248
-
#48 nekem az Impossible Creatures menü zenéje kéne, honnan szerezhetném meg? -
#47 szarkamu, behozza így is, banplz. -
#46 #9, #10 stb
pedig azok is létező előadók számai:D nem nekik készült, vagy ők csinálták. utánalestek, rájöttök;) pl a k-jah alapján kaptam le néhány albumot. -
Dave John #45 Kyrandia ^^ -
#44 Nagyon jó a zene a Medal Of Honor - Allied Assault Spearhead és a Breakthrough instalálásánál.Amikor instaláltam ezeknél a játékoknál nem vártam hogy befejeződjön a telepítés, mert a zenéje qrva jó.
Nameg a Half-Life 2 zenei aláfestései is nagyon profik. -
#43 Azokat én is imádtam, még anno... -
#42 most a tekken 3ba vagyok belebuzulva,abban is jó zenék vannak sztem. -
endiboy #41 Full Throttle :D -
JohnnyP #40 Chrono Cross zenék -
#39 Final Fantasy zenék
Nobuo Uematsu meg maga az isten :) -
Daza500 #38 Én C64, SNES game-ek zenéit hallgatom mostanában.
Például a Lazy Jones-ot ajánlom mindenkinek. -
Desolator #37 Command&Conquer:Red Alert
FOR EVER :)))) -
#36 köszi;) -
#35 C64: Commando. A legjobb zene :) -
#34 tárgytalan...:) -
#33 Hompage -
#32 Max Payne 2 Theme -
#31 azt én is nagyon szerettem
ha valahol megtalálható jelezzétek!! :D -
#30 tényleg! Mp2 főmenüben egész jó dallamos kis zene volt (meg kéne szerezni) -
#29 Flatout :p -
#28 Ezek közül, csak a Moh-knak, és a Call Of Dutyknak hallotam a zenéjét..:) -
#27 akad egy ilyen is -
#26 Nekem az intrója van meg, de az is csak félig. Viszont a teljes Grim Fandango Soundtrack megvan. :-)
Nagyon jó jazz és latin zenék, csak elég rövidek. -
#25 Nekem a legjobban ezeknek a játékoknak a zenéi tetszenek:
Oblivion, Morrowind, az összen Medal of Honor, Call of Duty-k, Battlefieldek!
azt hiszem ennyi! :) -
#24 MEgmég a MOH:Frontline-nak volt szép a főcím zenéje :) -
#23 Morrowind? xD -
#22 Battlefield és Bf vietnam? (bár utobbi szintén nem saját zenék, igaz pont az a legjobb zene benne, ami igazi battlefieldes:) ) -
#21 az hát:) meg van egy naon jó játék aminke a zenéje szintén elragadó csak nem jut eszembe a neve:( -
#20 Max Payne 1,2 :) -
#19 Jaja, eléggé körülményes, de megéri :D -
#18 Jó topik! ;)
Csak azzal az oldallal amit linkeltél az a gond, hogy csak egyesével lehet tölteni a számokat! :/ -
#17 Mafia ;) -
#16 nekem nagy kedvencem az x-com 1 intrójának a zenéje meg a C64-es The Last Ninja-nak a zenéje -
#15 monkey 3-ból a kalózok énekét annó megtaláltam DC-n, de sztem már nincs meg :( -
#14 pl ? Mondjuk a Game FM-en a Dj, a Scary Movies alapjára dumál, ami azért ismert szám... -
#13 Jah, én is erre gondolam, mivel a Soul Seek-en se lehet megtalálni a számokat.. -
#12 QUAKE 2 ;) -
#11 GTA-ban vannak egyedi zenék, de sok zene át van egy kicsit alakítva, nagyon jól megoldják ezeket, még egy átlagos zenéből is jót csinálnak... -
#10 Igen azokat én sem hallottam sehol máshol. Nemtom valszeg felkértek pár zenekart, hogy direkt a játékhoz kreáljanak. -
#9 A GTA 3 zenéi odatartoznak ? MErt én nem nagyon hallotám máshol azokat, ellentétben persze a VC-vel, és a SA-val..