamot és kiis van kapcsolva de akkor se reagal
  • fflx
    Nemhiszem, pl a Codename Gordon, ami egy 2D-s ugralos jatek, nem hiszem hogy Source enginet hasznal :)
  • Alkarcsont
    Zenty én utánakerestem a Tripwire oldalán Klikk!
    Itt írnak egy megállapodásról meg arról hogy mind a két fél örül, hogy Steam-en árusítják ezt a játékot. DE! Sehol nem olvastam Source motor megvételéről...
  • Alkarcsont
    Azok akik még életükben nem játszottak a játékkal nézzék meg az alábbi két oktató videót:

Infantry Training (40 MB)

Vehicle Training (40 MB)
  • Alkarcsont
    Láttál te már Red Orchestra-t? Nézd meg a könyvtárszerkezetét, a File típusait, a configfile-okat! Nekem az jön le belőle, hogy egy az egyben Unreal motor! És különben is, szerinted az mit jelent, hogy Powered by Unreal Technology?
  • Zenty
    Birom a tul okoskodást
    Elöször mielött kijelentesz dolgokat nem árt utána is járni...( ez másra is vonatkozik)
    A steam terjesztés alap feltétele source motor megvétele és használata!( ha nem hiszed keresgélj)
    És igen elötte is volt steam régi gamekel ,de csak valves gamek semmi más az egészen más tészta.
  • Alkarcsont
    Egyébként hogy a hírhez is hozzászóljak:
    "A történet főleg Sztálingrádban játszódik"
    Csak 2 map foglalkozik Stalingraddal az egyik a Vörös Október gyár a másik pedig a vonatpályaudvar!
  • Alkarcsont
    Arra figyelj, hogy célkereszt az nincs. Vállhoz kell emelni a puskát, de ezt ne úgy képzeld el, mint a BF1942-ben vagy CoD1-2-ben, mert ez nem közelít semmit. Lehet lőni célratartás nélkül is csípőböl, de ennek nem sok értelme van, mert össze vissza fogsz lövöldözni. inkább csak közelharcban mész valamire.
    Puskával általában egy lövés temetés, de géppuskával sem kell sok viszont azzal csak kis sorozatokat adjál le, hogy miért azt majd meglátod :D
    Célzást elő tudod segíteni, ha legugolsz vagy lehasalsz esetleg kitámasztod a fegyvert pl. MG42-t valahova.
    Lehet futni, sprintelni és gyalogolni is, mindennek megvan a haszna. Ha lábon lőnek lelassulsz, ha kezen lőnek elejted a fegyvert, ha fejen lőnek hááát ki tudod találni.
    Valaki már mondta, hogy az ellenséget a baráttol csak az egyenruha különbözteti meg, ezt meg kell szokni, eleinte bisztos leszedsz majd 1-2 havert (gyorsan kérj elnézést és figyelj jobban). Asszem alapból O betüvel elő tudod hozni a térképet, ezen nincsenek bejelölve a társak, de az elfoglalandó/megvédendő objektumok igen, így azért lehet tudni honnan várható ellenség és honnét barát...
  • Indigo
    Kösz. Ha tényleg jó szórakozást nyújt az nem sok érte, és külön jó hogy nem havidíjas. Mindenképp teszek egy próbát vele, aztán meglátjuk...
  • Alkarcsont
    Hogy 2.-án már játszhass vele jobb ha elkezded preloadolni: katt!
  • Alkarcsont
    Nem hónapra megy 1x kell csak fizetni Steam-en keresztül lehet megvenni ill. Nyugat-Európában és az USA-ban DVD-n is meg lehet venni, de a patch-ekhez igyis úgyis Steam kell. Az ára 25$
  • Indigo
    Látom nagyon benne vagy ebben a játékban. Megkérdezhetem mennyit kell fizetni egy hónapban és hogyan? (bár gondolom kártyával)
  • Alkarcsont
    Átlag FPS-hez képest persze, COD2-ben szanaszét szedem az embereket, itt meg általában engem szednek le, míg eszembe nem jut, hogy itt nem COD2-s ramo stílussal kell játszani!
  • Alkarcsont
    Jó minőségü képek az új mapról: Lyes Krovy.
    http://3dmax.hu/iaro/kep/5kep.jpg
    http://3dmax.hu/iaro/kep/2kep2.jpg
    http://3dmax.hu/iaro/kep/1kep3.jpg
    http://3dmax.hu/iaro/kep/1kep3.jpg
    http://3dmax.hu/iaro/kep/1kep4.jpg
    http://3dmax.hu/iaro/kep/kep5.jpg
    http://3dmax.hu/iaro/kep/kep6.jpg

• Alkarcsont
    Nem hinném, hogy a realisztikusság a kárára menne, mert vagy 4-5x többen játszák a világon, mint a Q4-et pl.
  • Indigo
    Állóképekből nekem sem jön át, mozgóképekből már mindjárt más :)
  • Indigo
    Szerintem nem erről beszélt, hanem hogy egy átlag FPS-hez képest lett bonyolult. És ezzel semmi negatívot nem mondott a játékról.
  • Alkarcsont
    A két magyar pálya Arad és Baracska, de fanatikusok készítettek egy Budapest-et is (neten felllelhető)
  • Alkarcsont
    Neked az bonyorult, ha csapatban kell játszanod, hogy sikerüljön nyerni? Hogy a különböző fegyvereknek támogatniuk kell egymást? Hogy nem az ész nélküli lövöldözés megy?
  • Alkarcsont
    Zenty ezt meg te találtad ki? Nem vettek semmifile Source motort és nem keverték semmivel. A Valve-val állapodtak meg, hogy Steam-en lehessen árulni. Source-ot ne keverd a Steam-el, met Source elött is volt Steam és a kettő nem ugyan az! Annyi baromságot össze hordtok itt, hogy az nem igaz!!!
  • Alkarcsont
    Nem jön át a WWII hangulata? Nézd meg EZT!
  • Zenty
    lol ez csak hasra ütésből találtad kih?
    2004 mod igaz,de az nem ,hogy a valve vette meg!

Ez a csapat nyerte meg egy nagy mod versenyt, igy megkapták ingyen unreal 2.5 motort + még 1 millio dolcsit!
    Azt csinálhattak amit akartak!
    Ők ugy gondolták folytaják ezt nem mod ,hanem külön álló game-kent ,és megveszik a source motort keverik az unreálal ,hogy tudják steam rendszeren keresztül is árusitani a jatékot amig nincs kiadója gamenek!( ennyi a történet)
  • Mardel
    Ez egy UT2004 mod volt, amit a Valve megvett. A mod még mindig letölthető UT2004hez, csak kérdés, hogy minen ugyanaz itt mint amodban? Mert akkor nocdkeyes Red Orchestra szerver kell, és mehet a gamma!
  • fflx
    A cikkrol meg annyit, hogy azert NEM foleg sztalingradban jatszodik a jatek, hanem ugy osszesegeben a keleti fronton, amire a neve is utal a jateknak.
  • fflx
    szerintem innen indulj el.

http://www.steampowered.com/
    jobb felso sarok "Get Steam Now"

letoltod felrakod, regelsz egy accountot, belepsz.
    szoval van egy steam nevu programod, amivel tudsz jatekokat venni, letolteni, patchelni es futtatni

ezen belul biztos nagy reklamban kint lesz, hogy letoltheted a RO-t aztan meg ha eljott az ideje, engedi elinditani.

anno, amikor ingyenes DOD (day of defeat) hetvege volt akkor egy bazi nagy szamalalo mutatta, hogy mikor indulhat az ingyenes moka es aztan negy napon keresztul engedte elinditani, elotte utana pedig azt mutatta a "my games" szekcioban, hogy elore letoltott program, legyek kedves megvenni.

hat ennyi (nem bonyolult)