Játékzenék

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
nekem az Impossible Creatures menü zenéje kéne, honnan szerezhetném meg? <#zavart1>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Dying Soul
szarkamu, behozza így is, banplz.

12346
#9, #10 stb

pedig azok is létezõ elõadók számai😄 nem nekik készült, vagy õk csinálták. utánalestek, rájöttök😉 pl a k-jah alapján kaptam le néhány albumot.

Kyrandia ^^

Szeressük a zacskós tejet

Qwerty4
Nagyon jó a zene a Medal Of Honor - Allied Assault Spearhead és a Breakthrough instalálásánál.Amikor instaláltam ezeknél a játékoknál nem vártam hogy befejezõdjön a telepítés, mert a zenéje qrva jó.
Nameg a Half-Life 2 zenei aláfestései is nagyon profik.

Qwerty4

Fido4life
Azokat én is imádtam, még anno...

hunbasser
most a tekken 3ba vagyok belebuzulva,abban is jó zenék vannak sztem.

ReaL MaDRid x siempre

Full Throttle 😄

Chrono Cross zenék<#eljen><#worship>

Iori
Final Fantasy zenék<#eljen>
Nobuo Uematsu meg maga az isten 😊

I love this game!

Én C64, SNES game-ek zenéit hallgatom mostanában.

Például a Lazy Jones-ot ajánlom mindenkinek.

Command&Conquer:Red Alert
FOR EVER 😊)))

OS Name Microsoft Windows Vista Ultimate

ngcsnet
köszi😉

Apus
C64: Commando. A legjobb zene 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Fido4life
tárgytalan...😊

Fido4life
Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Dragooon
azt én is nagyon szerettem <#eljen>
ha valahol megtalálható jelezzétek!! 😄

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

ngcsnet
tényleg! Mp2 fõmenüben egész jó dallamos kis zene volt<#idiota> (meg kéne szerezni)

ngcsnet
Flatout :p

Fido4life
Ezek közül, csak a Moh-knak, és a Call Of Dutyknak hallotam a zenéjét..😊

DJ Skyline
akad egy ilyen is

Bandew
Nekem az intrója van meg, de az is csak félig. Viszont a teljes Grim Fandango Soundtrack megvan. :-)
Nagyon jó jazz és latin zenék, csak elég rövidek.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

k8bal
Nekem a legjobban ezeknek a játékoknak a zenéi tetszenek:
Oblivion, Morrowind, az összen Medal of Honor, Call of Duty-k, Battlefieldek!
azt hiszem ennyi! 😊

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Fido4life
MEgmég a MOH:Frontline-nak volt szép a fõcím zenéje 😊

k8bal
Morrowind? xD

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

akyyy
Battlefield és Bf vietnam? (bár utobbi szintén nem saját zenék, igaz pont az a legjobb zene benne, ami igazi battlefieldes😊 )

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
az hát😊 meg van egy naon jó játék aminke a zenéje szintén elragadó csak nem jut eszembe a neve😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Fido4life
Max Payne 1,2 😊

Fido4life
Jaja, eléggé körülményes, de megéri 😄

k8bal
Jó topik! 😉
Csak azzal az oldallal amit linkeltél az a gond, hogy csak egyesével lehet tölteni a számokat! :/

Slayerboy
Mafia 😉

Voltam zárás előtt. _______________

Shiwo
nekem nagy kedvencem az x-com 1 intrójának a zenéje meg a C64-es The Last Ninja-nak a zenéje

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
monkey 3-ból a kalózok énekét annó megtaláltam DC-n, de sztem már nincs meg 😞

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Fido4life
pl ? Mondjuk a Game FM-en a Dj, a Scary Movies alapjára dumál, ami azért ismert szám...

Fido4life
Jah, én is erre gondolam, mivel a Soul Seek-en se lehet megtalálni a számokat..

OrioN the S
QUAKE 2 😉

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

TothLaci
GTA-ban vannak egyedi zenék, de sok zene át van egy kicsit alakítva, nagyon jól megoldják ezeket, még egy átlagos zenébõl is jót csinálnak...
Bandew
Igen azokat én sem hallottam sehol máshol. Nemtom valszeg felkértek pár zenekart, hogy direkt a játékhoz kreáljanak.

Fido4life
A GTA 3 zenéi odatartoznak ? MErt én nem nagyon hallotám máshol azokat, ellentétben persze a VC-vel, és a SA-val..

Bandew
Jah és ha lehet olyanokat írjunk, amiknek saját zenéje van, nem pl FIFA.

final fantasy 7

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Bandew
Grim Fandango
Monkey Island 3
Abszolút gyõztesek!!! <#eljen>

Fido4life
Jah, mondjuk ide be is lehet írni hogy éppen mit hallgatsz, nem csak kunyizni..😄 Nálam éppen a Head Radio bömböl..😄

Fido4life
Sorry, de úgy kerestem rá hogy: zene,Játékzene nem pontokkal..

amúgy jó a téma, kár hogy nem pörög a másik topic sem

Fido4life
Sziasztok !
Biztosan sokan szívtatok már azzal, hogy egy játékban remek zenéket hallotatok, de sehogy se tudtátok kiszedni a játékból. Itt összegyûtjhetjük kedvenc Játék zenéink listáját, vagy érdeklõdhettek egy-két zene iránt, de mindenek elött egy link.

← ElőzőOldal 5 / 5