Játékzenék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
pedig azok is létezõ elõadók számai😄 nem nekik készült, vagy õk csinálták. utánalestek, rájöttök😉 pl a k-jah alapján kaptam le néhány albumot.
Szeressük a zacskós tejet
Nameg a Half-Life 2 zenei aláfestései is nagyon profik.
Qwerty4
Például a Lazy Jones-ot ajánlom mindenkinek.
FOR EVER 😊)))
OS Name Microsoft Windows Vista Ultimate
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ha valahol megtalálható jelezzétek!! 😄
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Nagyon jó jazz és latin zenék, csak elég rövidek.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Oblivion, Morrowind, az összen Medal of Honor, Call of Duty-k, Battlefieldek!
azt hiszem ennyi! 😊
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Csak azzal az oldallal amit linkeltél az a gond, hogy csak egyesével lehet tölteni a számokat! :/
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Monkey Island 3
Abszolút gyõztesek!!! <#eljen>#eljen>
Biztosan sokan szívtatok már azzal, hogy egy játékban remek zenéket hallotatok, de sehogy se tudtátok kiszedni a játékból. Itt összegyûtjhetjük kedvenc Játék zenéink listáját, vagy érdeklõdhettek egy-két zene iránt, de mindenek elött egy link.