63
-
fflx #23 egyebkent ez a jatek csak megszallott ww2 fanatikusoknak ajanlhato, mivel rettenetesen sikerult elbonyolitani a jatekmenetet. (valaki realisztikusnak hivja :)
egyebkent nem igaz, hogy nincsenek szerverek emberekkel. eddig meg mindig talaltam olyat, ahol pont megfeleloen lehetett jatszani.
szoval akinek bejon, hogy nincs minimap, nem tudja, hogy tars vagy ellenseg van elotte (csak az egyenruhabol), nem tudja, hogy hany golyo van meg a tarban, loves utan egy ujabb click kell meg a fegyver felhuzasara (k98), nem tolt ujra automatikusan a fegyver, iszonyat korulmenyes egy granat elhajitasa, egy fegyver felvetele a foldrol egy komolyabb proceduraval er fel, nincs celkereszt, nincs medic, szinte minden fegyver azonnal ol na ezeknek batran ajanlhato.
a grafika osregi (?unreal2004? engine)
osszesegeben faja -
Indigo #22 Ilyen a magyar virtus... -
fflx #21 nade most oszinten, miert fikazunk meg ertekelunk egy olyan jatekot, amit meg csak hirbol hallottunk? -
#20 valaki pötyögje be már lécci pontokba szedve milyen úton lehet majd kipróbálni mert azt sem tudom mi az a steam -
Caro #19 Lehet hogy ez nagyon realisztikus, de játékmenet szempontjából az nem mindig a legnyerőbb.
Jó példa erre a Wolfenstein:Enemy-Territory.
Az is ingyenes, és nem csak 5 napig, és nagyon jó játék! -
#18 WWIIOnline ott ez természetes szám :) -
CUCLI #17 én nyomtam anno mikor kijött. tényleg baromi realisztikus. pl a városi harcok fílingesek nagyon ha sokan vannak a serveren. -
irkab1rka #16 aha, gigabit lanon megfelelő hálózattal
viszont a hir ugye az, ami mögötte van: a stream kezd elfutni, mint terjesztési forrás, a kiadók meg szopni fognak, ha nem csinálnak hamar egy-két ilyent. Mekkora agyak ezek ott a valve-nál, hgoy hagyták a picsába a sierra-t... zseniális, mint a pixar. -
irkab1rka #15 biztos tök izgalmas, ezt sem töltöm le. -
#14 tisztában vagyok a különbségekkel de csak elméletileg majd most kipróbálom és kiderül hogy nem -e megy a játszhatóság rovására ez az eszeveszett realisztikum amúgy ha már szőrszálhasogatósat játszunk battlegroup42 -
winters123 #13 erről még nem hallottam. tudsz adni linket? -
Szalámi #12 A BF2-ő höz ne hasonlítsd. Tök más játék. Én inkább a 42-ö höz hasonlítanám és max abban külömbözik hogy van külön tankszemélyzet több ember kell egy tankba és van 1-2 hely ahol ha eltalálod jobban sérül. -
#11 azzal tűnik ki a többi közül hogy "14 jármű" és kurvára realisztikus állítólag de az on-line game-nél az a lényeg hogy sok szerver legyen és ne üresek ez elméletileg egy olcsó 6K-s játék és elméletileg jó is mégse játszik vele a kutya se de az ingyenest kötelező kipróbálni addig is BF2 4 ever -
Morden23 #10 Hurrá. Lehetek első szintű SS tiszt? Bár szerény személyem inkább egy első szintű propagandatervező szeretne lenni. Olyan beszédeket írnék Sztálinnak vagy Hitlernek, hogy megnyernék a budapesteri főpolgármester-választást. :D -
Szalámi #9 Akkor majd próbáld ki az OVBer the Frontot ha majd megjelenik. MMORPG a második világháborúban. -
#8 biztosíthatlak, ha az én kezeim álltal halsz meg ilyen problémák nem foglak bekövetkezni. :) -
#7 Mennyien lehet ezt nyomni egyszerre?
Ha monnyuk 64, akkor az már elég jól hangzik :)
De egyszer szivesen játszanék egy olyan ww2-s játékkal, amiben egy pályán akár 500 ember is nyomulhat, az lenne igazán a hangulatos. :) -
Indigo #6 "Lelőttem emberkét, de ő meg lelőtt engem, ugyanis ha eltalálnak akkor a halhál nem azonnal áll be hanem csak pár másodperc múlva ahogy az életben, így meg tudod ölni a gyilkosodat."
Nahh ez már jól hangzik -
lazsi #5 Jah és van 2 magyar pálya a gamebe! Egyik Aradnál játszódik, a másik meg a dunántúlon ahol volt az a nagy tankcsata, a hely nevét nem tudom... Persze magyar oldal nincs, csak német meg szovjet. Amúgy nem a grafika a lényeg. ÉS megvan benne nagyon is a vv2 feeling és télleg nagyon realisztikus. Lelőttem emberkét, de ő meg lelőtt engem, ugyanis ha eltalálnak akkor a halhál nem azonnal áll be hanem csak pár másodperc múlva ahogy az életben, így meg tudod ölni a gyilkosodat. -
Zenty #4 Képek elég gányok(nemtudom honnan vannak? :D) gameplay movin joval jobban néz kih.
Egyébként ez ultra realisztik game játékmenetbe ,még a dodnál is jobban!Evvel tünik kih a game valamelyest. -
Indigo #3 Hát igen, a képekből valahogy nekem sem jön át a II. vh-s érzés... Azért majd kipróbálom, bár szerintem maradok a MoHAA-nál. -
Szalámi #2 A képek alapján tényleg nem, de faja game. Én már próbáltam. Megnézem neten és ha jó, lehet megveszem. -
Morden23 #1 Nem tudom, nem játszottam ezzel a játékkal, de a képek alapján annyira "nem realisztikus" a hatás, hogy hihetetlen.
Nem a grafikával van bajom, hanem azzal, hogy nekem nem jön át a "világháborús feeling". Még ha online, akkor sem.