Red Orchestra: Ostfront 41-45: pár napig ingyenes

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

errõl még nem hallottam. tudsz adni linket?
A BF2-õ höz ne hasonlítsd. Tök más játék. Én inkább a 42-ö höz hasonlítanám és max abban külömbözik hogy van külön tankszemélyzet több ember kell egy tankba és van 1-2 hely ahol ha eltalálod jobban sérül.
schrank
azzal tûnik ki a többi közül hogy "14 jármû" és kurvára realisztikus állítólag de az on-line game-nél az a lényeg hogy sok szerver legyen és ne üresek ez elméletileg egy olcsó 6K-s játék és elméletileg jó is mégse játszik vele a kutya se de az ingyenest kötelezõ kipróbálni addig is BF2 4 ever <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Hurrá. Lehetek elsõ szintû SS tiszt? Bár szerény személyem inkább egy elsõ szintû propagandatervezõ szeretne lenni. Olyan beszédeket írnék Sztálinnak vagy Hitlernek, hogy megnyernék a budapesteri fõpolgármester-választást. 😄

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Akkor majd próbáld ki az OVBer the Frontot ha majd megjelenik. MMORPG a második világháborúban.
psishock
biztosíthatlak, ha az én kezeim álltal halsz meg ilyen problémák nem foglak bekövetkezni. 😊

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

Matyóhímzés
Mennyien lehet ezt nyomni egyszerre?
Ha monnyuk 64, akkor az már elég jól hangzik 😊
De egyszer szivesen játszanék egy olyan ww2-s játékkal, amiben egy pályán akár 500 ember is nyomulhat, az lenne igazán a hangulatos. 😊

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

"Lelõttem emberkét, de õ meg lelõtt engem, ugyanis ha eltalálnak akkor a halhál nem azonnal áll be hanem csak pár másodperc múlva ahogy az életben, így meg tudod ölni a gyilkosodat."

Nahh ez már jól hangzik <#ravasz1><#eplus2><#eljen>

Jah és van 2 magyar pálya a gamebe! Egyik Aradnál játszódik, a másik meg a dunántúlon ahol volt az a nagy tankcsata, a hely nevét nem tudom... Persze magyar oldal nincs, csak német meg szovjet. Amúgy nem a grafika a lényeg. ÉS megvan benne nagyon is a vv2 feeling és télleg nagyon realisztikus. Lelõttem emberkét, de õ meg lelõtt engem, ugyanis ha eltalálnak akkor a halhál nem azonnal áll be hanem csak pár másodperc múlva ahogy az életben, így meg tudod ölni a gyilkosodat.
Képek elég gányok(nemtudom honnan vannak? 😄) gameplay movin joval jobban néz kih.

Egyébként ez ultra realisztik game játékmenetbe ,még a dodnál is jobban!Evvel tünik kih a game valamelyest.

Hát igen, a képekbõl valahogy nekem sem jön át a II. vh-s érzés... Azért majd kipróbálom, bár szerintem maradok a MoHAA-nál.

A képek alapján tényleg nem, de faja game. Én már próbáltam. Megnézem neten és ha jó, lehet megveszem.
Nem tudom, nem játszottam ezzel a játékkal, de a képek alapján annyira "nem realisztikus" a hatás, hogy hihetetlen.
Nem a grafikával van bajom, hanem azzal, hogy nekem nem jön át a "világháborús feeling". Még ha online, akkor sem.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

← ElőzőOldal 2 / 2